Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet przeciętna kobieta poradzi sobie z kupnem części w tym sklepie! Dobre ceny i bez wychodzenia z domu można kupić to co trzeba!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
generalnie nie mam żadnych uwag, wszystko przyszło tak jak trzeba zapakowane i co najważniejsze - szybko
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet kobieta poradzi sobie z obsługą tego sklepu i znalezieniem części do swojego autka. A jak nie to można zadzwonić i pomogą :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Bardzo dobrze że jest taki sklep bo tylko tutaj znalazłem brakujące części do mojego auta. Super!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
nie mam żadnych uwag! jak dla mnie pełen profesjonalizm! polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem bardzo mile zaskoczona profesjonalną obsługą tego sklepu oraz szybką wysyłką zamówionych części. Dziękuję i pozdrawiam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-18
Ocena:
10/10
Wszystko ok, szybka wysyłka, części dobrze zabezpieczone. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-15
Ocena:
8/10
Zzybko, sprawnie, czesci pasoealy bez zadnych odsylek, zwrotow.itp. mechanik.mowil, ze nie zrobilby tej samej ceny, bo ma za male rabaty, ze by sprzedac za tyle za ile sprzedaja w iparts. Polecam
opinie puchar
Dodano:2017-09-05
Ocena:
5/10

Makabrycznie nieprzyjazny interfejs sklepu. Trzeba mieć silne samozaparcie aby pokonać trudności i kupić kilka części. Kupiłem w sumie ponad 10 pozycji , ale co się nakląłem to głowa mała.

opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
10/10
Nie ma się czego doczepić. Towar bardzo szybko dociera, wszystko solidnie zabezpieczone, a ceny jak kto uważa, dla mnie pełna ich akceptacja. Można również korzystać z rabatów.
opinie puchar
Dodano:2017-02-28
Ocena:
9/10

Moge powiedziec ze jast to super sklep.zamowiene czesci szybko dostarczone,dobrze i ladnie zapakowane,polecam

opinie puchar
Dodano:2016-12-06
Ocena:
10/10

No cóż mogę powiedzieć: przesyłka dotarła tak jak powiedział konsultant, części takie jakie zamawiałem czyli wszystko w porządku :) Reasumując: oby tak dalej przebiegała współpraca ponieważ zależy mi na dobrym dostawcy części samochodowych a takim jak na chwilę obecną jest IParts. Chciałbym nadmienić również, że po kilkanaście razy zmieniałem części w zamówieniu a oni to robili i wszystko przyszło tak jak zamawiane czyli prawidłowo. Ocena najwyższa :) Pozdrawiam

opinie puchar
Dodano:2016-11-24
Ocena:
10/10
Zakupiłem cewkę zapłonową do mojego auta. Dostawa w drugi dzień po zakupie ( zgodnie z informacjami na stronie ) a ku mojemu zaskoczeniu w smsie tel, kontaktowy do kuriera, Paczkę odebrałem sobie w wygodniejszy dla mnie sposób!!. Polecam!!!!!
opinie puchar
Dodano:2016-11-23
Ocena:
10/10
bardzo dobry sklep, polecam każdemu. Wszystkie części które chciałem tutaj znalazłem.
opinie puchar
Dodano:2016-11-02
Ocena:
9/10

Wszystko ok, polecam sklep.

opinie puchar
Dodano:2016-10-17
Ocena:
10/10
Super! Tak trzymać. Szybka i profesjonalna obsługa.
opinie puchar
Dodano:2016-08-29
Ocena:
10/10
Sklep ten polecił mi znajomy, zamówiłem części do mojego auta i nie żałuję. Dostawa ekspresowa, wszystko ładnie zapakowane. Polecam serdecznie!
opinie puchar
Dodano:2016-08-29
Ocena:
10/10
super sklep, bardzo miła obsługa, polecam wszystkim!!
opinie puchar
Dodano:2016-08-26
Ocena:
10/10
Do tej pory korzystałem jedynie ze sklepów znajdujących się u mnie w mieście. Teraz korzystam z tego serwisu i nie mam zamiaru zmieniać. Dostawa w bardzo szybkim czasie, wszystko załatwione bez wychodzenia z domu, polecam :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-26
Ocena:
9/10
polecam!! bardzo miła obsługa, szybka dostawa
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-04-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator BILSTEIN (24193276)

