Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-02-29
Ocena:
10/10

POLECAM! Wszystko OK

opinie puchar
Dodano:2020-02-28
Ocena:
10/10

Stronka super działa, duży wybór cześci, zdecydowanie polecam

opinie puchar
Dodano:2020-02-28
Ocena:
10/10

konkretne opakowanie, szybka wysyłka. Wszystko w jak najlepszym porządku. POLECAM!!!

opinie puchar
Dodano:2020-02-27
Ocena:
10/10
Otrzymałem kompletny zestaw który zamawiałem. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-25
Ocena:
10/10

Szybka wysyłka - a na czasie mi zależało, ponieważ auto domagało się szybkiej naprawy. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-02-17
Ocena:
10/10
Obsługa na stronie pomogła mi dobrać odpowiednie zamienniki do mojego Volvo. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-17
Ocena:
10/10
szybko, tanio i bezpiecznie! mam zaufanie do tego sklepu.
opinie puchar
Dodano:2020-02-17
Ocena:
10/10
zero problemów. poaczka po dwóch dniach. POLECAM
opinie puchar
Dodano:2020-02-17
Ocena:
10/10
Wszystko w porządku z zamówieniem. Zamówiłem klocki, tarcze i amortyzatory do samochodu i wszystko pasowało. Wysoka jakośc, oryginalne czesci samochodowe.
opinie puchar
Dodano:2020-02-14
Ocena:
10/10
Towar który otrzymałem zgodny z opisem dostępnym na stronie. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-14
Ocena:
10/10
Obsługa kompetentna, szybko reagują i dobrze wszystko mi wysłali.
opinie puchar
Dodano:2020-02-14
Ocena:
10/10
Towar jak zawsze najwyższa jakość. Dostwa w dwa dni.
opinie puchar
Dodano:2020-02-14
Ocena:
10/10
Szybko i bez problemu całość zamówienia. Dużo części tańszych niż u innych sprzedawców i sklepów. To nie moje pierwsze zakupy i z pewnością będę wracał i polecał innym.
opinie puchar
Dodano:2020-02-13
Ocena:
10/10
otrzymałem to co zamówiłem u konsultanta. Pozytywne zaskoczenie.
opinie puchar
Dodano:2020-02-13
Ocena:
10/10
Bardzo jestem zadowolony z oferty sklepu oraz z zamówionych części. Wszystko czego szukałem znalazłem w jednym sklepie!
opinie puchar
Dodano:2020-02-13
Ocena:
10/10
najlepsze ceny w internecie! oryginalne części znanych światowych producentów - polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-13
Ocena:
10/10
bardzo łatwo się zamawia - wygoda i super cena części samochodowych.
opinie puchar
Dodano:2020-02-12
Ocena:
10/10

10/10 Pomocni panowie na infolinii doradzą co trzeba i dobiorą. Ja problemów nie miałem. Stały klient

opinie puchar
Dodano:2020-02-12
Ocena:
10/10
Szybko przyszla paczka z czesciami do mojego audi. Wszystko oryginalne i dziala. Po wymianie super.
opinie puchar
Dodano:2020-02-12
Ocena:
10/10
prosto szybko i wygodnie. Polecam zakupy
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Ściereczka z mikrofibry SONAX (416100) Bardzo dobrze zbiera wilgoć, dobra jakoś materiału, nie zostawia smug.
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
4/5
dla produktu: Preparat do czyszczenia kokpitu K2 Polo Protektant 700 ml (K417M) Miły zapach, czyszczę nim wszystkie plastiki oraz skórzaną kierownicę, którą dobrze impregnuje. Jedyny minus za atomizer, który dość intensywnie chrapie po różnych powierzchniach, nie koniecznie tylko tam gdzie chcieliśmy. Preparat jak na mleczko jest trochę tłusty więc jak poleci na szyby czy tapicerkę to zostawia ślady.
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
1/5
dla produktu: Płyn do mycia szyb K2 Nuta atomizer 770 ml (K507) Brudzi szyby a nie myje
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn zimowy do spryskiwaczy PROWIPE - 22°C niebieski 5 Litrów (PROWIPEZIMA5L) Bardzo dobry miły zapach nie zdarza. Warto.
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
2/5
dla produktu: Kompresor samochodowy VIRAGE 12v 250 psi - 18bar (93-015) Pompować pompuje ale brak jemu wyłącznika na obudowie oraz manometr to ja nie wiem jaka ma dokładność ale jego wskazania pozostawiają wiele do życzenia. Na stacji opony pompowane na 2.4 bara (na różnych stacjach)a tu pokazuje że są 2 bary
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
2/5
dla produktu: Gąbka obszyta perforowana VIRAGE (97-005) Nie chcę zbierać wilgoci, rozmazuje szyby a nie wyciera.
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
3/5
dla produktu: Dodatek do oleju napędowego antyżel K2 DFA-39 500 ml (T300) Ciężko ocenić jego dziallanie bo zima była lekko do minus 7 st. Auto paliło w bądź razie.
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
1/5
dla produktu: Ciśnieniomierz do samochodów osobowych VIRAGE zakres 0-5,5 bar (93-009) Rozpadł się po kilku pomiarach.
opinie puchar
Dodano:2020-05-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona letnia VREDESTEIN UlTrac Satin 225/40 R18 92Y (22540R1892YULTRACSATINXL) Polecam !
opinie puchar
Dodano:2020-05-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Pokrywa wlewu oleju TOPRAN (108 232) polecam. dobry plastik, dobra cena. szybka wysyłka
opinie puchar
Dodano:2020-05-15
Ocena:
1/5
dla produktu: Filtr paliwa BOSCH (1 457 434 324) Nie polecam po 2 tygodniach zaczął cieknąć.
opinie puchar
Dodano:2020-05-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet KRAFT AUTOMOTIVE (6010040)

