Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-01-31
Ocena:
10/10
Kupowałem juz drugi raz cześci na iparts i drugi raz sie nie zawiodłem. profesjonaliści!
opinie puchar
Dodano:2020-01-31
Ocena:
10/10
Szybko i sprawnie - tak mogę podsumować zakupy w tym sklepie.
opinie puchar
Dodano:2020-01-30
Ocena:
10/10
ekspresowa dostawa - zamówiłem bezpośrednio do warsztatu, aby było szybciej. Wszystko się zgadzało z tym co potrzebowałem. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-01-30
Ocena:
10/10
zakupy robiło się bardzo prosto i przyjemnie. Cześci nowe. Polecam sklep.
opinie puchar
Dodano:2020-01-28
Ocena:
10/10
Klocki i tarcze bezpiecznie dotarły do mnie. Obsługa sklepu rzeczowa i pomocna.
opinie puchar
Dodano:2020-01-28
Ocena:
10/10
bezproblemowa obsługa mojego zamówienia. 10/10
opinie puchar
Dodano:2020-01-28
Ocena:
10/10
byłem zmuszony, aby zadbać nieco bardziej o swój samochód - wszystkie czesci kupilem w jednym miejscu na iparts. dostawa darmowa i bardzo szybka. Jak tylko bede cos potrzebowal w przyszlosci to z pewnoscia wroce!
opinie puchar
Dodano:2020-01-23
Ocena:
10/10
Bardzo miła obsługa, czas realizacji OK, lekkie komplikacje z kurierem, ale to wiadomo jak jest z nimi. Ogólnie - polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-23
Ocena:
10/10
Miałem zamówionego mechanika, zależalo mi na czasie i wszystko sie udalo zgrac.
opinie puchar
Dodano:2020-01-23
Ocena:
10/10
same oryginalne części, bez obaw. cena konkurencyjna Będę polecał
opinie puchar
Dodano:2020-01-23
Ocena:
10/10
Od lat zamawiam na iparts i zawsze bez problemów. duży wybór części.
opinie puchar
Dodano:2020-01-22
Ocena:
10/10
posiadają nawet cięzko dostepne części - polecam każdemu napisac do nich, czy nie mają - często je posiadają.
opinie puchar
Dodano:2020-01-22
Ocena:
10/10
ceny najlepsze jakie znalazłem. zamawiałem całkiem sporo to udało mi się załapać na dostawę za 0zł.
opinie puchar
Dodano:2020-01-22
Ocena:
10/10
czesci otrzymalem po dwoch dniach od zamowienia - dotarly idealnie jak mialem wolne, wiec na luziku wszystko wymienilem.
opinie puchar
Dodano:2020-01-22
Ocena:
10/10
Obsługa super doradziła mi odpowiednie części do samochodu. Wszystko się zgadzało z tym o co prosiłem. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-20
Ocena:
10/10
ceny bardzo dobre - porównując z innymi sklepami online i z tymi na mieście (odwiedziłem kilka). Przy takich większych rzeczach jak sprzegło to warto się rozejrzeć tam gdzie najtaniej i zaoszczędzić pare stówek
opinie puchar
Dodano:2020-01-20
Ocena:
10/10
od lat zamawiam na iparts i nigdy sie nie zawiodlm. czesto robia fajne promki. polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-20
Ocena:
10/10
Zamowione w poniedzialek, dostarczone w srode. Wszystko sie zgadzalo z opisem na stronie.
opinie puchar
Dodano:2020-01-20
Ocena:
10/10
Kupiłem używany samochód i było sporo elementów do wymiany. Kupiłem wszystko na iparts, ponieważ jako jedyni wszystko posiadali. i dostawa za free. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-17
Ocena:
10/10
Tylko oryginalne czesci samochodowe. Dostawa sprawnie przebiegla. Polecam
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2020-05-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB1330)

Świetne klocki hamulcowe w dobrej cenie - zamontowałem je w swojej A4 i auto hamuje tak, jak należy, czyli bardzo dobrze :) Na iparts.pl zamawiałem generalnie po raz pierwszy, ale pochwalić muszę świetną obsługę klienta – dodzwoniłem się do konsultanta za pierwszym razem i odpowiedział na wszystkie moje pytania.

