Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2018-01-05
Ocena:
10/10
Zadowolenie 100procentowe. Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Zamówiona część doszła dnia następnego od złożonego zamówienia. Pełen profesjonalizm.
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
10/10
Jestem bardzo zadowolony z produktów i obsługi, tanio i szybko choć pakowanie mogło by się poprawić :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
dobry i tani sklep z częściami do auta, dużo już tu kupiłem i nie narzekam - profi obsługa!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem klientem sklepu iParts już od paru miesięcy i nigdy nie miałem problemu z zamówieniem. Polecam każdemu kierowcy.
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
jestem bardzo mile zaskoczony cenami i szybką realizacją mojego zamówienia w tym sklepie. polecam iParts!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Polecam sklep. Pełen profesjonalizm, korzystne ceny i szybka realizacja zamówień! Od siebie polecam serdecznie każdemu!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet przeciętna kobieta poradzi sobie z kupnem części w tym sklepie! Dobre ceny i bez wychodzenia z domu można kupić to co trzeba!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
generalnie nie mam żadnych uwag, wszystko przyszło tak jak trzeba zapakowane i co najważniejsze - szybko
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet kobieta poradzi sobie z obsługą tego sklepu i znalezieniem części do swojego autka. A jak nie to można zadzwonić i pomogą :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Bardzo dobrze że jest taki sklep bo tylko tutaj znalazłem brakujące części do mojego auta. Super!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
nie mam żadnych uwag! jak dla mnie pełen profesjonalizm! polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem bardzo mile zaskoczona profesjonalną obsługą tego sklepu oraz szybką wysyłką zamówionych części. Dziękuję i pozdrawiam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-18
Ocena:
10/10
Wszystko ok, szybka wysyłka, części dobrze zabezpieczone. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-15
Ocena:
8/10
Zzybko, sprawnie, czesci pasoealy bez zadnych odsylek, zwrotow.itp. mechanik.mowil, ze nie zrobilby tej samej ceny, bo ma za male rabaty, ze by sprzedac za tyle za ile sprzedaja w iparts. Polecam
opinie puchar
Dodano:2017-09-05
Ocena:
5/10

Makabrycznie nieprzyjazny interfejs sklepu. Trzeba mieć silne samozaparcie aby pokonać trudności i kupić kilka części. Kupiłem w sumie ponad 10 pozycji , ale co się nakląłem to głowa mała.

opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
10/10
Nie ma się czego doczepić. Towar bardzo szybko dociera, wszystko solidnie zabezpieczone, a ceny jak kto uważa, dla mnie pełna ich akceptacja. Można również korzystać z rabatów.
opinie puchar
Dodano:2017-02-28
Ocena:
9/10

Moge powiedziec ze jast to super sklep.zamowiene czesci szybko dostarczone,dobrze i ladnie zapakowane,polecam

opinie puchar
Dodano:2016-12-06
Ocena:
10/10

No cóż mogę powiedzieć: przesyłka dotarła tak jak powiedział konsultant, części takie jakie zamawiałem czyli wszystko w porządku :) Reasumując: oby tak dalej przebiegała współpraca ponieważ zależy mi na dobrym dostawcy części samochodowych a takim jak na chwilę obecną jest IParts. Chciałbym nadmienić również, że po kilkanaście razy zmieniałem części w zamówieniu a oni to robili i wszystko przyszło tak jak zamawiane czyli prawidłowo. Ocena najwyższa :) Pozdrawiam

