Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2018-05-16
Ocena:
8/10
Polecam ....szybko , tanio i kurier na czas. Pozdrawiam..
opinie puchar
Dodano:2018-03-30
Ocena:
1/10
Świetny sklep, w ciągu trzech dni nie dają rady skompletować zamówienia a co dopiero wysłać więc ocena chyba sprawiedliwa.
opinie puchar
Dodano:2018-02-05
Ocena:
10/10
Pełen profesjonalizm, pomoc w doborze części, szybka wysyłka. Polecam! Na pewno wrócę!
opinie puchar
Dodano:2018-01-23
Ocena:
10/10

Jestem zadowolona z obsługi serwisu, na pewno wróce!

opinie puchar
Dodano:2018-01-22
Ocena:
10/10

GORĄCO POLECAM TEN SKLEP

opinie puchar
Dodano:2018-01-05
Ocena:
10/10
Zadowolenie 100procentowe. Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Zamówiona część doszła dnia następnego od złożonego zamówienia. Pełen profesjonalizm.
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
10/10
Jestem bardzo zadowolony z produktów i obsługi, tanio i szybko choć pakowanie mogło by się poprawić :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
dobry i tani sklep z częściami do auta, dużo już tu kupiłem i nie narzekam - profi obsługa!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem klientem sklepu iParts już od paru miesięcy i nigdy nie miałem problemu z zamówieniem. Polecam każdemu kierowcy.
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
jestem bardzo mile zaskoczony cenami i szybką realizacją mojego zamówienia w tym sklepie. polecam iParts!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Polecam sklep. Pełen profesjonalizm, korzystne ceny i szybka realizacja zamówień! Od siebie polecam serdecznie każdemu!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet przeciętna kobieta poradzi sobie z kupnem części w tym sklepie! Dobre ceny i bez wychodzenia z domu można kupić to co trzeba!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
generalnie nie mam żadnych uwag, wszystko przyszło tak jak trzeba zapakowane i co najważniejsze - szybko
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet kobieta poradzi sobie z obsługą tego sklepu i znalezieniem części do swojego autka. A jak nie to można zadzwonić i pomogą :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Bardzo dobrze że jest taki sklep bo tylko tutaj znalazłem brakujące części do mojego auta. Super!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
nie mam żadnych uwag! jak dla mnie pełen profesjonalizm! polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem bardzo mile zaskoczona profesjonalną obsługą tego sklepu oraz szybką wysyłką zamówionych części. Dziękuję i pozdrawiam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-18
Ocena:
10/10
Wszystko ok, szybka wysyłka, części dobrze zabezpieczone. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-15
Ocena:
8/10
Zzybko, sprawnie, czesci pasoealy bez zadnych odsylek, zwrotow.itp. mechanik.mowil, ze nie zrobilby tej samej ceny, bo ma za male rabaty, ze by sprzedac za tyle za ile sprzedaja w iparts. Polecam
opinie puchar
Dodano:2017-09-05
Ocena:
5/10

Makabrycznie nieprzyjazny interfejs sklepu. Trzeba mieć silne samozaparcie aby pokonać trudności i kupić kilka części. Kupiłem w sumie ponad 10 pozycji , ale co się nakląłem to głowa mała.

Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2018-12-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn do spryskiwaczy MOJE AUTO zimowy -22°C 5 Litrów (71006) Polecam. Dobry płyn. Nie zamarza, nie śmierdzi
opinie puchar
Dodano:2018-12-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet LuK (623352800) Sprzęgło właściwe, oryginalne
Szybka, bezpieczna dostawa
Dziękuję
opinie puchar
Dodano:2018-12-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet SACHS (3000845701) polecam
opinie puchar
Dodano:2018-12-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB3247) Polecam kazdemu szybka wysyłka i super doradztwo i jakość na najwyższym poziomie
opinie puchar
Dodano:2018-12-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna NEXEN N blue 4Season 205/60 R16 96H TRW (20560R1696HNBLUE4SEASONXL) dały radę przez kilka sezonów, polecam serdecznie, nie mam uwag
opinie puchar
Dodano:2018-12-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna MICHELIN CrossClimate + 205/55 R16 94V TRW (20555R1694VCROSSCLIMATEXL) Bardzo wysoka półka, najlepsze gumy na rynku, cenowo do zniesienia, polecam szczerze
opinie puchar
Dodano:2018-12-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna DĘBICA Navigator 2 185/65 R15 88T TRW (18565R1588TNAVIGATOR2) super się sprawują, zarówno w zimie na śniegu i w lecie w upale, polecam mega
opinie puchar
Dodano:2018-12-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona letnia VREDESTEIN UlTrac Satin 225/45 R17 91Y TRW (22545R1791YULTRACSATIN) autko solidnie się trzyma drogi, opony do wymiany po 6 sezonach intensywnej jazdy, polecam
opinie puchar
Dodano:2018-12-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona letnia FALKEN Azenis FK510 225/40 R18 92Y TRW (22540R1892YFK510XL) Wysokiej jakości guma, falkeny to dobra marka, nie miałem nigdy problemów, polecam
opinie puchar
Dodano:2018-12-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa FEBI BILSTEIN (38303) Kupuje w zestawie z klockami. Dobra jakość
opinie puchar
Dodano:2018-12-12
Ocena:
1/5
dla produktu: Pompa sprzęgła BREMBO (C23009) Jakaś katastrofa. Po zamontowaniu w warsztacie, nie wytrzymała nawet 1km i się cała rozleciała...dosłownie. Najpierw zawiódł pierścień segera, po wymianie nie wytrzymała koronka trzymająca tłok w cylinderku. Zdecydowanie odradzam!!!
opinie puchar
Dodano:2018-12-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona letnia UNIROYAL RainExpert 3 175/65 R15 84T BREMBO (17565R1584TRAINEXPERT3) idealna opona na lato, w deszczu po autostradzie zawsze nim szybko jade i nie ma problemów z przyczepnościa, polecam
opinie puchar
Dodano:2018-12-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa BARUM Polaris 3 195/65 R15 91T BREMBO (19565R1591TPOLARIS3) Zdecydowanie jedne z lepszych opon jakie miałem. Bardzo dobrze się na nich jeździ, nie są śliskie, nie szumią. no i sa w superowej cenie
opinie puchar
Dodano:2018-12-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa BARUM Polaris 3 195/65 R15 91T BREMBO (19565R1591TPOLARIS3) cenowo bardzo OK, jeździłem na nich 5 lat i trzeba było zacząć myslec o wymianie, polecam
opinie puchar
Dodano:2018-12-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna DĘBICA Navigator 2 185/65 R14 86T BREMBO (18565R1486TNAVIGATOR2NOWA) Od dębicy nalezy wymagac i słusznie, ja wymagam i jestem zadowolony, nie ślizga się, dobrze trzyma drogi, no czuję się bezpiecznie i polecam!
opinie puchar
Dodano:2018-12-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna HIFLY Super2000 155/80 R12 88Q BREMBO (15580R1288QSUPER2000) jestem fanem całorocznych, próbowalem kilka marek, ale jak na razie ta najlepsza, polecam!
opinie puchar
Dodano:2018-12-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona letnia KORMORAN Gamma 205/55 R16 91V BREMBO (20555R1691VGAMMAB2) dobre opony, wysoka jakość, nic nie mogę im zarzucić, fajna alternatywa dla dębicy
opinie puchar
Dodano:2018-12-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona letnia KLEBER Dynaxer HP3 205/55 R16 91H BREMBO (20555R1691HDYNAXERHP3) mechnaik mi polecił, nie żałuje, kilka sezonów spokojnie da radę, bo po pierwszym prawie zerowe ślady używania
opinie puchar
Dodano:2018-12-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona letnia DĘBICA Passio 2 195/65 R15 91T BREMBO (19565R1591TPASSIO2) na oponach od debicy nigdy sie nie zawiodłem, jeżdżę od lat lat i wszystko OK!
opinie puchar
Dodano:2018-12-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa GRIPMAX Stature M/S 255/50 R20 109V BREMBO (25550R20109VSTATUREMSXL) Najlepsza jakośc na rynku, dla wymagających
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  16