Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-02-12
Ocena:
10/10
Przyszło to co zamawiałem. Ceny bardzo dobre opłaca się.
opinie puchar
Dodano:2020-02-11
Ocena:
10/10
Wszystko było OK.
opinie puchar
Dodano:2020-02-11
Ocena:
10/10
Sklep, który mogę polecić i spełnia moje wymagania. Ceny świetne, łatwo robi się zakupy i sprawnie działa infolinia
opinie puchar
Dodano:2020-02-11
Ocena:
10/10
Szybko wysyłają towar, pozytywnie zaskoczyli. Szeroka oferta - jest w czym wybierać.
opinie puchar
Dodano:2020-02-11
Ocena:
10/10
doradzili mi super panowie na infolinii. Części dobrane dojechały do mnie po dwóch dniach! godni zaufania!
opinie puchar
Dodano:2020-02-10
Ocena:
1/10
Nie jestem zadowolony, bo nie ma jasnej informacji o wysłaniu części. Ponadto handlowiec z infolinii przełącza do logistyka
Słabo...... Przesyłka niby przygotowana a nie wysłana
opinie puchar
Dodano:2020-02-10
Ocena:
10/10
Szybka dostawa. Pewne cześci - na pewno oryginały, od razu widać.
opinie puchar
Dodano:2020-02-10
Ocena:
10/10
Warto do nich napisać lub zadzwonić z zapotrzebowaniem i dopiero wtedy zamówić. Nie będzie problemów, że coś nie pasuje. Zawsze zamawiam online i wszystko OK.
opinie puchar
Dodano:2020-02-10
Ocena:
10/10
ceny znacznie niższe od sklepowych. nawet w internecie cieżko znaleźć coś taniej niż na iparts. Jestem stałym klientem od lat i na pewno tak zostanie.
opinie puchar
Dodano:2020-02-06
Ocena:
10/10
Jestem zadowolony z oferty sklepu oraz z zamówionej części. Ceny oraz części znanych światowych producentów przekonały mnie do zrobienia zakupów
opinie puchar
Dodano:2020-02-05
Ocena:
10/10
Szybka dostawa oraz produkty zgodne z zamówieniem.Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-04
Ocena:
10/10
Szybka dostawa, produkty zgodne z zamówieniem. Obsługa 10/10!
opinie puchar
Dodano:2020-02-04
Ocena:
10/10
Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie internetowym. Warto kupować części online. głównie ze względu na cenę.
opinie puchar
Dodano:2020-02-04
Ocena:
10/10
Towar zgodny z opisem który był na stronie. Części pasowały. Szybka i bezproblemowa transakcja. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-02-04
Ocena:
10/10
WSZYSTKO W NAJLEPSZYM PORZĄDKU. PROFESJONALNIE POLECAM
opinie puchar
Dodano:2020-02-03
Ocena:
10/10
Miła i pomocna obsługa - otrzymałam konkretną pomoc i wskazówki co najlepiej zamówić do mojego samochodu. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-03
Ocena:
10/10
łatwe i szybkei zakupy. jak zawsze na iparts. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-03
Ocena:
10/10
Po raz kolejny udane zakupy na iparts. od lat naprawiam sam swoje samochody i jak tylko coś potrzebuję to zamawiam na iparts.
opinie puchar
Dodano:2020-01-31
Ocena:
10/10
świetna alternatywa dla sklepu stacjonarnego. ceny świetne porównując z innymi i duży asortyment. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-31
Ocena:
10/10
Śmiało można zamawiać i nie bać się co przyjdzie - pomocna obsługa i konkurencyjne ceny. Ja zamawiałem rozrząd, odpowiednio mi dobrali i wysłali.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2020-05-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet LPR (05P634) Czekała mnie wymiana klocków hamulcowych do mojej Octavii i za namową znajomego mechanika zamówiłam klocki hamulcowe firmy LPR. Dostawa elementów przyszła już po dwóch dniach, klocki szybko zostały zamontowane i po kilku miesiącach użytkowania nie mam się do czego przyczepić – mogę je z czystym sumieniem polecić!
opinie puchar
Dodano:2020-05-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB2086) Zawsze to powtarzam – kupując produkty znanej, cenionej i sprawdzonej marki możemy być pewni odpowiednio wysokiej jakości. Tak też jest w przypadku produktów firmy TRW – te klocki hamulcowe doskonale spisują się podczas jazdy po mieście i w trasie, a przede wszystkim hamują bardzo cicho, na co zawsze mocno zwracam uwagę.
opinie puchar
Dodano:2020-05-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB1621) Co tu dużo gadać – klocki hamulcowe bardzo dobrej jakości, w dodatku w niewygórowanej cenie. Udało mi się je zamówić stąd taniej niż u lokalnego sprzedawcy, czym byłem bardzo mile zaskoczony. Na pochwałę zasługuje obsługa sklepu – pełen profesjonalizm i szybkie odpowiedzi.
opinie puchar
Dodano:2020-05-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BOSCH (0 986 424 797) Produkty Boscha nie należą do najtańszych, ale kupując je możemy mieć pewność odnośnie ich jakości. Tak też jest w przypadku klocków hamulcowych – świetnie hamują i robią to bardzo cicho. Od wielu lat kupuje produkty firmy Bosch i w najbliższym czasie raczej się to nie zmieni!
opinie puchar
Dodano:2020-05-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB1668) Według mnie klocki hamulcowe firmy TRW reprezentują najlepszy stosunek ceny do jakości – świetnie i cicho hamują, a przy tym nie trzeba zbytnio nadwyrężać swojego portfela, jak w przypadku znacznie droższej konkurencji. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-05-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB1956) Te klocki to już trochę wyższa półka cenowa, ale zdecydowanie warto dopłacić kilkadziesiąt złotych i cieszyć się świetną jakością. Mój samochód chyba jeszcze nigdy nie hamował tak dobrze i tak cicho – nie sądziłem, że dobór klocków hamulcowych może mieć aż tak wielkie znaczenie!
opinie puchar
Dodano:2020-05-11
Ocena:
3/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet ATE (13.0460-7184.2) Komplet od ATE to klocki hamulcowe premium w bardzo korzystnej cenie. Zamontowałem je w swojej Fabii II i doskonale się sprawują – hamują bardzo dobrze i co najważniejsze cichutko. Jak zwykle nie zawiodłem się na ATE!
opinie puchar
Dodano:2020-05-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet METELLI (22-0100-1)

