Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-04-07
Ocena:
10/10
ekspresowa dostawa. produkty oryginalne. Obsługa doradziła mi co powinienem kupić do swojego samochodu. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-04-07
Ocena:
10/10
czesci odpowiednio bezpiecznie zapakowane. wszystko pasuje.
opinie puchar
Dodano:2020-04-07
Ocena:
10/10
Szybko dostarczyli, co nie jest takie oczywiste w ostatnim czasie. Po zamontowaniu działa wszystko sprawnie. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-04-07
Ocena:
9/10
Bardzo dobry sklep ,dobre ceny brakuje mi tylko akcesorii tuningowych do kabiny jak i zewnetrznych
opinie puchar
Dodano:2020-04-03
Ocena:
10/10
Na plus: fajny, intuicyjny sposób wyszukiwania części na stronie, bardzo dobry dostęp części w atrakcyjnych cenach (porównywałem z konkurencją), szyba i sprawna realizacja zamówienia, nadspodziewanie solidnie zapakowane przesyłki.
In minus: to wciąż przed Wami :-))))
Miło być Waszym klientem - pozdrawiam
opinie puchar
Dodano:2020-03-30
Ocena:
10/10

uprzejmy i rzeczowy pan na stronie doradził co i jak powinno pasować. udane zakupy.

opinie puchar
Dodano:2020-03-27
Ocena:
10/10

Wszystko zgodne z opisem. przyszło dobrze zapakowane i w ekspresowym tempie. na pewno wrócę w razie potrzeby. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-03-27
Ocena:
10/10

Wszystkie części pasowały do samochodu. Bezpiecznie zapakowane, full profeska!

opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
10/10
największy asortyment na rynku - co potrzebowalem to znalazłem. 10/10
opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
10/10
Szybki i sprawny kontakt z obsługą sklepu. Chciałem zwrócić jedną część i nie było żadnych ale. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
10/10
Wszystko co zamówiłem oryginalnie zapakowane i dostarczone szybko. Dużo fajnych promocji. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-03-22
Ocena:
10/10

Porządny support. Ten Pan z którym rozmawiałem widać, że się zna na rzeczy. Po dwóch dniach części były u mnie.

opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
8/10
jak damnie sklep jeden z lepszych brakuje jedynie dobrego opisu cześć, no niestety część z z seryjnych samochodów zado popsują do automatów a to nie jest zbyt dobrze opisane
opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
10/10
tanie części - nigdzie nie było taniej. dostawa za free - robiłem większe zamówienie na wiosenne wymiany do samochodów. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
10/10
Obsługa na czacie miła i pomocna. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
10/10
Wszystko super - całość zamówienia przebiegła OK.
opinie puchar
Dodano:2020-03-19
Ocena:
10/10
Super sklep. Przy zamówieniu złej części oddają kasę bez problemu. Pomogą w dobraniu odpowiedniej części.
opinie puchar
Dodano:2020-03-16
Ocena:
10/10

pozytywnie zaskoczony realizacją zamówienia. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-03-12
Ocena:
10/10

robię zakupy od lat i zawsze wszystko w najlepszym porządku.

