Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2016-08-19
Ocena:
10/10
Obsługa na najwyższym poziomie, szukałem tarcz w jak najniższej cenie i tu mi się udało. Polecam :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-18
Ocena:
10/10
Potrzebowałem dobrych klocków hamulcowych do mojej Vectry. We wszystkich sklepach ceny były wysokie, a do tego długi okres oczekiwania. Tu znalazłem w atrakcyjnej cenie, pod dwóch dniach były u mnie. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2016-08-18
Ocena:
10/10
Jeden z najlepszych sklepów internetowych z jakich do tej pory korzystałem. Bardzo miła obsługa, szybka dostawa oraz dobre ceny.
opinie puchar
Dodano:2016-08-17
Ocena:
10/10

Produkty w bardzo atrakcyjnych cenach. Szukałem odpowiedniego przegubu do mojego auta i dopiero na tej stronie znalazłem. Szybka obsługa, towar zgodny z opisem. Polecam!!

opinie puchar
Dodano:2016-08-17
Ocena:
10/10
Bogata oferta, darmowa dostawa, a do tego bardzo szybka wysyłka, polecam.
opinie puchar
Dodano:2016-08-16
Ocena:
10/10
Znalazłem tu wszystkie części do mojego auta, nigdzie indziej nie mogłem ich dostać. Polecam!!
opinie puchar
Dodano:2016-08-16
Ocena:
10/10
Świetny sklep internetowy, obsługa na najwyższym poziomie. Części w bardzo dobrych cenach i do tego szybka dostawa, polecam :)
opinie puchar
Dodano:2016-06-24
Ocena:
10/10
Rewelacja wg mnie najwygodniejszy sklep internetowy!!!
opinie puchar
Dodano:2016-06-07
Ocena:
10/10
Wszystko jest co potrzebuje
opinie puchar
Dodano:2016-06-02
Ocena:
10/10
wybitnie bogata oferta i bardzo profesjonalna obsługa na infolinii polecam w 100%
opinie puchar
Dodano:2016-06-02
Ocena:
10/10
rewelacja, z własnej winy zamówiłem niepasujące części niestety wyszło to po upłynięciu ustawowych 14 dniach na zwrot, zadzwoniłem do biura i bardzo pomocny konsultant nie dość że przyjął zwrot wymienił mi części na pasujące bez doliczania kosztów przesyłki to jeszcze dostałem kilka procent rabatu, dzięki takiemu podejściu jest to dla mnie najlepszy sklep w Polsce
opinie puchar
Dodano:2016-06-02
Ocena:
10/10
Znakomity sklep, największa oferta w Polsce, profesjonalna obsługa zdecydowanie polecam!!
opinie puchar
Dodano:2016-04-24
Ocena:
5/10
Kupuje w ipartsie od wielu lat i widzę jak sklep powoli lecz systematycznie rozwija się: zwiększa się liczba części, coraz łatwiej jest się dodzwonić, obsługa nie wciska najdroższych części tylko optymalne do danego modelu, a co najważniejsze - w przeciwieństwie do wielu innych tego typu sklepów - absolutnie nie ma żadnych problemów z wymianą lub oddaniem części. Warto tu kupować - nie ma obaw że zostanie się ze zła lub uszkodzona w np. w transporcie częścią. Tak trzymać!!!
opinie puchar
Dodano:2016-04-24
Ocena:
10/10
Bardzo dobra obsluga za równo w trakcie doboru części jak i przy wymianie/zwrocie towaru,szybka wysylka,sklep godny polecenia ze względu na bezproblemowe transakcje i życzliwość pracowników. Serdecznie polecam!!!
opinie puchar
Dodano:2016-04-23
Ocena:
10/10
Bardzo dobry sklep szybka dostawa atrakcyjne ceny warty polecenia
opinie puchar
Dodano:2016-04-21
Ocena:
9/10
Wszystkiego najlepszego. Samych sukcesów w prowadzeniu sprzedaży częściami samochodowymi. Tak trzymać.
opinie puchar
Dodano:2016-04-08
Ocena:
5/10
super sklep ;)
opinie puchar
Dodano:2016-04-06
Ocena:
10/10
