Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
zamowilem na infolinii. za pobraniem odebralem po dwoch dniach.brawo!
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
wszystko ok. nie mam zadnych zastrzezen do paczki, czesci i zamowienia
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Pełen profesjonalizm od poczatku do konca. Gorąco polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Towar zgodny z zamówieniem. Cena konkurencyjna dostawa szybka i sprawna. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Bardzo dobra i pomocna obsługa. polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Szybko i sprawnie. Części pasowały do mojego modelu auta. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
bardzo łatwy dobór części, szybka wysyłka i bardzo dobrze zapakowana przesyłka
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
pełne zadowolenie z zamówienia i realizacji. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-30
Ocena:
10/10
Zamówiłem niedawno filtry i olej - obsługa na wysokim poziomie, szybka wysyłka, cena nie najgorsza.
opinie puchar
Dodano:2019-12-27
Ocena:
10/10
Miły Pan pomógł mi dobrać części do mojego opla i wszystko ekspresowo dojechało do mnie do domu. Wymiana planowo - wszystko działa dobrze. Na pewno nie moje ostatnie zakupy! stały klient!
opinie puchar
Dodano:2019-12-27
Ocena:
10/10
wszystko co kupiłem było orginalne. Szybka dostawa. 10/10
opinie puchar
Dodano:2019-12-27
Ocena:
10/10
warto zamawiać w internecie, ponieważ zdecydowanie jest taniej niż w mieście. dostawa w dwa dni, super bezpiecznie zapakowane. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-12-24
Ocena:
10/10
dobrze opisane cześci - wszystko idealnie dopisane do samochodów. bez problemu cały proces zamówienia. polecam!!!
opinie puchar
Dodano:2019-12-24
Ocena:
10/10
Towar zgodny z opisem na stronie. 100% oryginał. Cena konkurencyjna dostawa szybka i sprawna. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-24
Ocena:
10/10
Łatwy dobór części na stronie no i szybka wysyłka. plus za dobre zabezpieczenie czesci.
opinie puchar
Dodano:2019-12-23
Ocena:
10/10
Polecam, części bez problemu docierają bardzo dobrze zabezpieczone i to ekspresowo!
opinie puchar
Dodano:2019-12-23
Ocena:
10/10
Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Szybkie konkretne odpowiedzi drogą mailową jak i na infolinii. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-23
Ocena:
10/10
iparts to jedyny sprzedawca w kraju który posiadał na stanie interesujący mnie towar - polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-23
Ocena:
10/10
sklep godny zaufania - nie miałem problemów podczas zamówienia - w dwa dni miałem paczkę!
opinie puchar
Dodano:2019-12-17
Ocena:
10/10
Dokładne opisy części i kategorii. szczerze polecam.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2022-04-23
Ocena:
2/5
dla produktu: Końcówka drążka kierowniczego poprzecznego MOOG (HO-ES-15513) MOOG HO-ES-15513 zamontowane w Honda Stream 2.0,wytrzymaly 2 szt ,4 msc i jakies 14 tys. km.- slabo jak na firme Moog.Dla mnie jakosc slabej chinszczyzny-nie polecam.
opinie puchar
Dodano:2022-04-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw łańcucha rozrządu FAI AUTOPARTS (TCK56VVT) Po wymianie nie słychać już niepokojących dźwięków. Autko odzyskało moc.
opinie puchar
Dodano:2022-04-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca żarowa DENSO (DG-602) Bardzo dobry produkt, bardzo polecam te świece żarowe.
opinie puchar
Dodano:2022-04-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw łańcucha rozrządu HEPU (21-0038) Łańcuch, ślizg, prowadnica i napinacz ok. Natomiast koło duże i małe to chyba pomyłka nie do tego silnika o oznaczeniu kodowym 2nz fe. Po zamontowaniu cisza i spokój.
