Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2018-05-16
Ocena:
8/10
Polecam ....szybko , tanio i kurier na czas. Pozdrawiam..
opinie puchar
Dodano:2018-02-05
Ocena:
10/10
Pełen profesjonalizm, pomoc w doborze części, szybka wysyłka. Polecam! Na pewno wrócę!
opinie puchar
Dodano:2018-01-23
Ocena:
10/10

Jestem zadowolona z obsługi serwisu, na pewno wróce!

opinie puchar
Dodano:2018-01-22
Ocena:
10/10

GORĄCO POLECAM TEN SKLEP

opinie puchar
Dodano:2018-01-05
Ocena:
10/10
Zadowolenie 100procentowe. Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Zamówiona część doszła dnia następnego od złożonego zamówienia. Pełen profesjonalizm.
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
10/10
Jestem bardzo zadowolony z produktów i obsługi, tanio i szybko choć pakowanie mogło by się poprawić :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
dobry i tani sklep z częściami do auta, dużo już tu kupiłem i nie narzekam - profi obsługa!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem klientem sklepu iParts już od paru miesięcy i nigdy nie miałem problemu z zamówieniem. Polecam każdemu kierowcy.
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
jestem bardzo mile zaskoczony cenami i szybką realizacją mojego zamówienia w tym sklepie. polecam iParts!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Polecam sklep. Pełen profesjonalizm, korzystne ceny i szybka realizacja zamówień! Od siebie polecam serdecznie każdemu!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet przeciętna kobieta poradzi sobie z kupnem części w tym sklepie! Dobre ceny i bez wychodzenia z domu można kupić to co trzeba!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
generalnie nie mam żadnych uwag, wszystko przyszło tak jak trzeba zapakowane i co najważniejsze - szybko
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet kobieta poradzi sobie z obsługą tego sklepu i znalezieniem części do swojego autka. A jak nie to można zadzwonić i pomogą :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Bardzo dobrze że jest taki sklep bo tylko tutaj znalazłem brakujące części do mojego auta. Super!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
nie mam żadnych uwag! jak dla mnie pełen profesjonalizm! polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem bardzo mile zaskoczona profesjonalną obsługą tego sklepu oraz szybką wysyłką zamówionych części. Dziękuję i pozdrawiam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-18
Ocena:
10/10
Wszystko ok, szybka wysyłka, części dobrze zabezpieczone. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-15
Ocena:
8/10
Zzybko, sprawnie, czesci pasoealy bez zadnych odsylek, zwrotow.itp. mechanik.mowil, ze nie zrobilby tej samej ceny, bo ma za male rabaty, ze by sprzedac za tyle za ile sprzedaja w iparts. Polecam
opinie puchar
Dodano:2017-09-05
Ocena:
5/10

Makabrycznie nieprzyjazny interfejs sklepu. Trzeba mieć silne samozaparcie aby pokonać trudności i kupić kilka części. Kupiłem w sumie ponad 10 pozycji , ale co się nakląłem to głowa mała.

opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
10/10
Nie ma się czego doczepić. Towar bardzo szybko dociera, wszystko solidnie zabezpieczone, a ceny jak kto uważa, dla mnie pełna ich akceptacja. Można również korzystać z rabatów.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2018-07-21
Ocena:
3/5
dla produktu: Filtr oleju COMLINE (CDH11631) FILTR pasuje do nowego Baleno 1,2 L 90 KM.
opinie puchar
Dodano:2018-07-21
Ocena:
3/5
dla produktu: Filtr kabinowy WIX FILTERS (WP9314) Filtr nadaje się do nowego Baleno 1,2 l 90 KM.
opinie puchar
Dodano:2018-07-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica klimatyzacji - skraplacz NRF (35293) Założona do Carisma II 1.6 rok produkcji 2001, pasuje i działa.
opinie puchar
Dodano:2018-06-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Rolka napinacza paska rozrządu SKF (VKM11130) ten sam napinacz paska co na allegro tej samej firmy tylko że na allegro koło 200zł tak że po co przepłacać widać że towar prosto od producenta a nie przez 15 rąk bo wtedy tylko ceny rosną :)
opinie puchar
Dodano:2018-06-23
Ocena:
3/5
dla produktu: Czujnik prędkości obrotowej sterowania silnikiem BOSCH (0261210153) Wszystko ok, Polecam!
opinie puchar
Dodano:2018-06-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Rura wydechowa BOSAL (852369) Po raz kolejny wybrałem firme Bosal - produkt na lata - oryginalny i dostarczony na czas.
opinie puchar
Dodano:2018-06-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet ZIMMERMANN (231311951) Dobre klocki - w dobrej cenie. Nie piszczą i się nie pokrywają "szkłem" w połączeniu z tarczami TRW. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2018-06-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB1330) Dobre klocki - w dobrej cenie. Nie piszczą i się nie pokrywają "szkłem" w połączeniu z tarczami TRW. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2018-06-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Mocowanie amortyzatora LEMFÖRDER (3526901) Bardzo dobra jakość i wykonanie. Widać też, że jest to część w 100% zgodna z OEM, ponieważ ma zdrapane znaki fabryczne VW/Audi.
opinie puchar
Dodano:2018-06-14
Ocena:
4/5
dla produktu: Guma drążka stabilizatora LEMFÖRDER (3405201) Wysokiej jakości guma. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2018-06-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy MANN-FILTER (CUK2317) Bardzo dobrze wykonany filtr. Godny polecenia. Jeden z nielicznych modeli do mojego auta z węglem aktywnym - pozwala odfiltrować zapachy z zewnątrz (nie czuć również płynu do spryskiwaczy).
opinie puchar
Dodano:2018-06-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza FEBI BILSTEIN (30368) Wszystko ok.
opinie puchar
Dodano:2018-06-06
Ocena:
4/5
dla produktu: Osłona przekładni kierowniczej SASIC (0664304) Dobry produkt za rewelacyjną cenę.
opinie puchar
Dodano:2018-06-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Odma skrzyni korbowej TOPRAN (722083) Super produkt za bardzo dobrą cenę.
opinie puchar
Dodano:2018-06-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna PIRELLI Scorpion Verde All Season 265/50 R20 107V TOPRAN (26550R20107VSCORPIONVERDEAS) Bardzo dobry kompromis cena/jakość gdy nie robisz rocznie dużo km. Utrzymanie 1 kompletu opon i brak opłat za wymianę 2 x do roku. Polecam
opinie puchar
Dodano:2018-06-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator BILSTEIN (19142265) najlepsze amotryzatory jakie miałem
opinie puchar
Dodano:2018-06-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet ATE (13046039502) jak zawsze jakosć ate na poziomie
opinie puchar
Dodano:2018-06-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa ATE (24011101191) jak zawsze jakosć ate na poziomie
opinie puchar
Dodano:2018-05-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BERU (Z16) Solidna świeca w bardzo dobrej cenie . W moim samochodzie pracowała dłużej (ok 28 kkm) niż rzekomo dużo trwalsze i dużo droższe DENSO IK20 ( w tych rozsypała się ceramika po 22 kkm). Polecam
opinie puchar
Dodano:2018-05-16
Ocena:
3/5
dla produktu: Amortyzator SACHS (115475) Bardzo dobry amortyzator, jakość oryginału
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  16