Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2019-01-10
Ocena:
10/10
Dobry towar, szybkie tempo obsługi, polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-01-10
Ocena:
10/10
Swietne ceny i sprawna obsługa
opinie puchar
Dodano:2019-01-10
Ocena:
10/10
bardzo profesjonalna obsługa, wszystko jak najbardziej ok, nie mam zastrzeżeń
opinie puchar
Dodano:2019-01-10
Ocena:
10/10
Polecam ten sklep internetowy - zero problemów podczas zamawiania. Produkt w nienaruszonym stanie trafił w moje ręce, polecam!!!
opinie puchar
Dodano:2019-01-10
Ocena:
10/10
wszystkie części to oryginały, dostawa szybka.Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-01-10
Ocena:
10/10
realizacja zamówienia bez problemowa, najlepszy sklep z częściami!
opinie puchar
Dodano:2019-01-10
Ocena:
10/10
Polecam ten sklep, zamówienie przyjechało szybko, mogę szczerze polecić
opinie puchar
Dodano:2019-01-09
Ocena:
10/10
Szybka i bezproblemowa realizacja. Kupowałem opony na zimę, przyszły elegancko zapakowane już na drugi dzień!
opinie puchar
Dodano:2019-01-09
Ocena:
10/10
Wszystkie części do swojego warsztatu zamawiam na iparts, dla mnie ważny jest czas i brak pomyłek. Na ten sklep zawsze mogłem liczyć, polecam
opinie puchar
Dodano:2018-05-16
Ocena:
8/10
Polecam ....szybko , tanio i kurier na czas. Pozdrawiam..
opinie puchar
Dodano:2018-03-30
Ocena:
1/10
Świetny sklep, w ciągu trzech dni nie dają rady skompletować zamówienia a co dopiero wysłać więc ocena chyba sprawiedliwa.
opinie puchar
Dodano:2018-02-05
Ocena:
10/10
Pełen profesjonalizm, pomoc w doborze części, szybka wysyłka. Polecam! Na pewno wrócę!
opinie puchar
Dodano:2018-01-23
Ocena:
10/10

Jestem zadowolona z obsługi serwisu, na pewno wróce!

opinie puchar
Dodano:2018-01-22
Ocena:
10/10

GORĄCO POLECAM TEN SKLEP

opinie puchar
Dodano:2018-01-05
Ocena:
10/10
Zadowolenie 100procentowe. Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Zamówiona część doszła dnia następnego od złożonego zamówienia. Pełen profesjonalizm.
opinie puchar
Dodano:2018-01-03
Ocena:
10/10
Jestem bardzo zadowolony z produktów i obsługi, tanio i szybko choć pakowanie mogło by się poprawić :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
dobry i tani sklep z częściami do auta, dużo już tu kupiłem i nie narzekam - profi obsługa!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem klientem sklepu iParts już od paru miesięcy i nigdy nie miałem problemu z zamówieniem. Polecam każdemu kierowcy.
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
jestem bardzo mile zaskoczony cenami i szybką realizacją mojego zamówienia w tym sklepie. polecam iParts!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Polecam sklep. Pełen profesjonalizm, korzystne ceny i szybka realizacja zamówień! Od siebie polecam serdecznie każdemu!
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-05-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet FERODO (FDB1956)

Od 4 lat jeżdżę na hamulcach Ferodo i nie mam im nic do zarzucenia. Spisują się w każdych warunkach i nie zużywają się szybciej niż inne hamulce z tej półki cenowej. Ostatnio właśnie przyszedł czas na wymianę klocków, więc znów zamówiłem je w Iparts. Na pewno zaletą, o której muszę tu wspomnieć jest wyraźny sygnał akustyczny w chwili zużycia klocków. W ocenie mechanika sygnalizacja pojawiła się w optymalnym momencie, ponieważ klocki jeszcze działały wystarczająco skutecznie, ale prawdopodobnie lada chwila przestałyby spełniać normy bezpieczeństwa. Poza tym na plus na pewno higiena pracy klocków hamulcowych Ferodo. W przeszłości miałem do czynienia z innymi klockami i często brudziły felgi, wyglądało to bardzo nieestetycznie. Tutaj nie występują takie problemy. Generalnie polecam klocki hamulcowe Ferodo tak jak i całe układy hamulcowe od tego producenta.

