Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2019-01-15
Ocena:
10/10
Potrzebowałem konsultacji - obsługa klienta dała radę, dzięki!
opinie puchar
Dodano:2019-01-15
Ocena:
10/10
szybko przyszła paczka z zamówieniem bardzo zależało mi na czasie, polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-01-15
Ocena:
10/10
Sklep godny polecenia brak problemów z zamówieniem
opinie puchar
Dodano:2019-01-15
Ocena:
10/10
Sklep warty polecenia. Mieli jako jedyni potrzebne cześci, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-01-15
Ocena:
10/10
Wszystko zgodne z opisem. Bardzo szybka wysyłka, więc polecam
opinie puchar
Dodano:2019-01-15
Ocena:
10/10
Zależało mi na szybkiej dostawie, sklep dobrze to ogarnął i części miałem juz na drugi dzień.
opinie puchar
Dodano:2019-01-15
Ocena:
10/10
Szybka i bezproblemowa realizacja mojego zamowienia, a było tego dużo! Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-01-15
Ocena:
10/10
Olej przyszedł taki jaki miał, w innym sklepie pomylili moje zamówienia, ale w iparts wszystko OK! Polecam, będę wracał
opinie puchar
Dodano:2019-01-15
Ocena:
10/10
Szybka i profesjonalna obsługa,
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Szybko i sprawnie polecam
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Produkty wszystkie oryginalne, a to najwazniejsze, cena też na plus, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Musiałem się na szybko skontaktować z obsługą klienta - wszystko przebiegło szybko, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Koniecznie musiałem mieć klocki i tarcze na drugi dzień, sklep dał radę i paczka doszła na drugi dzień!
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Sklep działa sprawnie, nigdy nie miałem problemów, więc polecam każdemu
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Profesjonalna oraz szybka obsługa mojego zamówienia. Polecam zakupy!
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Sklep szybko zrealizował moje zamówienie, nie mam się do czego przyczepić, więc polecam
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Kupuję od wielu lat w tym sklepie wszystkie części do swojego warsztatu i polecam klientom
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Szybko i taniej niż w innych sklepach, polecam iparts
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Kolejny udany zakup w sklepie. Bardzo polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Bardzo szybka przesyłka, towar zgodny z opisem i oryginalny na 100%, polecam.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-06-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Zawór EGR PIERBURG (724809650)

Zamontowany w moim Sprinterze zawór EGR odmówił posłuszeństwa, zdaniem mechanika po prostu się zapchał. Mocno to odczułem – trudno było uzyskać maksymalną moc silnika, samochód przyspieszał skokowo, pojawiło się też kilka innych niepokojących objawów. Zastanawiałem się najpierw nad kupnem regenerowanego zaworu, bo jednak zakup nowego to duży wydatek. Ostatecznie mechanik stanowczo odradził mi takiego rozwiązania. Podobno regenerowane zawory najczęściej są tylko czyszczone i malowane, a to wcale nie wydłuża ich żywotności. Dlatego ostatecznie kupiłem zawór EGR Pierburg. Cóż mogę powiedzieć – jest dobrze. Solidna firma, tak więc i solidny produkt. Nie zauważyłem żadnych niepokojących objawów w pracy silnika, działa na odpowiednich obrotach. Zniknęły problemy z przyspieszaniem, teraz znów płynnie nabieram prędkości. Polecam ten produkt.

opinie puchar
Dodano:2019-06-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet FERODO (FDB1956)

