Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-01-08
Ocena:
10/10
Profesjona i szybka obsluga - odpowiedzieli na pytania które zadałem. Polecam zakupy.
opinie puchar
Dodano:2020-01-08
Ocena:
10/10
Szybko, sprawnie i rozsądnych pieniądzach :) pozytywnie oceniam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-03
Ocena:
10/10
klocki i tarcze odpowiednio dopasowane do auta wszytko jest ok. - przede wszystkim działa. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-03
Ocena:
10/10
Polecam korzystac z doradztwa i zakupow na iparts. Po dobranych odpowiednio czesciach moglem przystapic do wymiany. wszystko ok. dziekuje.
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
wszystko z zamówieniem OK, na czas, dobrze opakowane. polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Dobry kontakt ze sklepem. Musiałem coś zwrócić i nie było problemów. Brawo
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Obsługa klienta na najwyższym poziomie pod każdym względem. Dziękuję za zrealizowanie zamówienia w szybkim tempie! Będę polecał każdemu!
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Polecam wszystkim iparts. Towar zgodny z opisem produktu na stronie, szybki kurier, zapakowane bezpiecznie i porządnie!
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
Wszystko przebiegło w porządku. Polecam zdecydowanie - będę stałym klientem.
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
dostałem części w terminie na jaki się umówiłem z panem z obsługi. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Rewelacja! Super cena i bardzo szybka dostawa części. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Jestem zadowolona z uslugi, szybko, i zgodnie z podanymi terminami. Miła i pomocna obsługa!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Polecam. Zamówienie złożone przed samymi świętami, a przesyłka szybko dotarła pod wskazany adres - genialnie!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Polecam iparts, już 2 raz u nich kupuję i naprawdę jestem zadowolony z obsługi i szybkości realizacji mojego zamówienia. Śmiało polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
taniej nie znalazłem. Towar jak na zdjęciu, wysokiej jakości, szybka dostawa.
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Najtańsza oferta i natychmiastowa realizacja zamówienia. szczerze polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Profesjonalne podejście obsługi sklepu, pomyliłem się z rozmiarem opon, sprawa została rozpatrzona bardzo szybko i bezproblemowo. Dziękuję i pozdrawiam. Na pewno wrócę po cześci do samochodu!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Przesyłka zgodna z zamówieniem. Dostawa bardzo szybka.
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Wielokrotnie zamawiałem opony oraz akcesoria i jestem zadowolony z ceny oraz jakości. naprawdę polecam.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2022-05-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet KAMOKA (JQ1012698) Za tą cenę naprawdę dają radę 👍
opinie puchar
Dodano:2022-05-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw łańcucha rozrządu HEPU (21-0216) @Błyskawica Chorzów: Dziękujemy za opinię na temat produktu HEPU. Postaramy się nanieść Odpowiednią korektę w naszym opisie i katalogu. Jeśli produkt nie spełnił Pańskich oczekiwań - zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Zwrotów (adres email: [email protected]),
który bez dodatkowego wysiłku z Pańskiej strony, szybko i skutecznie pomoże w dokonaniu wymiany zakupionej części lub zwrocie.
Pozdrawiamy serdecznie, Zespół iParts.pl
opinie puchar
Dodano:2022-05-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Łącznik stabilizatora MOOG (HO-LS-8967) Sklep polecam, szybko i sprawnie. Łączniki wizualnie OK i pasują, a co do trwałości to czas pokaże.
opinie puchar
Dodano:2022-05-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Oświetlenie tablicy rejestracyjnej OEM (6340A3) Idealnie pasuje do modelu Toyota AURIS (_E15_) 1.33 Dual-VVTi (NRE150_) liftback 99KM, 73kW (2010.01 - 2012.09)
opinie puchar
Dodano:2022-05-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Czujnik ciśnienia w oponach VEMO (V99-72-4024) Czujnik u mnie w mazdzie 6 gh, zamontowany bez zadnej dodatkowej ingerencji zakladu, just plug&play. Zdecydowanie polecam.
opinie puchar
Dodano:2022-05-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrząd - zestaw paska INA (530 0227 10) Wszystko super, rozrząd pochwalił mój złośliwy mechanik, polecam
opinie puchar
Dodano:2022-05-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BOSCH (0 242 235 749) ok.
opinie puchar
Dodano:2022-05-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki OXIMO (WAP300300) kolejny raz kupiłem i Oximo, wytrzymują tyle co inne droższe marki
opinie puchar
Dodano:2022-05-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona osobowa letnia TRACMAX X-Provilo TX3 245/45 R18 100Y TRACMAX (24545R18TX3R1810) Po miesiącu wszystko w porządku.
opinie puchar
Dodano:2022-05-02
Ocena:
3/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody INA (530 0171 31) No niestety. To nie ta jakość jak wymienionego starego SKF wszystko cieniutkie i pół tego waży. Jakaś mizerota chińska :( Lepiej sprawdzać przy odbiorze.
opinie puchar
Dodano:2022-05-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Lusterko zewnętrzne TYC (309-0028) Lusterka pasują i łatwo zamontować . Niestety - po tygodniu lusterko lewe od strony kierowcy pękło pionowo i powstaje obraz podwójny. Nakleję teraz szkła w starych lusterkach .
opinie puchar
Dodano:2022-04-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw łańcucha rozrządu HEPU (21-0216) Proszę poprawić podpięcie rozrządu pod właściwe jednostki napędowe. Powyższy rozrząd jest przeznaczony do silników z12*, z14*, z16*. Jednostki o kodzie A14 mają inaczej wykonany kanał wodny dlatego uszczelka z zestawu nie pasuje do tego silnika
opinie puchar
Dodano:2022-04-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Krzyżak wału SPIDAN (U 218) Super polecam
opinie puchar
Dodano:2022-04-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Tłumik końcowy ASMET (05.180) Bardzo dobra jakość .Szczerze mówiąc jestem zaskoczony .Używam od 1.5 roku zero problemów .
opinie puchar
Dodano:2022-04-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza BLUE PRINT (ADT32298) Jak zawsze wszystko ok miła obsługa
opinie puchar
Dodano:2022-04-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn do chłodnicy BORYGO (BORYGO/G11/1) Jak zawsze wszystko ok miła obsługa
opinie puchar
Dodano:2022-04-25
Ocena:
5/5
dla produktu: AMORTYZATOR DO: INFINITI FX35/FX45-R KYB (349027) Zamontowalem w Infiniti FX35 2004r. Od pół roku sprawuja się bardzo dobrze. Polecam
opinie puchar
Dodano:2022-04-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Poduszka silnika PEUGEOT/CITROEN OEM (9816338580) Szybko i bez żadnych problemów. Polecam
opinie puchar
Dodano:2022-04-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Szczęki hamulcowe - komplet DENCKERMANN (B120157) Pasuje
opinie puchar
Dodano:2022-04-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Szczęki hamulcowe - komplet DENCKERMANN (B120157) Super
1  Poprzednia  4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12  Następna  44