opinie puchar
Dodano:2019-05-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet ATE (13046038112)

Jeżdżę samochodami od ponad 30 lat, zawsze w dużym stopniu zajmowałem się swoim autem samodzielnie. Dlatego mam już duże doświadczenie z poszczególnymi podzespołami, w tym także z klockami hamulcowymi. Zwykle jest z nimi taki problem, że jeśli są skuteczne, to również głośne i brudzą felgi. Jeśli natomiast są ciche i pracują czysto, to aż strach wsiadać do samochodu, bo nigdy nie wiadomo, czy uda się w porę zahamować. Dlatego też byłem naprawdę miło zaskoczony, gdy trafiłem ostatnio na zestaw klocków hamulcowych ATE. Firmę oczywiście znam, ale tak się złożyło, że jak dotąd nie kupowałem nic od tego producenta. Słyszałem jednak wiele pozytywnych opinii od ludzi, którzy znają się na samochodach i to mnie skłoniło do zakupu klocków ATE. Korzystam z nich już 4. miesiąc, więc całkiem długo i skuteczność hamowania wcale nie spada. Obawiałem się tego trochę, że skoro tak dobrze działają to szybko się zetrą, jednak nic z tych rzeczy.

opinie puchar
Dodano:2019-04-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator QUINTON HAZELL (MBT027)

Wybierając akumulator do auta kierowałem się głównie jakością, gdyż nie za bardzo chce mi się co dwa lata wymieniać akumulator w swoim pojeździe. Niestety tańsze modele tak mają i akumulatory niektórych producentów służą tylko tyle co gwarancja, ale tak to już jest. Tutaj co prawda cena może i trochę wyższa, ale mam większe prawdopodobieństwo, że sprzęt posłuży trochę dłużej niż tylko do zakończenia gwarancji. Co do samego produktu nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń i do obsługi w sklepie również. Co prawda towar jest dostępny na zamówienie, ale jeśli ktoś planuje wymianę akumulatora z wyprzedzeniem to nie stanowi to przecież żadnego prodblemu. Oczywiście dla wszystkich tych co wymieniają sprzęt jak się dopiero zepsuje to niestety się nie nada bo będą musieli brać co dostępne na stanie bo kto będzie czekać. Ktoś zdecydowany jednak poczeka i zapłaci za najlepszą jakość.

opinie puchar
Dodano:2019-04-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator EXIDE (ETZ14BS)

Długo szukałem odpowiedniego akumulatora do mojego skutera i w końcu chyba znalazłem coś idealnego. Przynajmniej po tygodniu użytkowania mogę tak powiedzieć. Z tego co wyczytałem przed zakupem to linia Maintenance Free to niezawodna i imponująca żywotność dlatego myślę, że nawet w zimie poradzi sobie wyśmienicie (z drugiej jednak strony kto podróżowałby skuterem w zimie) ;) Oprócz wstępnego napełnienia go elektrolitem akumulator nie wymaga jakiejkolwiek obsługi za co ogromny plus. Wcześniej musiałem niestety co pewien czas doglądać i sprawdzać stan akumulatora i myślę, że od teraz to się zmieni (przynajmniej na razie jest spokój) ;) Duży plus również za szczelne zamknięcie, dzięki czemu podczas jazdy w przechyle nie powinno się nic rozlać. Ogólnie ocena 5/5 zasłużona, gdyż jakość i cena idą ze sobą w parze.

opinie puchar
Dodano:2019-04-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB1330)

Klocki hamulcowe TRW moim zdaniem najlepszy stosunek ceny do jakości. Przy okazji wymiany klocków była też regeneracja, czyszczenie zacisków, zawsze to robię przy zmienianiu klocków. Moim zdaniem konieczność, a gumki przy tłoczku to różnie, zależy w jakim są stanie, zawsze sprawdzam. Rozmawiałem nawet ostatnio z kumplem mechanikiem i mówił, że jego zdaniem też trw i zazwyczaj je montuje jak ktoś przyjeżdża na wymianę, no chyba, ze jakiś klient chce inne, ale jego zdaniem trw najtrwalsze w tej półce cenowej. Ja miałem poprzednio i teraz i jestem bardzo zadowolony z tego producenta, dopasowanie do mojego samochodu, jakość, żywotność i cena, wszystko na plus raczej. Nie zdarzyło mi się nigdy, żeby choć raz zapiszczały. Zdarza mi się czasem na autostradzie przyhamować z dużych prędkości, nigdy do tej pory nie zawiodły.

