Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
wszystko z zamówieniem OK, na czas, dobrze opakowane. polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Dobry kontakt ze sklepem. Musiałem coś zwrócić i nie było problemów. Brawo
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Obsługa klienta na najwyższym poziomie pod każdym względem. Dziękuję za zrealizowanie zamówienia w szybkim tempie! Będę polecał każdemu!
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Polecam wszystkim iparts. Towar zgodny z opisem produktu na stronie, szybki kurier, zapakowane bezpiecznie i porządnie!
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Wszystko przebiegło w porządku. Polecam zdecydowanie - będę stałym klientem.
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
dostałem części w terminie na jaki się umówiłem z panem z obsługi. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Rewelacja! Super cena i bardzo szybka dostawa części. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Jestem zadowolona z uslugi, szybko, i zgodnie z podanymi terminami. Miła i pomocna obsługa!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Polecam. Zamówienie złożone przed samymi świętami, a przesyłka szybko dotarła pod wskazany adres - genialnie!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Polecam iparts, już 2 raz u nich kupuję i naprawdę jestem zadowolony z obsługi i szybkości realizacji mojego zamówienia. Śmiało polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
taniej nie znalazłem. Towar jak na zdjęciu, wysokiej jakości, szybka dostawa.
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Najtańsza oferta i natychmiastowa realizacja zamówienia. szczerze polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Profesjonalne podejście obsługi sklepu, pomyliłem się z rozmiarem opon, sprawa została rozpatrzona bardzo szybko i bezproblemowo. Dziękuję i pozdrawiam. Na pewno wrócę po cześci do samochodu!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Przesyłka zgodna z zamówieniem. Dostawa bardzo szybka.
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Wielokrotnie zamawiałem opony oraz akcesoria i jestem zadowolony z ceny oraz jakości. naprawdę polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
zamowilem na infolinii. za pobraniem odebralem po dwoch dniach.brawo!
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
wszystko ok. nie mam zadnych zastrzezen do paczki, czesci i zamowienia
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Pełen profesjonalizm od poczatku do konca. Gorąco polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Towar zgodny z zamówieniem. Cena konkurencyjna dostawa szybka i sprawna. Polecam.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej GM Dexos2 5W30 1 litr (5W30/1-GM)

Sklep iParts to sprawdzone źródło produktów najwyższej jakości. Duża różnorodność i konkurencyjne ceny. Kupuję tu od dłuższego czasu, ostatnio zdecydowałem się na ten olej i ponownie jestem zadowolony z transakcji. Polecam.

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej ELF Evolution 900 NF 5W40 5 litrów (5W40/5/EVOLUTION900NF)

Kupowałem w iParts kilka razy i wszystko w jak najlepszym porządku. Oleje oryginalne, podobnie jak inne części. Mają też dobre zamienniki. Realizacja zamówienia przebiega sprawnie i bezproblemowo. Polecam ten sklep

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej VALVOLINE MaxLife 10W40 5 litrów (872297)

Dość znana marka olejów, nad którą na pewno warto się zastanowić. Ja akurat sie na nią zdecydowalem i nie mam do do niej zastrzeżeń. Jak najbardziej polecam Valvoline, silnik pracuje bardzo dobrze. Co do zakupów, wszystko zgodnie z oczekiwaniami

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge Professional Longlife III 5W30 4 litry (5W30/4/EDGEPRO)

Olej najwyższej jakości, jednak przed zakupem warto zadzwonić do sklepu i zapytać o dostępność ;-) Ja kupowałem go już dwukrotnie i śmiało mogę powiedzieć, ze to najlepszy olej jaki stosowałem. Sklep też polecam sklep, wszystko przebiegło pomyślnie.

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge LL 5W30 5 litrów (5W30/5/EDGELL)

Moim zdaniem CASTROL Edge to jeden z najlepszych rodzajów oleju, dlatego zawsze kupuję właśnie ten model. Tym razem zakupy musialem zrobic w tym sklepie bo stacjonarne zamknięte... Pierwsze zakupy na plus. Brak problemów z dostawą i miła obsluga

opinie puchar
Dodano:2020-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Power 4T 10W40 (motocyklowy) 4 litry (10W40_4_POWERRACING)

Castrol moim zdaniem to najlepszy olej na rynku, dlatego ciągle stosuję właśnie tą markę. To moje pierwsze zamówienie w iParts, które przebiegło bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobry kontakt z obsługą i szybka dostawa. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-03-22
Ocena:
4/5
dla produktu: Olej silnikowy MOTUL Outboard Tech 4T 10W40 5 litrów (106354)

Motul to jeden z najlepszych producentów olejów, polecam bardzo. W iParts można znaleźć wiele produktów tej marki, ceny ok, dostawa też w porządku. Polecam wszystkim ten sklep. Kupuję tu od wielu miesięcy

opinie puchar
Dodano:2020-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej LOTOS Semisynthetic 10W40 5 litrów (10W40/5-LOT)

