Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-01-02
Ocena:
10/10
dostałem części w terminie na jaki się umówiłem z panem z obsługi. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Rewelacja! Super cena i bardzo szybka dostawa części. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Jestem zadowolona z uslugi, szybko, i zgodnie z podanymi terminami. Miła i pomocna obsługa!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Polecam. Zamówienie złożone przed samymi świętami, a przesyłka szybko dotarła pod wskazany adres - genialnie!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Polecam iparts, już 2 raz u nich kupuję i naprawdę jestem zadowolony z obsługi i szybkości realizacji mojego zamówienia. Śmiało polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
taniej nie znalazłem. Towar jak na zdjęciu, wysokiej jakości, szybka dostawa.
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Najtańsza oferta i natychmiastowa realizacja zamówienia. szczerze polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Profesjonalne podejście obsługi sklepu, pomyliłem się z rozmiarem opon, sprawa została rozpatrzona bardzo szybko i bezproblemowo. Dziękuję i pozdrawiam. Na pewno wrócę po cześci do samochodu!
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Przesyłka zgodna z zamówieniem. Dostawa bardzo szybka.
opinie puchar
Dodano:2019-12-31
Ocena:
10/10
Wielokrotnie zamawiałem opony oraz akcesoria i jestem zadowolony z ceny oraz jakości. naprawdę polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
zamowilem na infolinii. za pobraniem odebralem po dwoch dniach.brawo!
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
wszystko ok. nie mam zadnych zastrzezen do paczki, czesci i zamowienia
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Pełen profesjonalizm od poczatku do konca. Gorąco polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Towar zgodny z zamówieniem. Cena konkurencyjna dostawa szybka i sprawna. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Bardzo dobra i pomocna obsługa. polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Szybko i sprawnie. Części pasowały do mojego modelu auta. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
bardzo łatwy dobór części, szybka wysyłka i bardzo dobrze zapakowana przesyłka
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
pełne zadowolenie z zamówienia i realizacji. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Zamówiłem niedawno filtry i olej - obsługa na wysokim poziomie, szybka wysyłka, cena nie najgorsza.
opinie puchar
Dodano:2019-12-27
Ocena:
10/10
Miły Pan pomógł mi dobrać części do mojego opla i wszystko ekspresowo dojechało do mnie do domu. Wymiana planowo - wszystko działa dobrze. Na pewno nie moje ostatnie zakupy! stały klient!
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2021-02-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator CENTRA (CC700)

Akumulator znanej i cenionej marki. Przez zimę nigdy mnie nie zawiódł, samochód odpala bez problemów, zero problemów. Ze swojej strony polecam ten akumulator, podobnie jak i sklep iparts. Dużo części do każdego auta

opinie puchar
Dodano:2021-02-22
Ocena:
3/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000235)

Świetne jakościowo tarcze hamulcowe. Z racji wykonywanej pracy dość mocno je eksploatuje, a w dalszym ciągu nie widać na nich większych śladów zużycia, czego w sumie nie mogę powiedzieć o konkurencji. Na plus bardzo atrakcyjna cena i polski producent – zawsze fajniej wspierać nasz rodzimy biznes, niż dawać zarobić zagranicznym markom.

opinie puchar
Dodano:2021-02-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw łańcucha rozrządu FEBI BILSTEIN (100742)

Początkowo zastanawiałem się nad innym zestawem, ale zdecydowałem się na tą markę i nie żałuje. Rozrząd wymieniony dwa tygodnie temu, wszystko działa poprawnie. W sklepie jest dość duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam zakupy tutaj

opinie puchar
Dodano:2021-02-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Alternator IPARTS (AL000447)

Kupiłem ze względu na korzystną cenę. Szukałem gdziekolwiek, ale dopiero tu był naprawdę duży wybór. Iparts to marka coraz bardziej znana na rynku, znajomy też kupuje części tej firmy i twierdzi, ze warto. Alternator działa bez zarzutów

opinie puchar
Dodano:2021-02-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator IPARTS (AM000610)

Zmieniałem amortyzatory jeszcze przed zimą i wybór padł na markę IPARTS. Po 3 miesiącach powiem, że jestem z nich bardzo zadowolony. Auto bardzo dobrze sie prowadzi, komfort lepszy niż poprzednio. Warto było je kupić

opinie puchar
Dodano:2021-02-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000552)

Bardzo dobra jakościowo, niedroga tarcza hamulcowa. Mam w firmie kilka samochodów i mniej więcej orientuje się w częściach eksploatacyjnych i muszę przyznać, że Iparts wykonało tutaj kawał dobrej roboty. Za tak niską cenę otrzymałem produkt z wysokiej półki – tarcze bardzo dobrze się spisują, samochód hamuje cicho i nic się nie tłucze.

opinie puchar
Dodano:2021-02-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody INA (530 0550 32)

