Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2013-07-03
Ocena:
10/10
Sklep mi sie bardzo podoba, fajna realizacja zamowienia, konsultanci na poziomie, no a w koncu czesci. Regularnie kupuje do moich aut w firmie rozne zamienniki (wiadomo, a to koncowki sie zuzyja, a to tarcze, a to amorki itp) i IPARTS jeszcze mnie nie zawiodl.
opinie puchar
Dodano:2013-07-03
Ocena:
10/10
Zakupy rewelacja, do listy moich ulubionych sklepów internetowych dołącza iparts. Miałem już swoich faworytów w dziedzinie elektroniki, sprzętu domowego czy ubrań, teraz mam i motoryzacji ;)
opinie puchar
Dodano:2013-07-03
Ocena:
10/10
Dosłownie wczoraj pojawił się u mnie kurier z przesyłką od iparts.pl. Wszystko solidnie zapakowane, cena niższa niż jeśli miałbym kupować w sklepie stacjonarnym u siebie w mieście, szybko dostarczono towar - pod sam dom. Dziś zawiozę części do mechanika, niech bierze się do roboty ;)

Dziękuję i pozdrawiam
Antoniusz
opinie puchar
Dodano:2013-07-01
Ocena:
10/10
Jak widzę, jestem tu pierwszą kobietą ;) mam nadzieję, że nie ostatnią. Współpraca z iparts przebiegła bez zakłóceń - miła, kompetentna obsługa; ceny dość atrakcyjne; Panowie doradcy kulturalni. Wystawiam maksymalną oceną.
Do zobaczenia.
opinie puchar
Dodano:2013-07-01
Ocena:
10/10
Części zdecydowanie warte swojej ceny. Skorzystałem z promocji na amortyzatory, zawsze to jakaś oszczędność. Strona b. fajnie zrobiona, konfigurator działa ok. W sumie jestem zadowolony, nawet bardzo.
opinie puchar
Dodano:2013-06-27
Ocena:
8/10
polecam!!! maja super czesci
opinie puchar
Dodano:2013-06-27
Ocena:
10/10
a co to duzo pisac ;) sklep robi to co do niego nalezy i tyle. a to wystarczy aby dac mu pozytywna opinie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-26
Ocena:
9/10
Solidny sklep, bogata oferta części, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony z zakupów i jeśli pojawi się taka potrzeba - zakupię w iparts części ponownie
opinie puchar
Dodano:2013-06-25
Ocena:
8/10
Moja opinia jest pozytywna, nieco długo musiałem czekać na dostarczenie towaru, ale z tego co zauważyłem - wina leżała bardziej po stronie kuriera niż sklepu. Z tego powodu jednak obniżam nieco ocenę.

