Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-03-22
Ocena:
10/10

Porządny support. Ten Pan z którym rozmawiałem widać, że się zna na rzeczy. Po dwóch dniach części były u mnie.

opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
8/10
jak damnie sklep jeden z lepszych brakuje jedynie dobrego opisu cześć, no niestety część z z seryjnych samochodów zado popsują do automatów a to nie jest zbyt dobrze opisane
opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
10/10
tanie części - nigdzie nie było taniej. dostawa za free - robiłem większe zamówienie na wiosenne wymiany do samochodów. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
10/10
Obsługa na czacie miła i pomocna. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
10/10
Wszystko super - całość zamówienia przebiegła OK.
opinie puchar
Dodano:2020-03-19
Ocena:
10/10
Super sklep. Przy zamówieniu złej części oddają kasę bez problemu. Pomogą w dobraniu odpowiedniej części.
opinie puchar
Dodano:2020-03-16
Ocena:
10/10

pozytywnie zaskoczony realizacją zamówienia. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-03-12
Ocena:
10/10

robię zakupy od lat i zawsze wszystko w najlepszym porządku.

opinie puchar
Dodano:2020-03-10
Ocena:
10/10
Znają się na częściach i potrafią pomóc dobrać. ceny konkurencyjne z innymi sklepami online.
opinie puchar
Dodano:2020-03-08
Ocena:
10/10
Szybka wysyłka, obsługa na najwyższym poziomie i ceny idealne na każdą kieszeń, jestem bardzo zadowolony z zakupu , i napewno nie będzie to ostatni mój zakup z tej strony
opinie puchar
Dodano:2020-03-06
Ocena:
10/10
Wszystko w jak najlepszy porządeczku. Paczka dostarczona pod drzwi. Części pasują, autko jeździ.
opinie puchar
Dodano:2020-03-04
Ocena:
10/10
wszystko ok,polecam !
opinie puchar
Dodano:2020-03-03
Ocena:
10/10

całe zamówienie OK. dostawa szybka. części się zgadzają z zamówieniem

opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
Jestem stałym klientem. Zawsze miło i przyjemnie. Wszystko mają w dobrych cenach.
opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
fachowa obsługa która zawsze odpowiednio doradzi.
POLECAM! największy wybór części w internecie!!!
opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
POLECAM WSZYSTKO OK
opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
Najwyższa jakość obsługi i realizacji zamówienia. Od lat robię zakupy!
opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
Kurier dostarczył paczkę po dwóch dniach od zamówienia w sklepie co jest dobrym czasem. zamówienie się zgadzało. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-03-01
Ocena:
10/10

Dostawa super. Części nowe. nic więcej nie oczekuje od dobrego sklepu. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-02-29
Ocena:
10/10

