Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Profesjonalna i szybka obsługa
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Miałem małe problemy z dostawą, ale sklep szybko ogarnął i dostałem paczkę
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Transakcja przebiegła bezproblemowo
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Bardzo miły kontakt z obsługą klienta i fachowe podejście do klienta. Ponadto świetny kontakt mailowy z bieżącym statusem realizacji zamówienia. Towar dostarczony bardzo szybko. Gorąco polecam zakupy w iparts
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Cała transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Bardzo dobre ceny i szybka dostawa, czego chcieć więcej, polecam sklep
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Paczka wysłana tego samego dnia, a następnego dnia już miałem paczkę!
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Wszystko z zamówieniem było w porządku. nie miałem problemów nigdy, a często zamawiam
opinie puchar
Dodano:2019-01-14
Ocena:
10/10
Mimo słabej pogody zamówiony olej przyszedł na czas, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-01-12
Ocena:
7/10
Ogólnie OK ,opisy części dosyć czytelne co do marki,rocznika i typu auta,zawsze zamawiam tyle .że mam dostawę gratis.POLECAM
opinie puchar
Dodano:2019-01-11
Ocena:
10/10
Dostałem to co chciałem, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-01-11
Ocena:
10/10
Towar zgodny zakupem
opinie puchar
Dodano:2019-01-11
Ocena:
10/10
Co roku kupuję olej na iparts, nie miałem nigdy problemów z dostawą ani z zamówieniem. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-01-11
Ocena:
10/10
Dobra firma, wysoki poziom obsługi klienta. Żadnych problemów nie miałem
opinie puchar
Dodano:2019-01-11
Ocena:
10/10
Zakupy szybkie i sprawne. Obsługa na wysokim poziomie, śmiało mogę polecić zakupy w tym sklepie.
opinie puchar
Dodano:2019-01-11
Ocena:
10/10
po raz kolejny zamawiałem i żadnych kłopotów z zakupem czy przesyłką. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-01-11
Ocena:
10/10
Zamówienie zrealizowane bez zastrzeżeń i przesyłka bezpiecznie zapakowana :) Po raz kolejny jestem zadowolony, polecam części z iparts
opinie puchar
Dodano:2019-01-10
Ocena:
10/10

Świetna cena, poprawna obsługa, polecam

opinie puchar
Dodano:2019-01-10
Ocena:
10/10
Klocki, które zamówiłem przyszły bardzo szybko, polecam sklep, na pewno skorzystam w przyszłości!
opinie puchar
Dodano:2019-01-10
Ocena:
10/10
Jak zawsze szybko i profesjonalnie. Polecam sklep
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-05-29
Ocena:
1/5
dla produktu: Pióro wycieraczki CHAMPION (AFL6863AC02) Nie wiem skąd tak dobre opinie o tych wycieraczkach i po jakim czasie były pisane. Moje skoczyły się po 2 miesiącach użytkowania.
Jedne z gorszych jakie miałem. Niezbyt wygórowana cena nie tłumaczy tak słabej jakości. Stosunek cena/ jakość oceniam bardzo nisko.
Może trafił mi się wybrakowany komplet ale więcej ich nie kupię i innym też nie polecę tego produktu.
opinie puchar
Dodano:2019-05-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza BLUE PRINT (ADT322100) POLECAM. DOBRY STOSUNEK JAKOSCI DO CENY
opinie puchar
Dodano:2019-05-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Kompresor klimatyzacji DENSO (DCP50092)

Od kilku miesięcy miałem wrażenie, że klimatyzacja działa nie tak jak należy. Działała po prostu bardzo wolno, tak że nim uzyskałem odpowiednią temperaturę to już czasem zdążyłem wrócić z pracy do domu. Obawiałem się, że to coś z kompresorem i niestety miałem rację. Wiadomo to jest najdroższy element całego układu. Z drugiej strony mogło się okazać, że coś jest nie w porządku z silnikiem lub układem napędowym, więc nie ma tragedii. W każdym razie mechanik polecił mi kompresor klimatyzacji Denso. Poczytałem trochę o produktach tej marki i ostatecznie przyznałem mu rację, że to dobry wybór. Jest to solidna japońska marka, zatem do Toyoty kompresor Denso pasuje doskonale. Zresztą podobno Toyota wykorzystuje te kompresory przy pierwszym montażu, jednak u mnie był on już kiedyś wymieniany, więc miałem kompresor innej marki. Teraz kupiłem ten od Denso i klimatyzacja działa doskonale, także polecam.

opinie puchar
Dodano:2019-05-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza K&N Filters (332802)