Szukałem tanich i jednocześnie dobrych jakościowo klocków hamulcowych i tak oto trafiłem na ten produkt firmy metelli. Zamówienie dotarło do mnie szybko i bez żadnych problemów, a same klocki sprawują się wyśmienicie – i przede wszystkim hamują cicho, co jest dla mnie kluczową sprawą.

opinie puchar
Dodano:2020-05-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej syntetyczny FANFARO Honda LTD SN 5W30 4 litry METELLI (5W30_4_HONDALTD)

Trafiłem na iparts szukając oleju do auta i postanowiłem skorzystać z pomocy konsultanta – na stronie jest taka ilość produktów, że nie byłem w stanie samodzielnie znaleźć odpowiedniego produktu. Po rozmowie z pracownikiem zamówiłem olej fanfaro, a przesyłkę miałem u siebie już następnego dnia. Super obsługa klienta i błyskawiczna realizacja zamówienia!

opinie puchar
Dodano:2020-05-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej XADO Luxury Drive 5W40 1 litr METELLI (XA-20174)

Świetny olej premium w naprawdę przyzwoitych pieniądzach. Samochód działa na nim jak marzenie, jest znacznie cichszy i dużo łatwiej odpala zimą, nawet przy bardzo niskich temperaturach na zewnątrz. Na uwagę zasługuje bardzo dobra obsługa klienta – szybko udało mi się dodzwonić i podczas rozmowy otrzymałem odpowiedzi na wszystkie swoje pytania.

opinie puchar
Dodano:2020-05-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy LIQUI MOLY 5 litrów METELLI (3841)

