Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2019-09-17
Ocena:
10/10
Polecam iparts!!! Błyskawiczna realizacja zamówienia, towary zgodne z opisem, bardzo dobry kontakt i informacje o wysyłce. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-09-17
Ocena:
10/10
Szybko i sprawnie, obsługa miła i pomocna. Polecam, jednak lepiej kontaktować się telefonicznie niż mailowo.
opinie puchar
Dodano:2019-09-17
Ocena:
10/10
Towar zgodny z opisem który był na stronie. Solidnie zapakowany. Szybka realizacja zamówienia. Polecam sklep.
opinie puchar
Dodano:2019-09-17
Ocena:
10/10
Wszystko bezpiecznie zapakowane, przesyłka błyskawiczna. Polecam zakupy w tak solidnym sklepie.
opinie puchar
Dodano:2019-09-16
Ocena:
10/10
Świetny kontakt z obsługą, rzeczowe odpowiedzi i doradztwo. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-09-16
Ocena:
10/10
Szybka dostawa, buty idealne, trafiony wybór opon do mojego Opla. Wrócę tu na pewno :)
opinie puchar
Dodano:2019-09-16
Ocena:
10/10
Polecam sklep w 100% ekspresowa przesyłka towar zgodny z opisem!
opinie puchar
Dodano:2019-09-16
Ocena:
10/10
Kilka razy robiłem już zakupy na iparts.pl i zawsze byłem zadowolony z obsługi jak i z jakości towarów. Kontakt mailowy również na wysokim poziomie - szybko i konkretnie. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-09-13
Ocena:
10/10
Muszę przyznać, że nigdzie nie dostałem tak dobrej ceny jak w tym sklepie.
opinie puchar
Dodano:2019-09-13
Ocena:
10/10
Super kontakt .Wszystko przebiegło szybko,sprawnie i solidnie.
opinie puchar
Dodano:2019-09-13
Ocena:
10/10
krótki czas oczekiwania na wysyłkę, cześci zgodne z opisem na stronie. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-09-12
Ocena:
10/10
Godny polecenia mimo uszkodzenia reklamacja przyjeta prawidłowo i zrealizowana bardzo szybko.
opinie puchar
Dodano:2019-09-12
Ocena:
10/10
mile zaskoczony szybkością dostawy, która była bardzo szybka. Części w porządku.
opinie puchar
Dodano:2019-09-12
Ocena:
10/10
Szybko i sprawnie, Takiej obsługi klienta się oczekuję od esklepu. Jeżeli tak obsługa będzie w dalszym ciągu wyglądała zostaję stałym klientem. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-09-12
Ocena:
10/10
Jestem zadowolony z całosci procesu zakupowego. Prosta i przyjazna procedura zwrotu produktów,
opinie puchar
Dodano:2019-09-12
Ocena:
10/10
Bardzo dobry sklep. Towar nowy i oryginalny, szybka wysyłka. 10/10
opinie puchar
Dodano:2019-09-10
Ocena:
10/10
Super szybki kontakt z konsultantem, obsługa klienta na najwyższym poziomie POLECAM
opinie puchar
Dodano:2019-09-10
Ocena:
10/10
części samochodowe w konkurencyjnych cenach. Najwyższa jakość
opinie puchar
Dodano:2019-09-10
Ocena:
10/10
Po raz drugi robiłem zakupy w tym sklepie i jestem w pełni zadowolony z całości. Części dostarczone po trzech dniach.
opinie puchar
Dodano:2019-09-10
Ocena:
10/10
Towar zgodny z opisem i sprawny. Zamówienie przebiegło szybko. Gorąco polecam.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-10-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3397004772)

te piora wycieraczek zdecydowanie są warte uwagi. pasuje doskonale do audi a3 i jestem spokojny, że będzie dobrze funkcjonowało przez lata. Pan na czacie bardzo pomocny i poprawnie mi doradził.

opinie puchar
Dodano:2019-09-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Przetwornik ciśnienia turbosprężarki PIERBURG (7.02325.05.0)

