Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2015-07-10
Ocena:
10/10
polecam
opinie puchar
Dodano:2015-06-24
Ocena:
10/10
Sklep godny polecenia. Natychmiast zostałem obsłużony przez uprzejmą osobę. Najważniejsze jest to, że ceny są konkurencyjne. Tak duży wybór części jest zadowalający
opinie puchar
Dodano:2015-06-24
Ocena:
10/10
Najlepsze ceny na rynku, świetna obsługa, krótki czas oczekiwania na zamówiony towar. Warto skorzystać - nie oszukują!
opinie puchar
Dodano:2015-06-22
Ocena:
10/10
Wysoka jakość produktów i ich duża różnorodność jest wielkim atutem sklepu iParts.pl. Nie można zapomnieć o miłej obsłudze, która kontaktuje się w każdej sprawie. Dostawa odbywa się w szybko i sprawnie Gorąco polecam !!!
opinie puchar
Dodano:2015-05-08
Ocena:
10/10

tak szybko i sprawnie chyba jeszcze nigdy nie obslużono mojego zamówienia złożonego przez internet.Wszystkim polecam napewno tu jeszcze zajże.

opinie puchar
Dodano:2015-05-08
Ocena:
10/10

Nie kupuje pierwszy raz w tym sklepie wiec, moja opinia jest taka nie inna. Najlepszy sklep jaki jest , genialna obsługa w razie wątpliwości dzwonią , nigdy nie dostałem wadliwego towaru , polecam w 100% Oby tak dalej. ;)

opinie puchar
Dodano:2015-04-30
Ocena:
9/10

Szanowni Państwo, dziękuję za sprawną realizację mojego zamówienia. Z wyrazami Szacunku B.K.

opinie puchar
Dodano:2015-04-01
Ocena:
8/10

bardzo wysoki poziom pracy, ogólnie pozytywnie! polecam wszystkim

opinie puchar
Dodano:2015-03-28
Ocena:
9/10

Fajny sklep.Duzy wybor czesci.Szybka dostawa do klienta.Tak trzymać.

opinie puchar
Dodano:2015-03-13
Ocena:
10/10

bardzo dobra i zetelna firma w razie niescislosci bez problemu zwracaja pieniadze polecam

opinie puchar
Dodano:2015-03-12
Ocena:
10/10

Sklep na wysoki poziomie.A do tego konkurencyjne ceny.Jak na razie nie znalazłe nigdzie firmowych części w tak tanich cenach!!!!Teraz tylko w tym sklepie będę zamawiał części do ojego mondka:)Serdecznie polecam ten sklep.

opinie puchar
Dodano:2015-03-03
Ocena:
10/10

Godz. 9.00 - zamówienie. Godz 14.00 - odbiór. Do tego "dzień dobry", "dziękuję", "zapraszam". Bezcenne.

opinie puchar
Dodano:2015-02-20
Ocena:
10/10

Sklep iParts.pl to rewelacja !!! Obsługa i informacja na wysokim poziomie, czas dostawy natychmiastowy - zamówiłem wczoraj ok 13, a dostałem dzisiaj przed 12, idealnie zapakowane w dobrej cenie. Polecam tem sklep.

opinie puchar
Dodano:2015-02-20
Ocena:
10/10

super ceny i wspaniała obsługa

opinie puchar
Dodano:2015-02-18
Ocena:
10/10

bardzo profesjonalna obsługa, przyjazna i łatwa wyszukiwarka części, towar otrzymałem błyskawicznie i to mimo tego, że korygowałem zamówienie, będę dalej korzystał z usług waszej firmy

opinie puchar
Dodano:2015-02-04
Ocena:
10/10

Szybko , solidnie,Polecam

opinie puchar
Dodano:2015-02-03
Ocena:
8/10

szybka,fachowa i miła obsługa,szybka dostawa zamówionego towaru,polecam wszystkim którzy się zastanawiają

opinie puchar
Dodano:2015-01-31
Ocena:
9/10

Jestem milo zaskoczony niskimi cenami,fachowa obsluga,szybkoscia dostawy. Juz dwukrotnie kupilem tu czesci. Tak trzymac ,super !.

opinie puchar
Dodano:2015-01-17
Ocena:
9/10

jest OK - spełnili moje oczekiwania

opinie puchar
Dodano:2014-12-22
Ocena:
9/10

Szybko i solidnie,części zgodne z opisem.

Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet ATE (13046072062) komplet ATE śmiało polecam, dobra jakość wykonania, no i konkurencyjna cena na iparts
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2537601) komplecik klocków od textara bardzo solidny, polecam śmiało kazdemu ko ma freemonta.
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet DENCKERMANN (B110664) tanie i godne polecenia klocki od denckermanna, fajnei trzymają i hamują. nie mam się do czego przyczepić, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BREMBO (P50086) brembo to jedna z najlepszych marek produkujących klocki do samohodów. montowałem w swoim mercedesie i nigdy nie miałem problemów. Po latach latach dopiero się wytarły i trzeba było wymieniac. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2192701) solidnie wykonane i dobrze działające klocki od textara do mojego fiata brava, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB3255) odpowiednie do mazdy, bardzo sprawnie chodzą, cichutko. nic zbędnie nie trze polecam każdemu.
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2331282) textar to sprawdzony i godny zaufania producent, nigdy nie miałem z nim problemu, tarcze tez mam od nich. śmiało polecam każdemu
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB1092) musiałem wymienić w moim transporterze, po wymianie cicho wszystko chodzi, dobrze hamuje, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet DENCKERMANN (B110045) zamówienie przyszło na drugi dzień, bardzo szybko. same klocki działają sprawnie, świetna cena jak za klocki denckermanna
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB4120) bardzo dobrej jakości klocki, poprzednio też miałem trw i bardzo ładnie hamowały, ale wiadomo, że po jakimś czasie trzeba wymienić. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet VALEO (598426) dopiero zamontowałem za wiele się nie wypowiem do fiata 500, cichutko chodzą hamulce. polecam
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet FEBI BILSTEIN (16647) klocki współpracują z tarczami ZIMMERMANN, wszystko dobrze działa, i cicho hamuje, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2110005) bardzo zależało mi na czasie, dlatego doceniam ekspresową wysyłkę! klocki bardzo fajnie chodzą, bez problemu wszystko
opinie puchar
Dodano:2019-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet METELLI (2201220) bardzo ładnie hamują, nic nie piszczy itp szczerze mogę polecić!
opinie puchar
Dodano:2019-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator YUASA (YBX1027)

Jako kobieta nie mam dużego doświadczenia w pracach remontowych samochodu oraz wyborze części. Kiedy więc okazało się, że akumulator w mojej Hondzie wymaga pilnej wymiany, był to dla mnie bardzo duży problem. Co prawda, doradzałam się znajomego mechanika, ale jego profesjonalny język trochę mnie przytłoczył. Na szczęście trafiłam na sklep iParts, gdzie otrzymałam solidną poradę dotyczącą zakupu. Panowie dobrali akumulator o odpowiednich parametrach i udzielili mi kilku wskazówek, jak poprawnie go eksploatować. Akumulator miał dość atrakcyjną cenę. Z tego co pamiętam, przesyłka dotarła do mnie dość szybko. Mimo, że było to już jakiś czas temu akumulator sprawuje się doskonale i nie mam z nim żadnych problemów. Myślę, że ze spokojnym sumieniem mogę polecić osobom zastanawiającym się nad kupnem właśnie tego modelu.

opinie puchar
Dodano:2019-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2415001) dobrej jakości klocki od textara, fajnei cicho hamują, w rozsądnej cenie, idelane do mojego citroena c4!
opinie puchar
Dodano:2019-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB1820) nic mi nie piszczą, solidnei hamują - polecam każdemu trw - najwyższa jakość na rynku!!!
opinie puchar
Dodano:2019-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna KLEBER Quadraxer 185/65 R14 86T TRW (18565R1486TQUADRAXER) niby trochę tańsze od innych, ale uważam, że nie pojeźdze nimi jakos specjalnie krocej. Nie wiem jeszcze jak sie spisuje w lecie, ale w zimie bardzo fajnie się nimi jeździ. Śnieg nie straszny :)
opinie puchar
Dodano:2019-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna GOODYEAR Vector 4Seasons 205/55 R16 94V TRW (20555R1694VVECTOR4SXL) opony na cały sezon, więc odpada wymiana. wygoda jest, no i moim zdaniem równeiż oszczednosc pieniedzy. goodyear polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna VREDESTEIN Quatrac 5 215/55 R18 99V TRW (21555R1899VQUATRAC5XL) świetna cena jak za klasę premium, jakość gumy? twardo się trzyma drogi bez wzgledu na warunki atmosferyczne, ktore panuja na drogach
1  Poprzednia  5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13  Następna  19