Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-01-16
Ocena:
10/10
Paczka z czesciami przyszla do mnie po dwoch dniach od zamowienia. bez zastrzezen
opinie puchar
Dodano:2020-01-16
Ocena:
10/10
po raz kolejny bezproblemowe zakupy. części dotarły bezpiecznie.
opinie puchar
Dodano:2020-01-15
Ocena:
10/10
Dostawa expresowa! aż się nie spodziewałem takiego tempa realizacji mojego zamówienia!
polecam zdecydowanie każdemu! stały klient.
opinie puchar
Dodano:2020-01-15
Ocena:
10/10
zamówiłem kilka cześci do mojego BMW i wszystko mieli co potrzebowałem
opinie puchar
Dodano:2020-01-14
Ocena:
10/10
Miałem problem z dostaniem części do mojego samochodu - okazało się, że jako jedyny iparts je posiadał. Dzieki za zaangazowanie panom z obsługi.
opinie puchar
Dodano:2020-01-14
Ocena:
10/10
Sprzedawcę polecam, bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. przyzwoite ceny szybka wysyłka
opinie puchar
Dodano:2020-01-13
Ocena:
10/10
po raz kolejny się nie zawiodłem. Obsługa najwyższy poziom - zawsze odpowiednio mi doradzili i zrobili dobrą cenę! Kilka stów w kieszeni porównując z innymi!
opinie puchar
Dodano:2020-01-13
Ocena:
10/10
zamówiłem części w doskonałej cenie! polecam zakupy na iparts.
opinie puchar
Dodano:2020-01-13
Ocena:
10/10
same oryginalne części samochodowe. polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-10
Ocena:
10/10
polecam zdecydowanie! znają się na rzeczy! podesłali mi wszystko to co potrzebowałem do naprawy samochodu a zamawiałem duzo. filtry, olej, klocki. wszystko dobrze dostarczone.
opinie puchar
Dodano:2020-01-10
Ocena:
10/10
jakiś czas temu potrzebowałem kupić komplet opon. dostawa była za darmo. dostarczone bezpiecznie. w rozsądnych cenach!
opinie puchar
Dodano:2020-01-10
Ocena:
10/10
prosty sposób zamówienia - części dostarczone mi po dwóch dniach. szczerze polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-01-10
Ocena:
10/10
miałem duży problem z doborem części - na czacie mi doradzono co i jak powineinem zamówić. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-09
Ocena:
10/10
Towar oryginalny, w dobrej cenie, po dwóch dniach miałem w ręce i mogłem montować w samochodzie
opinie puchar
Dodano:2020-01-09
Ocena:
10/10
Dostałem to co zamawiałem szybko i sprawnie, polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-01-09
Ocena:
10/10
bardzo dobre ceny. nie spodziewałem się, że między sklepem w mieście, a internetem jest tala różnica... Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-08
Ocena:
10/10
Szybko i sprawnie. jak będę potrzebował coś do mojego audi to z pewnością wrócę na kolejne zakupy!
opinie puchar
Dodano:2020-01-08
Ocena:
10/10
filtry zakupione z najlepszych marek - wszystkie dostępne na iparts. kupiłem wszystko co potzrebowałem w dobrych cenach.
opinie puchar
Dodano:2020-01-08
Ocena:
10/10
Profesjona i szybka obsluga - odpowiedzieli na pytania które zadałem. Polecam zakupy.
opinie puchar
Dodano:2020-01-08
Ocena:
10/10
Szybko, sprawnie i rozsądnych pieniądzach :) pozytywnie oceniam.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2022-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy SCT GERMANY (MN7501-5) Polecam
opinie puchar
Dodano:2022-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy MAXGEAR (26-0823) Polecam
opinie puchar
Dodano:2022-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju FRAM (CH10358ECO) Filtr ok. Tylko inny wygląd niż na zdjęciu ofertowym.
opinie puchar
Dodano:2022-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Oświetlenie tablicy rejestracyjnej TYC (15-0305-00-9) Lampki zamontowane, Wszystko w jak najlepszym porządku
opinie puchar
Dodano:2022-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge C3 5W30 5 litrów CASTROL (5W30/5/EDGEC3) Wszystko w jak najlepszym porządku
opinie puchar
Dodano:2022-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju KNECHT (OC 593/4) Wszystko w jak najlepszym porządku
opinie puchar
Dodano:2022-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Pompa wody ASHIKA (35-0W-W14) wszystko ok
opinie puchar
Dodano:2022-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Tuleja pióra resora METALCAUCHO (02793) Nie wiem do jakiego to samochodu pasuje, ale do starego Trafica raczej nie. Zmierzone przeze mnie wymiary:
szer tulei 37mm, szer.kołnierza: 8mm,
Ø wewn.17mm, Ø zewn.33mm, Ø.kołnierza 36mm
opinie puchar
Dodano:2022-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3 397 007 501) Warto "przepłacić" - w porównaniu z tańszymi odpowiednikami, dłużej skutecznie spełniają swoje zadanie.
opinie puchar
Dodano:2022-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy FILTRON (K 1227A-2x) Zgodnie z opisem, w rozsądnej cenie.
opinie puchar
Dodano:2022-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: KOREK ZBIORNICZKA SPRYSKIWACZA PSA OE 643237 CITROEN C5 PEUGEOT 407 5008 05- OEM (643237) Zgodnie z opisem
opinie puchar
Dodano:2022-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Termostat układu chłodzenia MAHLE ORIGINAL (TX 12 88D) Nie pasuje do Ford Puma mk1
opinie puchar
Dodano:2022-03-19
Ocena:
2/5
dla produktu: Zestaw osłony przegubu napędowego AUTOFREN SEINSA (D8582T) Zerwane po półrocznym użytkowaniu
opinie puchar
Dodano:2022-03-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet LUK (623 3543 00) Pasuje, jakoś na pierwszy rzut oka - OK. Zobaczymy za jakiś czas. Na pewno konstrukcja nieco inna niż oryginał z mazdy 5 ale wszystko pasuje. W zestawie nie ma grzybka do łapy który daje SACHS.
opinie puchar
Dodano:2022-03-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Pasek klinowy wielorowkowy CONTITECH (6PK1306) Wszystko OK. pasuje. Jakość OK
opinie puchar
Dodano:2022-03-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Pasek klinowy wielorowkowy CONTITECH (5PK716 ELAST) Pasuje, założenie bez problemu. Jakość OK.
opinie puchar
Dodano:2022-03-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Lusterko zewnętrzne TYC (326-0106) Szybko i pasuje idealnie. Polecam
opinie puchar
Dodano:2022-03-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprężyna gazowa pokrywy bagażnika IPARTS (SG000609) Bardzo dobre sprężyny i pasują do modelu auta
opinie puchar
Dodano:2022-03-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprężyna gazowa pokrywy bagażnika IPARTS (SG000609) Pasują dokładnie
opinie puchar
Dodano:2022-03-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Moduł AGR WAHLER (710861D) Świetna cena, wahler robił oryginały na pierwszy montaż więc liczę ze jakość wykonania jak w części OEM.
1  Poprzednia  3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11  Następna  44