Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-07-07
Ocena:
10/10
SZOK!!! Odesłałem część błędnie zamówioną i pieniądze wróciły na konto w przeciągu 3 dni.
DUŻY POZYTYW. POLECAM!!!
opinie puchar
Dodano:2020-07-02
Ocena:
9/10
Strona troszkę mieli ale sam sklep bardzo fajny zwroty bezproblemowe, szybkie wysyłki
opinie puchar
Dodano:2020-06-09
Ocena:
10/10
Kupowałem w tym sklepie części już kilka razy i zawsze 100% zadowolony. Cenię sobie za fachową obsługę i konkurencyjne ceny.
opinie puchar
Dodano:2020-05-22
Ocena:
10/10

Już wiele części kupiłem. I z czystym sumieniem polecam ten sklep! Nigdy się nie zawiodłem, a części idelanie są dobierane. Miły kontakt, fachowe doradztwo! Poleciłem ten sklep paru znajomym i nie spotkałem się z ich stony z niezadowoleniem. W 100 % POLECAM

opinie puchar
Dodano:2020-05-15
Ocena:
10/10
Wszystko w jak najlepszym porządku, świetne ceny.
opinie puchar
Dodano:2020-05-06
Ocena:
10/10
Ceny - SUPER! Obsługa zawsze fachowa i gotowa doradzić. Pomyłka w zamówionych częściach? Nie ma problemu, wymienią na właściwą część. Bardzo polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-05-03
Ocena:
5/10
Jestem klientem Sklepu od kilkunastu lat. i nigdy nie zawiodłem się na doradzanych przez konsultantach częściach , które chcizłem kupić do polo classic 1.4 . Od 5 lat zamawiam części do 4 aut w rodzinie,VW, Opel Astra ,Fiat punto i grande punto. . Zawsze jestem profesjonalnie i z wysokim poziomem kultury obsługiwany. Cechy: szybia dostawa i idealnie zapakowane części. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-04-30
Ocena:
10/10
Polecam, części zgodne z zamówieniem. Ekspresowa dostawa.
opinie puchar
Dodano:2020-04-21
Ocena:
10/10
Wszystko super, dostawa szybka, części tanie i starannie zapakowane. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-04-07
Ocena:
10/10
ekspresowa dostawa. produkty oryginalne. Obsługa doradziła mi co powinienem kupić do swojego samochodu. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-04-07
Ocena:
10/10
czesci odpowiednio bezpiecznie zapakowane. wszystko pasuje.
opinie puchar
Dodano:2020-04-07
Ocena:
10/10
Szybko dostarczyli, co nie jest takie oczywiste w ostatnim czasie. Po zamontowaniu działa wszystko sprawnie. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-04-07
Ocena:
9/10
Bardzo dobry sklep ,dobre ceny brakuje mi tylko akcesorii tuningowych do kabiny jak i zewnetrznych
opinie puchar
Dodano:2020-04-03
Ocena:
10/10
Na plus: fajny, intuicyjny sposób wyszukiwania części na stronie, bardzo dobry dostęp części w atrakcyjnych cenach (porównywałem z konkurencją), szyba i sprawna realizacja zamówienia, nadspodziewanie solidnie zapakowane przesyłki.
In minus: to wciąż przed Wami :-))))
Miło być Waszym klientem - pozdrawiam
opinie puchar
Dodano:2020-03-30
Ocena:
10/10

uprzejmy i rzeczowy pan na stronie doradził co i jak powinno pasować. udane zakupy.

opinie puchar
Dodano:2020-03-27
Ocena:
10/10

Wszystko zgodne z opisem. przyszło dobrze zapakowane i w ekspresowym tempie. na pewno wrócę w razie potrzeby. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-03-27
Ocena:
10/10

Wszystkie części pasowały do samochodu. Bezpiecznie zapakowane, full profeska!

opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
10/10
największy asortyment na rynku - co potrzebowalem to znalazłem. 10/10
opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
10/10
Szybki i sprawny kontakt z obsługą sklepu. Chciałem zwrócić jedną część i nie było żadnych ale. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
10/10
Wszystko co zamówiłem oryginalnie zapakowane i dostarczone szybko. Dużo fajnych promocji. Polecam
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2020-07-10
Ocena:
2/5
dla produktu: Poduszka zawieszenia automatycznej skrzyni biegów CORTECO (80001891) Po corteco spodziewał bym się czegoś więcej. Jakość wykonania najgorszego chińczyka jakiego kiedykolwiek widziałem. Brak oszlifowanych krawędzi, niechlujne malowanie, nierówno wprasowana tuleja, przy gumie w tulejce sporo nadlewów produkcyjnych, Zdecydowanie lepiej prezentuje się topran którego montowałem w tym samym dniu. Zobaczymy ile pociągną oba i zapewne podzielę się efektami. Jak wiadomo to ma działać a nie wyglądać ale w tych pieniądzach spodziewał bym się więcej. Gdyby nie fakty, że auto było potrzebne na już to odesłał bym cześć.
opinie puchar
Dodano:2020-07-06
Ocena:
4/5
dla produktu: Przewody zapłonowe - zestaw BREMI (3A00/125) polecam
opinie puchar
Dodano:2020-07-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Sworzeń wahacza SWAG (30 78 0019) Działa
opinie puchar
Dodano:2020-07-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Czujnik temperatury płynu chłodzącego VEMO (V10-72-0910-1) po wymianie czujnika temperatury w seacie cordoba 1.6 alm samochód przestał szarpac na zimnym silniku polecam
opinie puchar
Dodano:2020-07-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Zbiorniczek wyrównawczy oleju układu wspom. przekł. kier. VAICO (V10-2089) Produkt wysokiej jakości. Porównywałem ten zbiorniczek z innym również niemieckiej firmy na literę M, ten jest zdecydowanie lepszej jakości. Grubsze ścianki w miejscu elementu montażowego dolnej części korpusu, równo i precyzyjnie zgrzaniy materiał na łączeniu górnej części z dolną, doskonała precyzja wykonania. Polecam ten produkt z czystym sumieniem. Realizacja zamówienia chwilę trwała, ale narzekać nie można.
opinie puchar
Dodano:2020-07-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Cewka zapłonowa DELPHI (GN10401-12B1) SUPER CENA
opinie puchar
Dodano:2020-07-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Szkło lusterka zewnętrznego TYC (310-0117-1) Dobra cena oraz całkowita zgodność z oryginałem (no poza oryginalnym umiejscowieniem wtyczek od ogrzewania co jednak nie wpływa to na instalację i użytkowanie).Realizacja zamówienia bardzo szybka. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-07-01
Ocena:
1/5
dla produktu: Pierścień uszczelniający korka spustowego oleju ELRING (108.502) Niewłaściwy rozmiar. Poprzednio kupowana pod tym samym kodek wygląda zupełnie inaczej i pasuje.
opinie puchar
Dodano:2020-06-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprężyna gazowa pokrywy komory silnika TOPRAN (207 741) wszystko ok
opinie puchar
Dodano:2020-06-26
Ocena:
1/5
dla produktu: Pompa wody DOLZ (M470) wydajność 1000 km
opinie puchar
Dodano:2020-06-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica recyrkulacji spalin PIERBURG (7.02756.07.0) POLECAM. JAKOSC ORYGINALNEJ CZĘSCI . dobra cena
opinie puchar
Dodano:2020-06-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy FILTRON (K 1177) Idealnie pasuje do Toyoty Corolli E11 '98.
opinie puchar
Dodano:2020-06-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza FILTRON (AP 167) Bardzo dobry filtr powietrza.
opinie puchar
Dodano:2020-06-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3 397 008 534) Dobra jakość, bardzo dobrze zbierają wodę i śnieg.
opinie puchar
Dodano:2020-06-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3 397 008 532) Dobra jakość, bardzo dobrze zbierają wodę i śnieg.
opinie puchar
Dodano:2020-06-22
Ocena:
4/5
dla produktu: Rękawice robocze VIRAGE typ 614 poliester, powlekane lateksem BOSCH (96-002) Jakość adekwatna do ceny.
opinie puchar
Dodano:2020-06-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Samochodowy rozdzielacz zapalniczki - eXtreme LS07 BOSCH (LS07) bardzo dobry rozgałęźnik. Napięcia utrzymane nawet przy mocnym obciążeniu.
opinie puchar
Dodano:2020-06-20
Ocena:
1/5
dla produktu: Filtr kabinowy MANN-FILTER (CU 2454) Filtr nie pasuje gabarytowo i nie nadaje się do zamontowania.
opinie puchar
Dodano:2020-06-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Koło zapasowe - zestaw naprawczy VIRAGE (uszczelniacz 450ml + kompresor) MANN-FILTER (94-030) SUPER ZESTAW. KOMPRESOR DZIAŁA JAK NALEZY. USZCZELNIACZ TEŻ OK. ZAJMUJĄ MAŁO MIEJSCA W BAGAŻNIKU
opinie puchar
Dodano:2020-06-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Miska olejowa KLOKKERHOLM (9506471) Robiłem kilkukrotnie zakupy i Zawsze szybko Tanio i uprzejmie. Tak trzymać. Pozdrawiam załogę sklepu.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  43