Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-01-15
Ocena:
10/10
Dostawa expresowa! aż się nie spodziewałem takiego tempa realizacji mojego zamówienia!
polecam zdecydowanie każdemu! stały klient.
opinie puchar
Dodano:2020-01-15
Ocena:
10/10
zamówiłem kilka cześci do mojego BMW i wszystko mieli co potrzebowałem
opinie puchar
Dodano:2020-01-14
Ocena:
10/10
Miałem problem z dostaniem części do mojego samochodu - okazało się, że jako jedyny iparts je posiadał. Dzieki za zaangazowanie panom z obsługi.
opinie puchar
Dodano:2020-01-14
Ocena:
10/10
Sprzedawcę polecam, bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. przyzwoite ceny szybka wysyłka
opinie puchar
Dodano:2020-01-13
Ocena:
10/10
po raz kolejny się nie zawiodłem. Obsługa najwyższy poziom - zawsze odpowiednio mi doradzili i zrobili dobrą cenę! Kilka stów w kieszeni porównując z innymi!
opinie puchar
Dodano:2020-01-13
Ocena:
10/10
zamówiłem części w doskonałej cenie! polecam zakupy na iparts.
opinie puchar
Dodano:2020-01-13
Ocena:
10/10
same oryginalne części samochodowe. polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-10
Ocena:
10/10
polecam zdecydowanie! znają się na rzeczy! podesłali mi wszystko to co potrzebowałem do naprawy samochodu a zamawiałem duzo. filtry, olej, klocki. wszystko dobrze dostarczone.
opinie puchar
Dodano:2020-01-10
Ocena:
10/10
jakiś czas temu potrzebowałem kupić komplet opon. dostawa była za darmo. dostarczone bezpiecznie. w rozsądnych cenach!
opinie puchar
Dodano:2020-01-10
Ocena:
10/10
prosty sposób zamówienia - części dostarczone mi po dwóch dniach. szczerze polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-01-10
Ocena:
10/10
miałem duży problem z doborem części - na czacie mi doradzono co i jak powineinem zamówić. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-09
Ocena:
10/10
Towar oryginalny, w dobrej cenie, po dwóch dniach miałem w ręce i mogłem montować w samochodzie
opinie puchar
Dodano:2020-01-09
Ocena:
10/10
Dostałem to co zamawiałem szybko i sprawnie, polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-01-09
Ocena:
10/10
bardzo dobre ceny. nie spodziewałem się, że między sklepem w mieście, a internetem jest tala różnica... Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-08
Ocena:
10/10
Szybko i sprawnie. jak będę potrzebował coś do mojego audi to z pewnością wrócę na kolejne zakupy!
opinie puchar
Dodano:2020-01-08
Ocena:
10/10
filtry zakupione z najlepszych marek - wszystkie dostępne na iparts. kupiłem wszystko co potzrebowałem w dobrych cenach.
opinie puchar
Dodano:2020-01-08
Ocena:
10/10
Profesjona i szybka obsluga - odpowiedzieli na pytania które zadałem. Polecam zakupy.
opinie puchar
Dodano:2020-01-08
Ocena:
10/10
Szybko, sprawnie i rozsądnych pieniądzach :) pozytywnie oceniam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-03
Ocena:
10/10
klocki i tarcze odpowiednio dopasowane do auta wszytko jest ok. - przede wszystkim działa. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-03
Ocena:
10/10
Polecam korzystac z doradztwa i zakupow na iparts. Po dobranych odpowiednio czesciach moglem przystapic do wymiany. wszystko ok. dziekuje.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2020-03-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge C3 5W30 4 litry (5W30/4/EDGEC3)

Bardzo dobry olej, który ja bez problemu mogę polecić. Znajomy stosował taki sam, dlatego wiem że jest sprawdzony. Castrol ma bardzo dobrą opinię, podobnie jak sklep iParts, w którym warto kupować części i akcesoria ;)

opinie puchar
Dodano:2020-03-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej GM Dexos2 5W30 5 litrów (5W30/5-GM)

