Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2016-03-13
Ocena:
10/10

Bardzo solidny dostawca. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam każdemu

opinie puchar
Dodano:2016-03-10
Ocena:
10/10
Bardzo duży asortyment i fachowa obsługa-polecam wszystkim
opinie puchar
Dodano:2016-02-28
Ocena:
10/10
Tańszego. nie znajdziecie wszystko co najlepsze!!!
opinie puchar
Dodano:2016-02-17
Ocena:
10/10

nic dodać nic ująć

opinie puchar
Dodano:2016-02-14
Ocena:
10/10
Pełen profesjonalizm
opinie puchar
Dodano:2016-01-04
Ocena:
9/10
Niesamowita obsluga. Szybka wysylka iprfesjonalni ludzie ktorzy zawsze doradza jaka czesc wybrac naprawde polecam warto
opinie puchar
Dodano:2015-12-16
Ocena:
10/10
Profesjonalna obsługa szybka wysyłka. Dzięki.
opinie puchar
Dodano:2015-12-13
Ocena:
10/10
Dzisiaj odkrylem ta strone, najlepsza jaka do tej pory spotkalem. zobaczymy jak bedzie w praktyce.
opinie puchar
Dodano:2015-12-03
Ocena:
10/10
Rzetelność i profesjonalizm to JEGO cecha.Transakcja w jak najlepszym porządku. Szybko, sprawnie i bez najmniejszych zastrzeżeń.
opinie puchar
Dodano:2015-11-15
Ocena:
10/10
Zakupiłem zestaw tarcz i klocków ATE do golfa IV, otrzymałem jeszcze rabat 10%!! Polecam.
opinie puchar
Dodano:2015-11-12
Ocena:
10/10
Zakupiłem amortyzatory Bilstein B4 do swojego auta BMW e34.Po zalogowaniu okazało się ze jeszcze będę miał upust na amorki 5%.Do tego darmowa dostawa i wcześniejsze sprawdzenie po podaniu nr vin czy zamówione części sa odpowiednie do mojego modelu.Czego chcieć więcej....
opinie puchar
Dodano:2015-11-11
Ocena:
9/10
auto wreszcie hamuje :))
opinie puchar
Dodano:2015-11-10
Ocena:
10/10
wszystko idealnie, co prawda zamówienie błyskawiczne, na telefon, z wymaganiem klienta na dzień następny odbiór i wszystko odebrane zgodnie z zamówieniem, jestem zadowolonym klientem!
usługa bardzo uprzejma i pomocna!
10/10 !!!
opinie puchar
Dodano:2015-10-17
Ocena:
10/10
Towar dnia następnego w domu. Zgodny z opisem. Polecam
opinie puchar
Dodano:2015-10-15
Ocena:
8/10
Poprawny merytorycznie kontakt z konsultantem, łatwość składania zamówienia, szybka dostawa no duży wybór części oraz akceptowalne ceny.
opinie puchar
Dodano:2015-10-07
Ocena:
10/10
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, przystępne ceny, szybka wysyłka, POLECAM!
opinie puchar
Dodano:2015-09-09
Ocena:
10/10
Bardzo miła obsługa dobra cena do dobrego towaru.
opinie puchar
Dodano:2015-08-29
Ocena:
10/10
Wzorowe podejście do klienta:) Świetny i miły kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny. Pomoc w doborze części na wysokim poziomie. Części jakościowo bardzo dobre w rozsądnych cenach:))))) Pozdrawiam całą ekipę iparts:) i Polecam innym użytkownikom w 100%%%%%%%%%%
opinie puchar
Dodano:2015-08-29
Ocena:
10/10
Rewelacyjna szybkość realizacji zamówienia, kompetencje pracowników biura obsługi klienta na najwyższym poziomie. Konkurencyjne ceny. Polecam, bo warto !!!
opinie puchar
Dodano:2015-08-29
Ocena:
10/10
SUPER SPRZEDAWCA !!! Profesjonalna i bardzo miła obsługa klienta , towar jest różny od zamienników do oryginalnych części są ładnie pokazane zdjęcia ,opisy i schematy. Mają bardzo dobre ceny w których jest wliczona przesyłka , więc tylko kupować i kupować ! Naprawdę polecam wszystkim ten sklep 100% satysfakcji.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB4089) od jakiegoś czasu hamulce domagały sie o uwagę i przyszedł czas na wymienę tarcz i klocków. Obie wybrałem z TRW. Chodzą bardzo dobrze w moim nissanie. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet FEBI BILSTEIN (16844) Solidne klocki od Febi, ja mam zaufanie. Mój mechnaik mi polecał i nawet nie myslalem nad inna opcją, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet ATE (13046071212) ATE to jedna z najlepszych marek na rynku, nie zastanawiałem się dlugo. Moim zdaniem klocki chodzą bardzo ładnie i cicho. szczerze polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BOSCH (0986424370) dobra propozycja od boscha, uzywam dopiero kilkaset km, ale juz czuje roznice. Hamuja bardzo dobrze, cicho chodzą. Na teraz polecam
opinie puchar
Dodano:2019-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Czujnik zużycia klocków hamulcowych TRW (GIC209) bardzo przydatne urządzenie, fajnie monitoruje i daje znać jak klocki cos przestają działac. Ja polecam, za taką cenę to aż szkoda nie zamontować
opinie puchar
Dodano:2019-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet DENCKERMANN (B111189) Bardzo dobre klocki, fajnie trzymają zero piszczenia itp. Polecam każdemu kto szuka do toyoty corolli. Pasują idealnie! Polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-03-25
Ocena:
1/5
dla produktu: Wahacz zawieszenia koła FEBI BILSTEIN (12623) swożeń zaczął pukać bardzo szybko - odradzam
opinie puchar
Dodano:2019-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej SHELL Helix HX7 10W40 4 litry FEBI BILSTEIN (10W404HELIX)

