Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2013-07-10
Ocena:
10/10
A macie dyszkę ;) za zaangażowanie w mój problem. Tak trzymać.
opinie puchar
Dodano:2013-07-08
Ocena:
10/10
Wszystko zrealizowane bezpiecznie i szybko, części dotarły na następny dzień po zamówieniu, nie było problemów z montażem w samochodzie. Jedna sobota ze szwagrem, piwko, częsci z iparta i kaska zaoszczędzona:)
opinie puchar
Dodano:2013-07-08
Ocena:
10/10
Inne sklepy powinny się uczyć od was obsługi klienta i sposobów przeprowadzania transakcji. Miło, szybko, tanio i z klasą. To rozumiem.
opinie puchar
Dodano:2013-07-08
Ocena:
10/10
Sklep wywiązuje się z obietnic. Zamówioną część dostałem na drugi dzień! Szybka, miło i przyjemnie. Oby tak dalej, a będę tu częściej wracał. Opinia pozytywne, dałem 10 gwiazdek.
opinie puchar
Dodano:2013-07-04
Ocena:
10/10
Daję 10. Właściwie nie mam powodów do narzekania. Cała transakcja odbyła się bez zakłóceń, szybko i w przyjaznej atmosferze. A filtry były odpowiednio zapakowane, nie miało prawa nic się z nimi stać. Oczywiście zawsze mogło być lepiej, np. niższa cena ;) Ale to chyba w każdym sklepie tak mogłoby być.
Pozdrawiam pracowników sklepu, zapewne jeszcze tu wrócę.
opinie puchar
Dodano:2013-07-03
Ocena:
10/10
Sklep mi sie bardzo podoba, fajna realizacja zamowienia, konsultanci na poziomie, no a w koncu czesci. Regularnie kupuje do moich aut w firmie rozne zamienniki (wiadomo, a to koncowki sie zuzyja, a to tarcze, a to amorki itp) i IPARTS jeszcze mnie nie zawiodl.
opinie puchar
Dodano:2013-07-03
Ocena:
10/10
Zakupy rewelacja, do listy moich ulubionych sklepów internetowych dołącza iparts. Miałem już swoich faworytów w dziedzinie elektroniki, sprzętu domowego czy ubrań, teraz mam i motoryzacji ;)
opinie puchar
Dodano:2013-07-03
Ocena:
10/10
Dosłownie wczoraj pojawił się u mnie kurier z przesyłką od iparts.pl. Wszystko solidnie zapakowane, cena niższa niż jeśli miałbym kupować w sklepie stacjonarnym u siebie w mieście, szybko dostarczono towar - pod sam dom. Dziś zawiozę części do mechanika, niech bierze się do roboty ;)

Dziękuję i pozdrawiam
Antoniusz
opinie puchar
Dodano:2013-07-01
Ocena:
10/10
Jak widzę, jestem tu pierwszą kobietą ;) mam nadzieję, że nie ostatnią. Współpraca z iparts przebiegła bez zakłóceń - miła, kompetentna obsługa; ceny dość atrakcyjne; Panowie doradcy kulturalni. Wystawiam maksymalną oceną.
Do zobaczenia.
opinie puchar
Dodano:2013-07-01
Ocena:
10/10
Części zdecydowanie warte swojej ceny. Skorzystałem z promocji na amortyzatory, zawsze to jakaś oszczędność. Strona b. fajnie zrobiona, konfigurator działa ok. W sumie jestem zadowolony, nawet bardzo.
opinie puchar
Dodano:2013-06-27
Ocena:
8/10
polecam!!! maja super czesci
opinie puchar
Dodano:2013-06-27
Ocena:
10/10
a co to duzo pisac ;) sklep robi to co do niego nalezy i tyle. a to wystarczy aby dac mu pozytywna opinie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-26
Ocena:
9/10
Solidny sklep, bogata oferta części, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony z zakupów i jeśli pojawi się taka potrzeba - zakupię w iparts części ponownie
opinie puchar
Dodano:2013-06-25
Ocena:
8/10
Moja opinia jest pozytywna, nieco długo musiałem czekać na dostarczenie towaru, ale z tego co zauważyłem - wina leżała bardziej po stronie kuriera niż sklepu. Z tego powodu jednak obniżam nieco ocenę.

