Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-02-14
Ocena:
10/10
Obsługa kompetentna, szybko reagują i dobrze wszystko mi wysłali.
opinie puchar
Dodano:2020-02-14
Ocena:
10/10
Towar jak zawsze najwyższa jakość. Dostwa w dwa dni.
opinie puchar
Dodano:2020-02-14
Ocena:
10/10
Szybko i bez problemu całość zamówienia. Dużo części tańszych niż u innych sprzedawców i sklepów. To nie moje pierwsze zakupy i z pewnością będę wracał i polecał innym.
opinie puchar
Dodano:2020-02-13
Ocena:
10/10
otrzymałem to co zamówiłem u konsultanta. Pozytywne zaskoczenie.
opinie puchar
Dodano:2020-02-13
Ocena:
10/10
Bardzo jestem zadowolony z oferty sklepu oraz z zamówionych części. Wszystko czego szukałem znalazłem w jednym sklepie!
opinie puchar
Dodano:2020-02-13
Ocena:
10/10
najlepsze ceny w internecie! oryginalne części znanych światowych producentów - polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-13
Ocena:
10/10
bardzo łatwo się zamawia - wygoda i super cena części samochodowych.
opinie puchar
Dodano:2020-02-12
Ocena:
10/10

10/10 Pomocni panowie na infolinii doradzą co trzeba i dobiorą. Ja problemów nie miałem. Stały klient

opinie puchar
Dodano:2020-02-12
Ocena:
10/10
Szybko przyszla paczka z czesciami do mojego audi. Wszystko oryginalne i dziala. Po wymianie super.
opinie puchar
Dodano:2020-02-12
Ocena:
10/10
prosto szybko i wygodnie. Polecam zakupy
opinie puchar
Dodano:2020-02-12
Ocena:
10/10
Olej przyszedł cały, dobrze zapakowane i bezpiecznie. Same zakupy bezproblemowe - w zamawianiu pomogli mi panowie z obsługi. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-12
Ocena:
10/10
Przyszło to co zamawiałem. Ceny bardzo dobre opłaca się.
opinie puchar
Dodano:2020-02-11
Ocena:
10/10
Wszystko było OK.
opinie puchar
Dodano:2020-02-11
Ocena:
10/10
Sklep, który mogę polecić i spełnia moje wymagania. Ceny świetne, łatwo robi się zakupy i sprawnie działa infolinia
opinie puchar
Dodano:2020-02-11
Ocena:
10/10
Szybko wysyłają towar, pozytywnie zaskoczyli. Szeroka oferta - jest w czym wybierać.
opinie puchar
Dodano:2020-02-11
Ocena:
10/10
doradzili mi super panowie na infolinii. Części dobrane dojechały do mnie po dwóch dniach! godni zaufania!
opinie puchar
Dodano:2020-02-10
Ocena:
1/10
Nie jestem zadowolony, bo nie ma jasnej informacji o wysłaniu części. Ponadto handlowiec z infolinii przełącza do logistyka
Słabo...... Przesyłka niby przygotowana a nie wysłana
opinie puchar
Dodano:2020-02-10
Ocena:
10/10
Szybka dostawa. Pewne cześci - na pewno oryginały, od razu widać.
opinie puchar
Dodano:2020-02-10
Ocena:
10/10
Warto do nich napisać lub zadzwonić z zapotrzebowaniem i dopiero wtedy zamówić. Nie będzie problemów, że coś nie pasuje. Zawsze zamawiam online i wszystko OK.
opinie puchar
Dodano:2020-02-10
Ocena:
10/10
ceny znacznie niższe od sklepowych. nawet w internecie cieżko znaleźć coś taniej niż na iparts. Jestem stałym klientem od lat i na pewno tak zostanie.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2021-04-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju FILTRON (OE 667/1) Wszystko ok. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2021-04-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy FILTRON (K 1150A) Wszystko ok. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2021-04-19
Ocena:
3/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000202)

Tarcze pasują idealnie do BMW 3. Raz dwa i mogłem odbierać z paczkomatu. Polecam wszystkim sklep iparts, znajomi kupują i zawsze zadowoleni. Dobrze, że już nie trzeba po części jeździć na giełdy i kupować od naciągaczy

opinie puchar
Dodano:2021-04-17
Ocena:
4/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000033)

Świetne tarcze, solidne wykonanie, hamują jak zloto. Testowalem awaryjne hamowanie w moim BMW i wiem że mogę bezpiecznie jeździć po drogach. Szerokości wszystkim

opinie puchar
Dodano:2021-04-16
Ocena:
4/5
dla produktu: Tłok MAHLE ORIGINAL (227 39 01) zazwyczaj nie podejmujemy sie naprawy ciezarowek ale ostatnio przyjezdza ich do nas co raz wiecej. Niestety w naszej hurtowni nie dostane tej czesci tak wiec kupujemy tutaj. Musze przyznac ze takze inne czesci sa tanie i kupujemy ich co raz wiecej. Polecam
opinie puchar
Dodano:2021-04-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr klimatyzacji IPARTS (FK000058)

Nareszcie rozwiązałem problem z zaparowanymi szybami w samochodzie. Próbowałem dmuchać zimnem, ciepłem, klimą i nic. Nawet smarowałem szyby od wewnątrz wodą po goleniu... Znajomy polecił mi wymianę filtra kabiny i wszystko jak ręką odjął.