Znajomy mechanik polecił mi ten amortyzator ze względu na wydajność. Przyznam szczerze, że nie miałem nigdy wcześniej styczności z tym producentem, więc nie byłem przekonany. Ogólnie auto używam też często do transportu różnych rzeczy, mniejszych i większych, z przyczepką i dużym obciążeniem. Muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony. Poprzednie amortyzatory, innych firm, miały zdecydowanie mniejsze rezerwy wydajności. Samochód bardzo dobrze trzyma się drogi, a drobne nierówności i łączenia asfaltu wybiera bardzo dobrze. Na torowiskach i większych dołach trochę bardziej trzęście, ale i tak jest lepiej niż we wszystkich innych modelach w takim budżecie. Po przetestowaniu wielu różnych opcji mogę śmiało stwierdzić, że to jedyne rozwiązanie do S80 w przystępnych pieniądzach. Ze swojej strony jak najbardziej polecam.

opinie puchar
Dodano:2019-04-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BREMBO (P85020)

Jak dla mnie jedne z najlepszych. Zakładam je już od dobrych kilku lat do swoich obydwu samochodów i za każdym razem jestem pod wrażeniem ich jakości. Mechanicy podczas wymiany nie raz pytali mnie, czy nie wolałbym tańszych zamienników, jednak wolę wybierać klocki hamulcowe z tzw. wyższej półki, bo wiem, że składa się na to wiele czynników m.in. właściwa geometria materiału ściernego, zdolność do utrzymania stałego współczynnika tarcia czy odporność na deformację, a bezpieczeństwo jest dla mnie na pierwszym miejscu. Może i cena jest wyższa, ale przynajmniej mam gwarancję dużej wytrzymałości i odporności na działanie wysokich temperatur, co wydaje się być najważniejsze. Ja ze swojej strony jak najbardziej polecam, sprawdzona jakość, a w iParts dodatkowo przystępna cena, więc naprawdę warto.

opinie puchar
Dodano:2019-04-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Zacisk hamulcowy BREMBO (F23125)

Jakiś czas temu korozja zniszczyła dostatecznie zaciski i prowadnice w mojej Alfie. Niestety, było w tym trochę mojej winy, zaniedbałem sprawę, mimo że widziałem pewne objawy niesprawności hamulców. W każdym razie konieczna była wymiana powyższych elementów. Szukałem przede wszystkim takich zacisków i prowadnicy, które będą odporne na rdzewienie. Ostatecznie wybór padł na zaciski Brembo, później również prowadnicę kupiłem mod tego samego producent. Korzystam z tych części już około pół roku. Na ten moment nie widać ani śladu rdzy. Zabezpieczenie wydaje się wystarczające. Woda nie dostaje się pod osłony, przez co praca zacisków nie jest w żaden sposób zakłócona. Ogólna sprawność całych hamulców również jest świetna. Muszę zaznaczyć, że pozostałe podzespoły też mam od Brembo, wydaje mi się, że warto ufać producentom części sportowych, bo wykorzystują najlepsze technologie.

opinie puchar
Dodano:2019-04-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator MAXGEAR (850108)