Obsługa OK, ceny OK, zakupiony towar OK. Następnym razem zapewne również skorzystać z usług iparts.pl
opinie puchar
Dodano:2013-06-24
Ocena:
10/10
Swietny sklep, naprawde - obsluga na wysokim poziomie, czesci bardzo dobre, realizacja blyskawiczna. Jestem bardzo zadowolony a to moj pierwszy zakup w iparts.pl, kupowalem troche \'w ciemno\' ale po kontakcie tel okazalo sie, ze to profesjonalisci i wszystko jest w porzadku. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2013-06-21
Ocena:
10/10
Jeden z lepszych sklepow, z jakim mialem do czynienia do tej pory. Przynajmniej jesli chodzi o sklepy motoryzacyjne. Daje dyszke i pozdrawiam.
opinie puchar
Dodano:2013-06-20
Ocena:
10/10
Nie mam się do czego przyczepić. Naprawdę, zarówno produkty jak i obsługa na najwyższym, światowym poziomie - a swego czasu mieszkałem np. w UK, i wiem jak funkcjonują sklepy na zachodzie. Wysyłka błyskawiczna, a konsultanci znają się na rzeczy. Polecam, Lucek
opinie puchar
Dodano:2013-06-19
Ocena:
10/10
Nie mam zadnych zastrzezeń. Zdaje sie ze juz 4 razy korzystałem z oferty sklepu i za kazdym razem bylem zadowolony z zakupu.
Przy pierwszym zamowieniu kontaktowalem sie z ich infolinia, gdzie Panowie mi pomogli we wlasciwym wyborze. Lepiej sie upewnic niż brac cos na czym sie srednio zna ;)
opinie puchar
Dodano:2013-06-18
Ocena:
9/10
Sklep godny polecenia. Dla mnie osobiście to coś nowego aby tego typu przedmioty kupować przez Internet, ale sam mechanik mi tak doradził :D Powiedział prawie dosłownie, że jeśli zależy mi na zmniejszeniu kosztów - żebym poszukał na iparts.
Wnioskuję więc, że sklep jest znany w branży.
Ja póki co zamówiłem amortyzatory do swojej Toyoty - obsługa OK. O reszcie będę mógł się wypowiedzieć jak paczuszka dojdzie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-17
Ocena:
10/10
Wow, pierwszy jestem chyba ;)
Mam kontakt z iparts.pl już od wielu lat, od kiedy zorientowałem się w różnicy cen części - to właśnie tutaj je kupuje. Nie ma co przepłacać przecież.
Obsługa kompetentna, paczki solidnie zapakowane, dobry kontakt, cena konkurencyjne. Czego można chcieć więcej.

Pozdrawiam z Warszawy.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-12-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła SKF (VKBA 3567)

Solidny sklep. Po rozmowie telefonicznej doradzili mi ten wybór łożysk i jak na razie nie moge narzekać. Mają konkurencyjne ceny i szybko wysyłają towar, co jest dla mnie ważne. Polecam jak najbardziej.

opinie puchar
Dodano:2019-12-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła OPTIMAL (682327)

Sklep solidnie zaopatrzony. Już kolejny raz złożyłem tu zamówienie i po raz kolejny jestem zadowolony zarówno z obsługi, dostawy, jak i zamówionego towaru. Naprawde nie ma sie do czego przyczepic. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-12-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła OPTIMAL (701860)

Szczerze mogę polecić. Prezentowany towar na stronie jest również dostępny w na magazynie i wysłany natychmiast. Łożyska Optimal w dobrej cenie, w razie problemów mozna dzwonić. Kupiłem już nieraz i na pewno wrócę!!

opinie puchar
Dodano:2019-12-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Korek - pokrywa FEBI BILSTEIN (22082)

Do swojego Peugeota 307 potrzebowałem takiego korka i kupiłem go tutaj przy okazji innych zakupów w iPatrs. Początkowo wahałem sie czy będzie pasował, ale wg opisu miał być dobry, a jest idealny ;) Polecam ten sklep internetowy

opinie puchar
Dodano:2019-12-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Reflektor TYC (20-6229-05-2)

Szukałem prawego reflektora do Skody Fabia i w dość dobrej cenie znalazłem go w iPatrs. Mają tu naprawdę duży wybór i korzystne ceny. Ze swojej strony moge polecić ten sklep, juz nieraz kupowałem i zawsze wszystko w porządku

opinie puchar
Dodano:2019-12-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła SKF (VKBA 3598)

Łożysko po kilku tys. km bardzo dobrze sie sprawuje i nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń. Przesyłka dotarła dość szybko, a w razie potrzeby sprzedawcy potrafią doradzić. Super sklep. Nie mam żadnych negatywnych uwag.

opinie puchar
Dodano:2019-12-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła SKF (VKBA 6556)

Jeśli chodzi o łożysk SKF to jestem bardzo zadowolony z zamówionych części. Przyszły dość szybko, wszystko pasowało, było zgodne z opisem i dobrej jakości. Cena też była ok. Czego chcieć więcej. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2019-12-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła FAG (713 6103 00)

