Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2019-12-17
Ocena:
10/10
pomocni fachowcy na infolinii.
opinie puchar
Dodano:2019-12-17
Ocena:
10/10
POLECAM. dostarczyli mi ostatnio rozrząd i wszystko idealnie pasuje. paczka full bezpieczne zapakowana.
opinie puchar
Dodano:2019-12-17
Ocena:
10/10
atrakcyjna oferta - interesujące promocje na cześci i akcesoria. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
10/10
obsługa pomogła mi w doborze części. pełna profeska.
opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
10/10
zamówiłem w poniedziałek cześci, a otrzymałem je w środę. paczka bezpiecznie zapakowana - cześci w doskonałym stanie - oryginały. Polecam sklep
opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
10/10
wyslali mi odpowiednie czesci do mojego fiata 500 - wszystko pasuje. po wymianie na nowe czesci wszystko w porzadku.
opinie puchar
Dodano:2019-12-06
Ocena:
10/10
całość co zamówiłem zgadza się z tym co było na stronce. czesci oryginalne 100%! po zamontowaniu autko chodzi jak złoto!
opinie puchar
Dodano:2019-12-06
Ocena:
10/10
szybko załatwione zamówienie na infolinii - paczka bezpiecznei zapakowana - wszystko zgodne z tym co chciałem zamówic.
opinie puchar
Dodano:2019-12-06
Ocena:
10/10
całośc przebiegła szybko i bezproblemowo - jak zawsze. Będę stałym klientem!
opinie puchar
Dodano:2019-12-06
Ocena:
10/10
obsługa miła i rzeczowa. Znają się na rzeczy i wiedzą co potzreba.
polecam
opinie puchar
Dodano:2019-12-03
Ocena:
10/10
bardzo dobra obsługa szybko i bez zbędnych pytań przebiegła cała transakcja.
opinie puchar
Dodano:2019-12-03
Ocena:
10/10
Szybka dostawa, towar zgodnie z zamówieniem i opisem na stronie. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-03
Ocena:
10/10
miły Pan na infolonii odpowiednio dobrał mi części do samochodu które potrzebowałem. Bardzo dziękuję.
opinie puchar
Dodano:2019-12-03
Ocena:
10/10
Bardzo wygody w użytkowaniu sklep, można spokojnie wybrać odpowiednie części i zamówić. A jak mam wątpliwości to dzwonię. Będę stałym klientem!
opinie puchar
Dodano:2019-12-02
Ocena:
10/10
Wszystko poszło OK. Panowie na infolinii pomocni i mili.
opinie puchar
Dodano:2019-12-02
Ocena:
10/10
najlepsza oferta czesci w internecie. zarówno ceny super jak i cały proces zakupów.
opinie puchar
Dodano:2019-12-02
Ocena:
10/10
Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie. części sprawują się bardzo dobrze. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-11-29
Ocena:
10/10
kupiłem części po raz kolejny na iparts. ceny mega OK.
opinie puchar
Dodano:2019-11-29
Ocena:
10/10
Zamówiłem dla siebie klocki i tarcze hamulcowe - na przeglądzie wyszło - Pan na infolinii pomógł dobrac odpowiednie do mojego forda. Pasuje idealnie. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-11-29
Ocena:
10/10
Polecam. Bez komplikacji.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge Professional Longlife III 5W30 4 litry (5W30/4/EDGEPRO)

Olej najwyższej jakości, jednak przed zakupem warto zadzwonić do sklepu i zapytać o dostępność ;-) Ja kupowałem go już dwukrotnie i śmiało mogę powiedzieć, ze to najlepszy olej jaki stosowałem. Sklep też polecam sklep, wszystko przebiegło pomyślnie.

opinie puchar
Dodano:2020-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge LL 5W30 5 litrów (5W30/5/EDGELL)