Dokładnie taki sam zestaw miałem do tej pory i posłużył mi długo. Stąd decyzja o zakupie tego modelu. W iparts kupowałem już wcześniej, więc wiem że to sprawdzony sklep. Wiele części, duży wybór i konkurencyjne ceny. Jak dla mnie to najlepsze miejsce do zakupu części w internecie

opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Drążek kierowniczy poprzeczny TRW (JAR1301) Renault Kangoo - pasuje idealnie w niczym nie odbiega od oryginału. Polecam wszystkim mającym dylemat - co wybrać?
opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Alternator IPARTS (AL000634)

Jak na alternator to dobra cena. Marka iParts jest coraz bardziej znana, więc śmiało można kupować. Ja mam ten alternator już pół roku i jest niezawodny. W razie problemów obsługa sklepu pomocna w doborze najlepszych rozwiązań. Polecam

opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa DENCKERMANN (B130500)

Solidny produkt dobrego producenta. Poprzednie tarcze nie nadawały się już do użytku i chciałem kupić coś lepszego. Denckermann to sprawdzona firma, polecana przez wielu mechaników. Założyłem te tarcze i wiem ze to był dobry wybór. Polecam

opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Dodatek do paliwa LIQUI MOLY 2666 LIQUI MOLY (2666)

Kupuję dodatki do paliwa, aby lepiej chroniły silnik. Ten od Liqui Moly jest najczęściej polecanym przez mechaników, a przynajmniej przez tego, do którego ja jeżdżę. Wiem, że wielu kierowców nie stosuje takich dodatków, ale ja powiem że warto

opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000228)

Początkowo trochę obawiałem się zamawiać tarcze hamulcowe Iparts – nie znam jeszcze firmy, a w sklepie internetowym byłem raptem drugi raz. Moje obawy jednak były bezpodstawne. Tarcze świetnie się spisują, mają doskonałe parametry, a kosztują znacznie mniej, niż zamienniki innych producentów. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
3/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000552)

Świetne tarcze, w bardzo niskiej cenie. Polecił mi je znajomy mechanik i muszę przyznać, że był to strzał w dziesiątkę. Wszystko działa bez zarzutu i cichutko. Zamówienie jak zwykle zrealizowane w ekspresowym tempie. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa ZIMMERMANN (100.3319.52)

Solidne tarcze, Zimmermann to marka uznana na rynku. Właśnie to przekonało mnie do zakupu tych tarcz. Prócz tego cena jest przystępna. Na duży plus szybka realizacja zamówienia oraz fachowa pomoc obsługi sklepu. Warto robić tu zakupy

opinie puchar
Dodano:2021-02-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej MOBIL 1 ESP Formula 5W30 5 litrów MOBIL (5W30/5/ESPFORMULA)

Olej raczej z wyższej półki. Markę Mobil polecił mi znajomy, jeszcze prze kilku laty. Co roku kupuję produkty tej marki ze względu na dobre właściwości ochrony jednostki silnikowej. Olej Mobil 1 ESP Formula spełnia moje oczekiwania. Polecam

opinie puchar
Dodano:2021-02-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator BILSTEIN (19-217468)

Amortyzatory bardzo dobre. Kupiłem na wszystkie koła, przyszły w 2 dni robocze. Zero problemów z założeniem i wszystko w jak najlepszym porządku. Co do sklepu jak dla mnie super miejsce. Robie tu zakupy ponad 2 lata i zawsze wszystko ok. Nigdy sie nie zawiodłem

opinie puchar
Dodano:2021-02-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej VALVOLINE SynPower 5W30 4 litry VALVOLINE (872378)

Bardzo dobry jakościowo olej, a przy tym niedrogi. Zalałem nim silnik w zeszłym tygodniu i jednostka wydaje się pracować ciszej niż poprzednio. Ciekaw jestem jak sprawdzi się w dłuższej perspektywie. Polecam sklep - duży wybór różnego rodzaju produktów.

opinie puchar
Dodano:2021-02-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Przegub napędowy - kompletny SKF (VKJA 8989)

SKF to marka, którą warto wybrać kupując części do swojego auta. Przegub napędowy pasuje idealnie. Cena nie najniższa, ale liczy sie jakość. Warto zainwestować w lepsze części i pojeździć dłużej. Polecam

opinie puchar
Dodano:2021-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Alternator IPARTS (AL000119)

Solidny alternator. Akurat pasował do mojego samochodu, więc zdecydowałem się na zakup. O marce też słyszałem wiele pozytywnego i sam taką opinię mogę wyrazić. Część sprawuje się bez zarzutu. Polecam! ;)

opinie puchar
Dodano:2021-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrusznik IPARTS (RO000917)

Kiedy w moim aucie padł rozrusznik od razu wszedłem na iparts sprawdzić, czy mają odpowiedni model. Kupiłem właśnie ten produkt i wszystko pasuje super. Auto znów bez problemu odpala i nie trzeba się o nic martwić. Polecam

1  Poprzednia  4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12  Następna  44