Obsługa OK, ceny OK, zakupiony towar OK. Następnym razem zapewne również skorzystać z usług iparts.pl
opinie puchar
Dodano:2013-06-24
Ocena:
10/10
Swietny sklep, naprawde - obsluga na wysokim poziomie, czesci bardzo dobre, realizacja blyskawiczna. Jestem bardzo zadowolony a to moj pierwszy zakup w iparts.pl, kupowalem troche \'w ciemno\' ale po kontakcie tel okazalo sie, ze to profesjonalisci i wszystko jest w porzadku. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2013-06-21
Ocena:
10/10
Jeden z lepszych sklepow, z jakim mialem do czynienia do tej pory. Przynajmniej jesli chodzi o sklepy motoryzacyjne. Daje dyszke i pozdrawiam.
opinie puchar
Dodano:2013-06-20
Ocena:
10/10
Nie mam się do czego przyczepić. Naprawdę, zarówno produkty jak i obsługa na najwyższym, światowym poziomie - a swego czasu mieszkałem np. w UK, i wiem jak funkcjonują sklepy na zachodzie. Wysyłka błyskawiczna, a konsultanci znają się na rzeczy. Polecam, Lucek
opinie puchar
Dodano:2013-06-19
Ocena:
10/10
Nie mam zadnych zastrzezeń. Zdaje sie ze juz 4 razy korzystałem z oferty sklepu i za kazdym razem bylem zadowolony z zakupu.
Przy pierwszym zamowieniu kontaktowalem sie z ich infolinia, gdzie Panowie mi pomogli we wlasciwym wyborze. Lepiej sie upewnic niż brac cos na czym sie srednio zna ;)
opinie puchar
Dodano:2013-06-18
Ocena:
9/10
Sklep godny polecenia. Dla mnie osobiście to coś nowego aby tego typu przedmioty kupować przez Internet, ale sam mechanik mi tak doradził :D Powiedział prawie dosłownie, że jeśli zależy mi na zmniejszeniu kosztów - żebym poszukał na iparts.
Wnioskuję więc, że sklep jest znany w branży.
Ja póki co zamówiłem amortyzatory do swojej Toyoty - obsługa OK. O reszcie będę mógł się wypowiedzieć jak paczuszka dojdzie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-17
Ocena:
10/10
Wow, pierwszy jestem chyba ;)
Mam kontakt z iparts.pl już od wielu lat, od kiedy zorientowałem się w różnicy cen części - to właśnie tutaj je kupuje. Nie ma co przepłacać przecież.
Obsługa kompetentna, paczki solidnie zapakowane, dobry kontakt, cena konkurencyjne. Czego można chcieć więcej.

Pozdrawiam z Warszawy.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-12-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw uszczelek pokrywy zaworów VICTOR REINZ (15-53484-01) Mogę z czystym sumieniem potwierdzić poprzednie opinie, uszczelka pierwsza klasa.Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-12-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica wody NISSENS (630703)

Chłodnica z tych droższych, jednak mysle ze było warto. Po zakupie transakcja bardzo szybko zrealizowana. Wszystko w jak najlepszym porządku. Sklep zaopatrzony w wiele czesci do mojego auta, na pewno jeszcze nieraz tu wróce

opinie puchar
Dodano:2019-12-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Nagrzewnica ogrzewania kabiny NRF (58066)

Nagrzewnica bardzo dobrze pasuje do Peugeota 806. Jak za tą cenę jest też dobrej jakości, a to podstawa. Polecam ten sklep, mają tu dosyć duży wybór, do tego prosta wyszukiwarka i przede wszystkim szybka realizacja zamówienia

opinie puchar
Dodano:2019-12-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła DENCKERMANN (W413235)

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep internetowy, mają dużo zamienników różnych marek, a w dodatku w łatwy sposób można wyszukać tu części do konkretnego modelu samochodu. Bardzo praktyczne rozwiązanie, polecam

opinie puchar
Dodano:2019-12-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła SKF (VKBA 6537)

Jeśli chodzi o zamówienie to wszystko przebiegło sprawnie. W sklepie mają duży wybór części, a w moim przypadku dostawa odbyła się na 3 dzień od zamówienia. Towar zgodny z opisem, pasuje do mojego modelu auta. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica klimatyzacji - skraplacz NISSENS (94882)

Chłodnica w dość przystępnej cenie, do zakupu skłoniły mnie pozytywne opinie. Dziś sam jestem jej użytkownikiem i warto było kupić. Polecam każdemu firme Nissens, wysokiej jakości produkty. W tym sklepie mozna wiele ich znalezc

opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Piasta koła TOPRAN (103 478)

iPatrs to sklep naprawdę godny polecenia. Ceny są nie wygórowane, a czasem można znaleźć tu ciekawe oferty, tak jak np. ta piasta koła Topran. Kupiłem ją do swojej Cordoby i wszystko w jak najlepszym porządku. Dobrze sie sprawuje

opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
4/5
dla produktu: Filtr kabinowy MEYLE (31-12 320 0009) POLECAM. SUPER FILTR. EXTRA JAKOŚC
opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
5/5
dla produktu: chłodnica VAG GOLF IV/A3 96- MEYLE (GT652011)