opinie puchar
Dodano:2019-04-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa DENSO (K20TT)

Ja pierwszą styczność ze świecami DENSO miałem kiedy kupiłem swój obecny samochód, ponieważ były już tam zamontowane. Było na nich przejechane ponad 20 tysięcy km na benzynie i podobnie na gazie. Wymieniłem na identyczne, bo sprzedawca w sklepie również bardzo zachwalał, mówił, że sprzedał ich już ponad 200 kompletów i wszyscy, których pytał byli z nich bardzo zadowoleni. To daje do myślenia, więc postanowiłem je znowu zamontować. W tym momencie przejechałem 30 tysięcy km i brak jakichkolwiek problemów i oznak większego zużycia. W porównaniu do poprzednich, które montowałem we wcześniejszym samochodzie, są znacznie lepsze. Jeśli nie macie pewności co do wyboru odpowiedniej do danego modelu części, to też polecam skontaktować się z obsługą klienta, która nie dość, że jest bardzo uprzejma i pomocna, to zdecydowanie zna się na rzeczy i potrafi doradzić.

opinie puchar
Dodano:2019-04-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator VARTA (5604100543132)

Akumulator VARTA to sprawdzony przez moich znajomych model. Koledzy są w posiadaniu różnych marek samochodów – Toyoty, Nissana i Opla. W każdym z przypadków przedstawiony akumulator sprawuje się doskonale. Niezależnie od tego, czy auto jest garażowane, czy parkowane pod chmurką. W dodatku, w dużej mierze samochody użytkowane są w ruchu miejskim. Koledzy mają ten model od 2-4 lat i do tej pory nie narzekali na jego działanie. Kiedy więc potrzebowałem pilnie wymienić akumulator w mojej Toyocie, bardzo zachęciły mnie ich pozytywne doświadczenia, dlatego też bez wahania wybrałem przedstawiony na stronie model. Mam go kilka miesięcy i sprawuje się bez zastrzeżeń, ani razu nie doładowywałem go zewnętrznie. Mam nadzieję, że będzie tak dalej. W dodatku według mnie miał bardzo przystępną cenę.

opinie puchar
Dodano:2019-04-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator MAXGEAR (850108)

Moim zdaniem model akumulatora MAXGEAR 85-0108 jest absolutnie godny polecenia. Dobrze radzi sobie z mrozami, samochód ładnie odpala, nawet jak garażowany jest pod chmurką. Co do szczegółów trwałości urządzenia nie mogę się jeszcze wypowiedzieć, bo pół roku użytkowania to chyba na krótki czas. Według mnie jednak akumulator daje radę w zupełności. Mam nadzieję, że posłuży kilka lat bez większych problemów. Jeśli chodzi o same zakupy w iParts to jestem bardzo zadowolony. Termin realizacji zamówienia był krótki, a doradztwo w kwestii wyboru akumulatora profesjonalne. Dodatkowo otrzymałem solidne porady dotyczące prawidłowego eksploatowania akumulatora. Podsumowując – obsługa na najwyższym poziomie, a kupiony akumulator to produkt dobrej klasy za niewielkie pieniądze. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2019-04-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody INA (530014030)

Ten zestaw moim zdaniem ma naprawdę przyjemną cenę w przełożeniu do swojej jakości. Miałem w starym samochodzie taką nieprzyjemną akcję, ze chciałem oszczędzić i kupiłem jakiś chiński tani zamiennik. Tak oszczędziłem, że silnik szlag trafił :/ Teraz już nie oszczędzam, nie ma co i wybieram na prawdę dobre jakościowo części zamienne, tym bardziej ze na przykład ta ina, jest genialna, solidna, a cena nie jest jakaś wysoka. Teraz już cały czas na tym jeżdżę. Mój numer jeden. Mechanik który zakładał mi ten zestaw sam twierdził, ze bardzo dużo ludzi się na niego decyduje i jeszcze nie spotkał się z jakimiś negatywnymi opiniami. Jak dla mnie wart zakupu, idealnie dopasowany do mojego auta, wymieniam regularnie po przejechaniu iluś kilometrów i odpukać nigdy nie miałem awarii. Polecam serdecznie!

