Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-03-25
Ocena:
10/10
Wszystko co zamówiłem oryginalnie zapakowane i dostarczone szybko. Dużo fajnych promocji. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-03-22
Ocena:
10/10

Porządny support. Ten Pan z którym rozmawiałem widać, że się zna na rzeczy. Po dwóch dniach części były u mnie.

opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
8/10
jak damnie sklep jeden z lepszych brakuje jedynie dobrego opisu cześć, no niestety część z z seryjnych samochodów zado popsują do automatów a to nie jest zbyt dobrze opisane
opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
10/10
tanie części - nigdzie nie było taniej. dostawa za free - robiłem większe zamówienie na wiosenne wymiany do samochodów. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
10/10
Obsługa na czacie miła i pomocna. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-03-20
Ocena:
10/10
Wszystko super - całość zamówienia przebiegła OK.
opinie puchar
Dodano:2020-03-19
Ocena:
10/10
Super sklep. Przy zamówieniu złej części oddają kasę bez problemu. Pomogą w dobraniu odpowiedniej części.
opinie puchar
Dodano:2020-03-16
Ocena:
10/10

pozytywnie zaskoczony realizacją zamówienia. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-03-12
Ocena:
10/10

robię zakupy od lat i zawsze wszystko w najlepszym porządku.

opinie puchar
Dodano:2020-03-10
Ocena:
10/10
Znają się na częściach i potrafią pomóc dobrać. ceny konkurencyjne z innymi sklepami online.
opinie puchar
Dodano:2020-03-08
Ocena:
10/10
Szybka wysyłka, obsługa na najwyższym poziomie i ceny idealne na każdą kieszeń, jestem bardzo zadowolony z zakupu , i napewno nie będzie to ostatni mój zakup z tej strony
opinie puchar
Dodano:2020-03-06
Ocena:
10/10
Wszystko w jak najlepszy porządeczku. Paczka dostarczona pod drzwi. Części pasują, autko jeździ.
opinie puchar
Dodano:2020-03-04
Ocena:
10/10
wszystko ok,polecam !
opinie puchar
Dodano:2020-03-03
Ocena:
10/10

całe zamówienie OK. dostawa szybka. części się zgadzają z zamówieniem

opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
Jestem stałym klientem. Zawsze miło i przyjemnie. Wszystko mają w dobrych cenach.
opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
fachowa obsługa która zawsze odpowiednio doradzi.
POLECAM! największy wybór części w internecie!!!
opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
POLECAM WSZYSTKO OK
opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
Najwyższa jakość obsługi i realizacji zamówienia. Od lat robię zakupy!
opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
Kurier dostarczył paczkę po dwóch dniach od zamówienia w sklepie co jest dobrym czasem. zamówienie się zgadzało. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-03-01
Ocena:
10/10

Dostawa super. Części nowe. nic więcej nie oczekuje od dobrego sklepu. Polecam

Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2022-06-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Wahacz zawieszenia koła OPTIMAL (G6-073) Zamontowany. Ustawienie zbieżności bez zmian. Jest ok.
opinie puchar
Dodano:2022-06-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Korek - pokrywa CALORSTAT BY VERNET (RC0004) Korek w pełni sprawny i pasujący do Vectry B. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2022-06-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Korek - pokrywa MEYLE (614 800 9001) Korek w pełni sprawny i działa tak jak powinno być w Vectrze B. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2022-06-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Katalizator KLARIUS (370553) Hmm te komentarze są tak podobne że aż pewnie napisała je jedna osoba i to bardziej niż pewne
opinie puchar
Dodano:2022-06-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Mocowanie amortyzatora SWAG (20 54 0007) Bmw e39 touring 2001r. Część pasuje, Póki co sprawuje się dobrze, kierownica w końcu zaczęła prawidłowo odbijać. Czas pokaże jak długo posłuży. Ogólnie polecam zakupu na iparts
opinie puchar
Dodano:2022-06-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Przewody zapłonowe - zestaw IPARTS (ZP000181) Działają dobrze. Znacząco poprawiło się działanie silnika.
opinie puchar
Dodano:2022-06-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica klimatyzacji - skraplacz NRF (35912) Chlodnica kupiona w dobrej cenie. Jakosc jak na te czasy ok założona pasuje działa. Stara 12 lat przezyla ale te nowe wiadomo oszczednosc materialu jak wszystko teraz także zobaczymy
opinie puchar
Dodano:2022-06-05
Ocena:
1/5
dla produktu: Uchwyt na telefon do szyby typ: D (50 - 115 mm) EXTREME (TEL-D) Straszna tandeta, telefonem trzęsie w czasie jazdy. O włożeniu telefonu jedną ręką można pomarzyć a i tak trzeba się namęczyć aby mechanizm przytrzymał telefon.
opinie puchar
Dodano:2022-06-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Termostat układu chłodzenia MAHLE ORIGINAL (TM 2 105) Wszystko gra!
opinie puchar
Dodano:2022-06-03
Ocena:
1/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody BOSCH (1 987 946 467) Nie polecam. pompa wody nie wytrzymała nawet roku. Pojawił się przeciek płynu chłodzącego z zaślepki w korpusie pompy.
opinie puchar
Dodano:2022-06-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator KAMOKA (2000786) Amortyzatory działają prawidłowo, wygląda solidnie. Lepiej dopłacić parę zł do kamoki niż brać chiński zamiennik
opinie puchar
Dodano:2022-06-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy ASHIKA (21-KI-K18) idealny . Polecam zakupy w iParts
opinie puchar
Dodano:2022-06-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza JAPANPARTS (FA-K21S) jest całkiem dobry
opinie puchar
Dodano:2022-06-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej SHELL Helix HX7 5W40 4 litry SHELL (5W40/4/HX7) tani i zgodny z zaleceniem producenta auta
opinie puchar
Dodano:2022-06-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet MAXGEAR (19-1131) polecam
opinie puchar
Dodano:2022-06-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju ASHIKA (10-05-599) bardzo dobry
opinie puchar
Dodano:2022-06-02
Ocena:
2/5
dla produktu: Ściągaczka do wody Banan KUFIETA AKCESORIA (SCW04) Jakość ok, ale nie ściąga dobrze wody
opinie puchar
Dodano:2022-06-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa DENSO (IXEH22TT) Jeszcze nie zamontowałem, ale podzielę się opinią w późniejszym czasie. W tym sklepie kupuję części od lat-polecam.
opinie puchar
Dodano:2022-05-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BOSCH (0 242 229 699) Wszystko pracuje dobrze. Opel Astra H
opinie puchar
Dodano:2022-05-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Sonda lambda NGK (91623) Bardzo dobra i trwała sonda poprzednia tej firmy wytrzymała 500tyś jazdy na lpg i dlatego zdecydowałem sie ponownie na nią
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  44