wszystko jak najbardziej na wielki plus, szybko, tanio, solidnie i fachowa obsluga :) pomoc w doborze czesci, POLECAM!
opinie puchar
Dodano:2016-03-25
Ocena:
10/10
Mila,szybka i fachowa obsługa.Polecam
opinie puchar
Dodano:2016-03-23
Ocena:
10/10
Solidna firma,duży wybór część,zamówione wczoraj dostawa dzisiaj,ekspresowo ,POLECAM TĄ FIRMĘ!
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-04-01
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej MOBIL Super 2000 X1 10W40 5 litrów (10W405SUPERS2000) Przez lata, gdy przychodził czerwiec czy lipiec, znów obawiałem się, co za niespodzianki sprawi mi olej silnikowy. Czy znowu drastycznie zmieni konsystencję, przestanie właściwie smarować silnik, a ten zacznie się przegrzewać i ścierać? Niestety, nieprzyjemnych sytuacji miałem wiele. Jednak w zeszłym roku pierwszy raz obyło się bez żadnych incydentów i jestem pewien, że teraz też tak będzie. Od zeszłego roku stosuję Mobil 2000 X1, który wiele osób znających się na rzeczy przedstawiało mi jako olej silnikowy o wyjątkowej odporności na działanie wysokich temperatur. Rzeczywiście, pracował doskonale przez całe lato, spisał się również w zimie. Złożyłem już zamówienie w iParts na kolejną butelkę. Jutro powinna już u mnie być, bo jak dotąd jeszcze nie doświadczyłem opóźnień w dostawach z tego sklepu :)
opinie puchar
Dodano:2019-04-01
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy MOTUL (102020) Siarka i fosfor to dla mnie prawdziwa zmora. Ile razy musiałem przedwcześnie wymieniać filtry cząstek stałych, albo poddawać renowacji katalizatory, to tylko ja wiem. Postanowiłem, że koniec z tym i w końcu znajdę olej, który będzie pozbawiony zanieczyszczeń. Myślę, że wreszcie się udało. Co prawda, nie używam oleju Motul 8100 jeszcze jakoś bardzo długo, jednak pokonuję dużo kilometrów, przez co zdążyłem go już trochę wypróbować. Moja obserwacja, jak i obserwacja mechanika są zgodne – producent mówi prawdę, twierdząc, że w jego oleju obecne jest absolutne minimum siarki i fosforu. Polecam zatem ten olej wszystkim użytkownikom Mercedesów. Ja jestem ich fanem od lat, innymi samochodami nie jeżdżę, ale o ile mi wiadomo, Motul 8100 to olej sprawdzający się też w pojazdach innych marek. Na pewno polecają go BMW i VW, nie wiem jak inni.
opinie puchar
Dodano:2019-04-01
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge Professional Longlife III 5W30 4 litry MOTUL (5W304EDGEPRO) Nie ukrywam, że lubię agresywnie odpalić samochód czy tez pobawić się trochę obrotami silnika. Zdaję sobie sprawę, że nie wpływa to pozytywnie na jednostkę napędową, dlatego podejmuję działania, które mają nieco złagodzić moje nie zawsze odpowiedzialne zachowania ;) Teraz jestem trochę spokojniejszy dzięki olejowi Castrol Edge LongLife. Trudno znaleźć drugi olej o tak niewielkiej lepkości utrzymującej się w różnych warunkach. Od kiedy go używam, czy jest ciepło czy zimno, silnik się nie męczy, bo ma zapewnione właściwe smarowanie od samego początku. Druga sprawa to osady, które zawsze bardzo mnie irytowały. Problem zniknął niemal całkowicie. Silnik jest czysty, a filtry mają mniej pracy. Polecam Castrol Edge LongLife każdemu, kto ma wygórowane wymagania wobec silnika. Ten płyn da sobie radę zawsze i wszędzie!
opinie puchar
Dodano:2019-04-01
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju FILTRON (OE6501)