opinie puchar
Dodano:2020-05-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej ORLEN Oil Extra 5W40 1 litr TRW (5W40/1/OILEXTRA)

Wzorowa obsługa klienta - na infolinię udało mi się dodzwonić za pierwszym razem i szybko uzyskałem odpowiedzi na swoje pytania. Paczka z zamówionym olejem dotarła do mnie po dwóch dniach cała i zdrowa – tak jak zapewniał mnie konsultant. Polecam zarówno olej jak i sam sklep :D

opinie puchar
Dodano:2020-05-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej LOTOS Quazar 5W40 1 litr TRW (5W40/1/QUAZAR)

Z oleju Lotoss Quazar 5W40 korzystam od lat i w tym roku wybór również padł na niego. Po raz pierwszy jednak postanowiłem zamówić go przez Internet zamiast jeździć po sklepach motoryzacyjnych. Jakie było moje zdziwienie, gdy dotarł do mnie już następnego dnia. Jeśli wszystkie paczki mają tak sprawnie docierać, to po co jeździć po sklepach? :)

opinie puchar
Dodano:2020-05-03
Ocena:
4/5
dla produktu: Olej silnikowy LIQUI MOLY 4 litry TRW (3058)

Sklep iparts polecił mi znajomy, który tutaj kupował już wielokrotnie i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem! Tylu produktów nie widziałem w żadnym innym sklepie motoryzacyjnym. Wzorowa obsługa, szybka realizacja zamówienia i bardzo dobrze zabezpieczony w transporcie olej.

opinie puchar
Dodano:2020-05-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet FEBI BILSTEIN (16052) polecam. bardzo dobre klocki w dobrej cenie.
opinie puchar
Dodano:2020-05-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy PROFESSIONAL MOTOR OIL 5W40 C3 1 litr FEBI BILSTEIN (5W40_1_PMO)

Chciałam zamówić porządny olej do swojego samochodu, ale totalnie nie orientuje się w temacie, postanowiłam więc zadzwonić na infolinię po pomoc. Już po kilku chwilach rozmowy wiedziałam, którego dokładnie oleju mi potrzeba i złożyłam zamówienie. Paczka była u mnie już następnego dnia. Przy kolejnej wymianie z pewnością też zamówię olej przez Internet!

opinie puchar
Dodano:2020-05-01
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej VALVOLINE SynPower 5W 1 litr FEBI BILSTEIN (795859)

Za namową znajomego postanowiłem sprawdzić ofertę sklepu. Do kupienia miałem kilka rzeczy do swojego samochodu, więc czemu by nie spróbować zamówienia internetowego. Zdecydowałem się na olej Valvoline SynPower – dobra cena za litr i dostępność towaru były jednymi z kluczowych kryteriów przy wyborze oleju. Ku mojemu zdziwieniu paczka z olejem dotarła do mnie już następnego dnia i była tak zabezpieczona, że nawet złośliwy kurier by jej nie uszkodził! Moje pierwsze zakupy tutaj były udane i bez wątpienia wrócę tu jeszcze w przyszłości :)

opinie puchar
Dodano:2020-05-01
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy LIQUI MOLY FEBI BILSTEIN (3046)

Dobry olej, a do tego świetna obsługa klienta – szybko uzyskałem odpowiedzi na swoje pytania. Towar dobrze zabezpieczony i błyskawicznie dostarczony. To moje pierwsze zakupy w iparts, ale z pewnością jeszcze tutaj wrócę. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2020-04-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn do dezynfekcji rąk 79,5% alkoholu ERG CleanSkin+, 5 litrów FEBI BILSTEIN (ERGCLEANSKIN_5) Dobrej jakości płyn. Nie to co w supermarketach
opinie puchar
Dodano:2020-04-29
Ocena:
1/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet MAXGEAR (19-0459)

klocki dobre ale polecam odeazu zamuwic i nowe dciskacze albo najlepiej i tarcze bo oznakowania że jest to produkt do tego typu 