Bardzo efektywny filtr powietrza, który skutecznie zatrzymuje zanieczyszczenia, a jednocześnie silnik się nie dusi, co oznacza, że przepustowość powietrza jest wystarczająca. Zawsze słyszałem o zaleceniach wymiany filtra po przejechaniu 10 do 15 tys. kilometrów. Kiedyś się tego trzymałem, ale z ostatniego filtra powietrza K&N Filters korzystałem zdecydowanie dłużej. Zdecydowałem się go wyczyścić, ponieważ producent na to zezwala, i sprawdzić czy po tym zabiegu nie straci sprawności. Okazało się, że nie stracił i spokojnie przejechałem na jednym filtrze ponad 20 tys. km. Dlatego teraz, gdy w końcu przyszedł czas na wymianę, znów zdecydowałem się na filtr powietrza K&N Filters. Nie jest to co prawda najtańszy z filtrów, trzeba przygotować troszkę większą kwotę, ale za to oszczędza się na mniejszej częstotliwości wymian.

opinie puchar
Dodano:2019-05-27
Ocena:
4/5
dla produktu: Opona letnia KUMHO EcoWing ES31 195/65 R15 91H K&N Filters (19565R15ECOWINGES3191HBB70) Brak zastrzeżeń do pracy opony. Auto jedzie pewnie i komfortowo.
Przy mocnym hamowaniu trochę je słychać, ale nie jest to uporczywe.
Polecam Kumho
opinie puchar
Dodano:2019-05-27
Ocena:
5/5
dla produktu: K&N Filters (536022610)

Marka INA jest mi dobrze znana, jednak zawsze kojarzyła mi się z łożyskami. Produkują bardzo dobre łożyska, więc jak zobaczyłem pasek rozrządu INA, to również zdecydowałem się go kupić. Używam go już jakieś 3 miesiące i jest wszystko ok, więc zważając na trwałość łożysk INA, myślę, że jeszcze długo podziała. Pasek kupiłem w sklepie iParts, jak większość części zamiennych.

opinie puchar
Dodano:2019-05-26
Ocena:
4/5
dla produktu: Koło pasowe wału korbowego SKF (VKM93203) w opakowaniu SKF koło pasowe DAYKO które w opakowaniu DAYKO możecie kupić10% taniej
dobra ściema
opinie puchar
Dodano:2019-05-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Tłumik końcowy BOSAL (280147)

Nie wiem czy każdy kierowca wie, czym jest tłumik końcowy, pewnie nie. Niestety często kierowcy nie zdają sobie sprawy z obecności niektórych części w ich samochodzie. Tłumik to drobny element, który może się wydawać nieistotny, ale wcale taki nie jest. Głównie powinien tłumić hałas, nie jest to jakaś bardzo ważna funkcja, bo chodzi tylko o komfort jazdy. Jednak trzeba też więcej mówić o tym, że tłumik końcowy bierze udział w przetwarzaniu spalin, więc poniekąd również od niego zależy, jak duże zanieczyszczenia emituje nasz samochód. Warto o tym pamiętać, montując w pojazdach sprawdzone tłumiki końcowe. Jeśli o mnie chodzi wybrałem tłumik końcowy Bosal i jestem bardzo z tego zadowolony. Przed zakupem skonsultowałem się ze specjalistami, którzy przekonali mnie, że korzystając z tego tłumika będę mniej zanieczyszczał środowisko. Jeśli chodzi o tłumienie hałasu również skuteczność tłumika jest bardzo dobra.

opinie puchar
Dodano:2019-05-23
Ocena:
1/5
dla produktu: Koło pasowe wału korbowego SKF (VKM93203) Dokonałem zakupu koła pasowego SKF VKM93203 i w takim opakowaniu otrzymałem koło firmy DAYKO które w opakowaniu DAYKO jest w niższej cenie.
opinie puchar
Dodano:2019-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza FILTRON (AP149/1) Wszystko OK
opinie puchar
Dodano:2019-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet HELLA PAGID (8DB355011191) dobre klocki w dobrej cenie moja ocena 5
opinie puchar
Dodano:2019-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet REMSA (113100)