Filtry są bardzo niedoceniane przez wielu kierowców. Zwłaszcza filtr oleju jest bardzo ważny, jeśli chce się uniknąć poważnych problemów z silnikiem. Zacząłem szukać naprawdę dobrego filtra po tym, jak namęczyłem się z czyszczeniem silnika. Początkowo myślałem, że osady to wina oleju, jednak po jego wymianie nic się nie zmieniło. Poza tym mechanik zapewniał mnie, że stosuję dobry olej i to on zasugerował, że problem może być w filtrze, ponieważ zamontowany mam jakiś tani chiński szajs. Poradził wymienić na wkład marki Filtron i teraz rzeczywiście jest lepiej. Na bieżąco obserwuję, w jakim stanie jest silnik i z tego co widzę, osad nie powstaje, a na pewno nie w takim tempie jak wcześniej. Okazuje się, że Polacy też potrafią zaistnieć w branży motoryzacyjnej, bo ponoć Filtron to polska marka.

opinie puchar
Dodano:2019-03-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator NPS (U540L17B)

Ten model akumulatora zakupiłem już po raz kolejny. Poprzedni akumulator służył bezawaryjnie w Hyundaiu aż 5 lat i naprawdę nie miałem powodów do narzekania. Nawet podczas solidnych mrozów nie odmawiał posłuszeństwa, mimo że samochód często garażował pod chmurką. Niestety zaczął się psuć i postanowiłem zainwestować w nowy. Przejrzałem mniej więcej ofertę dostępnych akumulatorów, ale ponieważ miałem bardzo dobre doświadczenia, ponownie wybrałem model NPS U540L17B. W końcu skoro coś jest sprawdzone, nie widzę sensu tego zmieniać. Z tego co pamiętam, wtedy trafiłem na jakąś promocję i cena urządzenia była bardzo atrakcyjna. Zakupiony model akumulatora sprawuje się bardzo dobrze, co z resztą mnie nie dziwi. Mam nadzieję, że powtórzy sukces swojego poprzednika.

opinie puchar
Dodano:2019-03-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Uszczelka pokrywy zaworów BLUE PRINT (ADN16761) Uszczelka idealnie leży w rowkach pokrywy zaworów. Idealnie pasuje do NISSAN PRIMERA Hatchback (P12) (2002.01 - ) 1.8 115KM silnik benzyna QG18DE. Podczas montażu jedynie pamiętać, aby od strony rozrządu, tam gdzie są połączenia pokrywy łańcucha rozrządu, lekko nanieść silikon (płynną uszczelkę). Po zamontowaniu na razie nic nie przepuszcza.
opinie puchar
Dodano:2019-03-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy MOTUL (102020)

Błyskawiczna realizacja zamówienia to pierwsza rzecz, o jakiej muszę wspomnieć. Po drugie, sklep iParts tworzy zespół prawdziwych fachowców, których zawsze można zapytać o radę. Niejednokrotnie dzwoniłem na infolinię, mając wątpliwości co do tego, jaki produkt wybrać. Zawsze trafiałem na miłych konsultantów, którzy nie żałowali mi czasu. Podobnie było z olejem Motul 8100, który kupiłem z polecenia konsultanta. Przedyskutowaliśmy możliwe wybory po tym, gdy opowiedziałem o swoim samochodzie oraz o poinformowałem, jakie mam wymagania wobec oleju. Dzisiaj mogę już stwierdzić, że wybór oleju Motul był najlepszym z możliwych. Silnik pracuje jak marzenie, nie widać na nim również śladu osadu. Jak na razie nie używam nowego oleju zbyt długo, więc zobaczymy jak to będzie po dłuższym czasie, jednak obecna sytuacja jest bardzo obiecująca.

opinie puchar
Dodano:2019-03-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Pasek klinowy wielorowkowy GATES (6PK1740)

