Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
zamowilem na infolinii. za pobraniem odebralem po dwoch dniach.brawo!
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
wszystko ok. nie mam zadnych zastrzezen do paczki, czesci i zamowienia
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Pełen profesjonalizm od poczatku do konca. Gorąco polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Towar zgodny z zamówieniem. Cena konkurencyjna dostawa szybka i sprawna. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Bardzo dobra i pomocna obsługa. polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Szybko i sprawnie. Części pasowały do mojego modelu auta. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
bardzo łatwy dobór części, szybka wysyłka i bardzo dobrze zapakowana przesyłka
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
pełne zadowolenie z zamówienia i realizacji. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Zamówiłem niedawno filtry i olej - obsługa na wysokim poziomie, szybka wysyłka, cena nie najgorsza.
opinie puchar
Dodano:2019-12-27
Ocena:
10/10
Miły Pan pomógł mi dobrać części do mojego opla i wszystko ekspresowo dojechało do mnie do domu. Wymiana planowo - wszystko działa dobrze. Na pewno nie moje ostatnie zakupy! stały klient!
opinie puchar
Dodano:2019-12-27
Ocena:
10/10
wszystko co kupiłem było orginalne. Szybka dostawa. 10/10
opinie puchar
Dodano:2019-12-27
Ocena:
10/10
warto zamawiać w internecie, ponieważ zdecydowanie jest taniej niż w mieście. dostawa w dwa dni, super bezpiecznie zapakowane. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-12-24
Ocena:
10/10
dobrze opisane cześci - wszystko idealnie dopisane do samochodów. bez problemu cały proces zamówienia. polecam!!!
opinie puchar
Dodano:2019-12-24
Ocena:
10/10
Towar zgodny z opisem na stronie. 100% oryginał. Cena konkurencyjna dostawa szybka i sprawna. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-24
Ocena:
10/10
Łatwy dobór części na stronie no i szybka wysyłka. plus za dobre zabezpieczenie czesci.
opinie puchar
Dodano:2019-12-23
Ocena:
10/10
Polecam, części bez problemu docierają bardzo dobrze zabezpieczone i to ekspresowo!
opinie puchar
Dodano:2019-12-23
Ocena:
10/10
Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Szybkie konkretne odpowiedzi drogą mailową jak i na infolinii. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-23
Ocena:
10/10
iparts to jedyny sprzedawca w kraju który posiadał na stanie interesujący mnie towar - polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-23
Ocena:
10/10
sklep godny zaufania - nie miałem problemów podczas zamówienia - w dwa dni miałem paczkę!
opinie puchar
Dodano:2019-12-17
Ocena:
10/10
Dokładne opisy części i kategorii. szczerze polecam.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2020-03-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej ELF Evolution 900 NF 5W40 4 litry (5W40/4/EVOLUTION900NF)

Doby olej samochodowe w przystępnej cenie. Moim zdaniem warto zdecydować na niego bo w tych pieniądzach jest naprawdę dobrej jakości. Serdecznie polecam. Jestem klientem iParts od kilku lat i z zakupami nigdy nie było problemów!

opinie puchar
Dodano:2020-03-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej SHELL Helix Ultra ECT3 5W30 4 litry (5W30/4/HELIXUECT)

Oleje Shell są dosć dobre. Regularnie leję je do swojego auta i nie miałem do tej pory żadnych problemów, dlatego moge poelcic. Jeśli chodzi o sklep to zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie. Brak zastrzeżeń. Polecam!!

opinie puchar
Dodano:2020-03-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge C3 5W30 4 litry (5W30/4/EDGEC3)

Olej bardzo dobry. Mój mechanik twierdzi, że jeden z najlepszych. W sklepie iParts kupuję już dłuższy czas i nigdy nie miałem problemów. Kontakt bezproblemowy, duży asortyment, towar zgodny z zamówieniem, więc czego chcieć więcej. Polecam!!

opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej RAVENOL SSO 0W30 4 litry (1111100-004-01-999)

Super obsługa! Można zadzwonic, a oni sprawdzją czy produkt pasuje do konkretnego modelu samochodu ;) Dzwoniłem w sprawie oleju i bardzo mi pomogli. Super zaopatrzony sklep, wszystko można tu zaleźć. Polecam.

opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
3/5
dla produktu: Pompa oleju ASHIKA (157-NS-NS01)

Pozdrawiam, mam pytanie jaka jest roznica pomedzi pompami oleju ASHIKA OLN1 i ASHIKA 157-NS-NS01 (patrol Y60 2.8T) dzekuje, i pozdrawiam z Czech :-)



 



Odp:



Nie ma różnicy w tych pompach , numery OE są identyczne :



15010-22J02



15010-22J03



Producent zastąpił stary numer OLN1 nowym - 157-NS-NS01 .