Zestaw Remsa to idealna propozycja dla kierowców, którzy często gwałtownie hamują. Pomimo, że staram się walczyć ze swoimi przyzwyczajeniami, sam należę do takich kierowców. Wiadomo, że nagłe hamowanie to większe tarcie i szybsze zużycie klocków i tarcz hamulcowych, jednak klocki hamulcowe Remsa radzą sobie naprawdę dobrze. Regularnie poddaje je kontroli, żeby sprawdzić, czy aby na pewno nie doszło do zbyt dużego starcia, jednak póki co klocki wyglądają doskonale i tak też pracują. Dołączam się do pozytywnych opinii na temat trwałości klocków tej marki. Jednocześnie skuteczności hamowania też nie można nic zarzucić. Zestaw klocków Remsa cechuje wysoka jakość w połączeniu z relatywnie niską ceną.

opinie puchar
Dodano:2019-05-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica klimatyzacji - skraplacz DELPHI (TSP0225141)

Wybrałem produkt marki Delphi. Przekonała mnie renoma marki, korzystałem w przeszłości z chłodnic Delphi i nigdy nie występowały żadne problemy. Teraz z chłodnicą do klimatyzacji też powinno być ok. Jak na razie wszystko jest dobrze, klimatyzacja działa super, żaden element się nie przegrzewa, jednak nowa chłodnica została zainstalowana dopiero kilka dni temu. O tym, że chłodnica do klimatyzacji Delphi działa dobrze mogę napisać już teraz, a za kilka miesięcy wypowiem się na temat jej wytrzymałości. Wtedy dopiero okaże się, czy faktycznie jest to solidny produkt, ale myślę, że się nie zawiodę.

opinie puchar
Dodano:2019-05-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Zawór EGR PIERBURG (724809650)

Wysokiej jakości zawór sterujący. Wiadomo, cena dosyć wysoka, ale moim zdaniem warto tyle wydać, żeby oszczędzić na naprawach silnika. Widzę wyraźną różnicę po wymianie zaworu właśnie na model od firmy Pierburg. Pamiętam, że w starym mercedesie miałem pompę paliwa i turbosprężarkę od tego producenta. Podzespoły te mnie nie zawodziły, w zasadzie to były bardziej długotrwałe niż można było przypuszczać. Dlatego wyrobiłem sobie dobre zdanie na temat marki Pierburg i postanowiłem znów kupić jej produkt. Na ten moment mogę stwierdzić, że zawór EGR marki Pierburg spełnił moje oczekiwania. Efekty jego działania widzę po pracy silnika, który działa wydajniej niż kiedykolwiek, zarówno przy wysokich, jak i średnich obrotach. Na biegu jałowym praca jednostki napędowej jest równomierna, co niestety nie było normą, gdy miałem zamontowany tani zamiennik, zamiast markowego zaworu EGR.

opinie puchar
Dodano:2019-05-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa ZIMMERMANN (600324352)

Lubię jeździć szybko, co wiążę się z dosyć częstym gwałtownym hamowaniem. Dlatego, gdy przyszło mi wymieniać tarcze hamulcowe, nie miałem wątpliwości, że powinny to być tarcze perforowane. Jednak niewielkie nawiercenia robią swoje – hamulec działa efektywniej, sprawdza się podczas deszczu, do tego tarcza szybko się ochładza. Tym razem wybrałem tarcze hamulcowe Zimmermann. Korzystam z nich już od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Jest to produkt z wysokiej półki, ponieważ skuteczność hamowania i niezawodność w każdych warunkach oceniam jako lepsze niż w przeciętnych tarczach perforowanych. Również trwałość tarcz jest więcej niż zadowalająca. Co prawda kilka miesięcy to jeszcze niezbyt długi czas użytkowania, jednak na większości tarcz byłyby już widoczne pierwsze ślady zużycia. Natomiast ostatni przegląd wykazał, że tarcze hamulcowe są w nienaruszonym stanie.

opinie puchar
Dodano:2019-05-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2358401)

Ostatnie miesiące to najgorszy czas w życiu mojego Peugeota. Dosłownie nie ma tygodnia, żeby coś się nie zepsuło czy nie zużyło. Moje wydatki na samochód rosną niemiłosiernie, dlatego staram się oszczędzać na częściach zamiennych. Szukam najtańszych elementów, jednocześnie chcę też, żeby były wysokiej jakości. Jest to dla mnie oczywiste, że w przypadku klocków hamulcowych ta jakość jest szczególnie ważna, bo przecież chodzi o bezpieczeństwo moje i moich dzieci, jednak za klocki również nie chciałem przepłacać. Poszperałem trochę w sieci i trafiłem na klocki hamulcowe Textar, przedstawiane zwykle jako bardzo sprawne, a jednocześnie dostępne w niskiej cenie. Klocki zostały już nawet kilkukrotnie sprawdzone w deszczu i spisywały się znakomicie.