Kupiłem łożyska FAG i towar przyszedł w kilka dni. Jest zgodny z opisem i pasuje do mojego samochodu. Kontakt ze sklepem jest bardzo dobry. Strona praktyczna, wybór części w zależności od marki samochodu. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-12-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica klimatyzacji - skraplacz NRF (35889)

Ja kupiłem auto i niedługo po tym do wymiany była chłodnica. Zdecydowałem się właśnie NRF i ogólnie jestem zadowolony. Moim zdaniem to naprawdę dobry wybór, produkt w przystępnej cenie, sklep godny polecenia

opinie puchar
Dodano:2019-12-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła OPTIMAL (601953)

Super sklep. Z reguły zamawiam dużo części, więc dobrze że można wszystko zamówić w jednym miejscu i to w dość atrakcyjnych cenach. Zakupów dokonuje sie w praktyczny sposób dobierając część do modelu auta. Ogólnie polecam zakupy w iParts

opinie puchar
Dodano:2019-12-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła OPTIMAL (681471)

Łożyska bardzo solidne. Jezdze juz miesiąc i nie ma z nimi zadnych problemów. Jeśli chodzi o sklep to duzy wybór towaru. Z płatnością i przesyłka też bezproblemowo. W razie problemów mozna dzwonic. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-12-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła OPTIMAL (202101)

W iPatrs jest naprawdę bardzo duży wybór części, a w dodatku można liczyć na fachowe doradztwo. Po zamówieniu szybka i bezproblemowa dostawa, więc korzystam z usług tego sklepu za każdym razem jak potrzebuje części do samochodów.

opinie puchar
Dodano:2019-12-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Nakrętka koła FEBI BILSTEIN (38008)

Mam takie nakrętki od tygodnia i pasowały idealnie. Towar był jak najbardziej zgodny z opisem, a do tego z realizacją zamówienia nie było żadnych problemów. Bardzo dobrze zaopatrzony, solidny sklep motoryzacyjny

opinie puchar
Dodano:2019-12-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica wody VALEO (735310)

Valeo produkuje bardzo dobrej jakości części. Chłodnica do mojego Polo pasuje bardzo dobrze. Świetnym sposobem na znalezienie właściwych części jest wyszukiwarka na iPatrs, już nieraz pomogła wybierać mi te odpowiednie, pasujące do mojego samochodu.

opinie puchar
Dodano:2019-12-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator EXIDE (ETX4L-BS)

Właśnie szukałem takiego akumulatora! Patrzyłem gdziekolwiek i powiem szczerze, że w iParts mają bardzo dobre ceny jeśli chodzi o części i akcesoria. Akumulator przyszedł dość szybko i jestem bardzo zadowolony. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-12-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Pompa cyrkulacji wody, ogrzewanie postojowe BOSCH (0 392 020 027) Musiałem kupić pompę samochodową, lecz szukałem czegoś w dobrej cenie. Jak się okazało w iPatrs mają Boscha, który pasuje do mojego auta, więc sie zdecydowałem. Super ze jest sklep z takimi cenami, przesyłka była juz u mnie w kilka dni. Świetny sklep, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-12-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Zawór, układ powietrza wtórnego PIERBURG (7.02256.37.0) Kupiłem ten zawór w iPatrs bo właśnie takiego potrzebowałem do swojego auta i pasuje idealnie. Właściwie to zadzwoniłem po poradę bo nie byłem do końca przekonany, ale sprzedawca tylko potwierdził moje przypuszczenia, ze ten bedzie odpowiedni. Super obsługa i sklep, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-12-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Łożysko koła OPTIMAL (201623)

Bardzo fajny sklep, dużo części, które można w łatwy sposób wyszukać. Ceny przystępne i raczej adekwatne do jakości produktu. Zakupione łożysko pasuje idealnie i mam nadzieje, ze posłuży długo. Polecam tą firme

opinie puchar
Dodano:2019-12-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator EXIDE (EB500) Exide produkuje naprawdę bardzo dobrej jakości sprzęt. Poprzednio też miałem akumulator od nich i jeździłem na nim kilka lat. W iPatrs można znaleźć wiele części do każdego auta, kupuje tu dłuższy czas i nigdy sie nie zawiodłem
opinie puchar
Dodano:2019-12-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Piasta koła FEBI BILSTEIN (18344)

Solidna piasta to samochodu. W iPatrs bardzo łatwo można znaleźć potrzebną część dzięki wyszukiwarce. Po dokonaniu szybka dostawa towaru. Zamawiam juz po raz kolejny i żadnych problemów. Polecam ten sklep

1  Poprzednia  33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41