Wysokiej jakości klocki w dobrej cenie. Zapewniają efektywne hamowanie, a to przecież w przypadku klocków hamulcowych kwestia kluczowa. Sprawnie pracują zarówno na suchej nawierzchni, jak i podczas deszczu. Jechałem ostatnio w naprawdę ogromnej ulewie, ale ani przez chwilę nie czułem obaw, że mógłbym nie zahamować na czas, tak więc tutaj wielki plus. Podoba mi się również to, że klocki hamulcowe Ferodo pracują bardzo cicho. Jak widać cicha praca jest do pogodzenia z optymalną siłą tarcia, wbrew temu co twierdzą niektórzy pseudo fachowcy. Oczywiście, żeby było efektywnie i cicho potrzebne są również odpowiednie tarcze hamulcowe. U mnie super sprawdza się zestaw w postaci: tarcze hamulcowe Kamoka i klocki hamulcowe Ferodo. Korzystam z takiego zestawu już drugi rok i zawsze na drodze czuję się bardzo bezpiecznie.

opinie puchar
Dodano:2019-06-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza KRAFT AUTOMOTIVE (1714850) Dobry nie drogi zamiennik
opinie puchar
Dodano:2019-06-09
Ocena:
3/5
dla produktu: Uszczelka rury wylotowej KRAFT AUTOMOTIVE (0520090) Bardzo dobra jakość niska cena
opinie puchar
Dodano:2019-06-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Hak holowniczy WESTFALIA (305429600001)

Bardzo solidnie wykonany hak holowniczy wart swojej ceny. Solidność to jego najważniejsza cecha, widać, ze pracowali nad nim profesjonaliści. Powierzchnia całego elementu jest równa i zabezpieczona przed wilgocią, więc korozja mu nie straszna. Korzystam z haka już długo i nie widzę ani śladu rdzy. Dużą zaletą jest bardzo łatwy montaż haka Westfalia. Kiedy wiem, że nie będę go potrzebował przez dłuższy czas, mogę spokojnie zdemontować hak, a później szybko założyć go z powrotem. Generalnie jest to bardzo nowoczesna część, nie stanowi obciążenia dla samochodu, nie obniża komfortu jego użytkowania, a do tego wygląda bardzo elegancko. Wiadomo, cena jest dosyć wysoka, ale widziałem też dużo droższe haki holownicze. Tutaj przynajmniej wiem, że płacę za wysokiej jakości produkt, choćby ze względu na pozycję producenta, który jest przecież doceniany na całym świecie.

opinie puchar
Dodano:2019-06-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Kompresor klimatyzacji DELPHI (TSP0155802)

Z pewnością kompresor klimatyzacji nie jest częścią strategiczną, decydującą o bezpieczeństwie jazdy. Mogłoby się więc wydawać, że można spokojnie korzystać z regenerowanego, używanego kompresora. Jak ktoś chce tak robić, to na pewno wyda mniej pieniędzy na zakup, ale ja odradzam takie rozwiązanie. Nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się oszczędzić na używanych częściach do klimatyzacji, zawsze musiałem płacić za naprawy albo ciągłe wymiany poszczególnych elementów. Teraz kupiłem nowy kompresor klimatyzacji Delphi i pomimo dość wysokiej ceny jestem przekonany, że w końcu oszczędziłem, bo posłuży mi przez wiele lat. Z nowego kompresora korzystam już od kilku miesięcy i cały czas działa idealnie. Dwa razy podłączałem manometr i ciśnienie było niemal doskonałe. Niskie ciśnienie utrzymuje się w okolicach 2 bar, wysokie wzrosło do nieco ponad 15 bar. Zresztą nie potrzeba badań ciśnienia, żeby zobaczyć w praktyce, że klimatyzacja działa tak jak powinna.

opinie puchar
Dodano:2019-06-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Przegub napędowy - kompletny GSP (654003)