Klocki udało mi się tu znaleźć w lepszej cenie niż w lokalnym sklepie motoryzacyjnym, w dodatku nie musiałem wychodzić z domu, a klocki dotarły do mnie w ciągu 48 godzin – super sprawa! Produkt mogę z czystym sumieniem polecić.

opinie puchar
Dodano:2020-05-13
Ocena:
5/5
dla produktu: OLEJ ENEOS 5W30 PREMIUM ULTRA 1L KRAFT AUTOMOTIVE (ENE5W301LULT)

Po raz pierwszy składałam zamówienie w iparts i pochwalić muszę obsługę klienta – pan z infolinii wypytał dokładnie czego potrzebuje i szybko doradził odpowiedni olej do mojego auta. Nie byłam pewna, czy paczka dojdzie w jednym kawałku, ale okazało się, że olej został zapakowany bardzo dobrze i obyło się bez przykrych niespodzianek.

opinie puchar
Dodano:2020-05-13
Ocena:
1/5
dla produktu: Rura wydechowa BOSAL (753-153) Wykonanie bardzo takie sobie.
opinie puchar
Dodano:2020-05-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej syntetyczny CHEMPIOIL UltraA XTT 5W40 4 litry BOSAL (5W40_4_ULTRAXTT)

Pierwszy raz odwiedziłem e-sklep i przyznam szczerze, że nie byłem w stanie odnaleźć oleju silnikowego, którego szukałem. Jednak po krótkiej rozmowie z konsultantem udało się wybrać niedrogi olej do mojego audi. Świetna obsługa klienta i znajomość produktów, które się sprzedaje – a to dziś niestety nie jest taki pewniak. Na pochwałę zasługuje także szybki czas realizacji mojego zamówienia – paczka dotarła do mnie po dwóch dniach :D

opinie puchar
Dodano:2020-05-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej FUCHS Titan GT1 Pro C3 5W30 4 litry BOSAL (5W30/4/GT1C3)

Świetny olej w przyzwoitych pieniądzach - od kilku lat z niego właśnie korzystam i autko chodzi jak w zegarku. Zachwalanie produktu przez producenta faktycznie ma sens - zimny silnik pracuje zdecydowanie lepiej na tym oleju. Duży plus dla iparts - wstępnie otrzymałem informację, że trzeba będzie poczekać dłużej na olej, a finalnie dotarł do mnie już po dwóch dniach.

opinie puchar
Dodano:2020-05-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej TEXACO Havoline Energy 5W20 5 litrów BOSAL (5W20/5/HAVENERPRODSF)

Tym razem zdecydowałem sie zainwestować trochę więcej pieniędzy i nie kupować najtańszego oleju do auta. Po krótkiej rozmowie na czacie doradzono mi ten właśnie olej. Nie mam się do czego przyczepić – olej świetnej jakości, a sama paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Chyba częściej będę zamawiał olej przez Internet!

opinie puchar
Dodano:2020-05-11
Ocena:
4/5
dla produktu: Olej syntetyczny FANFARO Mazda Ultra 5W30 5 litrów BOSAL (5W30_5_MAZDAULTRA) Bardzo dobry olej. Gwarantuje skuteczne smarowanie i ochrone silnika.Od lat używam oleju Fanfaro, a od kiedy jeżdze Mazdą, zamawiam tylko ten. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-05-11
Ocena:
4/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet ATE (13.0460-2749.2) Świetny stosunek ceny do jakości – klocki firmy ATE doskonale spisują się w czasie jazdy, samochód bardzo dobrze hamuje i podczas tej czynności nic nie piszczy. Nie mam się też do czego przyczepić jeśli chodzi o realizację zamówienia – przebiegło bezproblemowo i towar dotarł do mnie bardzo szybko.
opinie puchar
Dodano:2020-05-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB1984) Bardzo fajne klocki hamulcowe w przystępnej cenie. Któryś raz już zdecydowałem się na zakup klocków firmy TRW i ponownie się nie zawiodłem – świetnie hamują i działają bardzo cicho. Zdecydowanie warto dopłacić do nich te kilkanaście złotych względem tańszych zamienników.
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  43