Pozdrawiamy!

opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge Titanium FST 5W40 4 litry CASTROL (5W40/4/EDGE)

Wszystko bez problemu. Zamówiłem ten olej Castrol Edge, a przesyłka przyszła szybko, zapakowana jak należy. Będę prawdopodobnie robił wiecej zakupów w tym sklepie bo w obecnym czasie trzeba sobie jakoś radzić. Dobrze, że są takie sklepy internetowe..

opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy LIQUI MOLY 5 litrów CASTROL (20662)

Warto tu kupować, iParts to bardzo rzetelna firma i sklep godny zaufania. Olej do BMW bardzo dobry. Towar dobrze spakowany w ciągu 2 dni roboczych był już u mnie. Fachowa obsługa i świetny kontakt. Polecam ten sklep w 100%

opinie puchar
Dodano:2020-03-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej półsyntetyczny FANFARO Opel Chevrolet Premium 10W40 1 litr CASTROL (10W40_1_OPELCHEV)

Szukałem właśnie dobrego półsyntetyka do mojego samochodu i wybrałem ten model. Jestem zadowolony, uwazam ze warto go kupic. W iParts kupowałem juz wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłem. Polecam ten sklep :)

opinie puchar
Dodano:2020-03-24
Ocena:
3/5
dla produktu: Cewka zapłonowa BREMI (20355) Kupiłem do Range Rover P38 - są szersze niż oryginały trzeba przerabiać system mocowania bo się nie mieszczą w ramce z cewkami
opinie puchar
Dodano:2020-03-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej do automatycznej skrzyni biegów SWAG (10 93 6449)

Zbliżała się wymiana filtrów i olejów, dlatego przymierzałem się do zakupów w iParts. Dzięki wyszukiwarce bez problemu znalazłem wszystkie potrzebne produkty. Transakcja jak najbardziej na plus. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam!!

opinie puchar
Dodano:2020-03-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej FORD Formula F 5W30 5 litrów SWAG (5W30/5-FRD)

Kupiłem do pierwszy raz do swojego Forda i po wymianie jak na razie wszystko w porządku. Silnik działa jak powinien. Bardzo dobry olej w tym sklepie w bardzo dobrej cenie. Co do tego miejsca tez moge polecic, kupuje juz dłuzszy czas i zadnych problemów

opinie puchar
Dodano:2020-03-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej MOBIL Super 2000 X1 10W40 4 litry SWAG (10W40/4/SUPERS2000)

Dosc dobry olej. Mobila regularnie leje do mojego auta i na olej nigdy nie narzekałem. Sklep bardzo dobry. Wszystko zapakowane dobrze, obsługa bez zastrzeżeń. Szybko sprawnie i bez problemów. Pozdrawiam

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej Mineralny MOBIL Super 1000 X1 Diesel 15W40 1 Litr SWAG (15W40/1/SUPERM1000DIESEL)

Mobil produkuje bardzo dobre oleje, dlatego moim zdaniem warto zdecydować się na jeden z nich. Ja kupuję je w iParts, mają tu naprawdę duży wybór. Do tego można liczyć na pomoc ze strony sprzedawcy w doborze najlepszego modelu pod konkretne auto. Polecam ten sklep

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Vecton Long Drain LS 10W40 5 litrów SWAG (10W40/5/VECTONLDLS)

Bardzo polecam! Jeśli chodzi o motoryzacyjne sklepy internetowe to tylko w iParts się zaopatruje. To mój nie pierwszy zakup i zawsze pozytywnie! ;) Olej bardzo dobry, obsługa sklepu pomogła mi w wyborze. Mega polecam :)

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
4/5
dla produktu: OLEJ ENEOS 10W30 1L PREMIUM PLUS 1L SWAG (ENE10W301LPLU)

Olej Eneos w bardzo dobrej cenie. Zamówienie zrealizowane jeszcze tego samego dnia, dotarło do mnie w 2 dni robocze, super! ;) Jestem zadowolony z obsługi sklepu, to moje kolejne zakupy tutaj. Polecam!!!

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy MOTUL Specific LL-12 Fe 0W30 1 litr SWAG (107301)

Jeden z najlepszych olejów tej klasy. W razie problemów można liczyć na pomoc ze strony obsługi, zawsze służą poradą. Jeśli chodzi o transakcję to szybka realizacja zamówienia, natychmiastowa wysyłka. Świetnie!

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej ELF Evolution 900 SXR 5W30 5 litrów SWAG (5W30/5/EVOLUTIONSXR)

Kupuję od nich kolejny raz, teraz właściwie to jedyne wyjście ;) Mają naprawdę duży wybór, dlatego ciężko było się zdecydować jaki olej wybrać. Elf Evolution był w dobrej cenie, dlatego się zdecydowalem. Śmiało moge polecić i olej i sklep ;)

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej GM Dexos2 5W30 1 litr SWAG (5W30/1-GM)

Sklep iParts to sprawdzone źródło produktów najwyższej jakości. Duża różnorodność i konkurencyjne ceny. Kupuję tu od dłuższego czasu, ostatnio zdecydowałem się na ten olej i ponownie jestem zadowolony z transakcji. Polecam.

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej ELF Evolution 900 NF 5W40 5 litrów SWAG (5W40/5/EVOLUTION900NF)

Kupowałem w iParts kilka razy i wszystko w jak najlepszym porządku. Oleje oryginalne, podobnie jak inne części. Mają też dobre zamienniki. Realizacja zamówienia przebiega sprawnie i bezproblemowo. Polecam ten sklep

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej VALVOLINE MaxLife 10W40 5 litrów SWAG (872297)

Dość znana marka olejów, nad którą na pewno warto się zastanowić. Ja akurat sie na nią zdecydowalem i nie mam do do niej zastrzeżeń. Jak najbardziej polecam Valvoline, silnik pracuje bardzo dobrze. Co do zakupów, wszystko zgodnie z oczekiwaniami

1  Poprzednia  4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12  Następna  43