Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2022-06-28
Ocena:
10/10
Nawiązując do mojej opinii z dnia 28 czerwca 2022 r. uzupełniam z prawdziwą satysfakcją : firma iParts przeanalizowała uwagi jakie wcześniej zgłosiłem i w sposób bezkompromisowy zareagowała przywracając najwyższe standardy obsługi. Stawianie czoła problemom przez kierownictwo firmy daje gwarancje zaufania.
Dziękuję w imieniu wszystkich klientów.
opinie puchar
Dodano:2022-06-23
Ocena:
10/10
Bardzo dobrej jakości części.Do Torunia dociera zestaw hamulców Brembo dla BMW,Artykuły są najwyższej jakoßci,Firma iParts kontaktowa,z indyeidualnym podejściem fo klienta.Naprawdę ich polecam.Wkrótce kolejne zakupy w iParts . Godni zaufania z super częściami.Również do starszych modeli aut.
opinie puchar
Dodano:2022-02-16
Ocena:
10/10
Szybko i dokładnie to co chciałem. Polecam
opinie puchar
Dodano:2022-02-03
Ocena:
10/10
Szybko i bezbłędnie. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2022-01-12
Ocena:
10/10
Polecam są dobrzy
opinie puchar
Dodano:2021-11-09
Ocena:
10/10
NAJ NAJBARDZIEJ POLECAM NA ++++
opinie puchar
Dodano:2021-08-24
Ocena:
10/10
NIe no klasa sklep. Zapomniałem o fakturze jeden telefon 15 sekund rozmowy temat załatwiony, części tanie.
opinie puchar
Dodano:2021-07-28
Ocena:
10/10
Gdy komentarz jest niekorzystny to nie da się go dodać. niby komentarz jest za krótki -
opinie puchar
Dodano:2021-07-28
Ocena:
10/10
Duży wybór części, szybka wysyłka. Polecam
opinie puchar
Dodano:2021-07-19
Ocena:
10/10
Przemiła obsługa ciężkich klientów, jak ja :) bardzo szybka interwencja i wysyłka. Części zgodne z opisem, polecam sklep 10000% :)
opinie puchar
Dodano:2021-05-14
Ocena:
10/10
Dostawa bardzo szybka . Towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowany. Super. Polecam
opinie puchar
Dodano:2021-05-11
Ocena:
10/10
Pomylili się przy zamówieniu, ale... zreflektowali się ;).
opinie puchar
Dodano:2021-04-25
Ocena:
10/10
Wykonane 2 zakupy, do 2 różnych samochodów, za każdym razem pełen profesjonalizm, szybka wysyłka, dobry kontakt z obsługą, ceny bardzo przyzwoite i zachęcające do zakupu. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam każdemu kto chce dobrze wydać pieniądze i nie martwić się o przesyłkę oraz czy części będą pasowały, bo na pewno będą :)
opinie puchar
Dodano:2021-02-17
Ocena:
10/10
Pierwszy zakup i sam pozytyw. Super sklep, zdarzył się mały chochlik w przesyłce ale sprawa załatwiona błyskawicznie, dosłownie z dnia na dzień. Rewelacyjny kontakt z konsultantami iParts.pl Promocje, ceny super konkurencyjne, powyżej 359,- dostawa free. Naprawdę jestem miło zaskoczony. Dodatkowym plusem, który tak naprawdę mnie zachęcił do zalogowania i zakupów jest współpraca e-partnerska z programem Vitay (stacje paliw Orlen). Szybciej można zdobyć więcej punktów i wymieniać na fajne nagrody. Na pewno będę dalej robił zakupy na iParts.pl :)
opinie puchar
Dodano:2021-01-02
Ocena:
10/10
Polecam! Zawsze zaopatruje się poprzez IParts, za każdym razem pełen profesjonalizm, bardzo korzystne ceny, sporo kodów promocyjnych, części zawsze oryginalne.
opinie puchar
Dodano:2020-10-10
Ocena:
10/10
Kupuję od nich od niedawna i jestem mega zadowolony. Kody rabatowe darmowe przesyłki. Jedynie wysyłka mogła by być szybsza. Gorąco polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-10-05
Ocena:
10/10
Duży wybór części, szybka wysyłka. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-08-20
Ocena:
10/10
Super duzy wybor dostawa zgodna z zamowieniem i na czas swietna obsluga polecam
opinie puchar
Dodano:2020-08-05
Ocena:
10/10
Towar dotarł szybko, wszystko zgodnie z zamówieniem, dobrze zapakowane. To już moje któreś z kolei zamówienie w iParts.pl i mogę śmiało polecić ten sklep.
opinie puchar
Dodano:2020-07-29
Ocena:
10/10
Dostawa bardzo szybka . Towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowany. Idealnie dobrany do pojazdu - Passat 1997. Polecam zakupy
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2022-06-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw uszczelniaczy trzonka zaworu FEBI BILSTEIN (19271) Wszystko zgodnie z opisem, wysoka jakość produktu.