Wszyscy uczymy się na błędach, ja również musiałem tego doświadczyć. Przez wiele miesięcy walczyłem z różnymi problemami, które pojawiały się w mojej Alfie jeden po drugim. Raz coś się działo z pompą wody, innym razem klimatyzacja traciła moc. Nie wiedziałem co się dzieje i dopiero po czasie połączyłem fakty. Okazało się, że pasek klinowy jest mocno zdarty i prostu stracił swoją sprężystość. Mechanik zalecił wymianę tego kluczowego elementu i wtedy właśnie wybrałem Gates 6PK1740. Tutak póki co nie widać żadnych problemów z naciągiem, co już jest wielkim plusem. Wydaje mi się też, że pasek wytrzyma próbę czasu. Po pierwsze już na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie bardzo solidnego. Po drugie, jego producent to jednak uznana firma, znana z wysokiej jakości produktów. Zobaczymy, ale tym razem jestem dobrej myśli :)

opinie puchar
Dodano:2019-03-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator VARTA (5604100543132) Jakiś czas temu kupiłem akumulator innej firmy w dość niskiej cenie, co wydawało mi się doskonałą okazją. Moje zadowolenie nie trwało jednak długo. Akumulator miał gwarancję określoną bodajże na 2 lata. Mimo zapewnień producenta, niedługo po wygaśnięciu gwarancji, akumulator rozładowywał się nadzwyczaj często. Wraz z rosnącą irytacją postanowiłem tym razem zainwestować w sprzęt nieco więcej. Postawiłem właśnie na przedstawiony model i jestem przekonany, że zakupiony akumulator wart jest swojej ceny. Podczas jego wyboru, profesjonalnych porad udzielili mi panowie ze sklepu, za co jestem im bardzo wdzięczny. Co więcej, na realizację zamówienia nie musiałem długo czekać, więc to dla mnie ogromny plus, bo nie posiadam zastępczego samochodu. Dostawa była oczywiście darmowa. Ze swojej strony akumulator jak najbardziej polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-03-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator VDO (A2C59520010D) Jeśli chodzi o ten akumulator to miałem z nim pewną historię. Zacznę w sumie od tego, że ostatni niestety odmówił posłuszeństwa pewnego zimowego poranka. Autko nie chciało odpalić, więc stwierdziłem, że pasuje go podładować i będzie śmigało, ale niestety nic z tego. Akumulator wyjęty, wpięty pod ładowanie, a ja do pracy mpkiem. Wróciłem i byłem pewny, że akumulator wsadzę i auto bez problemu odpali – niestety tak się nie stało. Zaczęły się więc poszukiwania nowego i na szczęście trafiłem właśnie na ten. Auto pali od strzała i to nawet przy minus 15 stopniach tej zimy. Mogę więc z czystym sumieniem go polecić – zwłaszcza, że standardowo trzeba na niego czekać do kilku dni, ale na szczęście jedna sztuka była na stanie, więc wziąłem go od ręki. Cena również bardzo dobra porównując ją z konkurencją.
opinie puchar
Dodano:2019-03-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Cewka zapłonowa BREMI (20379) Super cewka, super cena
opinie puchar
Dodano:2019-03-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrząd - zestaw paska SKF (VKMA94610) Все подошло отлично к Mazda 323f 2002 bj. Wszystko pasuje polecam
opinie puchar
Dodano:2019-03-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej GM Dexos2 5W30 5 litrów SKF (5W305GM)

GM określa, że jego olej nadaje się do pojazdów marki Opel i Chevrolet, i widzę, że nikt nie wspomina, że w innych pojazdach też sprawdza się doskonale. Mnie mechanik polecił powyższy olej do Skody Octavii. Początkowo byłem sceptyczny, właśnie ze względu na zalecenia producenta, ale mechanik to specjalista, który nigdy mnie nie zawiódł, więc zaufałem mu również tym razem. Jeżdżę na tym oleju już drugi rok i jak na razie jest doskonale. Silnik się nie zużywa, emisja spalin jest ograniczona do minimum, do tego samochód mniej pali. Wychodzi więc na to, że mój samochód zanieczyszcza powietrze mniej niż wcześniej, mimo że ja ponoszę niższe koszty :) Widać, że General Motors to jednak solidna marka, nie to co jakieś nieznane firmy produkujące beznadziejne zamienniki. Pierwszy raz mogę powiedzieć, że wszystko co przeczytałem w opisie płynu eksploatacyjnego okazało się prawdą!

