Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2019-12-27
Ocena:
10/10
wszystko co kupiłem było orginalne. Szybka dostawa. 10/10
opinie puchar
Dodano:2019-12-27
Ocena:
10/10
warto zamawiać w internecie, ponieważ zdecydowanie jest taniej niż w mieście. dostawa w dwa dni, super bezpiecznie zapakowane. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-12-24
Ocena:
10/10
dobrze opisane cześci - wszystko idealnie dopisane do samochodów. bez problemu cały proces zamówienia. polecam!!!
opinie puchar
Dodano:2019-12-24
Ocena:
10/10
Towar zgodny z opisem na stronie. 100% oryginał. Cena konkurencyjna dostawa szybka i sprawna. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-24
Ocena:
10/10
Łatwy dobór części na stronie no i szybka wysyłka. plus za dobre zabezpieczenie czesci.
opinie puchar
Dodano:2019-12-23
Ocena:
10/10
Polecam, części bez problemu docierają bardzo dobrze zabezpieczone i to ekspresowo!
opinie puchar
Dodano:2019-12-23
Ocena:
10/10
Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Szybkie konkretne odpowiedzi drogą mailową jak i na infolinii. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-23
Ocena:
10/10
iparts to jedyny sprzedawca w kraju który posiadał na stanie interesujący mnie towar - polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-23
Ocena:
10/10
sklep godny zaufania - nie miałem problemów podczas zamówienia - w dwa dni miałem paczkę!
opinie puchar
Dodano:2019-12-17
Ocena:
10/10
Dokładne opisy części i kategorii. szczerze polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-17
Ocena:
10/10
pomocni fachowcy na infolinii.
opinie puchar
Dodano:2019-12-17
Ocena:
10/10
POLECAM. dostarczyli mi ostatnio rozrząd i wszystko idealnie pasuje. paczka full bezpieczne zapakowana.
opinie puchar
Dodano:2019-12-17
Ocena:
10/10
atrakcyjna oferta - interesujące promocje na cześci i akcesoria. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
10/10
obsługa pomogła mi w doborze części. pełna profeska.
opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
10/10
zamówiłem w poniedziałek cześci, a otrzymałem je w środę. paczka bezpiecznie zapakowana - cześci w doskonałym stanie - oryginały. Polecam sklep
opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
10/10
wyslali mi odpowiednie czesci do mojego fiata 500 - wszystko pasuje. po wymianie na nowe czesci wszystko w porzadku.
opinie puchar
Dodano:2019-12-06
Ocena:
10/10
całość co zamówiłem zgadza się z tym co było na stronce. czesci oryginalne 100%! po zamontowaniu autko chodzi jak złoto!
opinie puchar
Dodano:2019-12-06
Ocena:
10/10
szybko załatwione zamówienie na infolinii - paczka bezpiecznei zapakowana - wszystko zgodne z tym co chciałem zamówic.
opinie puchar
Dodano:2019-12-06
Ocena:
10/10
całośc przebiegła szybko i bezproblemowo - jak zawsze. Będę stałym klientem!
opinie puchar
Dodano:2019-12-06
Ocena:
10/10
obsługa miła i rzeczowa. Znają się na rzeczy i wiedzą co potzreba.
polecam
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2021-02-18
Ocena:
3/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet IPARTS (KH000394)

Gdy znalazłem klocki firmy Iparts, to nie mogłem uwierzyć, że ktoś sprzedaje je w tak niskiej cenie. Jak widać da się w dalszym ciągu wyprodukować u nas w kraju niezawodny produkt wysokiej jakości i nie żądać za niego horrendalnej ceny, tylko dlatego, że nie jest robiony w Chinach.

opinie puchar
Dodano:2021-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Preparat wielofunkcyjny WD-40 100ml AMTRA (01-100) dobra cena. generalnie polecam wd40 - bez tego w domu ani rusz
opinie puchar
Dodano:2021-02-17
Ocena:
3/5
dla produktu: Świeca zapłonowa CHAMPION (CET3) wielkie zaskoczenie na plus! Mimo, że to nie jest iryd są to świece doskonałe, niczym nie odstają od denso / ngk a moim zdaniem dużo lepsze od boscha (spalanie, moc). Szczerze polecam
opinie puchar
Dodano:2021-02-17
Ocena:
3/5
dla produktu: Termostat układu chłodzenia WAHLER (410174.92D)

termostat przyszedł bez uszczelki, która miała być razem z nim. musiałem dokupić osobno

opinie puchar
Dodano:2021-02-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Alternator IPARTS (AL000491)

Od lat robię zakupy w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem. Tym razem zdecydowalem się na zakup alternatora Iparts. Wszystko pasuje dobrze, alternator działa jak trzeba. Polecam jak najbardziej

opinie puchar
Dodano:2021-02-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy MOTUL 8100 Eco-nergy 0W30 5 litrów MOTUL (102794)

Marka Motul produkuje wysokiej jakości oleje silnikowe. Produkty tej firmy stosuję od 2 lat i właśnie przymierzam się do trzeciej wymiany. Kupiłem ten olej oraz inne produkty w tym sklepie. Jak dla mnie to najlepsze miejsce w internecie do zakupu części i akcesoriów samochodowych

opinie puchar
Dodano:2021-02-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Alternator IPARTS (AL000126)

