Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2021-04-25
Ocena:
10/10
Wykonane 2 zakupy, do 2 różnych samochodów, za każdym razem pełen profesjonalizm, szybka wysyłka, dobry kontakt z obsługą, ceny bardzo przyzwoite i zachęcające do zakupu. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam każdemu kto chce dobrze wydać pieniądze i nie martwić się o przesyłkę oraz czy części będą pasowały, bo na pewno będą :)
opinie puchar
Dodano:2021-02-17
Ocena:
10/10
Pierwszy zakup i sam pozytyw. Super sklep, zdarzył się mały chochlik w przesyłce ale sprawa załatwiona błyskawicznie, dosłownie z dnia na dzień. Rewelacyjny kontakt z konsultantami iParts.pl Promocje, ceny super konkurencyjne, powyżej 359,- dostawa free. Naprawdę jestem miło zaskoczony. Dodatkowym plusem, który tak naprawdę mnie zachęcił do zalogowania i zakupów jest współpraca e-partnerska z programem Vitay (stacje paliw Orlen). Szybciej można zdobyć więcej punktów i wymieniać na fajne nagrody. Na pewno będę dalej robił zakupy na iParts.pl :)
opinie puchar
Dodano:2021-01-02
Ocena:
10/10
Polecam! Zawsze zaopatruje się poprzez IParts, za każdym razem pełen profesjonalizm, bardzo korzystne ceny, sporo kodów promocyjnych, części zawsze oryginalne.
opinie puchar
Dodano:2020-10-10
Ocena:
10/10
Kupuję od nich od niedawna i jestem mega zadowolony. Kody rabatowe darmowe przesyłki. Jedynie wysyłka mogła by być szybsza. Gorąco polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-10-05
Ocena:
10/10
Duży wybór części, szybka wysyłka. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-08-20
Ocena:
10/10
Super duzy wybor dostawa zgodna z zamowieniem i na czas swietna obsluga polecam
opinie puchar
Dodano:2020-08-05
Ocena:
10/10
Towar dotarł szybko, wszystko zgodnie z zamówieniem, dobrze zapakowane. To już moje któreś z kolei zamówienie w iParts.pl i mogę śmiało polecić ten sklep.
opinie puchar
Dodano:2020-07-29
Ocena:
10/10
Dostawa bardzo szybka . Towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowany. Idealnie dobrany do pojazdu - Passat 1997. Polecam zakupy
opinie puchar
Dodano:2020-07-12
Ocena:
10/10
Super sklep!
Wachowe doradztwo, miła obsługa!
Wszystkie części które zamówiłem, pasowały bez problemu!
Dobra robota panowie!
Pozdrawiam!
opinie puchar
Dodano:2020-07-07
Ocena:
10/10
SZOK!!! Odesłałem część błędnie zamówioną i pieniądze wróciły na konto w przeciągu 3 dni.
DUŻY POZYTYW. POLECAM!!!
opinie puchar
Dodano:2020-07-02
Ocena:
9/10
Strona troszkę mieli ale sam sklep bardzo fajny zwroty bezproblemowe, szybkie wysyłki
opinie puchar
Dodano:2020-06-09
Ocena:
10/10
Kupowałem w tym sklepie części już kilka razy i zawsze 100% zadowolony. Cenię sobie za fachową obsługę i konkurencyjne ceny.
opinie puchar
Dodano:2020-05-22
Ocena:
10/10

Już wiele części kupiłem. I z czystym sumieniem polecam ten sklep! Nigdy się nie zawiodłem, a części idelanie są dobierane. Miły kontakt, fachowe doradztwo! Poleciłem ten sklep paru znajomym i nie spotkałem się z ich stony z niezadowoleniem. W 100 % POLECAM

opinie puchar
Dodano:2020-05-15
Ocena:
10/10
Wszystko w jak najlepszym porządku, świetne ceny.
opinie puchar
Dodano:2020-05-06
Ocena:
10/10
Ceny - SUPER! Obsługa zawsze fachowa i gotowa doradzić. Pomyłka w zamówionych częściach? Nie ma problemu, wymienią na właściwą część. Bardzo polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-05-03
Ocena:
5/10
Jestem klientem Sklepu od kilkunastu lat. i nigdy nie zawiodłem się na doradzanych przez konsultantach częściach , które chcizłem kupić do polo classic 1.4 . Od 5 lat zamawiam części do 4 aut w rodzinie,VW, Opel Astra ,Fiat punto i grande punto. . Zawsze jestem profesjonalnie i z wysokim poziomem kultury obsługiwany. Cechy: szybia dostawa i idealnie zapakowane części. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-04-30
Ocena:
10/10
Polecam, części zgodne z zamówieniem. Ekspresowa dostawa.