Posiadam ten akumulator już od kilku miesięcy, bo kupiłem go jeszcze przed zimą. Mimo, że wcześniej nie kojarzyłem nazwy producenta uznałem, że znacznie ważniejsze są parametry sprzętu niż znana marka. Moje wnioski wynikają z faktu, że z poprzednim akumulatorem znanej firmy miałem niestety duże problemy jeszcze przed zakończeniem gwarancji. Jeśli chodzi o model MAXGEAR 85-0108 to według mnie w zupełności wystarcza, jeśli chodzi o potrzeby samochodu. Póki co sprawuje się bardzo dobrze, bez najmniejszych problemów. Myślę, że kolejną opinią będę mógł się podzielić po nieco dłuższym czasie użytkowania. Jeśli chodzi natomiast o sam zakup w sklepie iParts to akumulator miał atrakcyjną cenę, a zamówienie dotarło do mnie bardzo sprawnie, za co bardzo dziękuję.

opinie puchar
Dodano:2019-04-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BOSCH (0242235668)

Miałem ostatnio bardzo nieprzyjemną sytuację. Jak co dzień rano wsiadam do samochodu i chcę jechać do pracy, a tutaj auto nie chce ruszyć. Nigdy dotąd nie miałem takiego problemu. To znaczy zdarzało się w mrozie, że odpalał za drugim lub trzecim razem, ale tutaj próbowałem około dziesięciu razy i nic. Dlatego szybko zadzwoniłem do mechanika, który ma warsztat po sąsiedzku, żeby sprawdził co się dzieje. Zostawiłem samochód i pojechałem taksówką do pracy, a po powrocie dowiedziałem się, że świece zapłonowe w mojej Octavii to zabytek. Konieczny był zatem zakup nowych. Ostatecznie padło na świece zapłonowe Bosch, ponieważ znam tę firmę i nie mam powodu, aby jej nie ufać.

opinie puchar
Dodano:2019-04-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa DENCKERMANN (B130405)

Miałem dziwny problem z okropnym piszczeniem hamulców. Szczerze mówiąc pierwszy raz mi się to zdarzyło. Wcześniej jeździłem fiatem punto i nigdy nie było akurat takiego problemu, chociaż musiałem kiedyś wymienić klocki, ale one akurat nie piszczały. Między innymi dlatego początkowo średnio wiedziałem co to może być. No nasz obecny samochód przyznaję okropnie mi piszczał przy wciskaniu pedału hamulca. Przyczynę mechanik zdiagnozował w sumie od razu. Okazało się ze tarcza hamulcowa jest już konkretnie zużyta i metalowe części trą, stąd ten dźwięk. Na szczęście znajomy wymienił mi to praktycznie od razu jak dostaliśmy zamienne części. Postawiłem na deckermann z polecenia i nie żałuje. Jeden z lepszych moim zdaniem producentów. Produkt, który dostałem jest solidny, wykonany z porządnych materiałów. Zobaczymy jak ze zużywaniem się, bo słyszałem, że służą dość długo, póki co polecam każdemu!!

opinie puchar
Dodano:2019-04-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Pasek klinowy wielorowkowy GATES (6PK1740)

Wiadomo, że pasek klinowy to akurat taka część, na której nie można oszczędzać. Pękniecie paska to chwila, która może zaważyć nawet na życiu. Dlatego też polecam kupić wytrzymały, najwyższej klasy pasek Gates 6PK1740. Używam go już od kilkudziesięciu tysięcy kilometrów i złego słowa nie mogę powiedzieć. Słysząc, jak cichy jest mój samochód oraz widząc, jak idealnie napięty jest pasek, wiem, że nie mam czego się obawiać. Oczywiście produkty Gates są ogólnodostępne, bo to niezwykle znany producent. Jednak ja polecam zakupy w iParts. Jest tu duży wybór produktów, więc od razu można zrobić większe zakupy. Poza tym, gdzie indziej można liczyć na błyskawiczną, a przy tym darmową dostawę? Co więcej, jeżeli jeszcze nie jesteście przekonani co do jakości paska, możecie zadzwonić do sklepu i poradzić się w kwestii zakupu. Niewiele sklepów oferuje taką usługę i to na najwyższym poziomie.