Doskonały stosunek ceny do jakości. Z pewnością w tej kategorii cenowej nie znajdziecie lepszego przegubu. Jednak również te droższe części niekoniecznie są lepsze, ponieważ przegub napędowy GSP to produkt bardzo dobry jakościowo. Zresztą wystarczy spojrzeć na renomę firmy, jest to jednak bardzo znana marka, doceniana w wielu krajach. Jeżeli chodzi o sam przegub napędowy GSP, używam go od grudnia, tak więc już od około pół roku. Samochodem codziennie dojeżdżam do pracy, mam też regularne delegacje, dlatego udało mi się w tym czasie pokonać prawie 35 tys. km. Przegub natomiast działa tak, jak działał na początku. Nie mam problemów ze stabilnością kół na zakrętach, nie odczuwam żadnych zwiększonych wibracji przy zmianie prędkości. Przegub napędowy GSP polecam każdemu, kto ceni jakość, a nie lubi przepłacać.

opinie puchar
Dodano:2019-06-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy UFI (5300600)

Pewnie dla wielu kierowców wybór filtra kabinowego odgrywa trzeciorzędną rolę, jednak dla mnie jest bardzo ważny. Jak tylko przychodzi wiosna, dzieciaki zaczynają kichać przez alergię na pyłki, dlatego podczas spacerów unikamy wszystkiego co pyli. Jednak kiedy gdzieś jedziemy, nie mogę planować trasy, która omija wszelkie tereny zielone, łąki itd. Dlatego potrzebuję filtra, który nie wpuszcza pyłków do kabiny samochodu. Filtr kabinowy UFI właśnie tak działa – jeszcze się nie zdarzyło, żeby któryś z chłopaków dostał reakcji alergicznej w drodze. Z filtra od UFI korzystam już drugi raz, pierwszego używałem przez 8 miesięcy, a teraz dokonałem wymiany początkiem wiosny. Co prawda poprzedni egzemplarz nie był jeszcze całkiem zużyty, jednak postanowiłem go wymienić, bo zawsze to robię przed wiosną, właśnie ze względu na alergię dzieci. W tym okresie szczególnie zależy mi na pełnej wydajności filtra.

opinie puchar
Dodano:2019-06-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Tuleja wahacza MEYLE (3003112908) Od jakiegoś czasu odczuwałem, że samochód traci stabilność na nierównościach i to nawet tych niedużej wielkości. Oddałem samochód do przeglądu, mechanik przekonywał mnie, że do wymiany są amortyzatory. Jednak niedawno je wymieniałem, poza tym nowy amortyzator to duży wydatek, więc postanowiłem skonsultować diagnozę. W końcu trafiłem do fachowca, który znał się na rzeczy, do razu wziął pod lupę wahacze i szybko ocenił,, że do wymiany są silent-blocki. Jak najszybciej zamówiłem tuleje Meyle (plus dla iParts za szybką dostawę) i po ich prostym montażu problem zniknął. Przy okazji dowiedziałem się, że niepozorne tuleje mają duży wpływ na komfort jazdy i w sumie też na bezpieczeństwo. Nie będę już więcej oszczędzał na żadnych częściach do samochodu, a przyznaje, że dawniej mi się to zdarzało. Lepiej wydać trochę więcej i nie tracić potem nerwów w warsztacie.
opinie puchar
Dodano:2019-06-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Zacisk hamulcowy BREMBO (F23125)

Firmę Brembo kojarzyłem z częściami do samochodów wyścigowych, dopiero ostatnio dowiedziałem się, że produkują też części do normalnych aut. Uświadomił mnie mechanik podczas przeglądu hamulców – okazało się, że zacisk jest do wymiany i polecił właśnie Brembo. Okazało się, że firma nie tylko produkuje części do samochodów osobowych, ale zaspokaja potrzeby całego rynku. Po prostu ich zamienniki pasują do prawie wszystkich pojazdów na drogach. Tak więc zamówiłem w iparts zacisk hamulcowy Brembo, zamontowałem i jestem zadowolony. Porównałem go z poprzednimi zaciskami których używałem i już na pierwszy rzut oka widać różnicę. Osłonki są grubsze i jakby solidniejsze, dlatego nie widzę tu szczególnego ryzyka pęknięcia. Poza tym, skoro ich części hamulcowe wytrzymują jazdę sportową, gwałtowne hamowanie z olbrzymich prędkości, to na zwykłej drodze, nawet przy stosunkowo szybkiej jeździe, tym bardziej muszą sobie poradzić.

