Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2020-02-06
Ocena:
10/10
Jestem zadowolony z oferty sklepu oraz z zamówionej części. Ceny oraz części znanych światowych producentów przekonały mnie do zrobienia zakupów
opinie puchar
Dodano:2020-02-05
Ocena:
10/10
Szybka dostawa oraz produkty zgodne z zamówieniem.Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-04
Ocena:
10/10
Szybka dostawa, produkty zgodne z zamówieniem. Obsługa 10/10!
opinie puchar
Dodano:2020-02-04
Ocena:
10/10
Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie internetowym. Warto kupować części online. głównie ze względu na cenę.
opinie puchar
Dodano:2020-02-04
Ocena:
10/10
Towar zgodny z opisem który był na stronie. Części pasowały. Szybka i bezproblemowa transakcja. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-02-04
Ocena:
10/10
WSZYSTKO W NAJLEPSZYM PORZĄDKU. PROFESJONALNIE POLECAM
opinie puchar
Dodano:2020-02-03
Ocena:
10/10
Miła i pomocna obsługa - otrzymałam konkretną pomoc i wskazówki co najlepiej zamówić do mojego samochodu. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-03
Ocena:
10/10
łatwe i szybkei zakupy. jak zawsze na iparts. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-02-03
Ocena:
10/10
Po raz kolejny udane zakupy na iparts. od lat naprawiam sam swoje samochody i jak tylko coś potrzebuję to zamawiam na iparts.
opinie puchar
Dodano:2020-01-31
Ocena:
10/10
świetna alternatywa dla sklepu stacjonarnego. ceny świetne porównując z innymi i duży asortyment. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-01-31
Ocena:
10/10
Śmiało można zamawiać i nie bać się co przyjdzie - pomocna obsługa i konkurencyjne ceny. Ja zamawiałem rozrząd, odpowiednio mi dobrali i wysłali.
opinie puchar
Dodano:2020-01-31
Ocena:
10/10
Kupowałem juz drugi raz cześci na iparts i drugi raz sie nie zawiodłem. profesjonaliści!
opinie puchar
Dodano:2020-01-31
Ocena:
10/10
Szybko i sprawnie - tak mogę podsumować zakupy w tym sklepie.
opinie puchar
Dodano:2020-01-30
Ocena:
10/10
ekspresowa dostawa - zamówiłem bezpośrednio do warsztatu, aby było szybciej. Wszystko się zgadzało z tym co potrzebowałem. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2020-01-30
Ocena:
10/10
zakupy robiło się bardzo prosto i przyjemnie. Cześci nowe. Polecam sklep.
opinie puchar
Dodano:2020-01-28
Ocena:
10/10
Klocki i tarcze bezpiecznie dotarły do mnie. Obsługa sklepu rzeczowa i pomocna.
opinie puchar
Dodano:2020-01-28
Ocena:
10/10
bezproblemowa obsługa mojego zamówienia. 10/10
opinie puchar
Dodano:2020-01-28
Ocena:
10/10
byłem zmuszony, aby zadbać nieco bardziej o swój samochód - wszystkie czesci kupilem w jednym miejscu na iparts. dostawa darmowa i bardzo szybka. Jak tylko bede cos potrzebowal w przyszlosci to z pewnoscia wroce!
opinie puchar
Dodano:2020-01-23
Ocena:
10/10
Bardzo miła obsługa, czas realizacji OK, lekkie komplikacje z kurierem, ale to wiadomo jak jest z nimi. Ogólnie - polecam.
opinie puchar
Dodano:2020-01-23
Ocena:
10/10
Miałem zamówionego mechanika, zależalo mi na czasie i wszystko sie udalo zgrac.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2021-04-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet IPARTS (KH000537)

Zamóione hurtem. Bardzo często przyjeżdżają do nas Seaty na wymianę klocków więc musimy być w warsztacie przygotowani. iParts to solidna firma, dobre, tanie części.

opinie puchar
Dodano:2021-04-06
Ocena:
3/5
dla produktu: Akumulator EXIDE (EB800) Akumulator wytrzymał równe 4 lata, 20 tys km rocznie.
opinie puchar
Dodano:2021-04-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Woda demineralizowana iparts to bardzo dobry produkt mający wiele zastosowań w domowym garażu jak i w domu. Osobiście używam jej do płynu chłodniczego oraz dolewam ją płynu spryskiwaczy. Żona natomiast wlewa do żelazka dzięki czemu zapobiega osadzaniu się kamienia. Polecam szczególnie tą wodę ze względu na jej cenę i jakość. 5l wystarcza na bardzo długi czas.

opinie puchar
Dodano:2021-04-05
Ocena:
4/5
dla produktu: Cewka zapłonowa IPARTS (CZ000022)

