Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-01-10
Ocena:
10/10
jakiś czas temu potrzebowałem kupić komplet opon. dostawa była za darmo. dostarczone bezpiecznie. w rozsądnych cenach!
opinie puchar
Dodano:2020-01-10
Ocena:
10/10
prosty sposób zamówienia - części dostarczone mi po dwóch dniach. szczerze polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-01-10
Ocena:
10/10
miałem duży problem z doborem części - na czacie mi doradzono co i jak powineinem zamówić. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-09
Ocena:
10/10
Towar oryginalny, w dobrej cenie, po dwóch dniach miałem w ręce i mogłem montować w samochodzie
opinie puchar
Dodano:2020-01-09
Ocena:
10/10
Dostałem to co zamawiałem szybko i sprawnie, polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-01-09
Ocena:
10/10
bardzo dobre ceny. nie spodziewałem się, że między sklepem w mieście, a internetem jest tala różnica... Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-08
Ocena:
10/10
Szybko i sprawnie. jak będę potrzebował coś do mojego audi to z pewnością wrócę na kolejne zakupy!
opinie puchar
Dodano:2020-01-08
Ocena:
10/10
filtry zakupione z najlepszych marek - wszystkie dostępne na iparts. kupiłem wszystko co potzrebowałem w dobrych cenach.
opinie puchar
Dodano:2020-01-08
Ocena:
10/10
Profesjona i szybka obsluga - odpowiedzieli na pytania które zadałem. Polecam zakupy.
opinie puchar
Dodano:2020-01-08
Ocena:
10/10
Szybko, sprawnie i rozsądnych pieniądzach :) pozytywnie oceniam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-03
Ocena:
10/10
klocki i tarcze odpowiednio dopasowane do auta wszytko jest ok. - przede wszystkim działa. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-03
Ocena:
10/10
Polecam korzystac z doradztwa i zakupow na iparts. Po dobranych odpowiednio czesciach moglem przystapic do wymiany. wszystko ok. dziekuje.
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
wszystko z zamówieniem OK, na czas, dobrze opakowane. polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Dobry kontakt ze sklepem. Musiałem coś zwrócić i nie było problemów. Brawo
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Obsługa klienta na najwyższym poziomie pod każdym względem. Dziękuję za zrealizowanie zamówienia w szybkim tempie! Będę polecał każdemu!
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Polecam wszystkim iparts. Towar zgodny z opisem produktu na stronie, szybki kurier, zapakowane bezpiecznie i porządnie!
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Wszystko przebiegło w porządku. Polecam zdecydowanie - będę stałym klientem.
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
dostałem części w terminie na jaki się umówiłem z panem z obsługi. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Rewelacja! Super cena i bardzo szybka dostawa części. Polecam
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2021-02-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Przegub napędowy - kompletny SKF (VKJA 8989)

SKF to marka, którą warto wybrać kupując części do swojego auta. Przegub napędowy pasuje idealnie. Cena nie najniższa, ale liczy sie jakość. Warto zainwestować w lepsze części i pojeździć dłużej. Polecam

opinie puchar
Dodano:2021-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Alternator IPARTS (AL000119)

Solidny alternator. Akurat pasował do mojego samochodu, więc zdecydowałem się na zakup. O marce też słyszałem wiele pozytywnego i sam taką opinię mogę wyrazić. Część sprawuje się bez zarzutu. Polecam! ;)

opinie puchar
Dodano:2021-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrusznik IPARTS (RO000917)

Kiedy w moim aucie padł rozrusznik od razu wszedłem na iparts sprawdzić, czy mają odpowiedni model. Kupiłem właśnie ten produkt i wszystko pasuje super. Auto znów bez problemu odpala i nie trzeba się o nic martwić. Polecam

opinie puchar
Dodano:2021-02-18
Ocena:
3/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet IPARTS (KH000394)

Gdy znalazłem klocki firmy Iparts, to nie mogłem uwierzyć, że ktoś sprzedaje je w tak niskiej cenie. Jak widać da się w dalszym ciągu wyprodukować u nas w kraju niezawodny produkt wysokiej jakości i nie żądać za niego horrendalnej ceny, tylko dlatego, że nie jest robiony w Chinach.

opinie puchar
Dodano:2021-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Preparat wielofunkcyjny WD-40 100ml AMTRA (01-100) dobra cena. generalnie polecam wd40 - bez tego w domu ani rusz
opinie puchar
Dodano:2021-02-17
Ocena:
3/5
dla produktu: Świeca zapłonowa CHAMPION (CET3) wielkie zaskoczenie na plus! Mimo, że to nie jest iryd są to świece doskonałe, niczym nie odstają od denso / ngk a moim zdaniem dużo lepsze od boscha (spalanie, moc). Szczerze polecam
opinie puchar
Dodano:2021-02-17
Ocena:
3/5
dla produktu: Termostat układu chłodzenia WAHLER (410174.92D)

termostat przyszedł bez uszczelki, która miała być razem z nim. musiałem dokupić osobno

opinie puchar
Dodano:2021-02-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Alternator IPARTS (AL000491)