Zakupy w iParts zrobione po raz kolejny i po raz kolejny jestem zadowolony. Można kupić tu świetnej jakości oleje do silników, dlatego polecam jak najbardziej. Super rozwiązaniem jest opcja dopasowania odpowiedniego produktu do pojazdu. W razie czego można zadzwonić i poprosić o poradę. Super sklep

opinie puchar
Dodano:2020-03-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy MOTUL Inboard Tech 4T 10W40 2 litry (106417)

Oleje Motul jak najbardziej na plus, od dawna je kupuje. Dobry stosunek ceny do jakości. Nie są drogie, a silnik świetnie pracuje. Sklep iParts ma naprawdę duży wybór dlatego mysle, ze warto skorzystać z oferty. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-03-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej ELF Evolution 900 NF 5W40 4 litry (5W40/4/EVOLUTION900NF)

Doby olej samochodowe w przystępnej cenie. Moim zdaniem warto zdecydować na niego bo w tych pieniądzach jest naprawdę dobrej jakości. Serdecznie polecam. Jestem klientem iParts od kilku lat i z zakupami nigdy nie było problemów!

opinie puchar
Dodano:2020-03-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej SHELL Helix Ultra ECT3 5W30 4 litry (5W30/4/HELIXUECT)

Oleje Shell są dosć dobre. Regularnie leję je do swojego auta i nie miałem do tej pory żadnych problemów, dlatego moge poelcic. Jeśli chodzi o sklep to zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie. Brak zastrzeżeń. Polecam!!

opinie puchar
Dodano:2020-03-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge C3 5W30 4 litry (5W30/4/EDGEC3)

Olej bardzo dobry. Mój mechanik twierdzi, że jeden z najlepszych. W sklepie iParts kupuję już dłuższy czas i nigdy nie miałem problemów. Kontakt bezproblemowy, duży asortyment, towar zgodny z zamówieniem, więc czego chcieć więcej. Polecam!!

opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej RAVENOL SSO 0W30 4 litry (1111100-004-01-999)

Super obsługa! Można zadzwonic, a oni sprawdzją czy produkt pasuje do konkretnego modelu samochodu ;) Dzwoniłem w sprawie oleju i bardzo mi pomogli. Super zaopatrzony sklep, wszystko można tu zaleźć. Polecam.

opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
3/5
dla produktu: Pompa oleju ASHIKA (157-NS-NS01)

Pozdrawiam, mam pytanie jaka jest roznica pomedzi pompami oleju ASHIKA OLN1 i ASHIKA 157-NS-NS01 (patrol Y60 2.8T) dzekuje, i pozdrawiam z Czech :-)



 



Odp:



Nie ma różnicy w tych pompach , numery OE są identyczne :



15010-22J02



15010-22J03



Producent zastąpił stary numer OLN1 nowym - 157-NS-NS01 .



Pozdrawiamy!

opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge Titanium FST 5W40 4 litry CASTROL (5W40/4/EDGE)

Wszystko bez problemu. Zamówiłem ten olej Castrol Edge, a przesyłka przyszła szybko, zapakowana jak należy. Będę prawdopodobnie robił wiecej zakupów w tym sklepie bo w obecnym czasie trzeba sobie jakoś radzić. Dobrze, że są takie sklepy internetowe..

opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy LIQUI MOLY 5 litrów CASTROL (20662)

Warto tu kupować, iParts to bardzo rzetelna firma i sklep godny zaufania. Olej do BMW bardzo dobry. Towar dobrze spakowany w ciągu 2 dni roboczych był już u mnie. Fachowa obsługa i świetny kontakt. Polecam ten sklep w 100%

opinie puchar
Dodano:2020-03-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej półsyntetyczny FANFARO Opel Chevrolet Premium 10W40 1 litr CASTROL (10W40_1_OPELCHEV)