opinie puchar
Dodano:2020-04-23
Ocena:
1/5
dla produktu: Zawór EGR WAHLER (710946R) Jak dla mnie to gorszego nie dało się kupić . Przestał działać po 4tyś km a komentarze wyżej pisane są chyba wyssane z palce bo który mechanik napisał by "może w tedy udało bym nam się ograniczyć zanieczyszczenia środowiska"
opinie puchar
Dodano:2020-04-23
Ocena:
1/5
dla produktu: Czujnik położenia wału korbowego ERA (550218) Działał przez 2 tygodnie.
opinie puchar
Dodano:2020-04-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Łącznik stabilizatora MONROE (L24602) Bardzo dobry towar. Polecam)
opinie puchar
Dodano:2020-04-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Sonda lambda BOSCH (0 258 001 051) Sonda działa prawidłowo, cena zakupu w Iparts bardzo niska,polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-04-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrusznik HELLA (8EA 012 526-191) Użyty do paska z 2007 z DSG i silnikiem BMA, gdzie siedział fabrycznie 1,7kW też 10 zębów.
Wszedł jakby co dopiero został wyjęty. Zero luzów, montaż plug&play without prey :D
Już raz się skusiłem na używkę. I co najważniejsze po zamontowaniu tego wiem, że używany kręcił jakby mu się chciało a nie mógł.
Po niecałych 3 latach padł z dnia na dzień.
Na szczęście, że w garażu i nie trzeba było lawety. Jeszcze większe, że nie gdzieś pod przejazdem kolejowym.
Kilku mechaników nie chciało się za to zabrać bo nie robią na wyjazdach.
A sam nie jestem fizycznie w stanie tego zrobić. Z pomocą kolegi 45 minut i po sprawie. Bez kanału bez lewarków. Wszystko od góry raptem 1 śrubka od obudowy filtra (2 mocowanie na wcisk) 2 śruby mocujące flanszę rozrusznika (jedna grzechotką druga oczkowym płaskim) i 1 od przewodu dodatniego plus wtyczka od elektromagnesu. Wtyczka ma zabezpieczenie które trzeba wyciągnąć a później wepchnąć by zablokować wtyczkę.

Polecam przy okazji przewody masowe odkręcić i przeczyścić ale ten łączący silnik z karoserią, plus ten z klemą minusową też.

Aha dodatni przewód lepiej sobie przykręcić przed włożeniem nowego rozrusznika bo trzeba skontrować drugim kluczem by przypadkiem z obudowy nie wyrwać tej śruby, która jest zatopiona jakby w bakelitowym tworzywie (nawet oryginał tak ma) ale musi być ciut cieńszy niż przeciętne płaskie klucze. Ja użyłem jakiegoś rowerowego. Dlatego druga osoba wskazana.

Po pierwszym odpaleniu zero dziwnych dźwięków. Silnik odpala żwawo jak nowy. Już mam go z miesiąc i śmiga ślicznie a trochę się obawiałem co do jakości wykonania bo Made in China. W ręku wygląda bardzo solidnie dosłownie idealnie.
Kolega się śmiał, że teraz silnik sam odpala bo nie słychać rozrusznika jak kręci :D
Są i tańsze ale regenerowane a to jednak dość poważny podzespół no i z "pycha" nie odpalisz z DSG (tak wiem silników na paskach rozrządu nie odpala się z pycha żadnych silników).
Szczerze polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-04-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn do dezynfekcji rąk 79,5% alkoholu ERG CleanSkin+, 5 litrów HELLA (ERGCLEANSKIN_5) Taniej nie znajdziesz ! :)
opinie puchar
Dodano:2020-04-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn do dezynfekcji rąk 79,5% alkoholu ERG CleanSkin+, 5 litrów HELLA (ERGCLEANSKIN_5) Najtańsza oferta. Polecam. Dostawa super szybka. Pozdrawiam, Mirek
opinie puchar
Dodano:2020-04-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn do mycia felg K2 Roton 700ml HELLA (G167) Dobrze dziala za dobra cene
opinie puchar
Dodano:2020-04-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw uszczelek pokrywy zaworów VICTOR REINZ (15-37544-01) po kilku tysiącach wszystko gra nic nie cieknie uszczelka dobrze spasowana
opinie puchar
Dodano:2020-04-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Pasek klinowy wielorowkowy SKF (VKMV 6PK1560) Polecam. Pasuje idealnie do Peugeot 206 1.6 16v
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  43