opinie puchar
Dodano:2019-04-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Przegub napędowy - kompletny GSP (654003)

Zawsze mam pewne obawy, kiedy widzę tak niskie ceny. Jednak zachęcony kilkoma pozytywnymi opiniami osób, które znają się na motoryzacji, zdecydowałem się na zakup przegubu GSP. Okazało się, że przegub napędowy GSP to pełnowartościowy zamiennik. Na liczniku przybyło już niemal 20 tys. kilometrów, od kiedy zamontowałem tę część i cały czas działa świetnie. Oznak zużycia nie widać ani podczas jazdy, ani też w wizualnej ocenie przegubu. Musze podkreślić, że jeżdżę głównie po mieście, gdzie przegub jest przecież szczególnie narażony na szybsze zużycie. Jeżeli chodzi o moją ostateczną ocenę przegubu GSP, oczywiście jest ona pozytywna. Nie mam wątpliwości, że jeszcze długo pojeżdżę bez konieczności wymiany tej części, a tak naprawdę przy tej cenie, nawet jeśli już musiałbym wymienić przegub, nie miałbym wielkich pretensji.

opinie puchar
Dodano:2019-04-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica klimatyzacji - skraplacz DELPHI (TSP0225141)

Czasami mnie to załamuje, ile pieniędzy trzeba dokładać do samochodu. Zwłaszcza, jeśli mówimy o używanym aucie. Niby oszczędziłem na zakupie, ale ciągle coś się psuje. Teraz przyszedł czas na klimatyzację. Konieczny był całościowy remont, bo to, co mechanik zobaczył podczas przeglądu po prostu go przeraziło. Instalacja była w opłakanym stanie, fachowiec dziwił się, że w ogóle jeszcze jakoś działała. Przyszedł więc czas na duże wydatki, bo poza kompresorem, musiałem też kupić skraplacz. Całe szczęście, że w iparts te ceny są jeszcze znośne i trochę udało się zaoszczędzić, ale tak czy inaczej, poniosłem wysokie koszty. Nie chciałem jednak kupować części jakiś nieznanych marek, ani tym bardziej nic używanego. Zdecydowałem się na skraplacz Delphi i jak na razie razem z pozostałymi nowymi częściami klimatyzacji działa dobrze. Mam nadzieję, że nie czeka mnie w najbliższym czasie żadna kolejna przykra niespodzianka, bo portfel może tego nie wytrzymać.

opinie puchar
Dodano:2019-04-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Tuleja wahacza LEMFÖRDER (2931801)

Niestety tuleja wahacza to chyba najczęściej wymieniana część w moim samochodzie. Głównie ze względu na jakość dróg w mojej okolicy. Akurat ten model sprawdza się najlepiej. Robię na nich w granicach 11-12 tysięcy kilometrów, kiedy na innych 10 tysięcy to zdecydowane maksimum. Pierwszy raz zdecydowałem się na nie z polecenia mechanika, który mówił, że jest to najlepiej sprawdzająca się i najczęściej wybierana przez jego klientów marka. Postanowiłem więc sprawdzić to u siebie. Jakość wykonania jest naprawdę wysoka, a cena atrakcyjna, więc moim zdaniem naprawdę warto, szczególnie patrząc na moje wyniki kilometrów na tych tulejach. Bardzo dobrze tłumią też drgania i tutaj również w porównaniu z innymi markami nie mają sobie równych. Polecam serdecznie, szczególnie osobom, które cenią sobie wysoką jakość produktów.

opinie puchar
Dodano:2019-04-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator KAGER (700104)