Jeżeli chodzi o cokolwiek, co nalewam lub wkładam pod maskę, jestem bardzo wymagający. Wybór zwyczajnych filtrów zajmuje mi dużo czasu, więc nie trudno sobie wyobrazić, co się dzieje przy zakupie płynu silnikowego :) W końcu od tego, jak pielęgnujemy podzespoły w naszych autach zależy, jak długo będą się one dobrze spisywały. Poza tym zależy mi również na komforcie jazdy, nie znoszę np. wibracji silnika, dziwnych dźwięków spod maski i tym podobnych. Z pełną świadomością mogę jednak stwierdzić, że Shell Helix spełnia moje wymagania. Gwarantuje mi wygodną jazdę, a przede wszystkim brak problemów z silnikiem. Jednostka napędowa jest czysta, tłoki się nie ścierają i jestem spokojny, że silnik podziała jeszcze wiele lat. Myślę, że olej zadowoli również tych, dla których najważniejsze są niskie koszty. Po pierwsze cena nie jest szczególnie wysoka, po drugie można sobie tutaj pozwolić na nieco dłuższe przebiegi między wymianami.

opinie puchar
Dodano:2019-03-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge Professional Longlife III 5W30 4 litry FEBI BILSTEIN (5W304EDGEPRO)

Castrol to marka, której nie trzeba reklamować, a olej Edge Professional III to lider w swojej kategorii i do tego chyba nikogo nie trzeba przekonywać. Dlatego ja chciałbym napisać dwa słowa na temat sklepu i zamówienia, ponieważ należą się tutaj słowa uznania. Po pierwsze cena oleju w iParts jest niższa niż u większości konkurencji. Znalazłem co prawda pozornie niższe oferty w kilku sklepach, ale okazywało się, że muszę dopłacić nawet kilkadziesiąt złotych za dostarczenie zamówienia! Tutaj natomiast dostawa jest za darmo i nie jest to żadne oszustwo – wiem bo sprawdziłem :) Czas przyjęcia zamówienia, a później jego realizacji jest bardzo krótki, a kontakt z obsługą doskonały. Zakup oleju Castrol nie był moim pierwszym zakupem w iParts i mogę śmiało stwierdzić, że zawsze uzyskałem niezbędną pomoc.

opinie puchar
Dodano:2019-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej MOBIL Super 3000 XE 5W30 5 litrów FEBI BILSTEIN (5W305XE)

Zdecydowanie najlepszy olej do Mercedesa, jakiego używałem. Każdy, kto kiedykolwiek jeździł dowolnym Mercedesem wie, że ich jednostki napędowe są wymagające. Nie wystarczy tutaj wlać cokolwiek do silnika. Korzystanie z kiepskich olejów szybko kończy się awariami, zwłaszcza jak ktoś lubi trochę poszaleć na drodze, agresywnie ruszać itd. Ja to niestety lubię :) Mobil Super 3000 XE jest całe szczęście olejem, który umożliwia mi wykorzystanie możliwości silnika do maksimum. Jazda po mieście, przemierzanie autostrad, ruszanie z drugiego biegu – wszystko przebiega bez problemu i bez konsekwencji dla stanu silnika. Kolejną kwestią jest zupełny brak wrażliwości oleju na temperaturę zewnętrzną. Legendy krążą o olejach niemal zastygających w upale. Sam też doświadczyłem takich niemiłych doświadczeń, ale oczywiście nie z Mobil Super 3000. Tutaj lepkość utrzymuje się na optymalnym poziomie w lipcu, jak i w styczniu.

opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2456101) bardzo dobra cena i super wykonanie, nie mam się do czego przyczepić
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet ZIMMERMANN (292002051) Bardzo dobra cena, w sklepie mi doradzili co i jak kupić. Działa, więc na plus. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BREMBO (P54040) Brembo robi bardzo dobre klocki, pasują do renault megane, z tarczami brembo bardzo dobrze wspolpracują i hamują, polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet JAPANPARTS (PA336AF) komplet klocków do mojej mazdy jest idealny. polecam
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2332681) komplet od textara w genialnej cenie, nawet się nie zastamnawiałem do mojego audi a4
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet ZIMMERMANN (292172051) Towar w przystępnej cenie godny polecenia
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet ZIMMERMANN (219751801) fajnie hamują te klocki, zero pisku czy jakiś innych zbędnych efektów dźwiękowych. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BOSCH (0986466700) szukałem czegoś do mojego audi i zastanawiałem się między boschem a trw, wybrałem boscha i powiem szczerze, ze nei zaluje. Bardzo ładnie hamuje, nie mam problemow
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet ATE (13046058152) ATE jest najlepsze na rynku, nigdy nie brałem niczego innego. Polecam kazdemu kto się zastanawia nad czymś do toyoty corolli, 5/5
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BREMBO (P24059) bardzo porządne klocki od brembo, a to solidmny producent, złego słowa nie moge powiedziec. ładnie hamuja
1  Poprzednia  3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11  Następna  19