Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-07-12
Ocena:
10/10
Super sklep!
Wachowe doradztwo, miła obsługa!
Wszystkie części które zamówiłem, pasowały bez problemu!
Dobra robota panowie!
Pozdrawiam!
opinie puchar
Dodano:2020-07-07
Ocena:
10/10
SZOK!!! Odesłałem część błędnie zamówioną i pieniądze wróciły na konto w przeciągu 3 dni.
DUŻY POZYTYW. POLECAM!!!
opinie puchar
Dodano:2020-07-02
Ocena:
9/10
Strona troszkę mieli ale sam sklep bardzo fajny zwroty bezproblemowe, szybkie wysyłki
opinie puchar
Dodano:2020-06-09
Ocena:
10/10
Kupowałem w tym sklepie części już kilka razy i zawsze 100% zadowolony. Cenię sobie za fachową obsługę i konkurencyjne ceny.
opinie puchar
Dodano:2020-05-22
Ocena:
10/10

Już wiele części kupiłem. I z czystym sumieniem polecam ten sklep! Nigdy się nie zawiodłem, a części idelanie są dobierane. Miły kontakt, fachowe doradztwo! Poleciłem ten sklep paru znajomym i nie spotkałem się z ich stony z niezadowoleniem. W 100 % POLECAM

opinie puchar
Dodano:2020-05-15
Ocena:
10/10
Wszystko w jak najlepszym porządku, świetne ceny.
opinie puchar
Dodano:2020-05-06
Ocena:
10/10
Ceny - SUPER! Obsługa zawsze fachowa i gotowa doradzić. Pomyłka w zamówionych częściach? Nie ma problemu, wymienią na właściwą część. Bardzo polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-05-03
Ocena:
5/10
Jestem klientem Sklepu od kilkunastu lat. i nigdy nie zawiodłem się na doradzanych przez konsultantach częściach , które chcizłem kupić do polo classic 1.4 . Od 5 lat zamawiam części do 4 aut w rodzinie,VW, Opel Astra ,Fiat punto i grande punto. . Zawsze jestem profesjonalnie i z wysokim poziomem kultury obsługiwany. Cechy: szybia dostawa i idealnie zapakowane części. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-04-30
Ocena:
10/10
Polecam, części zgodne z zamówieniem. Ekspresowa dostawa.
opinie puchar
Dodano:2020-04-21
Ocena:
10/10
Wszystko super, dostawa szybka, części tanie i starannie zapakowane. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-04-07
Ocena:
10/10
ekspresowa dostawa. produkty oryginalne. Obsługa doradziła mi co powinienem kupić do swojego samochodu. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-04-07
Ocena:
10/10
czesci odpowiednio bezpiecznie zapakowane. wszystko pasuje.
opinie puchar
Dodano:2020-04-07
Ocena:
10/10
Szybko dostarczyli, co nie jest takie oczywiste w ostatnim czasie. Po zamontowaniu działa wszystko sprawnie. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-04-07
Ocena:
9/10
Bardzo dobry sklep ,dobre ceny brakuje mi tylko akcesorii tuningowych do kabiny jak i zewnetrznych
opinie puchar
Dodano:2020-04-03
Ocena:
10/10
Na plus: fajny, intuicyjny sposób wyszukiwania części na stronie, bardzo dobry dostęp części w atrakcyjnych cenach (porównywałem z konkurencją), szyba i sprawna realizacja zamówienia, nadspodziewanie solidnie zapakowane przesyłki.
In minus: to wciąż przed Wami :-))))
Miło być Waszym klientem - pozdrawiam
opinie puchar
Dodano:2020-03-30
Ocena:
10/10

uprzejmy i rzeczowy pan na stronie doradził co i jak powinno pasować. udane zakupy.

opinie puchar
Dodano:2020-03-27
Ocena:
10/10

Wszystko zgodne z opisem. przyszło dobrze zapakowane i w ekspresowym tempie. na pewno wrócę w razie potrzeby. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-03-27
Ocena:
10/10

Wszystkie części pasowały do samochodu. Bezpiecznie zapakowane, full profeska!

opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
10/10
największy asortyment na rynku - co potrzebowalem to znalazłem. 10/10
opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
10/10
Szybki i sprawny kontakt z obsługą sklepu. Chciałem zwrócić jedną część i nie było żadnych ale. Polecam!
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2022-06-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator KRAFT AUTOMOTIVE (4011009) W pierwszych wrażeniach po 400km b.dobrze działa.
opinie puchar
Dodano:2022-06-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw akcesoriów klocków hamulcowych A.B.S. (1218Q) Prawdopodobnie błędnie opisane ponieważ to jest zestaw na przód a nie tył
opinie puchar
Dodano:2022-06-15
Ocena:
4/5
dla produktu: Filtr kabinowy ASHIKA (21-TY-TY7) dobry tani filtr, dobrze dopasowany
po 6 miesiącach był nadal cały chociaż pełny zanieczyszczeń ogólnie polecam
opinie puchar
Dodano:2022-06-15
Ocena:
2/5
dla produktu: Filtr powietrza MEAT & DORIA (16021) wygląd/wykonanie filtra m&d sprawia wrażenie jakby kosztował 10 pln ja zapłaciłem 30 zł. chyba przepłaciłem.
Poprzednio miałem filtr valeo i on sprawiał solidniejsze wrażenie gumowa uszczelka na brzegu, grubszy więcej materiału wniosek lepjej dopłacić 7zł i kupić valeo
opinie puchar
Dodano:2022-06-15
Ocena:
4/5
dla produktu: Uszczelka pokrywy zaworów CORTECO (440067P) Uszczelka nie pasuje do silnika AUY. Trzeba rzeźbić nożykiem.
opinie puchar
Dodano:2022-06-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Korek spustowy miski olejowej SWAG (30 94 7197) Pasuje,prawie rok po wymianie nic narazie nie cieknie ;)
audi 1.8tfsi b8 (cjeb) następny korek będzie ten sam..
opinie puchar
Dodano:2022-06-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw naprawczy mocowania amortyzatora KAMOKA (209132) mocowanie pasuje idealnie, szybka dostawa niska cena
opinie puchar
Dodano:2022-06-12
Ocena:
1/5
dla produktu: Silnik elektryczny NISSENS (87021) Po montażu okazało się, że nie działa... Zobaczę co powie elektryk samochodowy.
opinie puchar
Dodano:2022-06-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju FILTRON (OE 667) Pasuje, i co tu dużo mówić o filtrze, działa
opinie puchar
Dodano:2022-06-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy FILTRON (K 1066A) Wszystko ok.
opinie puchar
Dodano:2022-06-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Uszczelka pokrywy zaworów ELRING (660.270) Nie poci się i pasuje.
opinie puchar
Dodano:2022-06-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Uszczelka kolektora dolotowego REINZ (71-37568-00) Działa i pasuje, znaczy chyba że w porządku.
opinie puchar
Dodano:2022-06-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Uszczelnienie REINZ (70-31414-10) Silikon jak silikon.
opinie puchar
Dodano:2022-06-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw naprawczy mocowania amortyzatora SNR (KB659.23) Jak zawsze wszystko ok.
opinie puchar
Dodano:2022-06-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator KRAFT AUTOMOTIVE (4005385) Na razie brak jakichkolwiek problemów. Mam nadzieje, że będą długo służyły.
opinie puchar
Dodano:2022-06-11
Ocena:
1/5
dla produktu: Wysprzęglik centralny sprzęgła VALEO (810101) Lipa, próba założenia w focus mk3 1.6tdci zakończyła się nieszczelnością w miejscu włączenia przewodu hydraulicznego. Trzeba było drugi raz zwalać skrzynię i końcówkę przyłączeniową użyć ze starego wysprzeglika Sachsa. Ewidentnie nie pasuje do modelu 1.6TDCi 95KM
opinie puchar
Dodano:2022-06-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Miska olejowa VIKA (11031802401) W opisie produktu znajduje się błąd i ta miska otwór na czujnik oleju niestety ma, co dało mi dodatkowy ekstra problem do rozwiązania w postaci zaślepienia tego otworu. Oprócz tego bez zarzutu, miska zamontowana i spełnia swoje zadanie.
opinie puchar
Dodano:2022-06-10
Ocena:
1/5
dla produktu: Miska olejowa KLOKKERHOLM (9523473) Jakość tragiczna, odstające aluminium w miejscu na silikon lub uszczelkę, dodatkowo miska przyszła z pęknięciem przez całą szerokość, pęknięcie nie duże jednak na pewno po zamontowaniu olej by ciekł, polecam wziąć coś droższego
opinie puchar
Dodano:2022-06-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki JAPKO (SJX45C) Bez zastrzeżeń.
opinie puchar
Dodano:2022-06-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza DENCKERMANN (A140003) Zgodny z opisem. Pasuje i filtruje.
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  44