Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-01-22
Ocena:
10/10
posiadają nawet cięzko dostepne części - polecam każdemu napisac do nich, czy nie mają - często je posiadają.
opinie puchar
Dodano:2020-01-22
Ocena:
10/10
ceny najlepsze jakie znalazłem. zamawiałem całkiem sporo to udało mi się załapać na dostawę za 0zł.
opinie puchar
Dodano:2020-01-22
Ocena:
10/10
czesci otrzymalem po dwoch dniach od zamowienia - dotarly idealnie jak mialem wolne, wiec na luziku wszystko wymienilem.
opinie puchar
Dodano:2020-01-22
Ocena:
10/10
Obsługa super doradziła mi odpowiednie części do samochodu. Wszystko się zgadzało z tym o co prosiłem. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-20
Ocena:
10/10
ceny bardzo dobre - porównując z innymi sklepami online i z tymi na mieście (odwiedziłem kilka). Przy takich większych rzeczach jak sprzegło to warto się rozejrzeć tam gdzie najtaniej i zaoszczędzić pare stówek
opinie puchar
Dodano:2020-01-20
Ocena:
10/10
od lat zamawiam na iparts i nigdy sie nie zawiodlm. czesto robia fajne promki. polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-20
Ocena:
10/10
Zamowione w poniedzialek, dostarczone w srode. Wszystko sie zgadzalo z opisem na stronie.
opinie puchar
Dodano:2020-01-20
Ocena:
10/10
Kupiłem używany samochód i było sporo elementów do wymiany. Kupiłem wszystko na iparts, ponieważ jako jedyni wszystko posiadali. i dostawa za free. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-17
Ocena:
10/10
Tylko oryginalne czesci samochodowe. Dostawa sprawnie przebiegla. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-16
Ocena:
10/10
Panowie pomocni z doborem części. Jestem zadowolony z całości zamówienia. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-16
Ocena:
10/10
Paczka z czesciami przyszla do mnie po dwoch dniach od zamowienia. bez zastrzezen
opinie puchar
Dodano:2020-01-16
Ocena:
10/10
po raz kolejny bezproblemowe zakupy. części dotarły bezpiecznie.
opinie puchar
Dodano:2020-01-15
Ocena:
10/10
Dostawa expresowa! aż się nie spodziewałem takiego tempa realizacji mojego zamówienia!
polecam zdecydowanie każdemu! stały klient.
opinie puchar
Dodano:2020-01-15
Ocena:
10/10
zamówiłem kilka cześci do mojego BMW i wszystko mieli co potrzebowałem
opinie puchar
Dodano:2020-01-14
Ocena:
10/10
Miałem problem z dostaniem części do mojego samochodu - okazało się, że jako jedyny iparts je posiadał. Dzieki za zaangazowanie panom z obsługi.
opinie puchar
Dodano:2020-01-14
Ocena:
10/10
Sprzedawcę polecam, bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. przyzwoite ceny szybka wysyłka
opinie puchar
Dodano:2020-01-13
Ocena:
10/10
po raz kolejny się nie zawiodłem. Obsługa najwyższy poziom - zawsze odpowiednio mi doradzili i zrobili dobrą cenę! Kilka stów w kieszeni porównując z innymi!
opinie puchar
Dodano:2020-01-13
Ocena:
10/10
zamówiłem części w doskonałej cenie! polecam zakupy na iparts.
opinie puchar
Dodano:2020-01-13
Ocena:
10/10
same oryginalne części samochodowe. polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-10
Ocena:
10/10
polecam zdecydowanie! znają się na rzeczy! podesłali mi wszystko to co potrzebowałem do naprawy samochodu a zamawiałem duzo. filtry, olej, klocki. wszystko dobrze dostarczone.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2021-02-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Alternator IPARTS (AL000263)

Właśnie szukałem alternatora o tych parametrach i dopiero tu znalazłem interesujący mnie model. Iparts to marka, którą coraz częściej wybieram do swojego samochodu. Jak dotąd wszystko działa ok. Polecam

opinie puchar
Dodano:2021-02-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet IPARTS (KH000411)

Szukałem w internecie klocków hamulcowych do mojej stareńkiej już Astry i tak trafiłem do sklepu Iparts. Nawet nie wiedziałem, że jest na rynku nowy producent części zamiennych. Zamówiłem, założyłem i muszę powiedzieć, że nie widzę różnicy między tymi klockami, a modelami konkurencji – oprócz tego, że te od Iparts są o połowę tańsze :)

opinie puchar
Dodano:2021-02-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody GATES (KP15663XS)

Jakość produktu na najwyższym poziomie. Za zestaw trzeba trochę zapłacić, ale liczy się jakość. Zawsze poszukuję atrakcyjnej oferty cenowej, a w iparts jest duży wybór. Jestem zadowolony. Polecam zakupy tutaj

opinie puchar
Dodano:2021-02-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator CENTRA (CC700)

Akumulator znanej i cenionej marki. Przez zimę nigdy mnie nie zawiódł, samochód odpala bez problemów, zero problemów. Ze swojej strony polecam ten akumulator, podobnie jak i sklep iparts. Dużo części do każdego auta

opinie puchar
Dodano:2021-02-22
Ocena:
3/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000235)

Świetne jakościowo tarcze hamulcowe. Z racji wykonywanej pracy dość mocno je eksploatuje, a w dalszym ciągu nie widać na nich większych śladów zużycia, czego w sumie nie mogę powiedzieć o konkurencji. Na plus bardzo atrakcyjna cena i polski producent – zawsze fajniej wspierać nasz rodzimy biznes, niż dawać zarobić zagranicznym markom.

