Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-02-29
Ocena:
10/10

POLECAM! Wszystko OK

opinie puchar
Dodano:2020-02-28
Ocena:
10/10

Stronka super działa, duży wybór cześci, zdecydowanie polecam

opinie puchar
Dodano:2020-02-28
Ocena:
10/10

konkretne opakowanie, szybka wysyłka. Wszystko w jak najlepszym porządku. POLECAM!!!

opinie puchar
Dodano:2020-02-27
Ocena:
10/10
Otrzymałem kompletny zestaw który zamawiałem. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-25
Ocena:
10/10

Szybka wysyłka - a na czasie mi zależało, ponieważ auto domagało się szybkiej naprawy. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-02-17
Ocena:
10/10
Obsługa na stronie pomogła mi dobrać odpowiednie zamienniki do mojego Volvo. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-17
Ocena:
10/10
szybko, tanio i bezpiecznie! mam zaufanie do tego sklepu.
opinie puchar
Dodano:2020-02-17
Ocena:
10/10
zero problemów. poaczka po dwóch dniach. POLECAM
opinie puchar
Dodano:2020-02-17
Ocena:
10/10
Wszystko w porządku z zamówieniem. Zamówiłem klocki, tarcze i amortyzatory do samochodu i wszystko pasowało. Wysoka jakośc, oryginalne czesci samochodowe.
opinie puchar
Dodano:2020-02-14
Ocena:
10/10
Towar który otrzymałem zgodny z opisem dostępnym na stronie. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-14
Ocena:
10/10
Obsługa kompetentna, szybko reagują i dobrze wszystko mi wysłali.
opinie puchar
Dodano:2020-02-14
Ocena:
10/10
Towar jak zawsze najwyższa jakość. Dostwa w dwa dni.
opinie puchar
Dodano:2020-02-14
Ocena:
10/10
Szybko i bez problemu całość zamówienia. Dużo części tańszych niż u innych sprzedawców i sklepów. To nie moje pierwsze zakupy i z pewnością będę wracał i polecał innym.
opinie puchar
Dodano:2020-02-13
Ocena:
10/10
otrzymałem to co zamówiłem u konsultanta. Pozytywne zaskoczenie.
opinie puchar
Dodano:2020-02-13
Ocena:
10/10
Bardzo jestem zadowolony z oferty sklepu oraz z zamówionych części. Wszystko czego szukałem znalazłem w jednym sklepie!
opinie puchar
Dodano:2020-02-13
Ocena:
10/10
najlepsze ceny w internecie! oryginalne części znanych światowych producentów - polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-13
Ocena:
10/10
bardzo łatwo się zamawia - wygoda i super cena części samochodowych.
opinie puchar
Dodano:2020-02-12
Ocena:
10/10

10/10 Pomocni panowie na infolinii doradzą co trzeba i dobiorą. Ja problemów nie miałem. Stały klient

