Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2013-07-10
Ocena:
10/10
A macie dyszkę ;) za zaangażowanie w mój problem. Tak trzymać.
opinie puchar
Dodano:2013-07-08
Ocena:
10/10
Wszystko zrealizowane bezpiecznie i szybko, części dotarły na następny dzień po zamówieniu, nie było problemów z montażem w samochodzie. Jedna sobota ze szwagrem, piwko, częsci z iparta i kaska zaoszczędzona:)
opinie puchar
Dodano:2013-07-08
Ocena:
10/10
Inne sklepy powinny się uczyć od was obsługi klienta i sposobów przeprowadzania transakcji. Miło, szybko, tanio i z klasą. To rozumiem.
opinie puchar
Dodano:2013-07-08
Ocena:
10/10
Sklep wywiązuje się z obietnic. Zamówioną część dostałem na drugi dzień! Szybka, miło i przyjemnie. Oby tak dalej, a będę tu częściej wracał. Opinia pozytywne, dałem 10 gwiazdek.
opinie puchar
Dodano:2013-07-04
Ocena:
10/10
Daję 10. Właściwie nie mam powodów do narzekania. Cała transakcja odbyła się bez zakłóceń, szybko i w przyjaznej atmosferze. A filtry były odpowiednio zapakowane, nie miało prawa nic się z nimi stać. Oczywiście zawsze mogło być lepiej, np. niższa cena ;) Ale to chyba w każdym sklepie tak mogłoby być.
Pozdrawiam pracowników sklepu, zapewne jeszcze tu wrócę.
opinie puchar
Dodano:2013-07-03
Ocena:
10/10
Sklep mi sie bardzo podoba, fajna realizacja zamowienia, konsultanci na poziomie, no a w koncu czesci. Regularnie kupuje do moich aut w firmie rozne zamienniki (wiadomo, a to koncowki sie zuzyja, a to tarcze, a to amorki itp) i IPARTS jeszcze mnie nie zawiodl.
opinie puchar
Dodano:2013-07-03
Ocena:
10/10
Zakupy rewelacja, do listy moich ulubionych sklepów internetowych dołącza iparts. Miałem już swoich faworytów w dziedzinie elektroniki, sprzętu domowego czy ubrań, teraz mam i motoryzacji ;)
opinie puchar
Dodano:2013-07-03
Ocena:
10/10
Dosłownie wczoraj pojawił się u mnie kurier z przesyłką od iparts.pl. Wszystko solidnie zapakowane, cena niższa niż jeśli miałbym kupować w sklepie stacjonarnym u siebie w mieście, szybko dostarczono towar - pod sam dom. Dziś zawiozę części do mechanika, niech bierze się do roboty ;)

Dziękuję i pozdrawiam
Antoniusz
opinie puchar
Dodano:2013-07-01
Ocena:
10/10
Jak widzę, jestem tu pierwszą kobietą ;) mam nadzieję, że nie ostatnią. Współpraca z iparts przebiegła bez zakłóceń - miła, kompetentna obsługa; ceny dość atrakcyjne; Panowie doradcy kulturalni. Wystawiam maksymalną oceną.
Do zobaczenia.
opinie puchar
Dodano:2013-07-01
Ocena:
10/10
Części zdecydowanie warte swojej ceny. Skorzystałem z promocji na amortyzatory, zawsze to jakaś oszczędność. Strona b. fajnie zrobiona, konfigurator działa ok. W sumie jestem zadowolony, nawet bardzo.
opinie puchar
Dodano:2013-06-27
Ocena:
8/10
polecam!!! maja super czesci
opinie puchar
Dodano:2013-06-27
Ocena:
10/10
a co to duzo pisac ;) sklep robi to co do niego nalezy i tyle. a to wystarczy aby dac mu pozytywna opinie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-26
Ocena:
9/10
Solidny sklep, bogata oferta części, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony z zakupów i jeśli pojawi się taka potrzeba - zakupię w iparts części ponownie
opinie puchar
Dodano:2013-06-25
Ocena:
8/10
Moja opinia jest pozytywna, nieco długo musiałem czekać na dostarczenie towaru, ale z tego co zauważyłem - wina leżała bardziej po stronie kuriera niż sklepu. Z tego powodu jednak obniżam nieco ocenę.