Regularnie zamawiam na iparts, bo chyba żaden inny sklep internetowy z częściami nie ma tak bogatej oferty jak ten, choć tym razem musiałem skorzystać z pomocy konsultanta, bo nie byłem pewny, jaki olej wybrać. Pan na czacie szybko doradził mi wysokiej jakości olej, a paczka dotarła do mnie po dwóch dniach.

opinie puchar
Dodano:2020-05-08
Ocena:
3/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BREMBO (P 85 020)

Dobre i niedrogie klocki hamulcowe, w dodatku bez problemu podejdą do większości modeli samochodów. Udało mi się je bez większych trudności samodzielnie zamontować, mimo, że o samochodach nie wiem zbyt wiele :)

opinie puchar
Dodano:2020-05-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej LOTOS Quazar 5W30 4 litry BREMBO (5W30/4/QUAZARS)

Olej Lotos Quazar nie należy do najtańszych, ale z drugiej strony za jakość trzeba zapłacić – a na oleju jak na niczym innym oszczędzać nie warto. Zamówienie szybko do mnie dotarło, a olej był bardzo dobrze zabezpieczony, także z czystym sumieniem pochwalić mogę obsługę.

opinie puchar
Dodano:2020-05-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BOSCH (0 986 494 596)

Wcześniej zawsze używałem pierwszych lepszych i najtańszych klocków. Teraz zdecydowałem się zainwestować trochę więcej i kupiłem te. Od razu widać różnicę w hamowaniu. Dbra firma to i wysokiej jakości produkt.

opinie puchar
Dodano:2020-05-07
Ocena:
3/5
dla produktu: Olej silnikowy LIQUI MOLY BOSCH (3651)

Po raz pierwszy zamawiałem olej przez Internet i nie bardzo wiedziałem, na co się zdecydować, lecz pan z czata szybko mi pomógł. Otrzymałem informację, że olej zostanie dostarczony do mnie następnego dnia i faktycznie tak było, w dodatku paczka była bardzo staranie zabezpieczona.

opinie puchar
Dodano:2020-05-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej LOTOS Synthetic Turbodiesel 5W40 1 litr BOSCH (5W40/1STD)

Jeżdże starym dieslem, więc staram się szukać raczej tańszych lecz wciąż dobrych olejów silnikowych. Tak też trafiłem na tę stronę i na ten konkretny olej. Świetna cena, bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia, a sam olej naprawdę dobrej jakości jak na taki koszt – auto jeździ bez żadnych zarzutów!

opinie puchar
Dodano:2020-05-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej syntetyczny FANFARO Toyota 5W30 4 litry BOSCH (5W30_4_TOYOTA)

Bardzo dobry olej w naprawdę przystępnej cenie – ciężko jest znaleźć tańszy o takich właściwościach. Towar dostarczony w ciągu 2 dni od złożenia zamówienia, w bardzo dobrze zabezpieczonej paczce – nic nie uszkodziło się w transporcie. Świetny kontakt z działem obsługi klienta – udało mi się dodzwonić za pierwszym razem, co dziś nie zawsze jest standardem.

opinie puchar
Dodano:2020-05-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet DELPHI (LP565)

Porządne klocki znanej i cenionej firmy, w dodatku w bardzo atrakcyjnej cenie. Bałem się czy będą pasować, ale konsultant podczas rozmowy telefonicznej upewnił mnie, że nie będzie żadnego problemu i tak faktycznie było. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2020-05-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy FEBI BILSTEIN (32941)

Dobry jakościowo olej w bardzo niskiej cenie, sam towar zgodny z opisem. Obawiałem się trochę zamawiać olej przez Internet, ale paczka była tak dobrze zabezpieczona, że nie było szans na żadne uszkodzenie. Na plus także ogromna baza produktów na stronie – da się tu chyba znaleźć wszystko!

opinie puchar
Dodano:2020-05-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe FEBI BILSTEIN (KH000581) mogę polecić. za tę cenę
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  43