Olej Lotos to klasa sama w sobie ;-) Ze swojej strony jak najbardziej mogę polecić ten olej. Stosowałem go od dawna, lecz różne jego odmiany i nigdy się nie zawiodłem. W iParts można kupić go w dobrej cenie, chyba najlepszy sklep internetowy jaki znam

opinie puchar
Dodano:2020-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej LIQUI MOLY Racing 4T 10W60 4 litry (1687)

Olej konkret. Cena dobra, towar zgodny z zamówieniem. Wszystko dobrze i bezpiecznie zapakowane. Polecam zakupy w iParts. Kupowałem tu już kilkukrotnie i nigdy się nie zawiodłem. Świetnie zaopatrzony sklep i fachowa obsługa klienta...

opinie puchar
Dodano:2020-03-21
Ocena:
4/5
dla produktu: Olej przekładniowy RAVENOL (1221110-004-01-999)

Bardzo dobry olej przekładniowy. Polecił mi go mechanik i niedawno zabrałem się za wymianę. Kupiłem go w iParts i wszystko przebiegło bez zarzutu. Błyskawiczna wysyłka towaru i miła obsługa. Polecam sklep

opinie puchar
Dodano:2020-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: OLEJ ENEOS 10W40 MAX PERFORMANCE 4L RAVENOL (ENE10W404LMAXPER)

Jak poprzednio nie kupowałem przez internet, tak teraz 3 razy w ciągu 2 tygodni dokonałem zakupu w iParts ;) Co do oleju, bardzo dobry. Plusem też jest to, że można zadzwonić do sklepu i dopytać o dopasowanie części do konkretnego samochodu. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2020-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej Półsyntetyczny GM Semi Synthetic 10W40 5 Litrów RAVENOL (10W40/5-GM)

Dobry olej, do mojego starszego auta w zupełności wystarczy. Jeśli chodzi o zakupy to wszystko szybko i sprawnie. Ze sklepem bardzo dobry kontakt, w razie czego można zadzwonić po pomoc. Pełen profesjonalizm, polecam!

opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej XADO Atomic SL/CF 10W40 1 litr RAVENOL (XA-24144)

Doby olej, w przystępnej cenie. Do tego bardzo szybka dostawa. To mój pierwszy zakup w tym sklepie i pewnie nie ostatni. Przy kolejnych zakupach motoryzacyjnych na pewno tu wrócę. Sklep godny polecenia

opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej SHELL Helix HX6 10W40 1 litr RAVENOL (10W40_1_HELIXHX6)

To mój kolejny zakup w tym sklepie. Mają oleje naprawdę dobrej jakości, a do tego bardzo konkurencyjne ceny. Szybka dostawa towaru, dobry kontakt z obsługą, a w razie czego można liczyć na pomoc. Polecam.

opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy MOTUL Specific 5122 0W20 5 litrów RAVENOL (107339)

Byłem umówiony z mechanikiem na wymianę oleju i potrzebowałem dobrego oleju. Zdecydowałem się na Motul Specific i jestem bardzo zadowolony, gdyż towar otrzymałem bardzo szybko. Mega polecam ten sklep!

opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Magnatec Stop-Start A5 5W30 4 litry CASTROL (5W30_4_MAGNATECA5)

Jak najbardziej moge polecić. Castrol Magnatec to bardzo dobry olej, polecany przez mojego mechanika. Kupiłem go w tamtym tygodniu, a dziś właśnie zalałem nim silnik i wszystko działa super. W sklepie dużo towaru, dobre ceny. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej SHELL Helix Ultra 5W40 4 litry CASTROL (5W40/4/HELIX)

W iParts wielokrotnie kupowałem już oleje do swoich aut. Te z Shella jak najbardziej mogę polecić. Silnik pracuje bardzo dobrze, nie mam nic do zarzucenia. Co do sklepu to bardzo polecam. Nigdy nie było żadnych problemów

opinie puchar
Dodano:2020-03-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej RAVENOL HCL 5W30 5 litrów CASTROL (1111118-005-01-999)

Olej Revanol jeden z lepszych na rynku. W iParts można znaleźć wiele produktów tej firmy. Ogólnie obsługa, przebieg transakcji na bardzo wysokim poziomie. Kupowałem tu kilka razy i pewnie nieraz tu wrócę. Świetnie zaopatrzony sklep :)

opinie puchar
Dodano:2020-03-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej do automatycznej skrzyni biegów SWAG (10 92 9449)

Olej do skrzyni automatycznej bardzo dobry. Motul to firma, która produkuje oleje wysokiej jakości, dlatego warto sie zdecydowac. Transakcja w porzadku, wszystko zgodne z oczekiwaniami. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-03-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Magnatec Stop-Start A5 5W30 4 litry CASTROL (5W30_4_MAGNATECA5)

Jak najbardziej moge polecić. Castrol Magnatec to bardzo dobry olej, polecany przez mojego mechanika. Kupiłem go w tamtym tygodniu, a dziś właśnie zalałem nim silnik i wszystko działa super. W sklepie dużo towaru, dobre ceny. Polecam!

1  Poprzednia  3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11  Następna  43