Mój poprzedni alternator się niestety zepsuł i konieczny był zakup nowego. Zdecydowałem sie na ipartsa bo znam tą markę i kupowałem już ich części. Na plus na pewno cena, która jest adekwatna to jakości. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

opinie puchar
Dodano:2021-02-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrusznik IPARTS (RO001534)

Samochód w końcu odpala od ręki i nie trzeba się o nic martwić. Poprzednio bywało różnie. Już kolejny raz dokonywałem tu zakupów i serdecznie polecam. Miła obsługa klienta, zawsze można zadzwonić i dopytać o konkretne części.

opinie puchar
Dodano:2021-02-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona osobowa zimowa NEXEN WinGuard Sport 2 225/45 R17 94V NEXEN (22545R17WINGUARDSPORT294VEB68)

Przed sezonem zimowym kupiłem te oponki do swojego Audi i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z ich jakości. Świetnie trzymają się drogi, nawet gdy jest ślisko. Jedne z lepszych jakie miałem. Polecam

opinie puchar
Dodano:2021-02-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Alternator IPARTS (AL000759)

Przesyłka przyszła w 3 dni, wszystko dobrze zapakowane. Alternator pasuje idealnie, nie było problemów z montażem. Na plus na pewno obsługa klienta, potrafia doradzić. Sklep super zaopatrzony.

opinie puchar
Dodano:2021-02-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica wody NISSENS (681372)

Jak chłodnica to tylko Nissens. Ten model pasował akurat do mojej Hondy, a chłodnice musiałem wymienić bo poprzednia się rozciekła. Wszystko pasuje ok, nie mam zastrzeżeń. Sklep z dużą ilością części. Godny polecenia

opinie puchar
Dodano:2021-02-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator BOSCH 0 092 S50 150 BOSCH (0 092 S50 150)

Moim zdaniem najlepsza marka akumulatorów na rynku. Bosch produkuje też wysokiej jakości części. Bateria samochodowa sprawuje sie dobrze, z odpalaniem auta nie ma problemów. W końcu wszystko jak należy. Pozdrawiam

opinie puchar
Dodano:2021-02-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrusznik IPARTS (RO001535)

Działa bez zarzutu. Kupiony dwa tygodnie temu, kilka dni później zamontowany. Samochód odpala bez problemów. W sklepie robię zakupy już od roku i moim zdaniem to najlepsze miejsce on-line z częściami samochodowymi.

opinie puchar
Dodano:2021-02-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw koła pasowego, wał korbowy CORTECO (80004879)

Jak dla mnie zestaw ok. Kupiłem go do swojego samochodu w zeszłym roku i dopiero teraz mogę powiedzieć, że po 2 miesiącach wszystko jest w jak najlepszym porządku. Cena ok bo takie zestawy więcej kosztują. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2021-02-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Ładowarka do akumulatorów BOSCH 0 189 999 03M BOSCH (0 189 999 03M) Wg mnie BOSCH C3 to najlepsza ładowarka akumulatorowa na rynku! Cena na iparts.pl najniższa. Polecam
opinie puchar
Dodano:2021-02-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Magnatec Stop-Start A5 5W30 4 litry CASTROL (5W30_4_MAGNATECA5)

Co tu dużo pisać. Kto stosuje oleje Castrol ten wie, że to niezawodna marka. Jakościowo to zdecydowanie najlepszy jaki stosowałem. Cena jak dla mnie ok. Już po raz drugi kupuje go tutaj i szczerze polecam sklep oraz produkty tej marki. Pozdrawiam

opinie puchar
Dodano:2021-02-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrusznik IPARTS (RO000952)

Moim zdaniem warto jest dołożyć i kupić nowy rozrusznik, niż próbować naprawiać stary. Mam ten model od tygodnia i zero problemów, w końcu. W sklepie mają wiele tego typu części, wiec każdy znajdzie odpowiedni model ;)

opinie puchar
Dodano:2021-02-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Napinacz paska klinowego wielorowkowego OPTIMAL (0-N1486)

Produkt wysokiej jakości, napinacz do mojego Citroena dopasowany super. Wydatek wiadomo że jest, ale każda naprawa kosztuje. Warto zainwestować w lepsze części. W iparts jest w czym wybierać. Polecam ten produkt

opinie puchar
Dodano:2021-02-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Ładowarka do akumulatorów BOSCH 0 189 999 03M BOSCH (0 189 999 03M) Polecam. Bardzo dobra ładowarka - działa świetnie
opinie puchar
Dodano:2021-02-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej VALVOLINE SynPower XL-III 5W30 5 litrów VALVOLINE (872375)

Jakość produktu naprawdę na wysokim poziomie. Olej Valvoline to jeden z najlepszych na rynku, dlatego kupuję go co roku. Cena w miarę ok, najlepsza spośród innych sklepów internetowych. Z transakcji jestem zadowolony.

1  Poprzednia  5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13  Następna  44