Moim zdaniem CASTROL Edge to jeden z najlepszych rodzajów oleju, dlatego zawsze kupuję właśnie ten model. Tym razem zakupy musialem zrobic w tym sklepie bo stacjonarne zamknięte... Pierwsze zakupy na plus. Brak problemów z dostawą i miła obsluga

opinie puchar
Dodano:2020-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Power 4T 10W40 (motocyklowy) 4 litry (10W40_4_POWERRACING)

Castrol moim zdaniem to najlepszy olej na rynku, dlatego ciągle stosuję właśnie tą markę. To moje pierwsze zamówienie w iParts, które przebiegło bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobry kontakt z obsługą i szybka dostawa. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-03-22
Ocena:
4/5
dla produktu: Olej silnikowy MOTUL Outboard Tech 4T 10W40 5 litrów (106354)

Motul to jeden z najlepszych producentów olejów, polecam bardzo. W iParts można znaleźć wiele produktów tej marki, ceny ok, dostawa też w porządku. Polecam wszystkim ten sklep. Kupuję tu od wielu miesięcy

opinie puchar
Dodano:2020-03-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej LOTOS Semisynthetic 10W40 5 litrów (10W40/5-LOT)

Olej Lotos to klasa sama w sobie ;-) Ze swojej strony jak najbardziej mogę polecić ten olej. Stosowałem go od dawna, lecz różne jego odmiany i nigdy się nie zawiodłem. W iParts można kupić go w dobrej cenie, chyba najlepszy sklep internetowy jaki znam

opinie puchar
Dodano:2020-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej LIQUI MOLY Racing 4T 10W60 4 litry (1687)

Olej konkret. Cena dobra, towar zgodny z zamówieniem. Wszystko dobrze i bezpiecznie zapakowane. Polecam zakupy w iParts. Kupowałem tu już kilkukrotnie i nigdy się nie zawiodłem. Świetnie zaopatrzony sklep i fachowa obsługa klienta...

opinie puchar
Dodano:2020-03-21
Ocena:
4/5
dla produktu: Olej przekładniowy RAVENOL (1221110-004-01-999)

Bardzo dobry olej przekładniowy. Polecił mi go mechanik i niedawno zabrałem się za wymianę. Kupiłem go w iParts i wszystko przebiegło bez zarzutu. Błyskawiczna wysyłka towaru i miła obsługa. Polecam sklep

opinie puchar
Dodano:2020-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: OLEJ ENEOS 10W40 MAX PERFORMANCE 4L RAVENOL (ENE10W404LMAXPER)

Jak poprzednio nie kupowałem przez internet, tak teraz 3 razy w ciągu 2 tygodni dokonałem zakupu w iParts ;) Co do oleju, bardzo dobry. Plusem też jest to, że można zadzwonić do sklepu i dopytać o dopasowanie części do konkretnego samochodu. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2020-03-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej Półsyntetyczny GM Semi Synthetic 10W40 5 Litrów RAVENOL (10W40/5-GM)

Dobry olej, do mojego starszego auta w zupełności wystarczy. Jeśli chodzi o zakupy to wszystko szybko i sprawnie. Ze sklepem bardzo dobry kontakt, w razie czego można zadzwonić po pomoc. Pełen profesjonalizm, polecam!

opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej XADO Atomic SL/CF 10W40 1 litr RAVENOL (XA-24144)

Doby olej, w przystępnej cenie. Do tego bardzo szybka dostawa. To mój pierwszy zakup w tym sklepie i pewnie nie ostatni. Przy kolejnych zakupach motoryzacyjnych na pewno tu wrócę. Sklep godny polecenia

opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej SHELL Helix HX6 10W40 1 litr RAVENOL (10W40_1_HELIXHX6)

To mój kolejny zakup w tym sklepie. Mają oleje naprawdę dobrej jakości, a do tego bardzo konkurencyjne ceny. Szybka dostawa towaru, dobry kontakt z obsługą, a w razie czego można liczyć na pomoc. Polecam.

opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy MOTUL Specific 5122 0W20 5 litrów RAVENOL (107339)