opinie puchar
Dodano:2020-03-10
Ocena:
10/10
Znają się na częściach i potrafią pomóc dobrać. ceny konkurencyjne z innymi sklepami online.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2021-05-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw narzędziowy 1/4", 3/8" 73 SZT. TOP TOOLS (38D500) Bardzo dobre narzędzia
opinie puchar
Dodano:2021-05-23
Ocena:
3/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet METELLI (22-0294-0) Super towar,polecam!
opinie puchar
Dodano:2021-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa VREDESTEIN SnowTrac 5 185/60 R15 88T VREDESTEIN (18560R1588TSNOWTRAC5XL) Mam takie opony w innym samochodzie, sprawdzone przez klika sezonów. Super zimówki, warto kupić. Doskonała przeczepność na śniegu, lodzie, błocie pośniegowym.
opinie puchar
Dodano:2021-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Lusterko zewnętrzne BLIC (5402-02-2001830P) Lusterko zgodne z opisem i oczekiwaniami
opinie puchar
Dodano:2021-05-21
Ocena:
3/5
dla produktu: Kompresor klimatyzacji NISSENS (89308) Uważajcie na ten zakup. Zastosowane cewki są niepowtarzalne - nie ma szans kupić drugich o tak dziwnych wymiarach. Kupiłem ten kompresor z wadliwą cewką i był zupełny klops. Nie ma na rynku cewek do tego patentu. Mnie czeka przeprawa ze zwrotem gotówki. Pieniądze wydane (w tym usługa mechanika) a klima nie chodzi.
opinie puchar
Dodano:2021-05-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge LL 5W30 4 litry CASTROL (5W30/4/EDGELL) Od zakupu w salonie, a minęło już lat 10, używam tylko oleju tej marki w moim Mitsubishi COLT i wszystko jest OK;Polecam !
opinie puchar
Dodano:2021-05-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza FILTRON (AP 195) Produkt spełnia zadanie od wielu lat;Jest POLSKIEJ PRODUKCJI i w umiarkowanej cenie;Polecam
opinie puchar
Dodano:2021-05-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju MANN-FILTER (W 67) Wszystko OK;Od lat bez zarzutów
opinie puchar
Dodano:2021-05-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Czujnik zbliżeniowy SKV GERMANY (28SKV029) Czujnik zamontowany razem z trzema oryginalnymi Audi - jego działanie w niczym nie odbiega od pozostałych. To najlepsza rekomendacja.
opinie puchar
Dodano:2021-05-17
Ocena:
3/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa MASTER-SPORT (24012201511-PCS-MS) Trudno powiedzieć , ponieważ zamówione tarcze nie pasują ! Do zwrotu .
opinie puchar
Dodano:2021-05-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn do spryskiwaczy zimowy z lejkiem IPARTS -22°C 5 litrów (czerwony) - wieloowocowy IPARTS (PLYN5ZIMA) Produkt zakupiny jakies 2 tyg temu. Sprawdza się lepiej niż wiele płynów letnich - lepiej czyści owady z szyby. Ładnie Pachnie. Oceniam Pozytywnie
opinie puchar
Dodano:2021-05-16
Ocena:
4/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA) POLECAM. DOBRA CENA.
opinie puchar
Dodano:2021-05-15
Ocena:
1/5
dla produktu: Klucz do świec zapłonowych VIRAGE 16 mm AMTRA (96-015) No cóż,złamała się rączka.
opinie puchar
Dodano:2021-05-15
Ocena:
3/5
dla produktu: Silnik wycieraczek IPARTS (SI000027) Oryginał Valeo kosztuje 350 złotych. Wiadomo, że w tej cenie nie spodziewałem się jakości 1:1 ale mimo wszystko trochę się zawiodłem. Niestety jest to tani chińczyk i najbardziej słychać to po działaniu. Oryginał Valeo w zasadzie siedząc w aucie nie słyszalny, jedynie ledwo wydaje dźwięk jak trzyma się go wymontowanego w ręce. A ten chińczyk rzęzi niemiłosiernie. Jakość wykonania nienajgorsza. Dyskwalifikacja przez głośność pracy, która jest ogromna. Trwałości nie oceniam, gdyż opinię dodaję dzień po zapoznaniu się z produktem.
opinie puchar
Dodano:2021-05-13
Ocena:
3/5
dla produktu: Filtr kabinowy JAPANPARTS (FAA-CH5) Za luźny, nie pasuje do
Chrysler VOYAGER IV (RG, RS) (1999.09 - 2008.12) 2.8 CRD 150KM, 110kW
opinie puchar
Dodano:2021-05-13
Ocena:
3/5
dla produktu: Filtr kabinowy FILTRON (K 1083A) K1083a nie pasuje do Toyota YARIS VERSO VAN Furgon (_P2_) 1.3 VVTi (NCP22_) Furgon 86KM, 63kW (2000.03 - 2005.09) winien byż k1183a, można przyciąć ale wtedy w plecy 20 zł
opinie puchar
Dodano:2021-05-11
Ocena:
3/5
dla produktu: Pompa wody DOLZ (H215) Nie polecam tego produktu. 13 tyś. km po wymianie i po pompie-cieknie (Hyundai Tucson 2,0 CRDI).
opinie puchar
Dodano:2021-05-11
Ocena:
1/5
dla produktu: Apteczka samochodowa przylepna (na rzepy) GODMAR (104) Rzepów brak!!!
Sam pokrowiec się przyda, po doposażeniu.
opinie puchar
Dodano:2021-05-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA) Polecam wodę destylowaną ze sklepu iparts. Niektórzy mówią o niej magiczna i wlewają ją nawet do herbaty. Ja osobiście używam do mycia auta, żeby nie pojawiały się smugi. Czyści lepiej niż Cilit Bang.
opinie puchar
Dodano:2021-05-04
Ocena:
3/5
dla produktu: Pióro wycieraczki DENSO (DRB-030) ta wycieraczka niestety nie pasuje do mojego Mitsubishi Colta VI
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  44