opinie puchar
Dodano:2019-05-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Kompresor klimatyzacji DELPHI (TSP0155802)

Kompresor od Delphi to sprzęt najwyższej jakości. Korzystam z urządzeń od Delphi już przeszło dekadę i jak do tej pory jeszcze się nie zawiodłem. Nie dalej jak ok. 2 miesiące temu wymieniłem auto, zdecydowałem się na Opla Zafirę. Nie ukrywam, że nieco minimalizowałem koszty zakupy, dlatego w samochodzie było trochę rzeczy do remontu. Między innymi od razu było wiadomo, że do wymiany jest klimatyzacja. Tak jak wspominałem, ufam firmie Delphi, więc zdecydowałem się kupić kompresor klimatyzacji tej marki. Jego cena może nie jest najniższa, ale za to mam względną pewność, że co najmniej przez kilka najbliższych lat nie będę musiał wymieniać tej części. Klimatyzacja obecnie działa szybko i sprawnie, temperatura w kabinie zmienia się błyskawicznie. Do tego praca kompresora jest cicha, zupełnie nie zakłóca komfortu jazdy. Polecam kompresor Delphi i inne części od tego producenta.

opinie puchar
Dodano:2019-05-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BRECK (235810070210)

Z klocków hamulcowych Breck zacząłem korzystać, gdy kupiłem Volkswagena Polo. Był to zupełny przypadek, po prostu kupiłem samochód, w którym zamontowane były właśnie takie klocki. Byłem bardzo zadowolony z ich działania, nigdy nie miałam problemów z hamowaniem nawet w najtrudniejszych warunkach, czy to na lodzie, czy też w deszczu. W pewnym momencie włączył się czujnik sygnalizujący zużycie klocków. Co ciekawe, wcale nie zauważyłem, aby hamulce źle działały. Oddałem pojazd do mechanika, żeby sprawdził, czy to nie jest jakiś fałszywy alarm czujnika, okazało się jednak, że faktycznie klocki są już trochę zużyte – nie na tyle by utrudniać hamowanie, ale na tyle, by już je wymienić. Tak więc dodatkowy plus za czujnik, który faktycznie skutecznie działa. Podsumowując, są to skuteczne, nowoczesne klocki hamulcowe, którym można w pełni zaufać, dlatego właśnie je zamówiłem.

opinie puchar
Dodano:2019-05-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Hak holowniczy WESTFALIA (305429600001)

Lubimy z rodziną wybrać się za miasto z rowerami, dlatego dosyć często wożę dwukołowce. Szukałem solidnego haka holowniczego, który umożliwi mi komfortowy i bezpieczny przewóz i w końcu znalazłem hak holowniczy Westfalia. Do tego wyboru skłoniła mnie głównie renoma marki. Westfalia od lat uchodzi za lidera w tym segmencie części motoryzacyjnych, więc nie widzę powodu, żeby nie ufać produktom tej marki. Doceniam również możliwość łatwego demontażu kuli. Dzięki temu pojazd lepiej się prezentuje, kiedy akurat nic nie przewożę. Obecnie mija czwarty miesiąc od momentu, gdy zamontowałem hak Westfalia. Nie widzę śladów zużycia i nie spodziewam się ich zobaczyć. Zgodnie z tym, co wyczytałem w komentarzach innych użytkowników, hak nie chwyta też rdzy. Tak więc polecam wszystkim ten hak holowniczy, powinien spełnić oczekiwania każdego.

opinie puchar
Dodano:2019-05-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy BOSCH (1987432012)

Dużo jeżdżę samochodem i lubię jeździć, dlatego dbam bardzo o to, aby w samochodzie było komfortowo. Kiedy nieprzyjemnie pachnie i czuję każdy zapach z zewnątrz z pewnością komfortowo nie jest. Dlatego szukałem dobrego filtra kabinowego, który rozwiąże problem nieprzyjemnych zapachów. Zdziwiłem się, ponieważ spotkało mnie kilka rozczarowań. Byłem święcie przekonany, że zakup filtra będzie łatwy, że generalnie większość urządzeń znanych marek działa z podobną skutecznością. Niestety jest inaczej, ale trafiłem w końcu na filtr kabinowy Bosch i jest po problemie. Niemal natychmiast po zamontowaniu filtra w kabinie zapanował przyjemny zapach. Skuteczność jest świetna, zobaczymy jak będzie z trwałością, kiedy będę musiał wymieniać filtr. Mam uzasadnioną nadzieję, że niezbyt szybko, w końcu Bosch to firma znana z solidności.

1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  19