opinie puchar
Dodano:2019-04-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet EXEDY (HCK2030) Z czystym sumieniem moge polecić sprzęgło exedy działa należycie :) i godna firma polecenia
opinie puchar
Dodano:2019-04-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator YUASA (YBX1027)

Mam ten model akumulatora już od 3 sezonów i jestem bardzo zadowolony. Według mnie jest on idealnie dopasowany do potrzeb pojazdu posiadającego mnóstwo elektroniki. Jak dotąd działał bez zarzutu i praktycznie nie wymagał żadnego wspomagania ze strony prostownika. Kiedy potrzebowałem nowego akumulatora, nie chciałam przepłacać, ale wiedziałam też że tańszy sprzęt może szybko się zepsuć. Po konsultacji z pracownikami sklepu wybrałem model YUASA YBX1027 i jak dotąd tego wyboru nie żałuję. Jeśli więc ktoś poszukuje sprawdzonego akumulatora, który nie zawiedzie go po jednym sezonie to ze swojej strony absolutnie polecam ten model. Z resztą, jak to pokazane jest na stronie, pasuje on do wielu marek pojazdów, więc nie powinno być problemów z doborem.

opinie puchar
Dodano:2019-04-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona letnia HANKOOK Kinergy Eco 2 K435 175/80 R14 88T YUASA (17580R14KINERGYECO2K43588TCB70) Jak na razie nówki są świetne. Cisza w aucie. Montaż i wyważenie poszło sprawnie, choć opony były zbyt wgięte do środka, jednak wulkanizator dał radę je rozpompować. Hamowanie i przyczepność bez zarzutu. Ciężko coś więcej napisać po 2 tygodniach.
opinie puchar
Dodano:2019-04-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju FILTRON (OP526)

Produkty Filtrona towarzyszą mi od wielu lat. Niemal od zawsze jeżdżę Volkswagenami, więc jest to dla mnie w zasadzie naturalny wybór. Cóż mogę powiedzieć – nie zamieniłbym tych filtrów na żadne inne. Filtron to wyjątkowo solidna marka, nie zdarzyło mi się, żeby którykolwiek produkt zużył się szybciej, niż przewidywał producent. Zwykle jest wręcz przeciwnie. Podobnie wygląda sytuacja z filtrem oleju. Jeżdżę i jeżdżę, a on ciągłe niezapchany. Jestem spokojny o bezpieczeństwo silnika w moim Golfie, bo wiem, że skutecznie smaruje go czysty olej. Gdybym wybrał inny filtr, pewnie nie miałbym tej pewności. Oczywiście filtry kupuję w iParts. Zachęca mnie przede wszystkim bezproblemowość zakupów w tym sklepie. Nie zdarzyło mi się jeszcze, aby wystąpiły jakieś problemy ze złożeniem zamówienia czy dostawą. Ceny też są tutaj całkiem fajne.

opinie puchar
Dodano:2019-04-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator BILSTEIN (24193276)

Amortyzatory polecam szczególnie pod względem jakości produktu. Dużo osób już mi o tym mówiło, ale przekonałem się na własnej skórze, że faktycznie ich próg wydajności jest bardzo wysoki. Osobiście nie miałem problemów z montażem, więc myślę, że każdy z pomocą instrukcji powinien dać sobie radę. W wyborze pomogli mi bardzo pracownicy sklepu, za co oczywiście bardzo duży plus, bo doskonale znają się na swoim fachu. Szczerze mówiąc nie miałem pojęcia co wybrać, bo trochę już tych producentów przetestowałem i żaden na dłużej u mnie nie zagościł. Tutaj po raz pierwszy będzie inaczej, bo jestem bardzo zadowolony. Na dołkach bardzo dobrze wyciągają, jak za takie pieniądze to jest naprawdę spoko. Nawet na przeglądzie usłyszałem, że gdyby wszystkie amortyzatory tak pracowały, to przeglądy byłyby tylko formalnością. Ja raczej zostanę już przy BILSTEIN na stałe i wszystkim również bardzo polecam.