opinie puchar
Dodano:2019-03-27
Ocena:
5/5
dla produktu: KATALIZATOR DEDYKOWANY SKF (1090954) Kupiłem, założyłem i śmiga elegancko, na przeglądzie spaliny OK. Śmigam już 3 miesiące na nim.
opinie puchar
Dodano:2019-03-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej MOBIL Super 2000 X1 10W40 5 litrów SKF (10W405SUPERS2000)

Od czasu, gdy musiałem przejść przez straszne historie z silnikiem, który po prostu okazał się już zużyty, staram się jak mogę, aby odpowiednio pielęgnować jednostkę napędową. Wiadomo, że podstawą w tych działaniach powinno być stosowanie odpowiedniego oleju silnikowego. Szukałem i eksperymentowałem, stosując różne oleje od kilku producentów. Obecnie zakończyłem test oleju Mobil Super 2000 X1 i wygląda na to, że zagości w moim silniku na dłużej. Jednostka napędowa pracuje z nim wyjątkowo gładko, nie widać ani śladu nagaru, a to wszystko za tak atrakcyjną cenę! Przed tym olejem stosowałem kilka droższych i efekty były zwykle gorsze lub co najwyżej podobne. Nie ma co przepłacać, skoro w niższej cenie można dostać dobry produkt zapewniający wydłużoną żywotność silnika. Ja jestem wierny silnikom spalinowym, ale myślę, że olej Mobil doskonale sprawdza się też w silnikach wysokoprężnych.

opinie puchar
Dodano:2019-03-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Pasek rozrządu GATES (5600XS)

Przez wiele miesięcy miałem poważne problemy z układem chłodniczym. Płyn wyciekał, a ja nic nie zauważyłem. Początkowo były to niewielkie ilości, ale sytuacja i tak była niebezpieczna. Później próbowałem rozwiązać problem w warsztacie, ale fachowiec wykonał kiepską robotę i znowu doszło do wylania płynu, tym razem w większej ilości. Bałem się, że ucierpi na tym m.in. pasek rozrządu, który zwykle jest wrażliwy na kontakt z substancjami chemicznymi. Dlatego też byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, kiedy okazało się, że płyn chłodniczy w ogóle nie zaszkodził strukturze paska, obecnie nie widać na nim żadnych śladów zniszczenia. Cieszę się, że obeszło się bez konieczności wymiany tego elementu, bo już wymiana chłodnicy porządnie nadszarpnęła mój budżet. Jak chcecie mieć pewność, że rozrząd będzie działał niezawodnie, wybierzcie pasek Gates.

opinie puchar
Dodano:2019-03-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge Professional Longlife III 5W30 4 litry GATES (5W304EDGEPRO)

Używałem przez kilka lat Castrol SLX Powerflow, gdy w jego miejscu pojawił się Edge Longlife pozostałem przerzuciłem się na niego. Wlewałem ten olej do Volkswagena Passata i Golfa, teraz używam w Skodzie. Można powiedzieć, że jesteśmy sobie wierni od lat. Muszę przyznać, że nigdy się nie zawiodłem, silnik w każdym z samochodów pracował płynnie i pozostawał czysty mimo długiej i intensywnej eksploatacji. Aktywne oczyszczanie działa w przypadku tego oleju wyjątkowo dobrze. Zamawiałem olej Castrol w różnych miejscach, teraz już trzeci raz dokonałem zakupu w iParts. Trafiłem tu przez przypadek, podczas poszukiwań filtrów, a że potrzebowałem też oleju, to załatwiłem wszystko razem, Przekonują mnie nie tylko atrakcyjne ceny, ale też czas realizacji zakupów i profesjonalizm, dzięki któremu mają we mnie stałego klienta :)

opinie puchar
Dodano:2019-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2167901) textar to jedna z lepszych opcji na rynku, polecam do toyoty, jakość super, obym nie musiał długo wymieniać!
opinie puchar
Dodano:2019-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2332602) po wymianie auto inaczej hamuje! cicho, płynnie, nic nie szarpie. Także polecam textara do VW!
opinie puchar
Dodano:2019-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet A.B.S. (37787) Bardzo ładnie i płynnie chodzi w moim BMW 5, cicho łatwa wymiana. Polecam!
1  Poprzednia  2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10  Następna  19