opinie puchar
Dodano:2022-04-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Reflektor ABAKUS (444-1173L-LDEM2) Jest Ok
opinie puchar
Dodano:2022-04-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Sonda lambda NGK (6396) Zamontowałem sondę do swojego Dodge Caravan z silnikiem 3,3. Usterka usunięta, błędy zniknęły, obroty takie jak powinny być. Sonda działa jak należy. Szybka i sprawna wysyłka, wszystko ok. Polecam .
opinie puchar
Dodano:2022-04-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet SACHS (3000 950 844) Sprzęgło sachs pracuje dobrze,polecam
opinie puchar
Dodano:2022-04-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza MANN-FILTER (C 33 007) Jestem zadowolony z zakupu.
opinie puchar
Dodano:2022-04-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko mocowania amortyzatora SKF (VKD 35041 T) Dobrze wykonane, bez problemu pasuje.
opinie puchar
Dodano:2022-04-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Komplet osłon i odbojów KYB (910287) Dobrze wykonane, bez problemu pasuje.
opinie puchar
Dodano:2022-04-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Mocowanie amortyzatora FEBI BILSTEIN (106714) Dobrze wykonane, bez problemu pasuje.
opinie puchar
Dodano:2022-04-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Kompresor klimatyzacji DELPHI (TSP0155997) Kompresor taki sam jak na pierwszy montaż, działa idealnie. Polecam
opinie puchar
Dodano:2022-04-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa ZIMMERMANN (150.1297.52) Kupione, założone, dotarte. Na chwilę obecną sprawiają się dobrze.
opinie puchar
Dodano:2022-04-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Pompa wody SWAG (10 92 4205) Polecam, bardzo dobra pompa.
opinie puchar
Dodano:2022-04-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Szkło lusterka zewnętrznego TYC (338-0023-1) Idealnie pasuje do Volvo V70 II
opinie puchar
Dodano:2022-04-16
Ocena:
3/5
dla produktu: Pompa wspomagania układu kierowniczego SKV GERMANY (10SKV242) Działa ale hałasuje,otwory źle nagwintowane,
opinie puchar
Dodano:2022-04-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki VALEO (574464) Najlepsze wycieraczki jakie miałem, doskonale czyszczą szybę i mają długą żywotność
opinie puchar
Dodano:2022-04-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BOSCH (0 986 494 769) Klocki idealnie pasują, pamiętać jedynie trzeba o kupnie akcesoryjnych „blaszek” do jarzma bo nie ma ich w zestawie. Klocki jak mówi specyfikacja „low metalic” są miękkie, bardzo dobrze hamują, siła hamowania jest łatwo dozowana, nie piszczą. Hamowanie w mieście czy w trasie z dużych prędkości nie stanowi problemu. W porównaniu do np. oryginalnych klocków Opla moim zdaniem te bosha są lepszej jakości. Ja jestem bardzo zadowolony i gorąco polecam!!!
opinie puchar
Dodano:2022-04-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BOSCH (0 986 494 767) Klocki idealnie pasują, pamiętać jedynie trzeba o kupnie akcesoryjnych „blaszek” do jarzma bo nie ma ich w zestawie. Klocki jak mówi specyfikacja „low metalic” są miękkie, bardzo dobrze hamują, siła hamowania jest łatwo dozowana, nie piszczą. Hamowanie w mieście czy w trasie z dużych prędkości nie stanowi problemu. W porównaniu do np. oryginalnych klocków Opla moim zdaniem te bosha są lepszej jakości. Ja jestem bardzo zadowolony i gorąco polecam!!!
opinie puchar
Dodano:2022-04-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa BOSCH (0 986 479 E57) Tarcza wykonana bardzo starannie, ładnie obrobiona i pomalowana całościowo czymś w rodzaju „srebrzanki”. Pasuje idealnie. Po dotarciu kolor powierzchni ciernej jest jasny i jednolity. Ogólnie wygląda i hamuje jak porządna markowa tarcza bez problemu porównywalna z oryginalną fabryczną. Ja jestem bardzo zadowolony i polecam!!!
1  Poprzednia  5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13  Następna  44