opinie puchar
Dodano:2019-06-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BOSCH (0242235668)

Kiedyś wydawało mi się, że skoro jeżdżę tanim samochodem z bardzo przeciętnym silnikiem, to dreszczyk emocji związany z w tym, czy auto zapali czy też nie, jest nieunikniony. Dzisiaj wiem, że to bzdura, bo większość moich problemów w przeszłości wynikała z niskiej jakości świec zapłonowych lub przewodów, które są przecież tanie i bez wysokiego budżetu każdy, w dosłownie każdym samochodzie, może zamontować najlepsze modele, jakie tylko są dostępne na rynku. Obecnie korzystam ze świec zapłonowych Bosch. Na nic nie narzekam, ponieważ ani podczas zapalania, ani też w czasie jazdy świece nie zawodzą. Zauważyłem też, że od wymiany świec moja Cordoba mniej pali. Nie są to duże różnice, jednak na przestrzeni czasu zawsze troszkę zaoszczędzę na paliwie. Jestem również przekonany, że obecnie, głównie dzięki, szybkim i wydajnym świecom, wykorzystuję całą moc silnika, z czym dawniej bywało różnie.

opinie puchar
Dodano:2019-06-01
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator BILSTEIN (24186803)

Podczas jazdy ponad wszystko cenię sobie komfort. Dbam zawsze o wygodne wnętrze samochodu, korzystam z części, które nie robią hałasu, regularnie wymieniam wszystkie płyny itd. Dlatego do wyboru amortyzatora też przykładam dużą wagę, bo na co mi te wszystkie powyższe zabiegi, jeżeli auto trzęsie się na każdej najmniejszej nierówności. Na amortyzator Bilstein trafiłem z polecenia kolegi mechanika. Początkowo byłem sceptyczny ze względu na dziwnie niską cenę, jak na amortyzator przedstawiany mi jako jeden z efektywniejszych. Ostatecznie jednak zaufałem koledze i zdecydowanie nie żałuję. Jego praca jest bardzo szybka, pojazd doskonale trzyma się drogi, wstrząsy podczas najazdów na wszelkie wybrzuszenia i dziury są tłumione. Zobaczymy jeszcze jak z trwałością, ale zważając na cenę amortyzatora Bilstein, już teraz mogę stwierdzić, że był to opłacalny zakup.

opinie puchar
Dodano:2019-05-31
Ocena:
1/5
dla produktu: Filtr kabinowy DENCKERMANN (M110128) Do C-Max 2005 2.0i nie pasuje jest po prostu za długi aż o 1cm wysokość jest w porządku. Szkoda tylko bo roboty jest trochę żeby się do niego dostać a tu rozczarowanie :(
opinie puchar
Dodano:2019-05-31
Ocena:
4/5
dla produktu: Filtr oleju DENCKERMANN (A210414) Zakupiłem ten filtr do C-Max 2.0 i wydaje się być porządnie wykonany pasował idealnie zobaczymy przy następnej wymianie
opinie puchar
Dodano:2019-05-31
Ocena:
1/5
dla produktu: Filtr kabinowy DENCKERMANN (M110128) Niestety filtr nie jest dobrze spasowany na długość ok 1 cm za długi wysokość ok przynajmniej w Cmax 2005r 2.0i kłopot w tym że dużo roboty w tym aucie z wymianą go na nowy (demontaż pedału gazu :( )wyciągając stary liczyłem że będzie ok a tu rozczarowanie
opinie puchar
Dodano:2019-05-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy FILTRON (K1055) polecam
opinie puchar
Dodano:2019-05-31
Ocena:
3/5
dla produktu: Łącznik stabilizatora SASIC (2300030) Łączniki zakupione i zamontowane 8.2018 - wymienione na nowe 5.2019. Przejechałem zaledwie 4600 km Citroen C4 Grand Picasso. 90% przebiegu to miasto z jego nierównymi drogami, ale mimo wszystko można oczekiwać większej trwałości od części tej marki. Łączniki na końcu swojego żywota nie tylko stukały ale skrzypiały przeraźliwie. Nie mogę osobiście polecić tego produktu. Mam nadzieję, że po prostu trafiłem na słabsze egzemplarze.
opinie puchar
Dodano:2019-05-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa ZIMMERMANN (600324352)

