Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2018-02-05
Ocena:
10/10
Pełen profesjonalizm, pomoc w doborze części, szybka wysyłka. Polecam! Na pewno wrócę!
opinie puchar
Dodano:2018-01-23
Ocena:
10/10

Jestem zadowolona z obsługi serwisu, na pewno wróce!

opinie puchar
Dodano:2018-01-22
Ocena:
10/10

GORĄCO POLECAM TEN SKLEP

opinie puchar
Dodano:2018-01-05
Ocena:
10/10
Zadowolenie 100procentowe. Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Zamówiona część doszła dnia następnego od złożonego zamówienia. Pełen profesjonalizm.
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
10/10
Jestem bardzo zadowolony z produktów i obsługi, tanio i szybko choć pakowanie mogło by się poprawić :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
dobry i tani sklep z częściami do auta, dużo już tu kupiłem i nie narzekam - profi obsługa!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem klientem sklepu iParts już od paru miesięcy i nigdy nie miałem problemu z zamówieniem. Polecam każdemu kierowcy.
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
jestem bardzo mile zaskoczony cenami i szybką realizacją mojego zamówienia w tym sklepie. polecam iParts!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Polecam sklep. Pełen profesjonalizm, korzystne ceny i szybka realizacja zamówień! Od siebie polecam serdecznie każdemu!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet przeciętna kobieta poradzi sobie z kupnem części w tym sklepie! Dobre ceny i bez wychodzenia z domu można kupić to co trzeba!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
generalnie nie mam żadnych uwag, wszystko przyszło tak jak trzeba zapakowane i co najważniejsze - szybko
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet kobieta poradzi sobie z obsługą tego sklepu i znalezieniem części do swojego autka. A jak nie to można zadzwonić i pomogą :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Bardzo dobrze że jest taki sklep bo tylko tutaj znalazłem brakujące części do mojego auta. Super!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
nie mam żadnych uwag! jak dla mnie pełen profesjonalizm! polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem bardzo mile zaskoczona profesjonalną obsługą tego sklepu oraz szybką wysyłką zamówionych części. Dziękuję i pozdrawiam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-18
Ocena:
10/10
Wszystko ok, szybka wysyłka, części dobrze zabezpieczone. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-15
Ocena:
8/10
Zzybko, sprawnie, czesci pasoealy bez zadnych odsylek, zwrotow.itp. mechanik.mowil, ze nie zrobilby tej samej ceny, bo ma za male rabaty, ze by sprzedac za tyle za ile sprzedaja w iparts. Polecam
opinie puchar
Dodano:2017-09-05
Ocena:
5/10

Makabrycznie nieprzyjazny interfejs sklepu. Trzeba mieć silne samozaparcie aby pokonać trudności i kupić kilka części. Kupiłem w sumie ponad 10 pozycji , ale co się nakląłem to głowa mała.

opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
10/10
Nie ma się czego doczepić. Towar bardzo szybko dociera, wszystko solidnie zabezpieczone, a ceny jak kto uważa, dla mnie pełna ich akceptacja. Można również korzystać z rabatów.
opinie puchar
Dodano:2017-02-28
Ocena:
9/10

Moge powiedziec ze jast to super sklep.zamowiene czesci szybko dostarczone,dobrze i ladnie zapakowane,polecam

Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2018-02-16
Ocena:
2/5
dla produktu: Wahacz zawieszenia koła JAPANPARTS (CJ801) Wahacz zamontowany po prawej stronie wytrzymał zaledwie 18 miesięcy i jakieś 15 tyś km przebiegu. Także jakość raczej kiepska.
opinie puchar
Dodano:2018-02-14
Ocena:
4/5
dla produktu: Uszczelka głowicy silnika ELRING (915591) Uszczelka dobrze wygląda, nie sprawia problemów. W opakowaniu zawarta szczegółowa i dokładna instrukcja. Średnica uszczelki 83,5 mm.
opinie puchar
Dodano:2018-02-14
Ocena:
4/5
dla produktu: Przewody zapłonowe - zestaw JANMOR (VL17) kable ok, trochę za długie fajki i pokrywa domyka się na wcisk (volvo 850 2,5l 170KM), a tak ogólnie to wyglądają ok, silnik działa czyściej niż na oryginalnych z 94 roku, zobaczymy tylko jak długo pociągną (mam nadzieje na kolejne 20 lat)
opinie puchar
Dodano:2018-02-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator BOSCH (0092S30020) POLECAM. SZYBKA I BEZPROBLEMOWA DOSTAWA
opinie puchar
Dodano:2018-02-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet ASHIKA (9200008) W opakowaniu włoskiego pakowacza części Ashika było oryginalne sprzęgło Valeo Made in India. Za niewielkie pieniądze otrzymujemy nowe oryginalne sprzęgło do samochodu Tata w cenie o wiele atrakcyjniejszej niż w ASO. Polecam gorąco ten zakup.
opinie puchar
Dodano:2018-02-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej LIQUI MOLY Optimal 10W40 4 litry (3930) Aplikuję go do BMW e46 z silnikiem M43. Olej robi się oczywiście bardziej ciemny z czasem, ale to jest jak najbardziej wskazany efekt. Ubytek na bagnecie jest znikomy. Wcześniej wymieniałem olej co 10tyś/km ten planuję wymienić po 14. Do tego silnika jak najbardziej polecam.
opinie puchar
Dodano:2018-02-02
Ocena:
1/5
dla produktu: Zestaw naprawczy mocowania amortyzatora MEYLE (40146410002) Nie polecam, poduszka się rozleciała po kilku miesiącach eksploatacji
opinie puchar
Dodano:2018-01-31
Ocena:
3/5
dla produktu: Wahacz zawieszenia koła LEMFÖRDER (3675801) Wahacze zostały zamontowane w Passacie B6 przez ASO VW, W ich opinii są to wahacze o znakomitej jakości, takiej jak fabryczne. Do tego kosztują dużo mniej niż w ASO.
opinie puchar
Dodano:2018-01-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza VALEO (585334) Dobra jakość w przystępnej cenie!
opinie puchar
Dodano:2018-01-29
Ocena:
4/5
dla produktu: Filtr kabinowy CHAMPION (CCF0050C) Pierwszy raz kupiłem filtr z węglem aktywnym i w sumie ostatni. Taki filtr est droższy od zwykłego, a wielkiej różnicy w działaniu nie ma. wolę częściej wymieniać filtr.
opinie puchar
Dodano:2018-01-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju KNECHT (OC195) dobry filtr w dobrej cenie, czego chcieć więcej?
opinie puchar
Dodano:2018-01-29
Ocena:
4/5
dla produktu: Zestaw naprawczy zacisku hamulca AUTOFREN SEINSA (D4783) Guma jest inna niż OEM, mniej plastyczna, wykonanie mało precyzyjne, ale spełniają swoje zadanie i działają ok w zacisku. Ogólnie polecam
opinie puchar
Dodano:2018-01-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Tłoczek zacisku hamulca FRENKIT (P434802) wszystko ok!
opinie puchar
Dodano:2018-01-29
Ocena:
4/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet VALEO (301853) Wcześniej miałem klocki Ferodo Premier i nie widzę różnic w działaniu jednych i drugich, a skoro nie widać różnicy to po co przepłacać!
opinie puchar
Dodano:2018-01-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator BILSTEIN (19158686) już do kolejnego auta kupiłem te Bilsteiny i kolejny raz jestem zadowolony, polecam
opinie puchar
Dodano:2018-01-26
Ocena:
1/5
dla produktu: Tarcza sprzęgła SACHS (1862518343) Sprzedawane tarcze są niesprawne - mają luz wieloklinem a resztą tarczy, który w następstwie będzie powodował szarpanie samochodem, aż do uszkodzenia silnika lub sprzęgła
opinie puchar
Dodano:2018-01-25
Ocena:
1/5
dla produktu: Sonda lambda DENSO (DOX0109) Sonda Lambda sprzedawana jest przez iParts bez informacji, że jest to sonda uniwersalna do wielu samochodów. W Tyota Yaris 1,3 z 207 r działała dobrze prze miesiąc. Po miesiącu przestała działać. Kupujcie sondy Lambda tylko dedykowane do konkretnego samochodu.
opinie puchar
Dodano:2018-01-13
Ocena:
4/5
dla produktu: Amortyzator KYB (551807) Działa poprawnie już ponad rok. Bardzo dobre amortyzatory.
opinie puchar
Dodano:2018-01-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Kołnierz przewodu płynu chłodzącego CALORSTAT by Vernet (WF0064) Wykonanie dobre, zobaczymy jak długo wytrzyma, te najtańsze żyją max 2 lata czyli w moim przypadku ok 50 tys. km
opinie puchar
Dodano:2018-01-11
Ocena:
2/5
dla produktu: Zbiorniczek wyrównawczy płynu chłodzącego BEHR HELLA SERVICE (8MA376755031) Jak na zbiornik takiej firmy, to raczej wykonanie słabe. Po pierwsze, żeby wpiąć kostkę musiałem trochę popodginać piny, bo nie pasowały do kostki. Po drugie króciec głównego przewodu płynu za małej średnicy, przez co, zamiast oryginalnej opaski sprężynowej musiałem zastosować skręcaną. Szkoda przepłacać lepiej kupić najtańszy, jaki jest.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  15