Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2013-07-03
Ocena:
10/10
Dosłownie wczoraj pojawił się u mnie kurier z przesyłką od iparts.pl. Wszystko solidnie zapakowane, cena niższa niż jeśli miałbym kupować w sklepie stacjonarnym u siebie w mieście, szybko dostarczono towar - pod sam dom. Dziś zawiozę części do mechanika, niech bierze się do roboty ;)

Dziękuję i pozdrawiam
Antoniusz
opinie puchar
Dodano:2013-07-01
Ocena:
10/10
Jak widzę, jestem tu pierwszą kobietą ;) mam nadzieję, że nie ostatnią. Współpraca z iparts przebiegła bez zakłóceń - miła, kompetentna obsługa; ceny dość atrakcyjne; Panowie doradcy kulturalni. Wystawiam maksymalną oceną.
Do zobaczenia.
opinie puchar
Dodano:2013-07-01
Ocena:
10/10
Części zdecydowanie warte swojej ceny. Skorzystałem z promocji na amortyzatory, zawsze to jakaś oszczędność. Strona b. fajnie zrobiona, konfigurator działa ok. W sumie jestem zadowolony, nawet bardzo.
opinie puchar
Dodano:2013-06-27
Ocena:
8/10
polecam!!! maja super czesci
opinie puchar
Dodano:2013-06-27
Ocena:
10/10
a co to duzo pisac ;) sklep robi to co do niego nalezy i tyle. a to wystarczy aby dac mu pozytywna opinie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-26
Ocena:
9/10
Solidny sklep, bogata oferta części, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony z zakupów i jeśli pojawi się taka potrzeba - zakupię w iparts części ponownie
opinie puchar
Dodano:2013-06-25
Ocena:
8/10
Moja opinia jest pozytywna, nieco długo musiałem czekać na dostarczenie towaru, ale z tego co zauważyłem - wina leżała bardziej po stronie kuriera niż sklepu. Z tego powodu jednak obniżam nieco ocenę.

Obsługa OK, ceny OK, zakupiony towar OK. Następnym razem zapewne również skorzystać z usług iparts.pl
opinie puchar
Dodano:2013-06-24
Ocena:
10/10
Swietny sklep, naprawde - obsluga na wysokim poziomie, czesci bardzo dobre, realizacja blyskawiczna. Jestem bardzo zadowolony a to moj pierwszy zakup w iparts.pl, kupowalem troche \'w ciemno\' ale po kontakcie tel okazalo sie, ze to profesjonalisci i wszystko jest w porzadku. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2013-06-21
Ocena:
10/10
Jeden z lepszych sklepow, z jakim mialem do czynienia do tej pory. Przynajmniej jesli chodzi o sklepy motoryzacyjne. Daje dyszke i pozdrawiam.
opinie puchar
Dodano:2013-06-20
Ocena:
10/10
Nie mam się do czego przyczepić. Naprawdę, zarówno produkty jak i obsługa na najwyższym, światowym poziomie - a swego czasu mieszkałem np. w UK, i wiem jak funkcjonują sklepy na zachodzie. Wysyłka błyskawiczna, a konsultanci znają się na rzeczy. Polecam, Lucek
opinie puchar
Dodano:2013-06-19
Ocena:
10/10
Nie mam zadnych zastrzezeń. Zdaje sie ze juz 4 razy korzystałem z oferty sklepu i za kazdym razem bylem zadowolony z zakupu.
Przy pierwszym zamowieniu kontaktowalem sie z ich infolinia, gdzie Panowie mi pomogli we wlasciwym wyborze. Lepiej sie upewnic niż brac cos na czym sie srednio zna ;)
opinie puchar
Dodano:2013-06-18
Ocena:
9/10
Sklep godny polecenia. Dla mnie osobiście to coś nowego aby tego typu przedmioty kupować przez Internet, ale sam mechanik mi tak doradził :D Powiedział prawie dosłownie, że jeśli zależy mi na zmniejszeniu kosztów - żebym poszukał na iparts.
Wnioskuję więc, że sklep jest znany w branży.
Ja póki co zamówiłem amortyzatory do swojej Toyoty - obsługa OK. O reszcie będę mógł się wypowiedzieć jak paczuszka dojdzie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-17
Ocena:
10/10
Wow, pierwszy jestem chyba ;)
Mam kontakt z iparts.pl już od wielu lat, od kiedy zorientowałem się w różnicy cen części - to właśnie tutaj je kupuje. Nie ma co przepłacać przecież.
Obsługa kompetentna, paczki solidnie zapakowane, dobry kontakt, cena konkurencyjne. Czego można chcieć więcej.