opinie puchar
Dodano:2020-02-12
Ocena:
10/10
Szybko przyszla paczka z czesciami do mojego audi. Wszystko oryginalne i dziala. Po wymianie super.
opinie puchar
Dodano:2020-02-12
Ocena:
10/10
prosto szybko i wygodnie. Polecam zakupy
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2022-05-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Sonda lambda NGK (91623) Bardzo dobra i trwała sonda poprzednia tej firmy wytrzymała 500tyś jazdy na lpg i dlatego zdecydowałem sie ponownie na nią
opinie puchar
Dodano:2022-05-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka XENON 85V D1S 35W PK32D-2 6000K 1SZT OPTIMA OPTIMA (XD1S6N) Bałem się kupić coś nieznanego i taniego, a mega mnie zaskoczyły
opinie puchar
Dodano:2022-05-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Czujnik ustawienia przepustnicy SKV GERMANY (17SKV012) @Mick: Dziękujemy za opinię na temat produktu SKV. Postaramy się nanieść Odpowiednią korektę w naszym opisie i katalogu i przekazać tę zmianę Producentowi. Jeśli produkt nie spełnił Pańskich oczekiwań - zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Zwrotów (adres email: [email protected]),
który bez dodatkowego wysiłku z Pańskiej strony, szybko i skutecznie pomoże w dokonaniu wymiany zakupionej części lub zwrocie.
Pozdrawiamy serdecznie, Zespół iParts.pl
opinie puchar
Dodano:2022-05-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprężyna zawieszenia MONROE (SE0335) Produkt bardzo dobrej jakości.
opinie puchar
Dodano:2022-05-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Wahacz zawieszenia koła SKV GERMANY (04SKV022) wszystko na 100%
opinie puchar
Dodano:2022-05-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Czujnik położenia wału korbowego BLUE PRINT (ADG07241) Działa bez zarzutu, silnik znowu pracuje równo i płynnie.
opinie puchar
Dodano:2022-05-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Szkło lusterka zewnętrznego TYC (337-0217-1) idealnie pasuje do mojego passata
opinie puchar
Dodano:2022-05-28
Ocena:
1/5
dla produktu: Czujnik ustawienia przepustnicy SKV GERMANY (17SKV012) Nie pasuje do ABFa...
opinie puchar
Dodano:2022-05-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BLUE PRINT (ADG042154) Klocki dobra, zamontowałem i nie mam uwag
opinie puchar
Dodano:2022-05-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr paliwa DENCKERMANN (A120381) Dzień dobry wszystkim
1. Filtr jest dobrej jakości, ale kolor na zdjęciu różni się od rzeczywistości
2.Do nie polecam tego filtra do samochodu:
Citroen c5 2.0 hdi 163 koni 2009 roku
Sam filtr jest odpowiedni, ale uszczelka dołączona do filtra jest zbyt gruba, aby nie pozwalała na normalne włożenie obudowy filtra paliwa
opinie puchar
Dodano:2022-05-28
Ocena:
5/5
dla produktu: ŚWIECA ISKR. QC10WEP CHAMPION (QC10WEP/012) Działa poprawnie.
opinie puchar
Dodano:2022-05-28
Ocena:
4/5
dla produktu: Filtr kabinowy DENCKERMANN (M110210) Słabo pasuje do Opel Corsa C. Za grube boczne ścianki, i przez to nie chce wejść w zatrzaski
opinie puchar
Dodano:2022-05-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy UFI (54.109.00) Świetne wykonanie. Doskonale spasowane. Zawsze na pierwszym miejscu sięgam po UFI jeśli są dostępne. Trwałe i bezpieczne. Na lato filtr „biologiczny” na zimę węglowy. Polecam, warto.
opinie puchar
Dodano:2022-05-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju UFI (23.436.00) Zawsze na pierwszym miejscu wybieram filtry UFI. W mojej ocenie są najlepsze i bezpieczne.
opinie puchar
Dodano:2022-05-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr paliwa KNECHT (KL 79) Zdecydowanie polecam. Jeśli tylko mogę kupuję filtry UFI, jednak tym razem w zastępstwie padło na Knecht. Doskonała relacja jakość/cena. Klik-klik i filtr na miejscu.
opinie puchar
Dodano:2022-05-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Reflektor TYC (20-14699-05-2) Reflektor TYC 20-14699-05-2 (Z prawej)
Po rozpakowaniu lampa ładna, porównywalna z oryginałem, ale przy montażu wychodzi niedokładność zamiennika. Trzeba trochę popracować żeby dopasować ją , co nieco naginając. Uff po dopasowaniu kolejne rozczarowanie, pękło zabezpieczenie sprężynowe żarówki H4, dobrze, że pasowało ze starej, oryginalnej. Na koniec efekt jest nie zły, mam nadzieję, że posłuży dłużej niż czas gwarancji.
opinie puchar
Dodano:2022-05-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr paliwa MAHLE ORIGINAL (KL 416/1) Jak do tej pory jest OK.
opinie puchar
Dodano:2022-05-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3 397 008 530) jestem bardzo zadowolona, super ścierają wodę, ciche - używam w Pandzie
opinie puchar
Dodano:2022-05-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr paliwa AUTOMEGA (180013410) wszystko pasuje
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  44