Akumulator jak znalazł do mojej hondzinki. Wszystko dzięki dobrej cenie oraz jakości jaką gwarantuje marka kager. Z tego co dowiedziałem się przed zakupem to linia Verigo jest dobra pod względem jakości, gdyż zużycie wody przez akumulator jest znacznie obniżone przez dodanie wapnia do stopu ołowiu. Może dziwnie to zabrzmi, gdyż kto kupując akumulator zwraca uwagę na takie detale. Ja jednak jestem pod tym względem szczególnie wrażliwy i zawsze przez zakupem jakiegokolwiek produktu sprawdzam jego wady oraz zalety. W przypadku tego akumulatora wad jak na razie raczej nie dostrzegłem (możliwe, że ich w ogóle nie będzie). Jeśli chodzi o sam zakup to w sklepie iparts kupowałem już nie raz, więc i tym razem jakichkolwiek problemów nie było. Zamówienie złożone w kilka chwil i dojechało równie szybko jak zawsze.

opinie puchar
Dodano:2019-04-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Silikonowa masa uszczelniająca REINZ Reinzoils 70ml KAGER (703141410)

Bardzo fajna, elastyczna i wydajna. Masa nie stwarza również problemów w aplikacji, na czym najbardziej mi zależało, bo każdy, kto miał niewątpliwą przyjemność używać tego typu uszczelniaczy wie, że można się z tym nieźle nabawić. Cena jest bardzo atrakcyjna. Uważam masę marki REINZ za jedyną dobrą na rynku w przystępnej cenie. Szczerze mówiąc, niczym nie odbiega od specjalistycznych mas renomowanych marek, które często są kilka razy droższe. Będzie ok zarówno do własnego użytku, jak i do warsztatu. Zresztą polecił mi ją znajomy mechanik, który sam jej używa, więc jest to tylko potwierdzeniem. Jeśli jeszcze się zastanawiacie nad wyborem, to polecam po prostu spróbować, a sami się przekonacie. Do mnie zamówienie dotarło bodajże na drugi dzień od wysyłki, więc błyskawicznie, co jest wielkim atutem, bo w innych sklepach zdarzało mi się czekać tygodniami. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2019-04-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Kompresor klimatyzacji DENSO (DCP50092)

Japońskim firmom motoryzacyjnym zaufałem już dawno temu. Najpierw jeździłem Hondą, teraz w garażu stoi Toyota Corolla. Cenię sobie japońskich producentów głównie za solidność. W przypadku samochodów europejskich, nawet tych niemieckich, awarie są codziennością. Mam wrażenie, że producenci europejscy tworzą niższej jakości podzespoły, żeby zarabiać na częściach zamiennych. Być może akurat miałem szczęście, ale z japońskimi samochodami jak dotąd nie miałem większych problemów. Dotyczy to również części zamiennych. Mój ostatni zakup to kompresor klimatyzacji Denso. Kupiłem używaną Toyotę z przerobioną klimatyzacją, z kompresorem jakieś dziwnej firmy. Był to po prostu zamiennik, który od początku działał niepoprawnie. Już dawno chciałem go wymienić, ale brakowało pieniędzy, w końcu jednak zamówiłem w iParts kompresor od Denso, używam go już trzeci tydzień i naprawdę trudno znaleźć cokolwiek, na co mógłbym narzekać.

opinie puchar
Dodano:2019-04-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator BOSCH (0092S50110)

W zeszłym roku postanowiłem przygotować się dobrze do nadchodzącej zimy jako kierowca i zdecydowałem się na gruntowny przegląd samochodu. Wszystko w sumie było w porządku, poza akumulatorem, który był już mocno sfatygowany i mógłby któregoś mroźnego poranka odmówić posłuszeństwa. Zdecydowałem się właśnie na ten BOSCH serii S5, bo wyszukałem na większości for, że jest jednym z najlepszych. Zima zbliża się ku końcowi, więc mogę śmiało powiedzieć, że jest niezawodny. Auto ani razu nie miało nawet chwili zawahania, zawsze pali na pyk, pomimo, że czasami stoi dzień czy dwa bez uruchamiana silnika. Żaden inny który testowałem w swoim samochodzie, służbowym, bądź aucie żony nie był tak niezawodny jak ten. Gwarancja niezawodności przez długie lata. Polecam jak najbardziej i sądzę, że w 100% jest on wart swojej ceny.

opinie puchar
Dodano:2019-04-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator VDO (A2C59520010D)

