Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2013-06-27
Ocena:
8/10
polecam!!! maja super czesci
opinie puchar
Dodano:2013-06-27
Ocena:
10/10
a co to duzo pisac ;) sklep robi to co do niego nalezy i tyle. a to wystarczy aby dac mu pozytywna opinie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-26
Ocena:
9/10
Solidny sklep, bogata oferta części, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony z zakupów i jeśli pojawi się taka potrzeba - zakupię w iparts części ponownie
opinie puchar
Dodano:2013-06-25
Ocena:
8/10
Moja opinia jest pozytywna, nieco długo musiałem czekać na dostarczenie towaru, ale z tego co zauważyłem - wina leżała bardziej po stronie kuriera niż sklepu. Z tego powodu jednak obniżam nieco ocenę.

Obsługa OK, ceny OK, zakupiony towar OK. Następnym razem zapewne również skorzystać z usług iparts.pl
opinie puchar
Dodano:2013-06-24
Ocena:
10/10
Swietny sklep, naprawde - obsluga na wysokim poziomie, czesci bardzo dobre, realizacja blyskawiczna. Jestem bardzo zadowolony a to moj pierwszy zakup w iparts.pl, kupowalem troche \'w ciemno\' ale po kontakcie tel okazalo sie, ze to profesjonalisci i wszystko jest w porzadku. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2013-06-21
Ocena:
10/10
Jeden z lepszych sklepow, z jakim mialem do czynienia do tej pory. Przynajmniej jesli chodzi o sklepy motoryzacyjne. Daje dyszke i pozdrawiam.
opinie puchar
Dodano:2013-06-20
Ocena:
10/10
Nie mam się do czego przyczepić. Naprawdę, zarówno produkty jak i obsługa na najwyższym, światowym poziomie - a swego czasu mieszkałem np. w UK, i wiem jak funkcjonują sklepy na zachodzie. Wysyłka błyskawiczna, a konsultanci znają się na rzeczy. Polecam, Lucek
opinie puchar
Dodano:2013-06-19
Ocena:
10/10
Nie mam zadnych zastrzezeń. Zdaje sie ze juz 4 razy korzystałem z oferty sklepu i za kazdym razem bylem zadowolony z zakupu.
Przy pierwszym zamowieniu kontaktowalem sie z ich infolinia, gdzie Panowie mi pomogli we wlasciwym wyborze. Lepiej sie upewnic niż brac cos na czym sie srednio zna ;)
opinie puchar
Dodano:2013-06-18
Ocena:
9/10
Sklep godny polecenia. Dla mnie osobiście to coś nowego aby tego typu przedmioty kupować przez Internet, ale sam mechanik mi tak doradził :D Powiedział prawie dosłownie, że jeśli zależy mi na zmniejszeniu kosztów - żebym poszukał na iparts.
Wnioskuję więc, że sklep jest znany w branży.
Ja póki co zamówiłem amortyzatory do swojej Toyoty - obsługa OK. O reszcie będę mógł się wypowiedzieć jak paczuszka dojdzie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-17
Ocena:
10/10
Wow, pierwszy jestem chyba ;)
Mam kontakt z iparts.pl już od wielu lat, od kiedy zorientowałem się w różnicy cen części - to właśnie tutaj je kupuje. Nie ma co przepłacać przecież.
Obsługa kompetentna, paczki solidnie zapakowane, dobry kontakt, cena konkurencyjne. Czego można chcieć więcej.

Pozdrawiam z Warszawy.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-11-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr paliwa JAPANPARTS (FC-518S)

Kupiłem filtr paliwa od Japanparts i muszę przyznać, że szczerze polecam. Uważam, że jest to filtr bardzo dobrej jakości, u mnie dobrze spełnia swoją rolę. Do zakupu przekonała mnie dość przystępna cena i pozytywne opinie. Teraz ja ze swojej strony moge go polecić

opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka reflektora dalekosiężnego KRAFT AUTOMOTIVE (0804850) Polecam żarówki dobrej jakości. Napewno jeszcze nie raz zakupie tu części.
opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator MONROE (16748)

Firmy Monroe za bardzo nie znałem, ale założyłem amortyzatory do swojej Alfy i musze przyznać, ze efekt jest widoczny. Komfort jazdy znacznie się poprawił, a samochodem jedzie się dużo przyjemniej. Polecam ten sklep

opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator CENTRA (CB456)