W zeszłym miesiącu kupiłem tarcze hamulcowe Zimmermann. Niewiele mogę zatem powiedzieć o ich trwałości, dlatego komentarz będzie dotyczył jakości działania. Tak więc pod tym względem tarcze wypadają bardzo dobrze. Co bardzo ważne, a wcale nie oczywiste, hamulce działają dobrze również w deszczu. Wypróbowałem nowe tarcze w trudnych warunkach i nie wydawały żadnych dziwnych dźwięków, pracowały płynnie. Korzystam również z klocków hamulcowych Zimmermann i każdemu polecam kupować tarcze i klocki hamulcowe od tego samego producenta. Może to być Zimmermann, ponieważ ma bardzo dobre produkty, może być też inna firma, ważne, żeby producent był ten sam. Z doświadczenia wiem, że dopasowanie klocków i tarczy jest wtedy po prostu zdecydowanie lepsze. W efekcie powierzchnia tarczy pozostaje sucha w czasie jazdy oraz przede wszystkim wolniej się zużywa.

opinie puchar
Dodano:2019-05-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3397004669)

Pióra do wycieraczek Bosch to jedne z najlepszych tego typu produktów na rynku. Bardzo dbam o komfort jazdy, dlatego pióra do wycieraczek wymieniam regularnie. Niektórzy twierdzą, że to zbędne, że wystarczy wymienić gumę czy też nieco przeczyścić pióra, ale ja zauważam różnicę w działaniu nowych i używanych kilka miesięcy piór niezależnie od tego, jak dobrze bym ich nie serwisował. Wracając do piór Bosch, doskonale zbierają wodę, na szybie nie pozostają zacieki, więc nie trzeba jej codziennie przecierać szmatką. W zimie również się sprawdzają, nie przymarzają do szyby, co niestety zdarzało mi się w przeszłości z piórami innych marek. Z piór Bosch korzystam od wielu miesięcy i pragnę uspokoić wszystkich kierowców, że nie pozostawiają żadnych rys na szybie. Tak więc mamy tu do czynienia z wysoką skutecznością działania, a jednocześnie bezpieczeństwem działania. W przypadku wycieraczek rzadko kiedy można coś takiego stwierdzić.

opinie puchar
Dodano:2019-05-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Pasek rozrządu INA (536022610)

W przeszłości korzystałem z paska rozrządu INA, który wiernie służył mi przez ponad 100 tys. kilometrów. Co więcej, zdecydowałem się go wymienić z rozsądku, a nie z konieczności. Pewnie spokojnie przejechałbym na nim jeszcze co najmniej jeszcze kilkanaście tysięcy kilometrów. Tak więc kiedy wymieniałem pasek, nie było wątpliwości, że znów kupię produkt marki INA. Po raz kolejny muszę stwierdzić, że jestem zadowolony. Po przejechaniu ponad 8 tys. km pasek nie uległ nawet najmniejszemu rozprężeniu, nie widać również żadnych uszkodzeń zębów, powierzchnia paska z wszystkich stron jest nienaruszona. Prawidłowe działanie paska rozrządu potwierdza brak problemów z silnikiem. Polecam zakup paska i napinacza od tego samego producenta, to powinno zwiększyć żywotność tego zestawu dzięki zapewnieniu właściwego naprężenia.

1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  19