Od lat robię zakupy w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem. Tym razem zdecydowalem się na zakup alternatora Iparts. Wszystko pasuje dobrze, alternator działa jak trzeba. Polecam jak najbardziej

opinie puchar
Dodano:2021-02-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy MOTUL 8100 Eco-nergy 0W30 5 litrów MOTUL (102794)

Marka Motul produkuje wysokiej jakości oleje silnikowe. Produkty tej firmy stosuję od 2 lat i właśnie przymierzam się do trzeciej wymiany. Kupiłem ten olej oraz inne produkty w tym sklepie. Jak dla mnie to najlepsze miejsce w internecie do zakupu części i akcesoriów samochodowych

opinie puchar
Dodano:2021-02-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Alternator IPARTS (AL000126)

Mój poprzedni alternator się niestety zepsuł i konieczny był zakup nowego. Zdecydowałem sie na ipartsa bo znam tą markę i kupowałem już ich części. Na plus na pewno cena, która jest adekwatna to jakości. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

opinie puchar
Dodano:2021-02-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrusznik IPARTS (RO001534)

Samochód w końcu odpala od ręki i nie trzeba się o nic martwić. Poprzednio bywało różnie. Już kolejny raz dokonywałem tu zakupów i serdecznie polecam. Miła obsługa klienta, zawsze można zadzwonić i dopytać o konkretne części.

opinie puchar
Dodano:2021-02-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona osobowa zimowa NEXEN WinGuard Sport 2 225/45 R17 94V NEXEN (22545R17WINGUARDSPORT294VEB68)

Przed sezonem zimowym kupiłem te oponki do swojego Audi i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z ich jakości. Świetnie trzymają się drogi, nawet gdy jest ślisko. Jedne z lepszych jakie miałem. Polecam

opinie puchar
Dodano:2021-02-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Alternator IPARTS (AL000759)

Przesyłka przyszła w 3 dni, wszystko dobrze zapakowane. Alternator pasuje idealnie, nie było problemów z montażem. Na plus na pewno obsługa klienta, potrafia doradzić. Sklep super zaopatrzony.

opinie puchar
Dodano:2021-02-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica wody NISSENS (681372)

Jak chłodnica to tylko Nissens. Ten model pasował akurat do mojej Hondy, a chłodnice musiałem wymienić bo poprzednia się rozciekła. Wszystko pasuje ok, nie mam zastrzeżeń. Sklep z dużą ilością części. Godny polecenia

opinie puchar
Dodano:2021-02-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator BOSCH 0 092 S50 150 BOSCH (0 092 S50 150)

Moim zdaniem najlepsza marka akumulatorów na rynku. Bosch produkuje też wysokiej jakości części. Bateria samochodowa sprawuje sie dobrze, z odpalaniem auta nie ma problemów. W końcu wszystko jak należy. Pozdrawiam

opinie puchar
Dodano:2021-02-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrusznik IPARTS (RO001535)

Działa bez zarzutu. Kupiony dwa tygodnie temu, kilka dni później zamontowany. Samochód odpala bez problemów. W sklepie robię zakupy już od roku i moim zdaniem to najlepsze miejsce on-line z częściami samochodowymi.

opinie puchar
Dodano:2021-02-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw koła pasowego, wał korbowy CORTECO (80004879)

Jak dla mnie zestaw ok. Kupiłem go do swojego samochodu w zeszłym roku i dopiero teraz mogę powiedzieć, że po 2 miesiącach wszystko jest w jak najlepszym porządku. Cena ok bo takie zestawy więcej kosztują. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2021-02-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Ładowarka do akumulatorów BOSCH 0 189 999 03M BOSCH (0 189 999 03M) Wg mnie BOSCH C3 to najlepsza ładowarka akumulatorowa na rynku! Cena na iparts.pl najniższa. Polecam
opinie puchar
Dodano:2021-02-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Magnatec Stop-Start A5 5W30 4 litry CASTROL (5W30_4_MAGNATECA5)

Co tu dużo pisać. Kto stosuje oleje Castrol ten wie, że to niezawodna marka. Jakościowo to zdecydowanie najlepszy jaki stosowałem. Cena jak dla mnie ok. Już po raz drugi kupuje go tutaj i szczerze polecam sklep oraz produkty tej marki. Pozdrawiam

opinie puchar
Dodano:2021-02-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrusznik IPARTS (RO000952)

Moim zdaniem warto jest dołożyć i kupić nowy rozrusznik, niż próbować naprawiać stary. Mam ten model od tygodnia i zero problemów, w końcu. W sklepie mają wiele tego typu części, wiec każdy znajdzie odpowiedni model ;)

1  Poprzednia  3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11  Następna  44