Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2018-02-05
Ocena:
10/10
Pełen profesjonalizm, pomoc w doborze części, szybka wysyłka. Polecam! Na pewno wrócę!
opinie puchar
Dodano:2018-01-23
Ocena:
10/10

Jestem zadowolona z obsługi serwisu, na pewno wróce!

opinie puchar
Dodano:2018-01-22
Ocena:
10/10

GORĄCO POLECAM TEN SKLEP

opinie puchar
Dodano:2018-01-05
Ocena:
10/10
Zadowolenie 100procentowe. Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Zamówiona część doszła dnia następnego od złożonego zamówienia. Pełen profesjonalizm.
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
10/10
Jestem bardzo zadowolony z produktów i obsługi, tanio i szybko choć pakowanie mogło by się poprawić :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
dobry i tani sklep z częściami do auta, dużo już tu kupiłem i nie narzekam - profi obsługa!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem klientem sklepu iParts już od paru miesięcy i nigdy nie miałem problemu z zamówieniem. Polecam każdemu kierowcy.
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
jestem bardzo mile zaskoczony cenami i szybką realizacją mojego zamówienia w tym sklepie. polecam iParts!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Polecam sklep. Pełen profesjonalizm, korzystne ceny i szybka realizacja zamówień! Od siebie polecam serdecznie każdemu!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet przeciętna kobieta poradzi sobie z kupnem części w tym sklepie! Dobre ceny i bez wychodzenia z domu można kupić to co trzeba!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
generalnie nie mam żadnych uwag, wszystko przyszło tak jak trzeba zapakowane i co najważniejsze - szybko
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet kobieta poradzi sobie z obsługą tego sklepu i znalezieniem części do swojego autka. A jak nie to można zadzwonić i pomogą :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Bardzo dobrze że jest taki sklep bo tylko tutaj znalazłem brakujące części do mojego auta. Super!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
nie mam żadnych uwag! jak dla mnie pełen profesjonalizm! polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem bardzo mile zaskoczona profesjonalną obsługą tego sklepu oraz szybką wysyłką zamówionych części. Dziękuję i pozdrawiam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-18
Ocena:
10/10
Wszystko ok, szybka wysyłka, części dobrze zabezpieczone. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-15
Ocena:
8/10
Zzybko, sprawnie, czesci pasoealy bez zadnych odsylek, zwrotow.itp. mechanik.mowil, ze nie zrobilby tej samej ceny, bo ma za male rabaty, ze by sprzedac za tyle za ile sprzedaja w iparts. Polecam
opinie puchar
Dodano:2017-09-05
Ocena:
5/10

Makabrycznie nieprzyjazny interfejs sklepu. Trzeba mieć silne samozaparcie aby pokonać trudności i kupić kilka części. Kupiłem w sumie ponad 10 pozycji , ale co się nakląłem to głowa mała.

opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
10/10
Nie ma się czego doczepić. Towar bardzo szybko dociera, wszystko solidnie zabezpieczone, a ceny jak kto uważa, dla mnie pełna ich akceptacja. Można również korzystać z rabatów.
opinie puchar
Dodano:2017-02-28
Ocena:
9/10

Moge powiedziec ze jast to super sklep.zamowiene czesci szybko dostarczone,dobrze i ladnie zapakowane,polecam

Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2018-04-04
Ocena:
1/5
dla produktu: Cewka zapłonowa JANMOR (JM5162) Rozsypała się po 2 miesiącach. Samochód ma czkawke. Przewody z tej firmy tez beznadziejne! Nie polecam.
opinie puchar
Dodano:2018-04-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody INA (530020132) Polecam w 100% oferta najlepsza na rynku.
opinie puchar
Dodano:2018-04-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr paliwa FEBI BILSTEIN (21622) Polecam w 100%
opinie puchar
Dodano:2018-04-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BOSCH (0242135527) Dobra jakość, przystępna cena
opinie puchar
Dodano:2018-04-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Czujnik temperatury płynu chłodzącego CALORSTAT by Vernet (WS2576) Wszystko w porządku.
opinie puchar
Dodano:2018-04-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Kołnierz przewodu płynu chłodzącego CALORSTAT by Vernet (WF0008) Wszystko ok
opinie puchar
Dodano:2018-03-30
Ocena:
1/5
dla produktu: Przegub napędowy - kompletny ASHIKA (6202232) przegub od początku użytkowania wydaje dźwięki zużytego .złom.
opinie puchar
Dodano:2018-03-29
Ocena:
3/5
dla produktu: Filtr kabinowy CORTECO (80000799) super!! Polacam.
opinie puchar
Dodano:2018-03-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki HELLA (9XW178878211) Niech was nie zwiedzie niska cena. Jakość pierwsza klasa !!
opinie puchar
Dodano:2018-03-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki HELLA (9XW178878191) Niech was nie zwiedzie niska cena, wycieraczka pierwsza klasa !!
opinie puchar
Dodano:2018-03-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa NGK (6962) najlepsze świece !!
opinie puchar
Dodano:2018-03-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrząd - zestaw paska INA (530057310) Polecam. Jakość pierwsza klasa !!
opinie puchar
Dodano:2018-03-29
Ocena:
3/5
dla produktu: Pióro wycieraczki DENSO (DRB030) Do mojej Yaris II gen nie pasuje, próbowałem na siłę zamontować to ułamał się nawet plastik od ramienia wycieraczki
opinie puchar
Dodano:2018-03-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet ATE (13046028862) dobre klocki warte ceny
opinie puchar
Dodano:2018-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Cewka zapłonowa JANMOR (JM5046) Stosunek cena - jakość idealna.
Po wymianie - od ręki moje auto zaczęło normalnie pracować :)
opinie puchar
Dodano:2018-03-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Sonda lambda DENSO (DOX0121) Bardzo solidna. Łatwy montaż z instrukcją łączenia kabli. Silnik bardzo mało pali benzyny. Dzięki tej sondzie
opinie puchar
Dodano:2018-03-23
Ocena:
3/5
dla produktu: Przegub napędowy - kompletny RUVILLE (77801S) Produkt okazał się wadliwy - po półtorarocznej eksploatacji uległ uszkodzeniu. Na odpowiedź co do złożonej w grudniu 2017r. reklamacji czekam do dnia dzisiejszego. Dałem jednak producentowi szansę i składając reklamację na uszkodzony przegub kupiłem drugi taki sam tego producenta - oby lepiej służył
opinie puchar
Dodano:2018-03-22
Ocena:
1/5
dla produktu: Sworzeń wahacza MONROE (L29536) Przysyłkę zamówiłem w niedzielę a przyszła w wtorek ogólne wykonanie jest ok jestem nie zadowolony bo dostałem jeden swożeń z produkcji 2016 i jest on bardzo słabo dopracowanie w szczegółach i drógi z produkcji 2017 i on jest zajebiście dopracowanie widać taki masywnipy o wiele grubszy lepszą ma osłonę przeciw kużową lepiej dopracowanie gwinty takie samo wykonanie jak lemforder febi SWAG itd nie polecam
opinie puchar
Dodano:2018-03-22
Ocena:
4/5
dla produktu: Tuleja wahacza MONROE (L29847) Zamawiałem w niedzielę a przyszło w wtorek dbałość o szczegóły ok takie same jak lemforder czy febi itd może się różnić produkcji 2016 wykonaniem niż 2017
opinie puchar
Dodano:2018-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Tuleja wahacza MONROE (L29808) Tulejka jest ok przysyłają przyszła szybko jest podobnie zbudowana jak lemforder febi itd i jest tańsza uwaga na datę produkcji jeżeli dostaniesz z 2016 produkcji może być gożej zbudowana niż z 2017 jest dobrze obrobiona w szczegółach
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  15