Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-02-12
Ocena:
10/10
Olej przyszedł cały, dobrze zapakowane i bezpiecznie. Same zakupy bezproblemowe - w zamawianiu pomogli mi panowie z obsługi. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-12
Ocena:
10/10
Przyszło to co zamawiałem. Ceny bardzo dobre opłaca się.
opinie puchar
Dodano:2020-02-11
Ocena:
10/10
Wszystko było OK.
opinie puchar
Dodano:2020-02-11
Ocena:
10/10
Sklep, który mogę polecić i spełnia moje wymagania. Ceny świetne, łatwo robi się zakupy i sprawnie działa infolinia
opinie puchar
Dodano:2020-02-11
Ocena:
10/10
Szybko wysyłają towar, pozytywnie zaskoczyli. Szeroka oferta - jest w czym wybierać.
opinie puchar
Dodano:2020-02-11
Ocena:
10/10
doradzili mi super panowie na infolinii. Części dobrane dojechały do mnie po dwóch dniach! godni zaufania!
opinie puchar
Dodano:2020-02-10
Ocena:
1/10
Nie jestem zadowolony, bo nie ma jasnej informacji o wysłaniu części. Ponadto handlowiec z infolinii przełącza do logistyka
Słabo...... Przesyłka niby przygotowana a nie wysłana
opinie puchar
Dodano:2020-02-10
Ocena:
10/10
Szybka dostawa. Pewne cześci - na pewno oryginały, od razu widać.
opinie puchar
Dodano:2020-02-10
Ocena:
10/10
Warto do nich napisać lub zadzwonić z zapotrzebowaniem i dopiero wtedy zamówić. Nie będzie problemów, że coś nie pasuje. Zawsze zamawiam online i wszystko OK.
opinie puchar
Dodano:2020-02-10
Ocena:
10/10
ceny znacznie niższe od sklepowych. nawet w internecie cieżko znaleźć coś taniej niż na iparts. Jestem stałym klientem od lat i na pewno tak zostanie.
opinie puchar
Dodano:2020-02-06
Ocena:
10/10
Jestem zadowolony z oferty sklepu oraz z zamówionej części. Ceny oraz części znanych światowych producentów przekonały mnie do zrobienia zakupów
opinie puchar
Dodano:2020-02-05
Ocena:
10/10
Szybka dostawa oraz produkty zgodne z zamówieniem.Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-04
Ocena:
10/10
Szybka dostawa, produkty zgodne z zamówieniem. Obsługa 10/10!
opinie puchar
Dodano:2020-02-04
Ocena:
10/10
Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie internetowym. Warto kupować części online. głównie ze względu na cenę.
opinie puchar
Dodano:2020-02-04
Ocena:
10/10
Towar zgodny z opisem który był na stronie. Części pasowały. Szybka i bezproblemowa transakcja. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-02-04
Ocena:
10/10
WSZYSTKO W NAJLEPSZYM PORZĄDKU. PROFESJONALNIE POLECAM
opinie puchar
Dodano:2020-02-03
Ocena:
10/10
Miła i pomocna obsługa - otrzymałam konkretną pomoc i wskazówki co najlepiej zamówić do mojego samochodu. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-03
Ocena:
10/10
łatwe i szybkei zakupy. jak zawsze na iparts. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-03
Ocena:
10/10
Po raz kolejny udane zakupy na iparts. od lat naprawiam sam swoje samochody i jak tylko coś potrzebuję to zamawiam na iparts.
opinie puchar
Dodano:2020-01-31
Ocena:
10/10
świetna alternatywa dla sklepu stacjonarnego. ceny świetne porównując z innymi i duży asortyment. Polecam
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2022-05-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet HELLA PAGID (8DB 355 011-501) Bardzo dobry produkt w przystępnej cenie.
opinie puchar
Dodano:2022-05-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2395401) @ Michal B: Dziękujemy za opinię na temat tego produktu. Postaramy się nanieść Odpowiednią korektę w naszym opisie i katalogu. Zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Zwrotów (adres email: [email protected]),
który bez dodatkowego wysiłku z Pańskiej strony, szybko i skutecznie pomoże w dokonaniu wymiany zakupionej części lub zwrocie.