opinie puchar
Dodano:2021-04-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Kupuję produkty na iparts od dłuższego czasu. Bardzo konkurencyjna strona do allegro - wysoka jakość produktów w stosunku do ceny. Udało mi się odratować aku dzięki wodzie destylowanej. Nigdy wcześniej tego nie robiłem, ale będę to stosował częściej.

opinie puchar
Dodano:2021-04-15
Ocena:
3/5
dla produktu: Ściągacz do sworzni kulistych 22mm ENERGY (NE00689) Uwaga! To jest ściągacz do sworzni o stożku max.19mm. Kompletnie nie nadaje się do sworzni 21mm. Rozstaw szczęk to 19mm w połowie długości wycięcia. 21mm rozstawu jest dostępne tylko na samym końcu, ściągacza nie da się nawet częściowo nasunąć na stożek 21mm. Ogólnie jakość narzędzia jest ok, ale jego opis wprowadza w błąd. 66pln poszło na zmarnowanie.
opinie puchar
Dodano:2021-04-15
Ocena:
3/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000506)

Pracuje jako kurier więc w miesiącu trochę km się wyjeździ. Takie elementy jak tarcze hamulcowe wymieniam samemu w weekend. Do tej pory części kupowałem na allegro, ale szwagier polecił mi ten sklep i musze przyznać że oferta robi wraenie.

opinie puchar
Dodano:2021-04-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Polecam wszystkim kupno wody destylowanej, można ją stosować do wszystkiego. Ja dodaję do detergentu przy myciu auta i efekt jest super. Auto błyszczy lepiej niż po nałożeniu wosku. Dziewczyna przeczytała gdzieś w Internecie, że dobrze służy kwiatom i rzeczywiście jest zadowolona ze stosowania.

opinie puchar
Dodano:2021-04-12
Ocena:
1/5
dla produktu: Świeca zapłonowa DENSO (K20TT) Po ok 12tyś km jedna ze świeć do wyrzucenia, cała się rusza
opinie puchar
Dodano:2021-04-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Bagażnik bazowy AMOS Tramp Bus VW T4 AMOS (5204) Super sprawa
opinie puchar
Dodano:2021-04-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet IPARTS (KH000411)

jak zwykle jestem bardzo zadowolony z zakupu. klocki przyszly szybko i idealnie pasuja. wszystkie wymiany przy mojej astrze robie sam, a czesci kupuje na iparts i nigdy sie nie zawiodlem. polecam

opinie puchar
Dodano:2021-04-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza MANN-FILTER (C 2329) Filtr o numerze kat.: C2329 idealnie pasuje do Nissana MICRY IV (K13) - polecam!! Sprzedaż przebiegła wzorowo - tak trzymajcie :):)
opinie puchar
Dodano:2021-04-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Polecam, wysokiej jakości woda demineralizowana w niskiej cenie. Zajmuje się regeneracją akumulatorów i sprawdzam różne rozwiązania. Na rynku można spotkać wody całej masy producentów. Z pewnością mogę polecić produkt firmy iparts

opinie puchar
Dodano:2021-04-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Opornik wentylatora wewnętrznego (dmuchawy) IPARTS (OP000002) Po ostatniej wymianie silnika krokowego miałem obawy co do następnej naprawy na własną rękę... Jednak wymiana opornika dmuchawy w moim Civicu poszła o wiele lepiej i wszystko działa jak należy. Polecam zakupy w iParts - szybka wysyłka, fachowe doradztwo.
opinie puchar
Dodano:2021-04-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn do chłodnicy IPARTS (PLYN5G11) Muszę przyznać, że do tej pory kupowałem tylko płyny sprawdzonych marek ale czasem warto spróbować czegoś innego zamiast przepłacać. Od roku mam ten płyn w moim Oplu, a teraz wlałem do Passata. Śmiało mogę polecić.
opinie puchar
Dodano:2021-04-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn do spryskiwaczy zimowy z lejkiem IPARTS -22°C 5 litrów (czerwony) - wieloowocowy IPARTS (PLYN5ZIMA) Wysokiej jakości płyn, nie to co te najtańsze rozcieńczane 100 razy płyny z marketów. Wystarczy raz popryskać i szyba błyszczy. Nie śmierdzi, ma ładny kolor, używałem całą zimę i z czystym sumieniem polecam.
opinie puchar
Dodano:2021-04-08
Ocena:
1/5
dla produktu: Filtr powietrza ASHIKA (20-0H-H23) Do Kia Carens IV 1,7 CRDi 136 KM - NIE PASUJE - porażka! Wymiary zewnętrzne są właściwe, ale ten skosik jest niewłaściwy, przez co filtr nie mieści się do obudowy i nie można zamknąć pokrywy. Proszę usunąć ten filtr (Ashika 20-OH-H23) z listy pasujących do tego auta. Filtr powietrza wymieniałem już w tym Carensie 7 razy (różnych producentów) i nie było żadnych problemów, natomiast ten został przez firmę Ashika totalnie schrzaniony!
opinie puchar
Dodano:2021-04-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Bęben hamulcowy DENCKERMANN (B140010) Wszystko działa
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  44