Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-01-31
Ocena:
10/10
Szybko i sprawnie - tak mogę podsumować zakupy w tym sklepie.
opinie puchar
Dodano:2020-01-30
Ocena:
10/10
ekspresowa dostawa - zamówiłem bezpośrednio do warsztatu, aby było szybciej. Wszystko się zgadzało z tym co potrzebowałem. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-01-30
Ocena:
10/10
zakupy robiło się bardzo prosto i przyjemnie. Cześci nowe. Polecam sklep.
opinie puchar
Dodano:2020-01-28
Ocena:
10/10
Klocki i tarcze bezpiecznie dotarły do mnie. Obsługa sklepu rzeczowa i pomocna.
opinie puchar
Dodano:2020-01-28
Ocena:
10/10
bezproblemowa obsługa mojego zamówienia. 10/10
opinie puchar
Dodano:2020-01-28
Ocena:
10/10
byłem zmuszony, aby zadbać nieco bardziej o swój samochód - wszystkie czesci kupilem w jednym miejscu na iparts. dostawa darmowa i bardzo szybka. Jak tylko bede cos potrzebowal w przyszlosci to z pewnoscia wroce!
opinie puchar
Dodano:2020-01-23
Ocena:
10/10
Bardzo miła obsługa, czas realizacji OK, lekkie komplikacje z kurierem, ale to wiadomo jak jest z nimi. Ogólnie - polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-23
Ocena:
10/10
Miałem zamówionego mechanika, zależalo mi na czasie i wszystko sie udalo zgrac.
opinie puchar
Dodano:2020-01-23
Ocena:
10/10
same oryginalne części, bez obaw. cena konkurencyjna Będę polecał
opinie puchar
Dodano:2020-01-23
Ocena:
10/10
Od lat zamawiam na iparts i zawsze bez problemów. duży wybór części.
opinie puchar
Dodano:2020-01-22
Ocena:
10/10
posiadają nawet cięzko dostepne części - polecam każdemu napisac do nich, czy nie mają - często je posiadają.
opinie puchar
Dodano:2020-01-22
Ocena:
10/10
ceny najlepsze jakie znalazłem. zamawiałem całkiem sporo to udało mi się załapać na dostawę za 0zł.
opinie puchar
Dodano:2020-01-22
Ocena:
10/10
czesci otrzymalem po dwoch dniach od zamowienia - dotarly idealnie jak mialem wolne, wiec na luziku wszystko wymienilem.
opinie puchar
Dodano:2020-01-22
Ocena:
10/10
Obsługa super doradziła mi odpowiednie części do samochodu. Wszystko się zgadzało z tym o co prosiłem. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-20
Ocena:
10/10
ceny bardzo dobre - porównując z innymi sklepami online i z tymi na mieście (odwiedziłem kilka). Przy takich większych rzeczach jak sprzegło to warto się rozejrzeć tam gdzie najtaniej i zaoszczędzić pare stówek
opinie puchar
Dodano:2020-01-20
Ocena:
10/10
od lat zamawiam na iparts i nigdy sie nie zawiodlm. czesto robia fajne promki. polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-20
Ocena:
10/10
Zamowione w poniedzialek, dostarczone w srode. Wszystko sie zgadzalo z opisem na stronie.
opinie puchar
Dodano:2020-01-20
Ocena:
10/10
Kupiłem używany samochód i było sporo elementów do wymiany. Kupiłem wszystko na iparts, ponieważ jako jedyni wszystko posiadali. i dostawa za free. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-17
Ocena:
10/10
Tylko oryginalne czesci samochodowe. Dostawa sprawnie przebiegla. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-16
Ocena:
10/10
Panowie pomocni z doborem części. Jestem zadowolony z całości zamówienia. Polecam.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2022-04-03
Ocena:
1/5
dla produktu: Ściągaczka do wody Banan - Top Dry VIRAGE (97-002) Guma jest za miękka i zamiast zbierać wodę to ją rozmazuje po szybie. Produkt bezużyteczny, nie polecam.
opinie puchar
Dodano:2022-04-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw łańcucha rozrządu DOLZ (SKCO004V) Na razie jest ok.
opinie puchar
Dodano:2022-04-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprężyna zawieszenia MONROE (SP0675) Wszystko w porządku, Monroe sp0675 to wersja HD auto w końcu stoi wyżej i można coś włożyć do bagażnika
opinie puchar
Dodano:2022-04-03
Ocena:
3/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3 397 007 863) Srednie...
opinie puchar
Dodano:2022-04-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy FEBI BILSTEIN (39048) Wszysttko zgodne z opisem, polecam
opinie puchar
Dodano:2022-04-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn hamulcowy TEXTAR (95002400) Zgodne z opisem, wszystko dobrze :)
opinie puchar
Dodano:2022-04-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza MANN-FILTER (C 30 005) Wszystko przebieglo bardzo pomyslnie, czesc pasowala :)
opinie puchar
Dodano:2022-03-31
Ocena:
1/5
dla produktu: Pierscień uszczelniający wtryskiwacza FEBEST (MCP-003) Ten oring to totalna porażka za duży i za gruby zdecydowanie nie polecam niestety musiałem zwrócić
opinie puchar
Dodano:2022-03-31
Ocena:
4/5
dla produktu: Sprężyna zawieszenia ASHIKA (ZCA7001H) Działa
opinie puchar
Dodano:2022-03-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Uszczelka rury wylotowej WALKER (80569) Dobra jakość, dobre dopasowanie
opinie puchar
Dodano:2022-03-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Tłumik końcowy ASMET (20.037) Pasuje, działa, przyzwoita cena.
opinie puchar
Dodano:2022-03-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Przewód powietrza doładowujacego SKV GERMANY (43SKV045) Działa super jak na razie.
opinie puchar
Dodano:2022-03-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Przepływomierz masowy powietrza IPARTS (PT000035) Po dwóch przepływkach kupionych na Allegro w końcu ta z iParts działa poprawnie. Mimo że jedna z tańszych.
opinie puchar
Dodano:2022-03-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju FILTRON (OP 545) Filtr OK, a mechanik nie miał żadnych uwag.
opinie puchar
Dodano:2022-03-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy SELENIA GOLD 10W40 2 litry SELENIA (10W40_2_GOLD) Olej używany od kilku lat - OK.
opinie puchar
Dodano:2022-03-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza FILTRON (AP 076) Zakup oraz część OK.
opinie puchar
Dodano:2022-03-29
Ocena:
3/5
dla produktu: Katalizator JMJ (291225) Dzwoni, a siatka wewnątrz drugiej puszki wyglada jak pognieciona szmata. Zdjęcie dla chętnych. Błąd kata wyskoczył po przejechaniu z Legnicy do drugich bramek na a4. Montaż ok, wszystko pasuje. W zestawie brakuje obejmy do zaciśnięcia dwóch elementów.
opinie puchar
Dodano:2022-03-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Wahacz zawieszenia koła SKV GERMANY (04SKV045) Wszystko pasuje
opinie puchar
Dodano:2022-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza JAPKO (20108) Polecam
opinie puchar
Dodano:2022-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju JAPANPARTS (FO-120S) Polecam
1  Poprzednia  2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10  Następna  44