opinie puchar
Dodano:2019-04-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator NPS (U540L17B)

Akumulator innej firmy, który posiadałem już po jednym sezonie często się rozładowywał. Tej zimy miałem dużego pecha, bo akumulator padł całkowicie. Niestety nie miałem innego wyjścia, jak zamówić nowy. Starałem się dobrze zorientować w rynku, żeby nie popełnić tego samego błędu. Z pomocą doradców sklepu iParts wybrałem model NPS U540L17B, który według mnie jest absolutnie wart swojej ceny. Mimo, że samochód stał na mrozie czekając na nowy akumulator, zaraz po jego podłączeniu odpalił szybko i sprawnie. Pewnie jeszcze za wcześnie, żeby szczegółowo oceniać akumulator, ale w porównaniu do starego już teraz jestem bardziej zadowolony. Widziałem dużo pozytywnych opinii na temat tego akumulatora, więc jestem dobrej myśli. Sam zakup przebiegł szybko i sprawnie, za co bardzo dziękuję.

opinie puchar
Dodano:2019-04-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet DENCKERMANN (B110974)

Musiałem ostatnio wymienić klocki bo niestety częsta jazda z górki na wciśniętym hamulcu jak się okazało spowodowała ich dużo szybsze zużycie, duża temperatura i problem, klocki do wymiany. Na szczęście to nie jakiś kolosalny koszt, zamawiając tutaj więc, wymieniliśmy i auto hamuje jak nowe. Przy okazji wymieniłem od razu te na drugiej osi, chociaż jeszcze nie było z nimi tak źle. Warto zawsze sprawdzić przy okazji obie osie, bo rzadko kiedy zużywają się w takim samym stopniu. Jak o mnie chodzi to jeżdżę dużo i raczej intensywnie, więc szczerze mogę każdemu te klocki od denckermanna polecić, no tym bardziej że przełożenie jakości do ceny jest naprawdę dobre. Jakość tych klocków osobiście oceniam bardzo wysoko i dosłownie nie mam do im czego zarzucić czy do czego się przyczepić. Wydaje mi się że w tej cenie nie znajdziecie lepszych, no i fajnie że mamy na nie gwarancję.