POLECAM! Wszystko OK

Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2020-06-16
Ocena:
4/5
dla produktu: Drążek kierowniczy poprzeczny MEYLE (036 030 0021) sprawdzaja sie.
opinie puchar
Dodano:2020-06-14
Ocena:
1/5
dla produktu: Wahacz zawieszenia koła KAMOKA (9947679) Nie pasuje do HONDY ACCORD 1.8 136 KM (CG) zbyt szeroki rozstaw tulei,
opinie puchar
Dodano:2020-06-10
Ocena:
3/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BRECK (23652 00 704 00) Kupiłem klocki BRECK do Hondy, tył oraz na prz ód - sypią - pylą się jak zrobione z trocin. Felgi
cały czas brudne.
opinie puchar
Dodano:2020-06-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Przewody zapłonowe - zestaw BREMI (233/200) Bremi produkuje naprawdę bardzo dobre przewody WN. Szczerze polecam zakupy w Iparts.pl!!!
opinie puchar
Dodano:2020-06-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Cewka zapłonowa BREMI (11866T) Bezproblemowa wymiana, auto wreszcie pracuje równo. Ustąpiły objawy takie jak szarpanie. Przjechałem już 30000tys. km ! Rewelacja
opinie puchar
Dodano:2020-06-07
Ocena:
3/5
dla produktu: Termostat układu chłodzenia MAXGEAR (67-0072) Termostat bez uszczelnienia...
opinie puchar
Dodano:2020-06-03
Ocena:
3/5
dla produktu: Filtr oleju BOSCH (F 026 407 078) Polecam te filtry montując innej firmy wyskakiwał błąd Bosch to firma naprawdę bardzo precyzyjna polecam Bosch i zdecydowanie IParts
opinie puchar
Dodano:2020-06-03
Ocena:
5/5
dla produktu: FILTR POWIETRZA FORD 1.6TDCI ORYGINAŁ OEM (1232496) Filtr bardzo dobry przesyłka dotarła ekspresowo polecam tą Firmę bo warto.
opinie puchar
Dodano:2020-05-31
Ocena:
1/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet A.B.S. (37457) Wyrzuciłem po 1000 km. Brak okładziny tłumiącej. Niemiłosiernie piszczały. Nie pomogło nakładanie pasty etc. Zamieniłem na Bosch'a
opinie puchar
Dodano:2020-05-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy MAXGEAR (26-0396) Dobrze do Honda Civic VII
opinie puchar
Dodano:2020-05-25
Ocena:
2/5
dla produktu: Linka sterowania sprzęgłem MAXGEAR (32-0330) Do 206 s16 srednio pasuje - trzeba bylo giac mocowanie, zeby weszlo.. Do tego pedał jest za wysoko - nie polecam
opinie puchar
Dodano:2020-05-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Zawór EGR MAGNETI MARELLI (571822112050) Zawór działa sprawnie i bez problemów.
opinie puchar
Dodano:2020-05-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BOSCH (0 242 240 653) Auto odżyło po wymianie świec, wcześniej miałem założone Denso też irydowe których nie polecam, a cenowo wypadają tak samo.
opinie puchar
Dodano:2020-05-20
Ocena:
3/5
dla produktu: Zestaw naprawczy mocowania amortyzatora KYB (SM1922) Stanowczo nie polecam. Kupione 12.04.2019 i założone w aucie jeszcze tego samego dnia. 13 maja bez żadnych wcześniejszych objawów wybiło mi cały amortyzator z kielichem. Dobrze, że Citroen C2 ma dodatkowe wzmocnienie przy błotniku i na nim zatrzymał się kielich. Data produkcji mocowania 2016. Szkoda, że takiemu producentowi przytrafia się taka wpadka!
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Tuleja wahacza TRW (JBU100) Bardzo dobr jakoś!
Polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
4/5
dla produktu: Wazelina techniczna K2 TRW (B400) Dobry produkt, ciężko jednak zaaplikować małą porcje wazeliny bo pojemnik jest pod dużym ciśnieniem. Warto kupić, zabezpiecza mi klemy i bieguny akumulatora
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
4/5
dla produktu: Uchwyt na telefon do deski rozdzielczej typ: A-żel (53 - 86 mm) TRW (TEL-A-ZEL) Dobry produkt, przyssawka dość dobrze trzyma się i to deski rozdzielczej. Ciężko przy podszybiu wyregulować dobre położenie telefonu, bo ma bardzo dużo możliwych ustawień ale jak już się uda to jest ok. Ogólnie warto było kupić.
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
4/5
dla produktu: Szczotko-skrobaczka 65 cm VIRAGE TRW (97-015) Robi swoje zadanie bo jest długa i na teleskopie. Uwaga, bo może rysować szyby. Polecam przeszlifowane skrobanka drobnym 1500 papierem ściernym, aby nie był tak bardzo ostry.
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Ściereczka z mikrofibry SONAX TRW (416100) Bardzo dobrze zbiera wilgoć, dobra jakoś materiału, nie zostawia smug.
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
4/5
dla produktu: Preparat do czyszczenia kokpitu K2 Polo Protektant 700 ml TRW (K417M) Miły zapach, czyszczę nim wszystkie plastiki oraz skórzaną kierownicę, którą dobrze impregnuje. Jedyny minus za atomizer, który dość intensywnie chrapie po różnych powierzchniach, nie koniecznie tylko tam gdzie chcieliśmy. Preparat jak na mleczko jest trochę tłusty więc jak poleci na szyby czy tapicerkę to zostawia ślady.
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  43