Lubię wcisnąć mocniej gaz nie będę tego ukrywał. Dlatego dbam o jakość i efektywność takich podzespołów jak turbosprężarka, a gdy nie działają dobrze, , to szybko to zauważam i interweniuje, bo po protu nie mogę czerpać przyjemności z jazdy. Mimo że dbam o turbosprężarkę, to niestety ostatnio troszkę mnie zawiodła. Pojawił się jakieś świsty, których początkowo nie mogłem zidentyfikować. Wiem, że turbosprężarka jak się zaczyna zacinać to często podobny dźwięk wydaje, ael tak naprawdę to mogło oznaczać przecież cokolwiek. Zacząłem obserwować zachowanie pojazdu i po pewnym czasie było oczywiste w czym problem, bo wyraźnie coraz bardziej brakowało mocy w silniku. Całe szczęście okazało się, że nie muszę wymieniać całej turbosprężarki, wystarczy sam przetwornik. Kupiłęm przetwornik ciśnienia Pierburg i jest po problemie, mogę porządnie przyspieszyć bez problemu, oczywiście świstów też już nie ma.

opinie puchar
Dodano:2019-09-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator BOSCH (0092T40770) Bardzo wydajny, niezawodny akumulator. Z produktów Boscha korzystam od lat, zwykle mnie nie zawodziły. Wiadomo, jakieś tam awarie czasem się pojawiały, ale generalnie firma zasługuje w pełni na swoją renomę. Jeśli chodzi o akumulator od Boscha, to mój pierwszy raz. Jakoś dawniej trafiałem zawsze na bateriie innych producentów. Przygód z akumulatorami miałem niestety sporo. Osttatnia wymiana, po której korzystam z Boscha, wynikła z tego, że pewnego ranka po protu nie mogłem ruszyć. Co ciekawe nie było wtedy żadnych mrozów. Ciepło nie było, ale to taki normalny wiosenny dzień, bo jakieś pół roku temu wymieniałem akumulator. To była masakra, bo spieszyłem się do pracy, a auto stoi i nie ruszy. Dlatego teraz już się nie bawię w żadne oszczędności wziąłem akumulator o ogromnej pojemności i póki co nie ma mowy, żebym żałował.
opinie puchar
Dodano:2019-09-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Turbosprężarka NISSENS (93043)

Budżetowa turbosprężarka wysokiej jakości. Jestem przekonany, że za tę cenę nic lepszego nie można dostać. Generalnie moc urządzenia porównywalna ze sprzętem z wyższej półki cenowej. Niezawodność to kolejna cecha przemawiająca na korzyść tej turbosprężarki. U mnie pracuje ona już półtora roku i nie widzę oznak zużycia. Silnik działa jak marzenie, przyspieszenie jest doskonałe. Generalnie Nissens to fajna firma, mają zróżnicowane ceny, w zależności od kategorii produktów, ale często można dostać coś bardzo tanio, mimo że pod względem jakości nie można nic zarzucić. Produkt zamówiłem w iparts, tak jak pisałem, już jakieś półtora roku temu, nawet trochę ponad. Tego co pamiętam nie było żadnych kłopotów, wręcz byłem wyjątkowo zadowolony z obsługi, bo jeszcze dostałem poradę, że warto wybrać właśnie tę turbosprężarkę. To bardzo na plus, bo przecież mogli mi polecić jakiś droższy produkt.

opinie puchar
Dodano:2019-09-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki CHAMPION (E45/B01)

wycieraczka spełnia oczekiwania. opis zgodny z tym co dostałem do domu. zamontowane dobrze zbierają wodę z szyby. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-09-15
Ocena:
1/5
dla produktu: Prostownik masta 12V/10A z plynna regulacja CHAMPION (MS1210R) Kupiłem go do awaryjnej sytuacji. Po wyciągnięciu z opakowania optycznie schludny porządny. Ale w momencie podłącznienia do akumulatora pokazywał zerowy prąd łądowania. Woltomierzem zmierzyłem napięcie wyszło w okolicach 1V. Po zakupie CTEK MXS 5.0, akumulator naładowany. Serdecznie odradzam zakup prostownika firmy MASTA.
opinie puchar
Dodano:2019-09-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3397007538)

pióra dobrze zrobione, po montażu działają bez najmneijszych problemów. Paczka była u mnie już po dwóch dnia co mnie pozytywnie zaskoczyło.

