Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2013-06-18
Ocena:
9/10
Sklep godny polecenia. Dla mnie osobiście to coś nowego aby tego typu przedmioty kupować przez Internet, ale sam mechanik mi tak doradził :D Powiedział prawie dosłownie, że jeśli zależy mi na zmniejszeniu kosztów - żebym poszukał na iparts.
Wnioskuję więc, że sklep jest znany w branży.
Ja póki co zamówiłem amortyzatory do swojej Toyoty - obsługa OK. O reszcie będę mógł się wypowiedzieć jak paczuszka dojdzie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-17
Ocena:
10/10
Wow, pierwszy jestem chyba ;)
Mam kontakt z iparts.pl już od wielu lat, od kiedy zorientowałem się w różnicy cen części - to właśnie tutaj je kupuje. Nie ma co przepłacać przecież.
Obsługa kompetentna, paczki solidnie zapakowane, dobry kontakt, cena konkurencyjne. Czego można chcieć więcej.

Pozdrawiam z Warszawy.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-12-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica wody NISSENS (65553A)

Wg mnie nie mogłem trafić lepiej. Znalazłem ten sklep przypadkiem, a mają tu naprawde konkretną obsługe, szczególnie jeśli chodzi o doradztwo w sprawie części. Kupiłem chłodnice Nissens, szybka i bezproblemowa dostawa, a do tego przystępna cena. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-12-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła MEYLE (100 650 0008)

Kupiłem tu łożysko do koła Meyle i właściwie to nie ma sie do czego przyczepic. Bardzo duży wybór w sklepie, warto tu sprawdzac i porównać ceny bo czasem są różne okazje. Świetna firma i bardzo przydatne miejsce

opinie puchar
Dodano:2019-12-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica wody NRF (53021A)

Zdecydowałem sie ze względu na cene bo chłodnice kosztują różnie, a nie chciałem przepłacać. Zamontowałem wczoraj i pasuje idealnie. Mam nadzieje, ze posłuży mi długo bo poprzednią mialem 4 lata. Sklep godny polecenia

opinie puchar
Dodano:2019-12-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła FAG (713 6678 20)

Kupione łożysko FAG miało pasować do mojego samochodu i faktycznie pasuje bardzo dobrze. Poprzednio miałem inne, ale chciałem kupić coś lepszego. FAG to solidny producent, więc mam nadzieje ze ta część posłuży mi długo

opinie puchar
Dodano:2019-12-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła OPTIMAL (301132)

Mechanik polecał mi te łożyska i kupiłem tutaj. To chyba najlepszy internetowy sklep z częściami samochodowymi, jaki znam. Części w dobrych cenach, pomocna obsługa i szybko realizowane zamówienia. Ogólnie sklep godny polecenia.

opinie puchar
Dodano:2019-12-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła OPTIMAL (401078)

Polecam zakupy w tym sklepie. Cała transakcja przebiegła bez zarzutu. Kontakt ze sklepem bezproblemowy, w razie problemów doradzą. Łożyska mam już zamontowane i pasowały idealnie, wiec towar spełnił moje oczekiwania.

opinie puchar
Dodano:2019-12-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica oleju silnikowego FEBI BILSTEIN (101406)

Szukałem dobrej chłodnicy do mojego Opla Astry i kupiłem Febi Bilsteina. Pasuje bardzo dobrze do tego modelu, a dodatkowo nie kosztował zbyt dużo. Ogólnie mają tu bardzo dobre ceny. Polecam ten sklep kazdemu, kto poszukuje sprawdzonych części

opinie puchar
Dodano:2019-12-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator EXIDE (YTX5L-BS)

Właśnie potrzebowałem takiego małego akumulatora bo poprzedni nie dawał już rady. Mechanik polecił mi firmę Exide, lecz nie byłem do niej przekonany. Jednak zdecydowałem sie na ten model, a dziś nie żałuje. Super produkt

opinie puchar
Dodano:2019-12-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła OPTIMAL (601306)

Optimal robi naprawde dobre łożyska. W iPatrs jest dość duży wybór i przystępne ceny. We wszystkim pomaga prosta wyszukiwarka, w której szybko można znaleźć potrzebną część. Do tego dość szybka realizacja zamówienia. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2019-12-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica powietrza doładowującego - intercooler NISSENS (96683)