opinie puchar
Dodano:2022-06-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona osobowa letnia NEXEN N blue HD Plus 215/60 R16 95V NEXEN (21560R1616791) Za taką cenę to super opony. Zmniejszyły mi spalanie o 0.1 zawsze coś bo sporo jeżdżę. Ciche. Nic się złego nie dzieje. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2022-06-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Przewody zapłonowe - zestaw BOSCH (0 986 357 141) focus mk1 9o rok 1.8 16v - kable sa super, zdecydowanie lepsze niz innej firmy. polecam. długość jest odpowiednia, wczesniej zakupione z innej firmy były zle długości.
opinie puchar
Dodano:2022-06-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Cewka zapłonowa BOSCH (0 221 503 490) dziala tak jak powinno. focus mk1 99 rok 1.8 16v
opinie puchar
Dodano:2022-06-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BOSCH (0 242 229 785) focus mk1 1.8 16v 99 rok. wszystko super
opinie puchar
Dodano:2022-06-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko oporowe LUK (500 0249 11) Jest to moje drugie łożysko tej firmy i nie polecam. Po przejechaniu 20.000-30.000 km. przy wyciśniętym sprzęgle, na biegu jałowym zaczyna wydawać dźwięk grzechotki. Po wymianie objawy ustępują, ale tylko na okres przejechania kolejnego dystansu podanego powyżej.
opinie puchar
Dodano:2022-06-25
Ocena:
1/5
dla produktu: Odciągarka do oleju 1000 ml NEO TOOLS (11-511) To urządzenie to jakiś ponury żart. Po dwóch cyklach przestało pompować.Lepiej zainwestować w dużą strzykawkę niż stracić takie pieniądze i nie zrobić roboty.
opinie puchar
Dodano:2022-06-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Wał napędowy - półoś METELLI (17-1153) Półośki sprzedano mi jako nowe a tak naprawdę są po regeneracji, mało tego są nie sprawne, wibrację auta przy przyspieszaniu, trzaski przy naprzemiennym ruszaniu przód tył, no tragedia to już hińczyk GSP jest lepiej wykonany o niebo lepiej.
opinie puchar
Dodano:2022-06-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy MANN-FILTER (FP 24 003) w 100% polecam
opinie puchar
Dodano:2022-06-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody SKF (VKMC 95660-3) Wszystko w porządku polecam miła obsługa towar kupiony i dopasowany przesył ok a ekspres
opinie puchar
Dodano:2022-06-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Czujnik położenia wału korbowego DELPHI (SS11080) Czujnik O. K. Cały samochód punto - kod 199 to rewelacja. Wracając do czujnika to najważniejsze jest podejście ipartsa, który pomógł reklamować niefortunny czujnik (najpierw kupiłem najtańszy zamiennik- NIE POLECAM) Czujnik Delphi sam włozyłem (pod sklepem na Staniewickiej) i juz było 50 % sukcesu - auto odpaliło i jachało. Po przyjeżdzie do garażu (ok. 25 km) sukces 100%, bo lampka (check engine) zgasła !!! Elektronika fiata sama się zdiagnozowała i po ww. przejażdżce (kilka razy gasiełm i zapalałem) sam się ustawiła (lampka ch. engine zgasła) bravo - iParts, bravo-Delphi bravo-ja.
opinie puchar
Dodano:2022-06-20
Ocena:
1/5
dla produktu: Osuszacz klimatyzacji DENSO (DFD02016) Osuszacz w otworach na przylgniach ma zadziory, w jednym z portów widać w ściance wywiercony otwór również z wystającymi zadrami. Przestrzegam przed tym produktem!
opinie puchar
Dodano:2022-06-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła FAG (713 6449 10) Wszystko ok
opinie puchar
Dodano:2022-06-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Pompa podciśnieniowa układu hamulcowego - pompa vacuum PIERBURG (7.29023.04.0) Pompa założona, problem z podciśnieniem zniknął. Polecam
opinie puchar
Dodano:2022-06-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Pompa podciśnieniowa układu hamulcowego - pompa vacuum PIERBURG (7.29023.04.0) Jak zwykle wszystko ok, szybko, sprawnie i bez problemów. Pompa założona problem z podciśnieniem zniknął. Polecam
opinie puchar
Dodano:2022-06-19
Ocena:
1/5
dla produktu: Kompresor klimatyzacji TEAMEC (8600093) Wadliwy kompresor
opinie puchar
Dodano:2022-06-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Zacisk hamulcowy SKV GERMANY (44SKV344) Zacisk bardzo dobrej jakości.Nawet mechanik był zdziwiony jakością wykonania i skasowania.
opinie puchar
Dodano:2022-06-19
Ocena:
2/5
dla produktu: Sprężyna gazowa pokrywy bagażnika KILEN (424035) Słabiutkie te sprężyny.. Po 11 miesiącach użytkowania w Accordzie ledwo podnoszą klapę.
opinie puchar
Dodano:2022-06-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator KRAFT AUTOMOTIVE (4011009) W pierwszych wrażeniach po 400km b.dobrze działa.
opinie puchar
Dodano:2022-06-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw akcesoriów klocków hamulcowych A.B.S. (1218Q) Prawdopodobnie błędnie opisane ponieważ to jest zestaw na przód a nie tył
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  44