opinie puchar
Dodano:2019-09-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw do ceramicznej ochrony lakieru K2 Gravon (gravon+mikrowłókno+aplikator) BOSCH (G030)

Środki ochronne czy regenerujące od K2 doceniam od wielu lat. Korzystam regularnie na przykład z pasty do reflektorów, która super regeneruje lampy, a kosztuje tak niewiele, że aż trudno uwierzyć. Podobnie zresztą jest ze środkiem do ochrony lakieru. Wiadomo, że tutaj już trzeba wydać trochę więcej, ale w stosunku do preparatów od innych producentów to naprawdę jest tanio, niektórzy oferują nawet kilkukrotnie wyższe ceny za produkty, które wcale nie są lepsze. Ceramiką od K2 pokryłem blachę dopiero z pół roku temu, ale mógłbym wymienić już przynajmniej dwie sytuacje, w których z pewnością miałbym rysy na drzwiach, gdyby nie ta powłoka. Otarłem się dwukrotnie o pręt przy wjeździe do garażu, ciasno tam mam bardzo. Jasne, odbywało się to na niewielkiej prędkości, ale mimo wszystko, bez ochrony to jest od razu nieestetyczna rysa, a tak to śladu nie widać nawet.

opinie puchar
Dodano:2019-09-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Koło pasowe wału korbowego DAYCO (DPV1046)

Z Dayco współpracujemy od wielu lat można powiedzieć, bo paski montowałem w prawie każdym moim samochodzie. Teraz przyszedł czas na wymianę koła pasowego, poprzednie było zdarte, niby działało, ale koniec był bliski, a ja nie lubię na niego czekać wolę zawsze wymienić każdą część trochę wcześniej. Poprzednie koło to akurat nie było Dayco, właściwie nie wiem czemu ,w każdym razie teraz już jest od tego samego producenta co pasy. Co mogę powiedzieć, jakość taka jak zawsze u tego producenta, czyli bardzo dobra. Powierzchnia gładka, żadnych ubytków, pokrycie antykorozyjne obecne, wytrzymałości mechanicznej nie sprawdzałem ,ale doświadczenie mi mówi, że tutaj również należy się szóstka. Jednym słowem produkt, który wygląda dobrze i jeszcze lepiej pracuje. Polecam kupować od razu z wałem od Dayco, dobrze mieć cały zestaw od jednego producenta, to najbezpieczniejsze rozwiązanie.

opinie puchar
Dodano:2019-09-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica powietrza doładowującego - intercooler NISSENS (96723)

Efektywny, bardzo trwały intercooler, który nie sprawia problemów, a to chyba najważniejsze w przypadku tego typu części. Co prawda musiałem wymienić tę chłodnicę doładowującą jakiś czas temu, dlatego zamówiłem nowy egzemplarz w iparts i dlatego piszę teraz ten komentarz, jednak to zupełnie nie była wina wadliwego elementu. Miałem po protu armagedon w moje beemce po stłuczce na skrzyżowaniu i chłodnica zaczęła przeciekać. Była już trochę wysłużona, bo od nowości korzystałem z tej samej chłodnicy, mimo to jej stan był całkiem dobry. Nie wspomniałem chyba, że to była taka sama chłodnica, jak ta którą teraz kupiłem, bo Nissens dostarcza części układu chłodzenia do BMW. W każdym razie byłem zadowolony z tego intercoolera, więc teraz zamówiłem ten sam. Korzystam już, jest wszystko ok i pewnie tak pozostanie, o ile znowu ktoś we mnie nie wjedzie na drodze.

opinie puchar
Dodano:2019-09-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrząd - zestaw paska CONTINENTAL CTAM (CT1134K1)