Pozdrawiamy serdecznie, Zespół iParts.pl
opinie puchar
Dodano:2022-05-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa BREMBO (08.7165.75) Solidna stal bo pomimo dużego wpływu ciepła spowodowanemu wadliwymi zaciskami (blokował się tłoczek) tarcze się nie wypaczyły ani nie widać na nich żadnych nierówności. Siła hamowania wysoka.
opinie puchar
Dodano:2022-05-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprężyna zawieszenia KAMOKA (2110068) Łagodnie wybierają nierówności i o około 2cm podniosły przód. Gdybym wiedział że taka będzie różnica to wymieniłbym szybciej razem z amortyzatorami.
opinie puchar
Dodano:2022-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Siłownik sprzęgła SACHS (6283 600 332) Działa prawidłowo, przy montażu był delikatny problem bo odlew troche niechlujnie wykonany, ale ostatecznie po małym rozszlifowaniu wszedł i autko śmiga
opinie puchar
Dodano:2022-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Cylinderek hamulcowy TRW (BWH398) Działa bez zarzutu
opinie puchar
Dodano:2022-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Czujnik prędkości obrotowej koła (ABS lub ESP) ATE (24.0710-2011.1) B. dobry produkt. Pasuje idealnie
opinie puchar
Dodano:2022-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Preparat wielofunkcyjny WD-40 240ml WD40 (WD40_0.24L) Ok.
opinie puchar
Dodano:2022-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Dodatek do oleju napędowego LIQUI MOLY Do ochrony filtra DPF 250ml LIQUI MOLY (2650) Wlewam regularnie (co ok. 2000km) od kilku lat+ paliwo tylko na dobrych stacjach i jestem bardzo zadowolony... DPF wypala mi się stosunkowo rzadko i nie mam z nim najmniejszych problemów. Dodatkowo gadżety typu dioda info o wypalaniu i porządna apka do monitorowania DPFu... i pozostaje tylko cieszyć się bezstresową i przyjemną jazdą :)
opinie puchar
Dodano:2022-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Łącznik stabilizatora SIDEM (71161) Doskonała jakość
opinie puchar
Dodano:2022-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody BOSCH (1 987 946 946) Wszystko OK POLECAM
opinie puchar
Dodano:2022-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Końcówka drążka kierowniczego poprzecznego SKF (VKDY 313013) Zawiodłem się na SKF nakrętka jest strasznie słabej jakości zniszczył się gwint typ gniotsa nie łamiotsa żenada całe szczęście nie uszkodził gwintu na końcówce
opinie puchar
Dodano:2022-05-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Termostat układu chłodzenia MEAT & DORIA (92692) Termostat sprawia wrażenie solidnego ale do A16XER w Oplu Astrze J się nie nadaje. Kabel do wtyczki jest za krótki żeby wpiąć go do tego modelu termostatu. Tzn. można kombinować jak ja, bo już nie miałem wyjścia ale nie wygląda to wtedy za dobrze. Także do Opla A16XER nie polecam właśnie ze względu na przesunięcie gniazda złącza termostatu o 90°.
opinie puchar
Dodano:2022-05-21
Ocena:
1/5
dla produktu: Linka sterowania sprzęgłem MAXGEAR (32-0324) Linka jest tragiczna. Odradzam jej zakup
opinie puchar
Dodano:2022-05-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa FEBI BILSTEIN (24471) 9 miesięcy temu wymieniłem z przodu. Teraz tył i mam nadzieję, że będą się tak samo dobrze sprawować.
opinie puchar
Dodano:2022-05-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Czujnik zużycia klocków hamulcowych FEBI BILSTEIN (24320) 10 miesięcy temu polecałem i teraz też polecam.
opinie puchar
Dodano:2022-05-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet MAXGEAR (19-0525) Jak na razie bez problemów. Jedzie, hamuje, skręca. Czyli to co trzeba. Polecam zakupy.
opinie puchar
Dodano:2022-05-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw naprawczy zawieszenia koła LEMFÖRDER (37890 01) zestaw profesjonalny
opinie puchar
Dodano:2022-05-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw naprawczy zawieszenia koła LEMFÖRDER (37890 01) śruby na najwyższym poziomie
opinie puchar
Dodano:2022-05-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2395401) Uwaga klocki te nie pasuja do Opel Crossland X wersja z 2019 roku 130 km!!!! maja niewlasciwy ksztalt nie pasujacy.
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  44