Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-03-08
Ocena:
10/10
Szybka wysyłka, obsługa na najwyższym poziomie i ceny idealne na każdą kieszeń, jestem bardzo zadowolony z zakupu , i napewno nie będzie to ostatni mój zakup z tej strony
opinie puchar
Dodano:2020-03-06
Ocena:
10/10
Wszystko w jak najlepszy porządeczku. Paczka dostarczona pod drzwi. Części pasują, autko jeździ.
opinie puchar
Dodano:2020-03-04
Ocena:
10/10
wszystko ok,polecam !
opinie puchar
Dodano:2020-03-03
Ocena:
10/10

całe zamówienie OK. dostawa szybka. części się zgadzają z zamówieniem

opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
Jestem stałym klientem. Zawsze miło i przyjemnie. Wszystko mają w dobrych cenach.
opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
fachowa obsługa która zawsze odpowiednio doradzi.
POLECAM! największy wybór części w internecie!!!
opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
POLECAM WSZYSTKO OK
opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
Najwyższa jakość obsługi i realizacji zamówienia. Od lat robię zakupy!
opinie puchar
Dodano:2020-03-02
Ocena:
10/10
Kurier dostarczył paczkę po dwóch dniach od zamówienia w sklepie co jest dobrym czasem. zamówienie się zgadzało. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-03-01
Ocena:
10/10

Dostawa super. Części nowe. nic więcej nie oczekuje od dobrego sklepu. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-02-29
Ocena:
10/10

POLECAM! Wszystko OK

opinie puchar
Dodano:2020-02-28
Ocena:
10/10

Stronka super działa, duży wybór cześci, zdecydowanie polecam

opinie puchar
Dodano:2020-02-28
Ocena:
10/10

konkretne opakowanie, szybka wysyłka. Wszystko w jak najlepszym porządku. POLECAM!!!

opinie puchar
Dodano:2020-02-27
Ocena:
10/10
Otrzymałem kompletny zestaw który zamawiałem. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-25
Ocena:
10/10

Szybka wysyłka - a na czasie mi zależało, ponieważ auto domagało się szybkiej naprawy. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-02-17
Ocena:
10/10
Obsługa na stronie pomogła mi dobrać odpowiednie zamienniki do mojego Volvo. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-17
Ocena:
10/10
szybko, tanio i bezpiecznie! mam zaufanie do tego sklepu.
opinie puchar
Dodano:2020-02-17
Ocena:
10/10
zero problemów. poaczka po dwóch dniach. POLECAM
opinie puchar
Dodano:2020-02-17
Ocena:
10/10
Wszystko w porządku z zamówieniem. Zamówiłem klocki, tarcze i amortyzatory do samochodu i wszystko pasowało. Wysoka jakośc, oryginalne czesci samochodowe.
opinie puchar
Dodano:2020-02-14
Ocena:
10/10
Towar który otrzymałem zgodny z opisem dostępnym na stronie. Polecam
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2021-05-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Używam wody destylowanej na mojej myjni od wielu lat i super sie sprawdza!!! Żadnych smug, żadnych zacieków, auta błyszczą się i połyskują. Klienci wyjeżdzają od nas super lśniącymi autami, a konkurencja zazdrości. Tajny składnik jak w potrawach Makłowicza :)!!

opinie puchar
Dodano:2021-05-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000235) POlecam. Dobre tarcze. Dobra Cena
opinie puchar
Dodano:2021-05-03
Ocena:
3/5
dla produktu: Filtr oleju PZL SĘDZISZÓW (PP11) Super filtry. polecam
opinie puchar
Dodano:2021-05-02
Ocena:
4/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Regularnie myje samochód z użyciem wody destylowanej. Jeden gość na myjni zdradził mi jak to robią, że na aucie nie zostają żadne smugi po tych wszystkich chemikaliach i jak sie okazuje sposób jest prosty. Zaraz po umyciu spłukujecie karoserię wodą destylowaną i gotowe ;) Auto się świeci, że aż miło.

opinie puchar
Dodano:2021-04-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator IPARTS (AM000947)