Byłem umówiony z mechanikiem na wymianę oleju i potrzebowałem dobrego oleju. Zdecydowałem się na Motul Specific i jestem bardzo zadowolony, gdyż towar otrzymałem bardzo szybko. Mega polecam ten sklep!

opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Magnatec Stop-Start A5 5W30 4 litry CASTROL (5W30_4_MAGNATECA5)

Jak najbardziej moge polecić. Castrol Magnatec to bardzo dobry olej, polecany przez mojego mechanika. Kupiłem go w tamtym tygodniu, a dziś właśnie zalałem nim silnik i wszystko działa super. W sklepie dużo towaru, dobre ceny. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej SHELL Helix Ultra 5W40 4 litry CASTROL (5W40/4/HELIX)

W iParts wielokrotnie kupowałem już oleje do swoich aut. Te z Shella jak najbardziej mogę polecić. Silnik pracuje bardzo dobrze, nie mam nic do zarzucenia. Co do sklepu to bardzo polecam. Nigdy nie było żadnych problemów

opinie puchar
Dodano:2020-03-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej RAVENOL HCL 5W30 5 litrów CASTROL (1111118-005-01-999)

Olej Revanol jeden z lepszych na rynku. W iParts można znaleźć wiele produktów tej firmy. Ogólnie obsługa, przebieg transakcji na bardzo wysokim poziomie. Kupowałem tu kilka razy i pewnie nieraz tu wrócę. Świetnie zaopatrzony sklep :)

opinie puchar
Dodano:2020-03-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej do automatycznej skrzyni biegów SWAG (10 92 9449)

Olej do skrzyni automatycznej bardzo dobry. Motul to firma, która produkuje oleje wysokiej jakości, dlatego warto sie zdecydowac. Transakcja w porzadku, wszystko zgodne z oczekiwaniami. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-03-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Magnatec Stop-Start A5 5W30 4 litry CASTROL (5W30_4_MAGNATECA5)

Jak najbardziej moge polecić. Castrol Magnatec to bardzo dobry olej, polecany przez mojego mechanika. Kupiłem go w tamtym tygodniu, a dziś właśnie zalałem nim silnik i wszystko działa super. W sklepie dużo towaru, dobre ceny. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2020-03-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Magnatec C3 5W40 4 litry CASTROL (5W40/4/MAGNATEC)

Olej Castrol bardzo dobry, wg mnie to jedna z najlepszych marek na rynku. Co do sklepu wszystko jest tak jak być powinno. Bardzo dobre ceny, szybka dostawa towaru i pełen profesjonalizm. Bardzo polecam

opinie puchar
Dodano:2020-03-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator EXIDE (EL604)

Dobre wykonanie, uchwyt ułatwiający przenoszenie. Naładowanie wystarcza do uruchomienia silnika i jazdy. Jednak do pełnego naładowania potrzeba pokonać dłuższą trasą lub użyć ładowarki. Z oznaczeń na akumulatorze nie można odczytać daty jego produkcji. Nic na ten temat nie mówi ani gwarancja, ani instrukcja. Pozostaje wierzyć na słowo sprzedawcy.

opinie puchar
Dodano:2020-03-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Dodatek do oleju napędowego LIQUI MOLY Dodatek smarujący do Diesla 150ml EXIDE (5122)

Po zastosowaniu zdecydowanie uległo poprawie: wyciszenie pracy silnika, płynny miękki " zimny start", spadek wibracji silnika, zmniejszenie prędkości biegu jałowego. Zdecydowanie polem ten produkt. Wcześniej w innym aucie stosowałem olej z oryginalnym dodatkiem MOS2. W obecnym przy zastosowaniu jako dodatek do wymienianego oleju. Produkt polecam zarówno do silników zasilanych paliwem, jak i w pojazdach diesla. Jestem na tak ( silnik 1.9 dCI, 120 kM ). POLECAM- Sprawdzona technologia !!!!

1  Poprzednia  5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13  Następna  43