opinie puchar
Dodano:2016-11-24
Ocena:
10/10
Zakupiłem cewkę zapłonową do mojego auta. Dostawa w drugi dzień po zakupie ( zgodnie z informacjami na stronie ) a ku mojemu zaskoczeniu w smsie tel, kontaktowy do kuriera, Paczkę odebrałem sobie w wygodniejszy dla mnie sposób!!. Polecam!!!!!
opinie puchar
Dodano:2016-11-23
Ocena:
10/10
bardzo dobry sklep, polecam każdemu. Wszystkie części które chciałem tutaj znalazłem.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2018-01-13
Ocena:
4/5
dla produktu: Amortyzator KYB (551807) Działa poprawnie już ponad rok. Bardzo dobre amortyzatory.
opinie puchar
Dodano:2018-01-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Kołnierz przewodu płynu chłodzącego CALORSTAT by Vernet (WF0064) Wykonanie dobre, zobaczymy jak długo wytrzyma, te najtańsze żyją max 2 lata czyli w moim przypadku ok 50 tys. km
opinie puchar
Dodano:2018-01-11
Ocena:
2/5
dla produktu: Zbiorniczek wyrównawczy płynu chłodzącego BEHR HELLA SERVICE (8MA376755031) Jak na zbiornik takiej firmy, to raczej wykonanie słabe. Po pierwsze, żeby wpiąć kostkę musiałem trochę popodginać piny, bo nie pasowały do kostki. Po drugie króciec głównego przewodu płynu za małej średnicy, przez co, zamiast oryginalnej opaski sprężynowej musiałem zastosować skręcaną. Szkoda przepłacać lepiej kupić najtańszy, jaki jest.
opinie puchar
Dodano:2018-01-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprężyna gazowa pokrywy bagażnika KRAFT AUTOMOTIVE (8506540) Zdaję się że niby 2 małe sprężyny gazowe a przyznam szczerze że o mały włos nie straciłem głowy przy otwieraniu bagażnika. Bardzo solidny produkt. Teraz otwieranie i zamykanie klapy to sama przyjemność.
opinie puchar
Dodano:2018-01-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Mocowanie amortyzatora SACHS (802535) Mocowanie sprawne razem z amortyzatorami KYB, osłonami i odbojami Bilstein robią dobrą robotę.
opinie puchar
Dodano:2018-01-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Komplet osłon i odbojów BILSTEIN (11115755) Kupiłem, zamontowałem i jest wszystko w porządku. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2018-01-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator KYB (343348) Samochód sztywny, bardzo dobrze trzyma się drogi. Cena do jakości na bardzo duży PLUS. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2018-01-07
Ocena:
3/5
dla produktu: Przewody zapłonowe - zestaw MAGNETI MARELLI (941318111285) Wysiadły po 4 tys. km szmelc ,pieniadze wyrzucone w błoto i jeszce demontaz (nerwy w strzępach nigdy więcej włoskich części )
opinie puchar
Dodano:2018-01-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Tuleja wahacza LEMFÖRDER (2991601) Świetne tuleje
opinie puchar
Dodano:2018-01-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator SACHS (312267)

Bardzo dobre amortyzatory polecił mi je znajomy pracujący w VW Poznań jestem bardzo zadowolony.

opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Kopułka rozdzielacza zapłonu BERU (VK355S) Świetna kopułka, profesjonalna! polecam
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Kołnierz przewodu płynu chłodzącego MEYLE (1001210106) Polecam
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Kopułka rozdzielacza zapłonu BERU (VK360) Bardzo dobra kopułka, Beru robi robotę!
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Palec rozdzielacza BERU (EVL085) beru jak zawsze spoko!
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Panewki korbowodowe KOLBENSCHMIDT (87200600) Bardzo dobre panewki, nic nie stuka!
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Poduszka silnika FEBI BILSTEIN (02230) Polecam wszystko z firmy febi na prawdę robią robotę
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BERU (UX79) Świetne świece! polecam bardzo
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Termostat układu chłodzenia MEYLE (0282800010) Bardzo dobry termostat!
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
1/5
dla produktu: Uszczelka miski olejowej REINZ (711294810) Lepiej dać 70zł na elringa
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Uszczelka pokrywy obudowy(obudowa skrzyni biegów) ELRING (617852) ok!
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  15