opinie puchar
Dodano:2020-04-21
Ocena:
10/10
Wszystko super, dostawa szybka, części tanie i starannie zapakowane. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-04-07
Ocena:
10/10
ekspresowa dostawa. produkty oryginalne. Obsługa doradziła mi co powinienem kupić do swojego samochodu. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-04-07
Ocena:
10/10
czesci odpowiednio bezpiecznie zapakowane. wszystko pasuje.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2021-05-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana (destylowana) IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA) Polecam wodę destylowaną ze sklepu iparts. Niektórzy mówią o niej magiczna i wlewają ją nawet do herbaty. Ja osobiście używam do mycia auta, żeby nie pojawiały się smugi. Czyści lepiej niż Cilit Bang.
opinie puchar
Dodano:2021-05-04
Ocena:
3/5
dla produktu: Pióro wycieraczki DENSO (DRB-030) ta wycieraczka niestety nie pasuje do mojego Mitsubishi Colta VI
opinie puchar
Dodano:2021-05-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000235) POlecam. Dobre tarcze. Dobra Cena
opinie puchar
Dodano:2021-05-03
Ocena:
3/5
dla produktu: Filtr oleju PZL SĘDZISZÓW (PP11) Super filtry. polecam
opinie puchar
Dodano:2021-04-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza KRAFT AUTOMOTIVE (1710410) Polecam
opinie puchar
Dodano:2021-04-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr paliwa KAMOKA (F303901) Wszystko na 5
opinie puchar
Dodano:2021-04-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju KAMOKA (F100901) Wszystko pasuje jak należy
opinie puchar
Dodano:2021-04-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy MAXGEAR (26-0117) pasuje idealnie, cena przyzwoita, skuteczny, wygląda solidnie
opinie puchar
Dodano:2021-04-25
Ocena:
3/5
dla produktu: Filtr kabinowy DENCKERMANN (M110007) Nie polecam jest za wysoki, nie wiem czemu nikt tego nie zgłasza pewnie poprzedni właściciele
usunęli to górne plastykowe wieko i wtedy pasuje.Oryginał powinien mieć 25 mm wys.
opinie puchar
Dodano:2021-04-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza JAPANPARTS (FA-H23S) Przeciętny użytkownik nie jest w stanie określić - jak ten filtr spełnia funkcję filtrowania powietrza i porównać z innymi, ale... czy pasuje do jego auta - TAK! Do mojego Kia Carens IV 1,7 CRDi - pasuje !
opinie puchar
Dodano:2021-04-23
Ocena:
3/5
dla produktu: Pióro wycieraczki KAMOKA (27E22) Beznadzieja. Nowe a od samego początku miejscami nie zbierają. Mocowania do Grande Punto w żaden sposób nie pasują, trzeba złapać taśmą albo gumką dopóki nie kupi się czegoś innego. Wyrzucona kasa. Zdecynowanie przestrzegam przed tym dziadostwem.
opinie puchar
Dodano:2021-04-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej ORLEN Platinum MaxExpert XD 5W30 4 litry ORLEN (5W30/4/PLATINUMMEXD) Stosuje ten olej w swoich autach BMW które robią duże przebieg około 30tys rocznie. Auta maja po 350tys kilometrów przebiegu. Polecam Oleje Orlen Platinum.
opinie puchar
Dodano:2021-04-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej MOBIL Super 3000 FE 5W30 4 litry MOBIL (5W30/4/FE) Super olej. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2021-04-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza FILTRON (AK 372/1) Wszystko ok. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2021-04-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju FILTRON (OE 667/1) Wszystko ok. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2021-04-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy FILTRON (K 1150A) Wszystko ok. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2021-04-16
Ocena:
4/5
dla produktu: Tłok MAHLE ORIGINAL (227 39 01) zazwyczaj nie podejmujemy sie naprawy ciezarowek ale ostatnio przyjezdza ich do nas co raz wiecej. Niestety w naszej hurtowni nie dostane tej czesci tak wiec kupujemy tutaj. Musze przyznac ze takze inne czesci sa tanie i kupujemy ich co raz wiecej. Polecam
opinie puchar
Dodano:2021-04-15
Ocena:
3/5
dla produktu: Ściągacz do sworzni kulistych 22mm ENERGY (NE00689) Uwaga! To jest ściągacz do sworzni o stożku max.19mm. Kompletnie nie nadaje się do sworzni 21mm. Rozstaw szczęk to 19mm w połowie długości wycięcia. 21mm rozstawu jest dostępne tylko na samym końcu, ściągacza nie da się nawet częściowo nasunąć na stożek 21mm. Ogólnie jakość narzędzia jest ok, ale jego opis wprowadza w błąd. 66pln poszło na zmarnowanie.
opinie puchar
Dodano:2021-04-12
Ocena:
1/5
dla produktu: Świeca zapłonowa DENSO (K20TT) Po ok 12tyś km jedna ze świeć do wyrzucenia, cała się rusza
opinie puchar
Dodano:2021-04-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Bagażnik bazowy AMOS Tramp Bus VW T4 AMOS (5204) Super sprawa
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  44