Kupiłem contitech, ponieważ tak polecali mi znajomi mechanicy. po szybkiej wymianie samochód jeździ sprawnie. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-09-13
Ocena:
2/5
dla produktu: Pompa paliwa ESEN SKV (02SKV311) Ta pompa nie pasuje do 159 2.4 200km sportwagon z roku 2006. Orginalna pompa jest duzo wieksza i wejscia nie pasuja.
opinie puchar
Dodano:2019-09-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki VALEO (574205)

dobrej jakości wykonanie i wykończenie piór wycieraczek. zimą nie pokrywają się lodem, i sa w stanie normalnie zbierać śnieg. Ja polecam zdecydowanie produkty od Valeo

opinie puchar
Dodano:2019-09-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrząd - zestaw paska INA (530047710)

dobry zestaw do mojego mazdy 6. nie polecam zwklekać z wymianą a od razu wziąc się za naprawę. dostawa jak i cena super, nie było problemów. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2019-09-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody BOSCH (1987946476) dobry zestaw rozrządu i pompy do mojej skody octavii ii. dostawa jakoś do 3 dni z tego co pamiętam, nie był źle. dostałem to co zamawiałem. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-09-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody CONTINENTAL CTAM (CT726WP2)

niestety przez moje niedopatrzenie pomyliłem zamówienia, ale pan z obsługi wszystko elegancko odkrecił i dostałem prawidłowy rozrząd. Polecam najpierw się kontaktowac z obsługą, nie popełniajcie mojego błędu!

opinie puchar
Dodano:2019-09-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrząd - zestaw paska SNR (KD481.05)

Dobra robota! cena znacznie lepsza od tej w sklepie na mieście. poczekać te kilka dni trzeba ale dla mnie to nie był problem, tym bardziej że wysyłka była za darmo. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2019-09-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Element nastawczy kolektora dolotowego VDO (A2C59506263)

Od dłuższego czasu coś mi się nie podobało w pracy silnika. Tak jakby lekko się dusił. Najpierw myślałem że mi się wydaje i po prostu to zbagatelizowałem, ale z czasem było coraz gorzej. Potem doszedł jakiś dziwny dźwęk, który trudno mi opisać i już wiedziałem, że coś trzeba zrobić. Okazało się niestety, że jest jakiś problem z kolektorem. Najpierw mechanik coś kręcił, ze może udało by się to naprawić ,ale on odradza, bo kolektor i cały osprzęt naokoło to są wrażliwe elementy i zbyt ważne, żeby mogły być choć odrobinę niesprawne. No to zgodziłem się ostatecznie na wymianę wszystkiego, co trzeba wymienić. Koszt niestety ogromny, ta cena w iparts, choć może się wydawać wysoka, to i tak jet okazyjna. No bo wymieniłem właśnie element nastawczy, tak zalecił mechanik i faktycznie objawy zniknęły. Na razie od wymiany minęło dopiero jakieś kilkanaście tygodni, więc jak długo wszystko będzie sprawne to nie wiem, no ale mam nadzieję, że długo. Tak wizualnie, ale też w profesjonalnej ocenie mechanika, element od VDO to część wysokiej jakości. Wydaje się, że na uszkodzenia mechaniczne będzie odporna, podobno warstwa antykorozyjna też jest solidna.

opinie puchar
Dodano:2019-09-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody GATES (KP35604XS) sprawdzajcie sobie pasek czy nie jest na wykończeniu, bo jego trzeba wymienić w odpowiednim momencie, aby nie narobić sobie dodatkowych szkód w silniku. Ja wymieniłem na szczeście w odpowiednim czasie na gatesa i działa w porządku
opinie puchar
Dodano:2019-09-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody KWP (KW1355-1) pasek mi już się starł i musiałem wymienić, wybrałem KWP, ponieważ był w super cenie. darmowa dostawa miłym bonusem. Myślę, że warto wybrać. Zobaczymy jak w dłuższym okresie.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  28