Amortyzatory bajka. Lubie czasem depnac w moim avensisie przez co zawieszenie wymieniam dosc regularnie ale akurat te amorki moge polecic z czystym sumieniem. Wczesniej kupowalem tez tuleje na iparts i wszystko sztywniutko sie trzyma

opinie puchar
Dodano:2021-04-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Dobrej jakości produkt w niewygórowanej cenie. Wcześniej zamawiałem z allegro, ale odkąd gościu przysłał mi kranówkę z mąką postanowiłem że podziękuje. Uważajcie na to co wlewacie do aku.

opinie puchar
Dodano:2021-04-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000510)

Wysokiej jakości tarcza hamulcowa. Przejechałem już 2 tys. km. i muszę przyznać, że czuć dużą różnicę jak się hamuje. Sam zakup przebiegł bardzo sprawnie - tarczę miałem po 2 dniach u siebie. Wszystkim polecam zakupy w iparts - sprawdzone źródłó.

opinie puchar
Dodano:2021-04-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator IPARTS (AM000297)

Colt to moje pierwsze auto wiec staram sie dbac o nie jak o wlasna zone. A ze zony jeszcze nie mam to cala kasa idzie na auto, hehe :) Przesylka jak zwykle doszla szybciutko, wiec polecam

opinie puchar
Dodano:2021-04-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza KRAFT AUTOMOTIVE (1710410) Polecam
opinie puchar
Dodano:2021-04-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr paliwa KAMOKA (F303901) Wszystko na 5
opinie puchar
Dodano:2021-04-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju KAMOKA (F100901) Wszystko pasuje jak należy
opinie puchar
Dodano:2021-04-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy MAXGEAR (26-0117) pasuje idealnie, cena przyzwoita, skuteczny, wygląda solidnie
opinie puchar
Dodano:2021-04-25
Ocena:
3/5
dla produktu: Filtr kabinowy DENCKERMANN (M110007) Nie polecam jest za wysoki, nie wiem czemu nikt tego nie zgłasza pewnie poprzedni właściciele
usunęli to górne plastykowe wieko i wtedy pasuje.Oryginał powinien mieć 25 mm wys.
opinie puchar
Dodano:2021-04-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Komplet osłon i odbojów IPARTS (OO000103)

Jak zwykle wszystko ok - szybka wysylka i odboje juz zamontowane. Polecam wszystkim kupowanie czescie samochodowych w sklepie iparts :)

opinie puchar
Dodano:2021-04-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

A ja używam tej wody w trochę innym celu, bo do nawilżacza powietrza i musze przyznać że doskonale się sprawdza. Miałem problemy z oddychaniem a skóra sucha jak wiór. Zwykła woda jednak za twarda, sprawdziłem demineralizowaną i jest lepiej.

opinie puchar
Dodano:2021-04-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza JAPANPARTS (FA-H23S) Przeciętny użytkownik nie jest w stanie określić - jak ten filtr spełnia funkcję filtrowania powietrza i porównać z innymi, ale... czy pasuje do jego auta - TAK! Do mojego Kia Carens IV 1,7 CRDi - pasuje !
opinie puchar
Dodano:2021-04-23
Ocena:
3/5
dla produktu: Pióro wycieraczki KAMOKA (27E22) Beznadzieja. Nowe a od samego początku miejscami nie zbierają. Mocowania do Grande Punto w żaden sposób nie pasują, trzeba złapać taśmą albo gumką dopóki nie kupi się czegoś innego. Wyrzucona kasa. Zdecynowanie przestrzegam przed tym dziadostwem.
opinie puchar
Dodano:2021-04-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej ORLEN Platinum MaxExpert XD 5W30 4 litry ORLEN (5W30/4/PLATINUMMEXD) Stosuje ten olej w swoich autach BMW które robią duże przebieg około 30tys rocznie. Auta maja po 350tys kilometrów przebiegu. Polecam Oleje Orlen Platinum.
opinie puchar
Dodano:2021-04-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej MOBIL Super 3000 FE 5W30 4 litry MOBIL (5W30/4/FE) Super olej. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2021-04-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza FILTRON (AK 372/1) Wszystko ok. Polecam.
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  44