Ja tez moge polecić. Zawsze uważam, że warto wybierać najlepsze części, a akumulator Centra jest jedną z nich. To polski producent z najwyższej półki. Ich akumulatory służą naprawdę długo. Wiem bo sam jestem ich użytkownikiem i nie ma sie do czego przyczepic

opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr paliwa BOSCH (1 457 434 440)

Mam Mazde w dieslu, więc o filtr paliwa musze szczególnie dbać. Zawsze wybieram te najlepszych firm i teraz juz drugi rok z rzedu zdecydowałem sie na ten model bo poprzednio sprawdził sie dobrze. Moge szczerze polecic

opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator KYB (344261)

Do swojego Transportera kupiłem ten amortyzator i jestem dość zadowolony. Uważam, że to jeden z lepszych do mojego auta. Na stronie przeglądałem różne, a pozytywne opinie pod tym produktem przekonały mnie to jego zakupu. Teraz sam moge polecić

opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Zbiorniczek wyrównawczy płynu chłodzącego MEYLE (100 121 0061) Bez porównania lepsza jakość niż większość zamienników.
opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator KYB (444119)

Zależało mi na dobrej jakości amortyzatorze olejowym i tak trafiłem na iParts. Mają tu dość duży wybór co zachęciło mnie do przeglądnięcia oferty. Uważam, że warto się tu rozejrzeć bo naprawdę jest w czym wybierać

opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator YUASA (YBX3053)

Szukałem akumulatora o tej pojemności w najniższej cenie i tak trafiłem na iParts. Pozytywne opinie przekonały mnie do jego zakupu, a po założeniu do auta wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dobrej jakości akumulator

opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Cewka zapłonowa BERU (ZSE003) najwyższa jakość, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator CENTRA (CB454)

O tym akumulatorze jeszcze niedawno wspominał mi znajomy, jako o dobrej jakości produkcie w rozsądnej cenie. Niedługo potem sam musiałem wymienić akumulator u siebie i wybrałem też ten model. Muszę przyznać, że to mega akumulator, jeden z najlepszych na rynku :)

opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator YUASA (YBX5019)

Również uważam, że to dobry model. Na taki akumulator naprawdę nie należy załować pieniędzy. Myślę, że spokojnie posłuży mi kilka lat, poprzedni tej samej firmy służył mi naprawdę długo. Polecam tą firmę

opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej MOBIL Super 3000 XE 5W30 4 litry YUASA (5W30/4/XE) Olej, który stosuję od początku w moim Mercedesie, rewelacja.
opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr paliwa ASHIKA (30-04-411)

Mam starszy model Hondy Acord, więc podczas wymiany części nie potrzebuje niczego drogiego. Ostatnio kupiłem ten filtr paliwa i w zupełności mi wystarcza bo dobrze sprawdza się w praktyce. Polecam! ;)

opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator BILSTEIN (19-230542)

Mam kilkuletniego Golfa VII i szukałem czegoś lepszego. Mechanik polecił mi amortyzator Bilstein i kupiłem go tutaj. Swojego wyboru nie żałuję bo po zamontowaniu amortyzatorów tej firmy znacznie poprawił się komfort jazdy

opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Osuszacz klimatyzacji DENSO (DFD20016) Bardzo dobry towar , klima odżyła, już auto nie muli na klimie tak bardzo.
,
opinie puchar
Dodano:2019-11-04
Ocena:
3/5
dla produktu: Osuszacz klimatyzacji DENSO (DFD20016) Wymieniłem przy napełnianiu klimy i wszystko ok, klima hula wspaniale.
opinie puchar
Dodano:2019-11-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator EXIDE (EB4L-B)

Kupiłem ten akumulator w iParts bo kumpel polecił mi ten sklep. Uważam, że warto tu zaglądnąć w poszukiwaniu części. To też bardzo dobry sklep jeśli chodzi o akcesoria motoryzacyjne. Super miejsce ;)

opinie puchar
Dodano:2019-11-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator YUASA (YBX5335)

Akumulator Yuasa kupiłem w zeszłym miesiącu i konkretnie szukałem tego modelu. W iParts znalazłem po dość przystępnej cenie, z czego jestem bardzo zadowolony. Akumulator dobrze sie sprawdza, samochód pali zawsze bez problemu

opinie puchar
Dodano:2019-11-04
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr paliwa DELPHI (EFP202)

Filtr paliwa Delphi kupiłem przy okazji innych zakupów w sklepie iParts. Przydał mi sie ostatnio bo musiałem wymienić stary. Produkt pasuje do mojego samochodu i jest zgodny z opisem, zobaczymy jak sprawdzi sie w praktyce ;)

1  Poprzednia  30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38