Do swojego Golfa IV szukałem dobrej chłodnicy i kolega polecił mi ten model. Do zakupu przekonała mnie dość dobra cena, więc jestem zadowolony. Towar przyszedł już po paru dniach, wszystko jest jak najbardziej ok

opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej hydrauliczny EUROL (E113661)

Szukałem dobrego oleju do swojego auta i zadzwoniłem z zapytaniem do iPatrs. Po podaniu modelu samochodu i rodzaju silnika sprzedawca polecił mi Eurol. Bardzo konkretna obsługa klienta i super sklep. POLECAM!!

opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła OPTIMAL (802464)

Łożysko solidne i w bardzo przystępnej cenie. Przesyłka w dwa dni robocze była już u mnie, a cała transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Robie zakupy tu juz nie pierwszy raz i naprawdę gorąco polecam to miejsce.

opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
5/5
dla produktu: LUSTERKO OPTIMAL (2331524M)

Niestety w ostatnim czasie byłem zmuszony wymienić lusterko i zdecydowałem sie na ten model. Polcar to dość znana firma produkująca dobrej jakości części, w iPatrs jest ich wiele, więc jest z czego wybierać. W sklepie można znaleźć wiele części do różnych samochodów, wystarczy tylko wpisać model

opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła OPTIMAL (100002)

Kupiłem tu kilka części i właściwie to wszystko bez zarzutu. Towar solidnie i sumiennie zapakowany, co w tym przypadku jest niezwykle istotne. Duży wybór części do każdego auta w dobrych cenach. Polecam to miejsce

opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła SKF (VKBA 3660)

Kupiłem to łożysko marki SKF i jestem bardzo zadowolony jak dotąd. W sklepie iPatrs mają tak szeroki wybór części, że czasami cięzko się zdecydować, ale zawsze idzie coś wybrać do swojego auta. Pozytywnie ;-)

opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica wody NISSENS (630716)

Chłodnica Nissens sprawuje sie doskonale. Znalazłem ją tutaj w dość przystępnej cenie, a zakupy przebiegły bez zarzutu. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie, przesyłka w kilka dni była u mnie. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła FAG (713 6102 20)

Zrobiłem zakupy w tamtym tygodniu i czekałem na paczkę. Dotarła do mnie wczoraj i była bardzo solidnie przygotowana co było dla mnie istotne, gdyż były to delikatne części. Dobrze, że stawiają na jakość

opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Zawieszenie, chłodnica TOPRAN (103 642)

Potrzebowałem właśnie tej części i ciesze sie ze znalazłem ją tutaj bo robie wiele zakupów do swoich aut, więc kupiłem przy okazji. Towar wysyłany jest natychmiastowo, z doborem części oraz ich dopasowaniem nie ma problemu. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła SKF (VKBA 3644)

Zamówione łożyska przyszły w kilka dni i od razu zamontowałem je do swojego samochodu. Pasują idealnie, zgodnie z tym, co twierdziła obsługa sklepu. Moim zdaniem naprawde warto tu kupić, jak trzeba to potrafią też doradzić

opinie puchar
Dodano:2019-12-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica wody NISSENS (61916)

Kupiłem tą chłodnicę dwa tygodnie temu i musze powiedziec, ze super sie sprawuje. Po tym co miałem z poprzednią, teraz wreszcie jest jak ma byc. Jeśli chłodnica to tylko Nissens, to najlepsza firma na rynku

opinie puchar
Dodano:2019-12-09
Ocena:
5/5
dla produktu: AKUMULATOR 8AH/115A 12V L+ / MOTOCYKLE EXIDE (YT9B-BS)

Mam go w swoim motocyklu i jak dla mnie bardzo w porządku. Zawsze odpala za pierwszym razem, nawet w minusowych temperaturach. Przesyłka dotarła dość szybko, zapakowana bezpiecznie. Nie ma sie do czego przyczepić

1  Poprzednia  35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43