Obsługa OK, ceny OK, zakupiony towar OK. Następnym razem zapewne również skorzystać z usług iparts.pl
opinie puchar
Dodano:2013-06-24
Ocena:
10/10
Swietny sklep, naprawde - obsluga na wysokim poziomie, czesci bardzo dobre, realizacja blyskawiczna. Jestem bardzo zadowolony a to moj pierwszy zakup w iparts.pl, kupowalem troche \'w ciemno\' ale po kontakcie tel okazalo sie, ze to profesjonalisci i wszystko jest w porzadku. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2013-06-21
Ocena:
10/10
Jeden z lepszych sklepow, z jakim mialem do czynienia do tej pory. Przynajmniej jesli chodzi o sklepy motoryzacyjne. Daje dyszke i pozdrawiam.
opinie puchar
Dodano:2013-06-20
Ocena:
10/10
Nie mam się do czego przyczepić. Naprawdę, zarówno produkty jak i obsługa na najwyższym, światowym poziomie - a swego czasu mieszkałem np. w UK, i wiem jak funkcjonują sklepy na zachodzie. Wysyłka błyskawiczna, a konsultanci znają się na rzeczy. Polecam, Lucek
opinie puchar
Dodano:2013-06-19
Ocena:
10/10
Nie mam zadnych zastrzezeń. Zdaje sie ze juz 4 razy korzystałem z oferty sklepu i za kazdym razem bylem zadowolony z zakupu.
Przy pierwszym zamowieniu kontaktowalem sie z ich infolinia, gdzie Panowie mi pomogli we wlasciwym wyborze. Lepiej sie upewnic niż brac cos na czym sie srednio zna ;)
opinie puchar
Dodano:2013-06-18
Ocena:
9/10
Sklep godny polecenia. Dla mnie osobiście to coś nowego aby tego typu przedmioty kupować przez Internet, ale sam mechanik mi tak doradził :D Powiedział prawie dosłownie, że jeśli zależy mi na zmniejszeniu kosztów - żebym poszukał na iparts.
Wnioskuję więc, że sklep jest znany w branży.
Ja póki co zamówiłem amortyzatory do swojej Toyoty - obsługa OK. O reszcie będę mógł się wypowiedzieć jak paczuszka dojdzie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-17
Ocena:
10/10
Wow, pierwszy jestem chyba ;)
Mam kontakt z iparts.pl już od wielu lat, od kiedy zorientowałem się w różnicy cen części - to właśnie tutaj je kupuje. Nie ma co przepłacać przecież.
Obsługa kompetentna, paczki solidnie zapakowane, dobry kontakt, cena konkurencyjne. Czego można chcieć więcej.

Pozdrawiam z Warszawy.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki KAMOKA (27E17) Polecam, mam od kilku miesięcy, na początku chwilę hałasowały, lecz po chwili przestały. Bardzo dobre wykonanie.
opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Pompka spryskiwacza szyby czołowej TOPRAN (300634) Pompka pasuje, działa, polecam.
(info dla innych - występują 2 modele pompek w S/V40, sprawdźcie którą macie)
opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka oświetlenia tablicy rejestracyjnej OSRAM (641802B) Pasują i świecą, czyli jest tak jak być powinno
opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody GATES (KP15580XS) Wszystko jak najbardziej w porządku
opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju BOSCH (1457429244) Dobra jakość, wszystko pasuje
opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator KAMOKA (20332774) Po co przepłacać, skoro za dobrą cenę można mieć produkt porównywalny jakościowo z renomowanymi markami?
opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3397118995) Świetne wycieraczki, dobrze zbierają wodę i cicho pracują. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy MOTUL (102020)

