Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2018-05-16
Ocena:
8/10
Polecam ....szybko , tanio i kurier na czas. Pozdrawiam..
opinie puchar
Dodano:2018-02-05
Ocena:
10/10
Pełen profesjonalizm, pomoc w doborze części, szybka wysyłka. Polecam! Na pewno wrócę!
opinie puchar
Dodano:2018-01-23
Ocena:
10/10

Jestem zadowolona z obsługi serwisu, na pewno wróce!

opinie puchar
Dodano:2018-01-22
Ocena:
10/10

GORĄCO POLECAM TEN SKLEP

opinie puchar
Dodano:2018-01-05
Ocena:
10/10
Zadowolenie 100procentowe. Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Zamówiona część doszła dnia następnego od złożonego zamówienia. Pełen profesjonalizm.
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
10/10
Jestem bardzo zadowolony z produktów i obsługi, tanio i szybko choć pakowanie mogło by się poprawić :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
dobry i tani sklep z częściami do auta, dużo już tu kupiłem i nie narzekam - profi obsługa!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem klientem sklepu iParts już od paru miesięcy i nigdy nie miałem problemu z zamówieniem. Polecam każdemu kierowcy.
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
jestem bardzo mile zaskoczony cenami i szybką realizacją mojego zamówienia w tym sklepie. polecam iParts!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Polecam sklep. Pełen profesjonalizm, korzystne ceny i szybka realizacja zamówień! Od siebie polecam serdecznie każdemu!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet przeciętna kobieta poradzi sobie z kupnem części w tym sklepie! Dobre ceny i bez wychodzenia z domu można kupić to co trzeba!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
generalnie nie mam żadnych uwag, wszystko przyszło tak jak trzeba zapakowane i co najważniejsze - szybko
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet kobieta poradzi sobie z obsługą tego sklepu i znalezieniem części do swojego autka. A jak nie to można zadzwonić i pomogą :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Bardzo dobrze że jest taki sklep bo tylko tutaj znalazłem brakujące części do mojego auta. Super!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
nie mam żadnych uwag! jak dla mnie pełen profesjonalizm! polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem bardzo mile zaskoczona profesjonalną obsługą tego sklepu oraz szybką wysyłką zamówionych części. Dziękuję i pozdrawiam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-18
Ocena:
10/10
Wszystko ok, szybka wysyłka, części dobrze zabezpieczone. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-15
Ocena:
8/10
Zzybko, sprawnie, czesci pasoealy bez zadnych odsylek, zwrotow.itp. mechanik.mowil, ze nie zrobilby tej samej ceny, bo ma za male rabaty, ze by sprzedac za tyle za ile sprzedaja w iparts. Polecam
opinie puchar
Dodano:2017-09-05
Ocena:
5/10

Makabrycznie nieprzyjazny interfejs sklepu. Trzeba mieć silne samozaparcie aby pokonać trudności i kupić kilka części. Kupiłem w sumie ponad 10 pozycji , ale co się nakląłem to głowa mała.

opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
10/10
Nie ma się czego doczepić. Towar bardzo szybko dociera, wszystko solidnie zabezpieczone, a ceny jak kto uważa, dla mnie pełna ich akceptacja. Można również korzystać z rabatów.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2018-10-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Sonda lambda DENSO (DOX0206) Towar z górnej półki. Najniższa cena. Jestem zadowolony z zakupów.
opinie puchar
Dodano:2018-10-10
Ocena:
3/5
dla produktu: Cewka zapłonowa VALEO (245098) wcześniej zakupiona cewka Valeo wytrzymała 6 lat Xsara Picasso 1,8 benz plus Gaz 115 KM.
Polecam Valeo, dla porównania Meat$Doria wytrzymała u mnie 1 miesiąc.
opinie puchar
Dodano:2018-10-08
Ocena:
2/5
dla produktu: Poduszka silnika LEMFÖRDER (1770101) Niestety do diesla się nie nadaje. Przenosi zbyt dużo drgań. Po montażu oryginału nie to auto.
opinie puchar
Dodano:2018-10-07
Ocena:
3/5
dla produktu: Łącznik stabilizatora RUVILLE (915954) Od nowości przejechane 4000 po drogach Europy wschodniej - do wymiany.
opinie puchar
Dodano:2018-09-28
Ocena:
3/5
dla produktu: Amortyzator DENCKERMANN (DSF076G) Amortyzatory na przegłądzie powychodziły po 60% nowe! I sprawdźcie sobie średnicę dolnego mocowania bo ja mam w foce 36mm a amorki mają 42mm trzeba było szlifować rarem z gumą. Powinny być podane wymiary w opisie towaru.
opinie puchar
Dodano:2018-09-26
Ocena:
3/5
dla produktu: Filtr kabinowy TOPRAN (501913) Bardzo dobry produkt
opinie puchar
Dodano:2018-09-25
Ocena:
1/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa BREMBO (09A73111) Straszne tarcze, poszły na reklamacje.Radze dopłacić i wziąć ATE
opinie puchar
Dodano:2018-09-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa ZIMMERMANN (590281120) polecam
opinie puchar
Dodano:2018-09-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet ATE (13046028682) Wszystko super. Szybka dostawa. Polecam
opinie puchar
Dodano:2018-09-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Mocowanie korpusu osi LEMFÖRDER (3593601) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2018-09-17
Ocena:
4/5
dla produktu: Łożysko koła SNR (R15822) produkt ok. ale podkładka w zestawie za duża lub zbyt duży otwór , na osi przy dokręcaniu pod nakrętką może pęknąć źle układając się .
opinie puchar
Dodano:2018-09-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa ATE (24010901231) Polecam właśnie te tarcze ATE spisują się bardzo dobrze i są w dobrej cenie.
opinie puchar
Dodano:2018-09-10
Ocena:
3/5
dla produktu: Płyn do spryskiwaczy zimowy MOTUL Vision Classic -20°C 5 Litrów ATE (103838) Polecam ten płyn do spryskiwaczy świetnie myje i ładnie pachnie.
opinie puchar
Dodano:2018-09-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła SKF (VKBA3456) Polecam ten towar super wykonanie i najlepsze łożysko.
opinie puchar
Dodano:2018-09-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła SKF (VKBA3455) Polecam właśnie te łożyska w dobrej cenie,super towar.
opinie puchar
Dodano:2018-09-06
Ocena:
1/5
dla produktu: Przepływomierz masowy powietrza TOPRAN (109391) Od początku wskazywał błędne parametry.Calkowita awaria po paru miesiącach 😠
opinie puchar
Dodano:2018-09-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Reflektor LORO (6611134LLDEM) POLECAM DEPO INSIDE. TANIEJ NIZ NA ALLEGRO
opinie puchar
Dodano:2018-09-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw łańcucha rozrządu FAI AutoParts (TCK3) Wszystko OK. Gorąco polecam.
opinie puchar
Dodano:2018-09-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw łańcucha rozrządu FAI AutoParts (TCK3) Wszystko OK. Gorąco polecam.
opinie puchar
Dodano:2018-09-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw łańcucha rozrządu FAI AutoParts (TCK120) Wszystko OK. Polecam.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  16