Produkt zgodny z powyższym opisem. Pojemność 60Ah, wymiary 24,2 x 17,5 cm i wysokość na 19 cm. Warto o tym powiedzieć bo czasami w różnych sklepach podają błędne informacje – tutaj jest git. Co do producenta nie trzeba chyba zbyt wiele mówić, gdyż niemiecka jakość mówi sama za siebie. Warto również w tym modelu akumulatora wyróżnić, że jest on do pojazdów z systemem Start-Stop, który jest teraz mega popularny i niemalże każde auto wyjeżdżające z salonu ma ten system. Za to ogromne brawa, gdyż ochrona środowiska powinna być na pierwszym miejscu, więc ten akumulator świetnie się sprawdzi dla takich pojazdów. Musi mieć więc odpowiednie właściwości, gdyż co chwilę musi dostarczać wystarczającą jej dawkę. Więcej chyba nie ma co mówić – sprawdzona jakość, dobra cena no i oczywiście ochrona środowiska w jednej parze. Dla mnie produkt bardzo dobry.

opinie puchar
Dodano:2019-04-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Przegub napędowy LÖBRO (301137)

Prawdopodobnie największą bolączką kierowcy jest awaria, której nie może zidentyfikować. Tak właśnie miałem niedawno z przegubem napędowym. Za każdym razem, gdy odpalałem samochód i ruszałem, czułem wibracje, które ciągle się nasilały. Czasami też przy wyższych prędkościach kierownica lekko się trzęsła. Bardzo to było niekomfortowe, w dodatku nie czułem się bezpiecznie przyspieszając. Trudno było zidentyfikować problem, bo niby z zawieszeniem wszystko ok, układ kierowniczy też sprawny. Ostatecznie okazało się, ze problem jest dosyć błahy, bo tkwił właśnie w przegubie. Przegub po prostu się zużył, przez co przy kole powstały nadmierne luzy. Wymieniłem u mechanika ten element, fachowiec zamontował przegub napędowy Lobro. Nie mam wątpliwości, że diagnoza była dobra, ponieważ wibracje już nie występują. Przegub działa bardzo dobrze, już nie boję się nieco większych prędkości. W dodatku przegub Lobro wygląda bardzo solidnie, więc powinien być sprawny przez lata.

opinie puchar
Dodano:2019-04-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BOSCH (0242235666)

Moim zdaniem są to bardzo dobrej jakości świece. Na poprzednich zamiennikach przejechałem niewiele, dosłownie kilka tysięcy i zaczęły się objawy jakby problemów z silnikiem. Szarpanie, ciężkie odpalanie itd., świece nowe, więc wykluczyłem ich winę. Znajomy powiedział mi, żebym przed wizytą u mechanika spróbował wymiany świec właśnie na te BOSCH’a. Wszystkie problemy zniknęły, auto dobrze pracuje na obrotach i płynnie reaguje na wciskanie gazu. Najważniejsze to zamawiać z pewnego źródła, dlatego właśnie wybrałem sklep iParts, bo wiem, co kupuję i za co płacę. Na rynku jest teraz cała plaga podrób, więc naprawdę warto wybrać sprawdzoną firmę. Jeśli chodzi o obsługę, dostawę i zgodność z opisem, to nie mam zastrzeżeń, zamówienie zrealizowane bardzo szybko a obsługa z miłą chęcią odpowiedziała na wszystkie moje pytania. Jak dla mnie najlepsze świece, polecam!

opinie puchar
Dodano:2019-04-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody INA (530014030)

Zdecydowałem się na ten zestaw bo ostatnim razem wymieniałem pasek i pompę także na markę INA i byłem bardzo zadowolony, przez cały czas nic się z nimi nie działo, ale już był najwyższy czas na wymianę, 70 tysięcy kilometrów za mną, także nie było co kusić losu, lepiej wymienić za wczasu, niż uśmiercić sobie silnik. Uważam, że w tym przypadku nie ma co oszczędzać, no chyba że stać nas na nowy silnik albo samochód, mnie nie więc wymieniłem. Cena na stronie jest mega atrakcyjna, bo u mnie w mieści widziałam ten sam zestaw coś koło 150 zł drożej. No i najlepiej idźcie do jakiegoś sprawdzonego mechanika, który zna się na rzeczy, bo już nie raz słyszałem o takich co wymieniają sam pasek, pompę nie, a potem nie wytrzymuje one do kolejnej wymiany paska. Najlepiej zmienić wszystko naraz, jak dla mnie ina najlepsza.

1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  19