Pozdrawiam z Warszawy.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2020-11-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge LL 5W30 4 litry CASTROL (5W30/4/EDGELL)

Jeżdżę na Castrolu już od dobrych kilkunastu lat i zawsze wszystko było ok. Wystarczy tylko regularna wymiana co 10-15 tys. km. W iParts kupuję od kilku miesięcy, a ostatnio zamówiony olej silnikowy został dostarczony bardzo szybko, w ciągu 2 dni. Super sklep

opinie puchar
Dodano:2020-11-21
Ocena:
4/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa TRW (DF4283)

Tarcze kupiłem ze względu na cenę, producenta i opinie użytkowników. Zastanawialem się nad inną marką, ale dziś wiem, że to był dobry wybór. Znajomy ma takie same i mówi, że są bardzo wytrzymałe. Zobaczymy jak będzie u mnie.

opinie puchar
Dodano:2020-11-21
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator KYB (334634)

Dość dobre amortyzatory. Mam je w swoim Oplu od 2 miesięcy i z walorów użytkowych jestem zadowolony. Cenowo też ok. Zresztą w iParts można znaleźć wiele innych tego typu produktów. Ogólnie polecam zakupy w tym sklepie

opinie puchar
Dodano:2020-11-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej MOBIL Super 3000 XE 5W30 5 litrów MOBIL (5W30/5/XE)

Dość dobry olej. Silnik pracuje na nim cicho i bez niespodzianek. Zrobiłem na nim już 2 tys. km i nie mam zastrzeżeń. Poprzedni, taki sam, wymieniłem po 16 tys km i po takim przebiegu nie wyglądał na mocno przepracowany. Warto się na niego zdecydowac

opinie puchar
Dodano:2020-11-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator VARTA (635052100A742)

Akumulator Varta jak do tej pory bardzo dobrze spełnia swoje zadanie. W tej cenie znalazłem go tylko tutaj, więc produkt jak najbardziej godny polecenia. VARTA to też bardzo dobra marka jeśli chodzi o baterie samochodowe. Ja jestem zadowolony i mogę polecić

opinie puchar
Dodano:2020-11-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Zawór EGR VDO (408-275-002-001Z)

Dopiero w iParts znalazłem identyczny zawór, który był u mnie oryginalnie zamontowany. Część pasuje idealnie i fajnie, że w końcu znalazłem. Jednak to prawda, ze tu jest wszystko. Dzięki i pozdrawiam

opinie puchar
Dodano:2020-11-19
Ocena:
4/5
dla produktu: Opona osobowa wielosezonowa WINDFORCE CATCHFORS AllSeason 155/80 R13 79T WINDFORCE (15580R13CATCHFORSALLSEASON79TEC72)

Kupiłem te opony ze względu na cenę i aż ciekawi mnie jak one będą się sprawdzać w zimie. Co ciekawe, jakościowo wyglądają dobrze nie odbiegając od tych dużo droższych. Założyłem i póki co samochód fajnie się prowadzi. Myślę, że można ich polecić

opinie puchar
Dodano:2020-11-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Pompa wspomagania układu kierowniczego TRW (JPR725)

Jak padła mi pompa to liczyłem się ze sporym wydatkiem, a produkt w dobrej cenie znalazłem właśnie w iParts. Moim zdaniem cena i tak jest w miarę dobra bo w innym sklepie widziałem części dużo droższe. Super sklep motoryzacyjny

opinie puchar
Dodano:2020-11-19
Ocena:
4/5
dla produktu: Olej TOTAL Quartz Ineo ECS 5W30 5 litrów TOTAL (5W30/5/QUARTZINEOECS)

Olej TOTAL Quartz Ineo ECS 5W30 zastąpił u mnie poprzednią wersję tej marki. Po wymianie oleju zaobserwowałem w samochodzie nieco cichszą pracę silnika, więc olej jest lepszy od poprzedniego. Zobaczymy jak sprawdzi się na dłuższą metę. Wysoka jakość produktu w przystępnej cenie

opinie puchar
Dodano:2020-11-18
Ocena:
3/5
dla produktu: Zestaw łańcucha rozrządu JAPANPARTS (KDK-402)