Szukałem właśnie dobrego półsyntetyka do mojego samochodu i wybrałem ten model. Jestem zadowolony, uwazam ze warto go kupic. W iParts kupowałem juz wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłem. Polecam ten sklep :)

opinie puchar
Dodano:2020-03-24
Ocena:
3/5
dla produktu: Cewka zapłonowa BREMI (20355) Kupiłem do Range Rover P38 - są szersze niż oryginały trzeba przerabiać system mocowania bo się nie mieszczą w ramce z cewkami
opinie puchar
Dodano:2020-03-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej do automatycznej skrzyni biegów SWAG (10 93 6449)

Zbliżała się wymiana filtrów i olejów, dlatego przymierzałem się do zakupów w iParts. Dzięki wyszukiwarce bez problemu znalazłem wszystkie potrzebne produkty. Transakcja jak najbardziej na plus. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam!!

opinie puchar
Dodano:2020-03-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej FORD Formula F 5W30 5 litrów SWAG (5W30/5-FRD)

Kupiłem do pierwszy raz do swojego Forda i po wymianie jak na razie wszystko w porządku. Silnik działa jak powinien. Bardzo dobry olej w tym sklepie w bardzo dobrej cenie. Co do tego miejsca tez moge polecic, kupuje juz dłuzszy czas i zadnych problemów

opinie puchar
Dodano:2020-03-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej MOBIL Super 2000 X1 10W40 4 litry SWAG (10W40/4/SUPERS2000)

Dosc dobry olej. Mobila regularnie leje do mojego auta i na olej nigdy nie narzekałem. Sklep bardzo dobry. Wszystko zapakowane dobrze, obsługa bez zastrzeżeń. Szybko sprawnie i bez problemów. Pozdrawiam

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej Mineralny MOBIL Super 1000 X1 Diesel 15W40 1 Litr SWAG (15W40/1/SUPERM1000DIESEL)

Mobil produkuje bardzo dobre oleje, dlatego moim zdaniem warto zdecydować się na jeden z nich. Ja kupuję je w iParts, mają tu naprawdę duży wybór. Do tego można liczyć na pomoc ze strony sprzedawcy w doborze najlepszego modelu pod konkretne auto. Polecam ten sklep

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Vecton Long Drain LS 10W40 5 litrów SWAG (10W40/5/VECTONLDLS)

Bardzo polecam! Jeśli chodzi o motoryzacyjne sklepy internetowe to tylko w iParts się zaopatruje. To mój nie pierwszy zakup i zawsze pozytywnie! ;) Olej bardzo dobry, obsługa sklepu pomogła mi w wyborze. Mega polecam :)

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
4/5
dla produktu: OLEJ ENEOS 10W30 1L PREMIUM PLUS 1L SWAG (ENE10W301LPLU)

Olej Eneos w bardzo dobrej cenie. Zamówienie zrealizowane jeszcze tego samego dnia, dotarło do mnie w 2 dni robocze, super! ;) Jestem zadowolony z obsługi sklepu, to moje kolejne zakupy tutaj. Polecam!!!

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy MOTUL Specific LL-12 Fe 0W30 1 litr SWAG (107301)

Jeden z najlepszych olejów tej klasy. W razie problemów można liczyć na pomoc ze strony obsługi, zawsze służą poradą. Jeśli chodzi o transakcję to szybka realizacja zamówienia, natychmiastowa wysyłka. Świetnie!

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej ELF Evolution 900 SXR 5W30 5 litrów SWAG (5W30/5/EVOLUTIONSXR)

Kupuję od nich kolejny raz, teraz właściwie to jedyne wyjście ;) Mają naprawdę duży wybór, dlatego ciężko było się zdecydować jaki olej wybrać. Elf Evolution był w dobrej cenie, dlatego się zdecydowalem. Śmiało moge polecić i olej i sklep ;)

1  Poprzednia  2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10  Następna  43