Polecam zakupy na iparts. Jako ze przesiadlem sie z passata na peugota czesci na naprawy sa mi potrzebne co raz czesciej... Nawet nie chce wiedziec ile wydalem na naprawy w tym roku a dopiero kwiecien. Niemniej wszystkie czesci kupuje na iparts bo dzieki temu moge troche na nich zaoszczedzic.

opinie puchar
Dodano:2021-04-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Widzę, że niektórzy co tu komentują to najchętniej by wypili tą wodę. Nie wiem czy to prawda co o niej piszą, ale ja na wszelki wypadek tylko wyczyszczę chłodnicę w moim aucie. Kupno i wysyłka przebiegły pomyślnie.

opinie puchar
Dodano:2021-04-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Zima w tym roku była dosyć ciężka i akumulator mocno dostał w kość więc trzeba było ratować wodą demineralizowaną. Pamiętam jak ojciec dolewał jeszcze w Polonezie i można było śmigać następny sezon. Rozwiązanie tanie jak barszcz i sprawdzone, robiłem tak we wszystkich autach - Toyocie, Oplu i teraz w Peugocie.

opinie puchar
Dodano:2021-04-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Silnik wycieraczek IPARTS (SI000044)

Z wycieraczkami zawsze same kłopoty... A to nie ścierają, a to za głośno chodzą, teraz silniczek szlag trafił. Na szczęście sukcesywnie eliminuje problemy. Nowe pióra, dobry płyn, teraz silniczek - oczywiście wszystko z ipartsa.

opinie puchar
Dodano:2021-03-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona osobowa całoroczna TOYO Celsius 185/60 R15 88V TOYO (18560R15CELSIUS88VEC69) Zakupione do Toyoty Yaris, w tej cenie nie znajdziecie nic lepszego, oponki ciche, produkowane w Japoni, bardzo dobre! Polecam!!!
opinie puchar
Dodano:2021-03-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BOSCH (0 986 494 528) polecam , świetne klocki, świetna cena
opinie puchar
Dodano:2021-03-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Od lat zamawiamy wodę demineralizowaną na warsztat, ale przyznam szczerze że jestem zaskoczony, bo tutaj cena niższa niż w hurtowni i można sporo zaoszczedzić. Używamy jej głównie do usuwania brudu z chłodnicy i pompy. Ja jeszcze moge zdradzić że dodaje go do płynu do spryskiwaczy i nie ma problemu ani z zamarzaniem ani ze smugami.

opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Napinacz łańcucha rozrządu SWAG (30 94 0379) Dobrej jakości napinacz w korzystnej cenie. Hałas łąńcucha rozrządu przy zimnym rozruchu silnika wyeliminowany
opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
4/5
dla produktu: Wieszak gumowy tłumika KRAFT AUTOMOTIVE (0500100) Z wyglądu w mirę wykonanie.
opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
3/5
dla produktu: Uchwyt systemu wydechowego JP GROUP (1121602100) przeciętna jakość
opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
3/5
dla produktu: Pokrywa paska rozrządu FEBI BILSTEIN (24502) Jak to febi, przeciętna jakość
opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: OBEJMA WYDECHU - M8 54MM FAST (FT84549) Super obejma polecam
opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
3/5
dla produktu: Pasek klinowy GATES (6272MC) Kiedyś w przeważającej ilości kupowałem paski firmy GATES ale teraz widać że nowy pasek w porównaniu do starego jest wykonany delikatniej, jest cieńszy i sprawia niezbyt dobre wrażenie, miejmy nadzieje że podczas użytkowanie nie będzie sprawiał problemów.
opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
3/5
dla produktu: Pasek klinowy wielorowkowy GATES (4PK855) Kiedyś w przeważającej ilości kupowałem paski firmy GATES ale teraz widać że nowy pasek w porównaniu do starego jest wykonany delikatniej, jest cieńszy i sprawia niezbyt dobre wrażenie, miejmy nadzieje że podczas użytkowanie nie będzie sprawiał problemów.
opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
3/5
dla produktu: Pasek rozrządu GATES (5308) Po otwarciu opakowania bardzo zdziwiłem się delikatnością wykonania paska, w porównaniu do kiedyś kupowanych pasków firmy GATES, nastąpiło wyraźne pogorszenie jakości. Pasek jest cieńszy, ząbki niższe widać gołym okiem w porównaniu do starego paska politykę oszczędności na materiale użytym do wyprodukowania paska. Nowy pasek sprawiał wrażenie jakościowo gorszego od starego. kiedyś było na pasku produkcja UK a teraz EU. Jestem ciekawy ile wytrzyma, na razie wrażenie nieszczególne.Trzeba będzie chyba zmienić producenta.
opinie puchar
Dodano:2021-03-24
Ocena:
1/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet VALEO (301721) Te klocki nie współpracują z tarczami ATE (nowymi) - piszczą i chroboczą przy małych prędkościach. Nie jest to wina złego montażu czy niesprawnych elementów zacisku hamulca.
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  44