Dobry zestaw łańcucha rozrządu renomowanej firmy. Do swojego samochodu kupuję tylko zestawy od Japanparts. W tym roku zdecydowałem się na zakupy internetowe w iParts i kupiłem taniej niż w sklepie stacjonarnym. Na pewno jeszcze nieraz tu wrócę

opinie puchar
Dodano:2020-11-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona letnia FIRESTONE RoadHawk 235/45 R17 97Y FIRESTONE (23545R1797YROADHAWKXL)

Opony tej marki mam założone w dwóch samochodach i jestem bardzo zadowolony z ich walorów użytkowych. Przede wszystkim są ciche i w dość przystępnej cenie. Przesyłka przyszłą w 3 dni, towar dobrze zapakowany. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2020-11-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Sonda lambda BOSCH (0 281 004 083)

Od dłuższego czasu miałem problemy z sondą lambda i konieczna była jej wymiana. Kupiłem ten model od Boscha i po zamontowaniu jak ręką odjął. Ogólnie rzecz biorąc to moim zdaniem Bosch produkuje naprawde wysokiej klasy części samochodowe. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-11-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy CASTROL 5W40 Edge Turbo Diesel 5 litrów CASTROL (5W405EDGETURBODIESEL)

Oleju Castrol nie zamieniłbym na żaden inny. Castrol to sprawdzona marka od wielu lat. Bez problemu jeżdżę na nim rok lub wymieniam co 15 tys km. Warto dbać o regularną wymianę i kupować oleje najwyższej jakości, a ten zdecydowanie takim jest. Polecam

opinie puchar
Dodano:2020-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn do spryskiwaczy zimowy z lejkiem IPARTS -22°C 5 litrów (czerwony) - wieloowocowy IPARTS (PLYN5ZIMA) Polecam.Bardzo dobra cena. Za 1 z Orlenu mam 3 bańki :)
opinie puchar
Dodano:2020-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej CASTROL Edge Professional Longlife III 5W30 1 litr CASTROL (5W30/1/EDGEPRO) Kupiłem ten olej litrowy, aby dolać do silnika gdy będzie taka potrzeba. Razem z tym produktem kupiłem też 5-litrowy olej Castrol Edge i markę tą uważam za najlepszą na rynku. Jest to sprawdzony produkt, który dobrze się spisuje w moim samochodzie, a na pewno zwiększa żywotność silnika. Polecam
opinie puchar
Dodano:2020-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej SHELL Helix Ultra ECT3 5W30 4 litry SHELL (5W30/4/HELIXUECT)

Świetny olej marki Shell. Używam go od 2 lat i nigdy nie miałem z nim żadnych problemów. Marka jest naprawdę godna zaufania. Trzeba tylko kupić produkt w pewnym źródle, takim jak jest sklep iParts. Polecam!!

opinie puchar
Dodano:2020-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej ELF Evolution 700 STI 10W40 5 litrów ELF (10W40/5/EVOLUTION700STI)

Olej silnikowy Elf Evolution zamówiłem w iParts ze względu na cenę, która była lepsza w porównaniu do innych sklepów. Jakościowo super, jednak na razie ciężko coś więcej powiedzieć, bo dopiero zalany. Polecam sklep iParts

opinie puchar
Dodano:2020-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej ELF Evolution 900 SXR 5W40 5 litrów ELF (5W40/5/EVOLUTIONSXR)

Po raz kolejny kupiłem ten olej i uważam, że była to bardzo dobra decyzja. W swoim samochodzie od samego początku jeżdżę na tym oleju i i nigdy się nie zawiodłem. Silnik pracuje cicho i nigdy nie sprawiał żadnych problemów. Na pewno pozostanę przy tej marce. Polecam!!

opinie puchar
Dodano:2020-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet LUK (624 3033 00)

Produkt pierwszej klasy. Zakupiony komplet LUK bardzo dobrze się sprawdza. Sprzęgło nie ślizga (jak poprzednie), nie ma problemów ze zmianą biegów, w końcu wszystko jest OK. Produkt dobrany za pomocą VIN. Polecam zdecydowanie.

opinie puchar
Dodano:2020-11-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Alternator AS-PL (A1031S)

Jeden z lepszych alternatorów jakie znalazłem. Kupiłem i po zamontowaniu do samochodu wszystko wróciło do normy. Autko normalnie odpala, nie ma problemów podczas jazdy. Produkt godny zakupu, polecam

1  Poprzednia  36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44