opinie puchar
Dodano:2019-04-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator BOSCH (0092S50110) Moim zdaniem BOSCH zawsze był i będzie niezawodną marką. Dlatego przy zmianie akumulatora zdecydowałem się właśnie na S5. Wszyscy znajomi sobie chwalą, wszystkie opinie jakie znalazłem w sieci również pozytywne, więc nie miałem wątpliwości. Cena w porównaniu do wielu innych marek jest wysoka, ale wiem za co płacę – za niezawodność i spokój na kilka lat. Polecam zamawiać jednak z wiarygodnych źródeł, jakim jest właśnie sklep iParts, bo łatwo trafić na podróbkę, która nawet w połowie nie odda jakości oryginału. Jeśli nie macie pewności co do wyboru serii, to kontakt z obsługą sklepu z pewnością rozwieje wszystkie wątpliwości, bardzo miłe i kompetentne osoby, potrafią profesjonalnie odpowiedzieć na wszystkie pytania i widać od razu, że znają się na rzeczy. W samochodzie mojej żony włożony jest już od ok. 3 lat i nadal sprawuje się idealnie, więc osobiście bardzo polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-04-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BREMBO (P85020) Klocki hamulcowe wymieniam mniej więcej co roku. W samochodzie żony nieco częściej, bo jej styl jazdy jest dużo bardziej gwałtowny niż mój, więc jak wiadomo eksploatacja również postępuje szybciej. U siebie zazwyczaj kiedy coś zacznie piszczeć, szumieć, wibrować, albo po prostu jeśli da się odczuć nierównomierne hamowanie, czyli zazwyczaj po ok. 20 000 km, decyduje się na wymianę. Osobiście jak najbardziej polecam te klocki, bo ich jakość jest naprawdę zadowalająca. Inne marki wytrzymywały w moich samochodach dużo krócej i już po kilku, maksymalnie kilkunastu tysiącach przejechanych kilometrów dawały niepokojące oznaki. Wiem, że można znaleźć mnóstwo tańszych zamienników, ale jak dla mnie na bezpieczeństwie nie powinno się oszczędzać, więc wolę wybrać sprawdzoną markę od jednego z najlepszych dostawców części samochodowych. Polecam jak najbardziej!
opinie puchar
Dodano:2019-04-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Tuleja wahacza LEMFÖRDER (2931801) Ostatnimi czasy zaczęło mi coś stukać podczas jazdy, więc zacząłem szukać możliwych przyczyn. Dopiero co kupiłem samochód i nie miałem wiarygodnej wiedzy odnośnie tego kiedy ostatnim razem wymieniane były poszczególne części. Po wizycie u mechanika okazało się, że to właśnie tuleje wahacza są do wymiany. Myślałem, że uda mi się wymienić je samodzielnie w moim amatorskim garażu, już kiedyś w końcu robiłem to sam za pomocą imadła. Ale niestety chyba od nowości nie były zmieniane, bo nie dało się ich wybić żadnym możliwym sposobem. Jednak konieczna była wizyta u mechanika. Znajomy polecił mi tą markę, ponieważ sam z niej korzysta i sprawdza się świetnie. Ja sam przetestowałem ją na moim poprzednim samochodzie i również byłem bardzo zadowolony, więc wybrałem ją bez wahania. Jeśli przed wami również wymiana tulei, to jak najbardziej polecam. Świetna jakość w super cenie.
opinie puchar
Dodano:2019-04-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3397004669)

Kiedyś byłem przekonany, że pióra do wycieraczek są niemal identyczne, niezależnie od producenta. Dlatego nie zwracałem uwagi jakich piór używam. Jednak wieloletnie doświadczenie za kółkiem sprawiło, że w końcu zdałem sobie sprawę ze swojego błędu. Muszę tutaj wspomnieć o dwóch kwestiach: rysowaniu szyby i skutecznym odgarnianiu wody i śniegu. Każde pióro powinno się oceniać przez te dwa kryteria. Pióro wycieraczki Bosch wypada pod tym względem doskonale, w przeciwieństwie do piór nieznanych producentów, w ogóle nie rysuje ono szyby. Nawet, jak są przymrozki pióro nie niszczy powierzchni. Druga sprawa to wspomniana skuteczność – tutaj również nie mam nic do zarzucenia. W zimie bez trudu wycieraczki odgarniają śnieg, a gdy pada deszcz błyskawicznie odprowadzają wodę, prze co cały czas mam doskonałą widoczność.

opinie puchar
Dodano:2019-04-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Sonda lambda BOSCH (0258986602) Ostatnio miałem dość dziwny problem ze swoim samochodem. Chodziło o to, że auto miało mało mocy do 2000 obrotów. Na tyle mało, że ledwo się rozpędzał. Odczuwałem to szczególnie, gdy wolno wchodziłem w zakręt na dwójce i po wyjściu z zakrętu mam powiedzmy 1500 obrotów. Wzrost do tych 2000 obrotów trwał bardzo długo, a jak już go osiągnął był nagły strzał mocy i dalej już wszystko ok. Podpięcie pod komputer u mechanika pokazało, że wykres z sondy nie jest prawidłowy. Zdecydowałem się na ten model, bo wiem, że BOSCH to sprawdzona od lat marka, a kupując z wiadomego źródła, jakim jest iParts, mam pewność, że posłuży długie lata. Jeśli chodzi o wysyłkę, to nie mam zastrzeżeń, przesyłka dotarła szybko i była dobrze zabezpieczona. Obsługa w sklepie również na duży plus, chętnie udzielają odpowiedzi na pytania i są naprawdę profesjonalni.
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  19