Wiele płynów samochodowych, w tym oleje silnikowe, kosztuje więcej tylko ze względu na renomę producenta. W rzeczywistości ich o o wiele tańsze odpowiedniki nie ustępują im pod względem jakości i wydajności. Dlatego nie byłem chętny na zakup oleju Motul 8100, powiedzmy sobie szczerze, nie należy do najtańszych. Jednak znajomy mechanik mocno mnie do tego namawiał, argumentując, że olej ten pod względem wydajności przewyższa wszystkie pozostałe. Nie wiem czy to prawda, być może są jeszcze wydajniejsze oleje, jednak Motul 8100 również sprawdza się pod tym względem doskonale. Czas użytkowania oleju można bez najmniejszych obaw wydłużyć co najmniej o kilkanaście tysięcy kilometrów, a być może i więcej. Dlatego też z pewnością będę dokonywał kolejnych zamówień w iParts, z pewnością nie mając poczucia, że cokolwiek przepłacam :)

opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw montażowy turbosprężarki FA1 (KT330025) Sam stosowałem polecam .
opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Uszczelka rury wylotowej BOSAL (256535) Super , polecam .
opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Uszczelka kolektora wydechowego FA1 (433001) Jakość części i precyzja wykonania nie odbiega od części fabrycznych
opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza SOFIMA (S3207A) Polecam , dobre wykonanie
opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju MAGNETI MARELLI (153071760127) Dobra firma znana z dobrej jakości
opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy DENCKERMANN (M110636K) Dobrej jakości zamiennik
opinie puchar
Dodano:2019-02-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej MOBIL Super 3000 XE 5W30 5 litrów DENCKERMANN (5W305XE)

Mobil 3000 XE rzeczywiście gwarantuje redukcję emisji spalin na najwyższym poziomie. Aż dziw bierze, że w takiej cenie można otrzymać tak skuteczny olej. Mój Passat w końcu nie kopci jak lokomotywa. W kwestii troski o silnik olej również wypada bardzo dobrze. Nie dziwi mnie to nawet szczególnie, gdyż nie od dzisiaj korzystam z produktów marki Mobil. Cenię sobie głównie ich stosunek ceny do jakości. Produkty pod względem jakości wcale nie ustępują tym produkowanym przez najlepsze, najbardziej uznane firmy. Jednocześnie ceny są przystępne, często nawet o kilkadziesiąt procent niższe niż u innych producentów. Polecam Mobil Super 3000 XE oraz inne oleje tej marki. Oczywiście zakupu najlepiej dokonać w iParts, ale patrząc po pozytywnych komentarzach na temat sklepu, do tego chyba nie muszę nikogo przekonywać.

opinie puchar
Dodano:2019-02-26
Ocena:
4/5
dla produktu: Końcówka drążka kierowniczego poprzecznego SIDEM (19032) średnia półka w bardzo dobrej cenie
opinie puchar
Dodano:2019-02-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza K&N Filters (332802)

Wiele razy słyszałem, jak koledzy używali stwierdzeń typu "to tylko filtr", kiedy zalecałem rozsądny wybór filtra. Później było im głupio, jak wysiadał silnik. Najczęściej byli zdziwieni czemu to się stało. Wielu kierowców bagatelizuje znaczenie filtrów, a przecież filtr powietrza to płuca samochodu. Zdałem sobie z tego sprawę już dawno temu i od tego czasu regularnie sprawdzam, czy filtr nie jest zapchany, a gdy zauważę, że pracuje mało wydajnie, to kupuję nowy. Nie tak dawno zamówiłem filtr powietrza K&N Filters. Marka ta jest mi dobrze znana, już trzeci raz kupuję filtr od tego producenta. Przeglądy silnika są dla mnie dowodem na to, że filtr powietrza K&N Filters pracuje doskonale. Mechanik nie ma nic do zarzucenia pracy silnika, a to przecież świadczy o tym, że dociera do niego czyste powietrze. Filtr od K&N Filters nie należy do najtańszych, ale jest wart swojej ceny.

opinie puchar
Dodano:2019-02-25
Ocena:
4/5
dla produktu: Sprężyna gazowa pokrywy bagażnika LESJÖFORS (8195033) Rozsądna cena za produkt który sprawdza się.Za oryginał zapłaciłbym więcej i tyle bym zyskał
opinie puchar
Dodano:2019-02-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator KYB (634812) super amortyzator w bardzo dobrej cenie
opinie puchar
Dodano:2019-02-24
Ocena:
4/5
dla produktu: Pokrywa wałka rozrządu ELRING (215870) Różni się dosłownie jakiś milimetr może pół od oryginału, przez co po jakimś czasie po prostu na powrót cieknie spod tej pokrywy. Polecam jeśli w okolicy nie macie dostępu do oryginalnej części.
1  Poprzednia  12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20