opinie puchar
Dodano:2021-02-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw łańcucha rozrządu FEBI BILSTEIN (100742)

Początkowo zastanawiałem się nad innym zestawem, ale zdecydowałem się na tą markę i nie żałuje. Rozrząd wymieniony dwa tygodnie temu, wszystko działa poprawnie. W sklepie jest dość duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam zakupy tutaj

opinie puchar
Dodano:2021-02-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Alternator IPARTS (AL000447)

Kupiłem ze względu na korzystną cenę. Szukałem gdziekolwiek, ale dopiero tu był naprawdę duży wybór. Iparts to marka coraz bardziej znana na rynku, znajomy też kupuje części tej firmy i twierdzi, ze warto. Alternator działa bez zarzutów

opinie puchar
Dodano:2021-02-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator IPARTS (AM000610)

Zmieniałem amortyzatory jeszcze przed zimą i wybór padł na markę IPARTS. Po 3 miesiącach powiem, że jestem z nich bardzo zadowolony. Auto bardzo dobrze sie prowadzi, komfort lepszy niż poprzednio. Warto było je kupić

opinie puchar
Dodano:2021-02-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000552)

Bardzo dobra jakościowo, niedroga tarcza hamulcowa. Mam w firmie kilka samochodów i mniej więcej orientuje się w częściach eksploatacyjnych i muszę przyznać, że Iparts wykonało tutaj kawał dobrej roboty. Za tak niską cenę otrzymałem produkt z wysokiej półki – tarcze bardzo dobrze się spisują, samochód hamuje cicho i nic się nie tłucze.

opinie puchar
Dodano:2021-02-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody INA (530 0550 32)

Dokładnie taki sam zestaw miałem do tej pory i posłużył mi długo. Stąd decyzja o zakupie tego modelu. W iparts kupowałem już wcześniej, więc wiem że to sprawdzony sklep. Wiele części, duży wybór i konkurencyjne ceny. Jak dla mnie to najlepsze miejsce do zakupu części w internecie

opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Drążek kierowniczy poprzeczny TRW (JAR1301) Renault Kangoo - pasuje idealnie w niczym nie odbiega od oryginału. Polecam wszystkim mającym dylemat - co wybrać?
opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Alternator IPARTS (AL000634)

Jak na alternator to dobra cena. Marka iParts jest coraz bardziej znana, więc śmiało można kupować. Ja mam ten alternator już pół roku i jest niezawodny. W razie problemów obsługa sklepu pomocna w doborze najlepszych rozwiązań. Polecam

opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa DENCKERMANN (B130500)

Solidny produkt dobrego producenta. Poprzednie tarcze nie nadawały się już do użytku i chciałem kupić coś lepszego. Denckermann to sprawdzona firma, polecana przez wielu mechaników. Założyłem te tarcze i wiem ze to był dobry wybór. Polecam

opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Dodatek do paliwa LIQUI MOLY 2666 LIQUI MOLY (2666)

Kupuję dodatki do paliwa, aby lepiej chroniły silnik. Ten od Liqui Moly jest najczęściej polecanym przez mechaników, a przynajmniej przez tego, do którego ja jeżdżę. Wiem, że wielu kierowców nie stosuje takich dodatków, ale ja powiem że warto

opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000228)

Początkowo trochę obawiałem się zamawiać tarcze hamulcowe Iparts – nie znam jeszcze firmy, a w sklepie internetowym byłem raptem drugi raz. Moje obawy jednak były bezpodstawne. Tarcze świetnie się spisują, mają doskonałe parametry, a kosztują znacznie mniej, niż zamienniki innych producentów. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
3/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000552)

Świetne tarcze, w bardzo niskiej cenie. Polecił mi je znajomy mechanik i muszę przyznać, że był to strzał w dziesiątkę. Wszystko działa bez zarzutu i cichutko. Zamówienie jak zwykle zrealizowane w ekspresowym tempie. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa ZIMMERMANN (100.3319.52)

Solidne tarcze, Zimmermann to marka uznana na rynku. Właśnie to przekonało mnie do zakupu tych tarcz. Prócz tego cena jest przystępna. Na duży plus szybka realizacja zamówienia oraz fachowa pomoc obsługi sklepu. Warto robić tu zakupy

opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej MOBIL 1 ESP Formula 5W30 5 litrów MOBIL (5W30/5/ESPFORMULA)

Olej raczej z wyższej półki. Markę Mobil polecił mi znajomy, jeszcze prze kilku laty. Co roku kupuję produkty tej marki ze względu na dobre właściwości ochrony jednostki silnikowej. Olej Mobil 1 ESP Formula spełnia moje oczekiwania. Polecam

opinie puchar
Dodano:2021-02-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator BILSTEIN (19-217468)

Amortyzatory bardzo dobre. Kupiłem na wszystkie koła, przyszły w 2 dni robocze. Zero problemów z założeniem i wszystko w jak najlepszym porządku. Co do sklepu jak dla mnie super miejsce. Robie tu zakupy ponad 2 lata i zawsze wszystko ok. Nigdy sie nie zawiodłem

opinie puchar
Dodano:2021-02-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej VALVOLINE SynPower 5W30 4 litry VALVOLINE (872378)

Bardzo dobry jakościowo olej, a przy tym niedrogi. Zalałem nim silnik w zeszłym tygodniu i jednostka wydaje się pracować ciszej niż poprzednio. Ciekaw jestem jak sprawdzi się w dłuższej perspektywie. Polecam sklep - duży wybór różnego rodzaju produktów.

1  Poprzednia  2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10  Następna  44