Trochę kosztuje, ale na prawdę bardzo dobra chłodnica. Kupiłem ją tydzień temu do mojego Multivana i jak na razie nie ma co narzekać. Sklep iPatrs jest naprawde dobrym miejscem na zakupy motoryzacyjne. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-12-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica powietrza doładowującego - intercooler NISSENS (96891)

Nissens to bardzo dobra firma produkująca chłodnice, więc od początku wiedziałem ze kupie własnie produkt tej marki, jednak musiał pasować do mojego auta. Po rozmowie telefonicznej doradzono mi ten model i faktycznie jest idealny. Super sklep i świetna obsługa

opinie puchar
Dodano:2019-12-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła SKF (VKBA 3929)

Bardzo podoba mi się ten sklep ze względu na dobre ceny i nie tylko. Do tego dochodzi świetna możliwość dopasowania części do konkretnego modelu samochodu, co pomaga w wyborze. Polecam ten sklep, super miejsce

opinie puchar
Dodano:2019-12-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica klimatyzacji - skraplacz NISSENS (94730)

Z Nissensa robią dobre części, szczególnie jeśli chodzi o chłodnice. W iPatrs mają też całkiem przystępne ceny, a w razie czego można do nich zadzwonić i się doradzić. Dobrze, ze jest takie miejsce. Moim zdaniem to najlepszy sklep motoryzacyjny w necie. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-12-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Piasta koła MEYLE (100 407 6007)

W swoim aucie musiałem wymienić piastę i zdecydowałem się na Meyle bo po pierwsze pasowała do mojego samochodu, a po drugie to dość znana i ceniona firma. Sklep bardzo dobry. Kupuje od dłuższego czasu i nigdy sie nie zawiodłem.

opinie puchar
Dodano:2019-12-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica powietrza doładowującego - intercooler NISSENS (969001)

Nie wiedziałem jaką chłodnice kupić bo zastanawiałem się nad dwoma, ale mechanik powiedział, żebmy założył Nissensa bo to bardzo solidna firma. Jeżdżę już na tej chłodnicy chwilę i nic sie nie dzieje. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-12-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła OPTIMAL (702321)

Co do zamówienia to wszystko szybko i sprawnie. W sklepie mają naprawde bardzo dobre ceny, więc warto się tutaj rozejrzeć. Ja jestem bardzo zadowolony z zamówienia, dlatego jak najbardziej polecam ;)

opinie puchar
Dodano:2019-12-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła OPTIMAL (301185)

Kupuje juz kolejny raz. Jak zwykle profecjonalnie i rzetelnie. W moim przypadku o zakupie zadecydowała niższa cena poszukiwanego łożyska Optimal w porównaniu do sklepów stacjonarnych w moim miejscu zamieszkania. Do iPatrs bez problemu można zadzwonić, kontakt bezproblemowy. Ode mnie 5/5

opinie puchar
Dodano:2019-12-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Nagrzewnica ogrzewania kabiny KAGER (32-0453)

Ostatnio padł u mnie wymiennik ciepła w samochodzie, a konkretnie nagrzewnica. Byłem zmuszony ją wymienić i chciałem kupić coś lepszego. Zdecydowałem się na Kagera i jestem zadowolony. Polecam ten model, u mnie już śmiga ;)

opinie puchar
Dodano:2019-12-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica wody NISSENS (617859)

Szukałem dobrej chłodnicy wody bo z poprzednią miałem problemy. Nissens to chyba najlepsza firma jaką mogłem wybrać. Bardzo dobry kontakt ze sklepem, a paczka w 3 dni była u mnie. Super, polecam serdecznie

opinie puchar
Dodano:2019-12-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła GSP (9245010K)

Kupiłem łożysko GSP ze względu na korzystną cenę. iParts to bardzo dobrze zorganizowana firma, służą pomocą, a zamówienia wysyłają dość szybko. Jak do tej pory nigdy nie miałem problemów, a kupuję dużo. Polecam

1  Poprzednia  36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44