Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2013-07-01
Ocena:
10/10
Części zdecydowanie warte swojej ceny. Skorzystałem z promocji na amortyzatory, zawsze to jakaś oszczędność. Strona b. fajnie zrobiona, konfigurator działa ok. W sumie jestem zadowolony, nawet bardzo.
opinie puchar
Dodano:2013-06-27
Ocena:
8/10
polecam!!! maja super czesci
opinie puchar
Dodano:2013-06-27
Ocena:
10/10
a co to duzo pisac ;) sklep robi to co do niego nalezy i tyle. a to wystarczy aby dac mu pozytywna opinie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-26
Ocena:
9/10
Solidny sklep, bogata oferta części, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony z zakupów i jeśli pojawi się taka potrzeba - zakupię w iparts części ponownie
opinie puchar
Dodano:2013-06-25
Ocena:
8/10
Moja opinia jest pozytywna, nieco długo musiałem czekać na dostarczenie towaru, ale z tego co zauważyłem - wina leżała bardziej po stronie kuriera niż sklepu. Z tego powodu jednak obniżam nieco ocenę.

Obsługa OK, ceny OK, zakupiony towar OK. Następnym razem zapewne również skorzystać z usług iparts.pl
opinie puchar
Dodano:2013-06-24
Ocena:
10/10
Swietny sklep, naprawde - obsluga na wysokim poziomie, czesci bardzo dobre, realizacja blyskawiczna. Jestem bardzo zadowolony a to moj pierwszy zakup w iparts.pl, kupowalem troche \'w ciemno\' ale po kontakcie tel okazalo sie, ze to profesjonalisci i wszystko jest w porzadku. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2013-06-21
Ocena:
10/10
Jeden z lepszych sklepow, z jakim mialem do czynienia do tej pory. Przynajmniej jesli chodzi o sklepy motoryzacyjne. Daje dyszke i pozdrawiam.
opinie puchar
Dodano:2013-06-20
Ocena:
10/10
Nie mam się do czego przyczepić. Naprawdę, zarówno produkty jak i obsługa na najwyższym, światowym poziomie - a swego czasu mieszkałem np. w UK, i wiem jak funkcjonują sklepy na zachodzie. Wysyłka błyskawiczna, a konsultanci znają się na rzeczy. Polecam, Lucek
opinie puchar
Dodano:2013-06-19
Ocena:
10/10
Nie mam zadnych zastrzezeń. Zdaje sie ze juz 4 razy korzystałem z oferty sklepu i za kazdym razem bylem zadowolony z zakupu.
Przy pierwszym zamowieniu kontaktowalem sie z ich infolinia, gdzie Panowie mi pomogli we wlasciwym wyborze. Lepiej sie upewnic niż brac cos na czym sie srednio zna ;)
opinie puchar
Dodano:2013-06-18
Ocena:
9/10
Sklep godny polecenia. Dla mnie osobiście to coś nowego aby tego typu przedmioty kupować przez Internet, ale sam mechanik mi tak doradził :D Powiedział prawie dosłownie, że jeśli zależy mi na zmniejszeniu kosztów - żebym poszukał na iparts.
Wnioskuję więc, że sklep jest znany w branży.
Ja póki co zamówiłem amortyzatory do swojej Toyoty - obsługa OK. O reszcie będę mógł się wypowiedzieć jak paczuszka dojdzie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-17
Ocena:
10/10
Wow, pierwszy jestem chyba ;)
Mam kontakt z iparts.pl już od wielu lat, od kiedy zorientowałem się w różnicy cen części - to właśnie tutaj je kupuje. Nie ma co przepłacać przecież.
Obsługa kompetentna, paczki solidnie zapakowane, dobry kontakt, cena konkurencyjne. Czego można chcieć więcej.

Pozdrawiam z Warszawy.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa NGK (6962) ngk to dosyc popularna marka w świecach, mechanik mi polecał, to kupiłem. cena bardzo konkurencyjna
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa NGK (6711) bardzo dobrze wszystko chodzi mam nadzieję, że na długo. zrobione mam 5 tys. i bardzo OK
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BOSCH (0242235748) dobra świeca, elegancko pali i płynnie chodzi, po prostyu super jakośc od boscha
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BOSCH (0242229687) dobra świeca, elegancko pali, i płynnie chodzi
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BOSCH (0242236544) dobra świeca, bosch to gwarant najwyższej jakości. polecam szczerze zakup, spokój na długi czas
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka reflektora BOSCH 1 987 302 079 BOSCH (1987302079) jakość bosha najwyższa na rynku,na prawdę solidnie świecą, polecam każdemu!
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka lampy przeciwmgielnej PHILIPS 12342WHVSM BOSCH (12342WHVSM) żarówka dla wymagających, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka reflektora doświetlającego zakręt OSRAM (9012) postanowiłem wymienić w koncu tą lampkę, i poszło bez problemów. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka lampy kierunkowskazu PHILIPS 12496NAB2 OSRAM (12496NAB2) tanie i dobre te produkty od philipsa
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka światła do jazdy dziennej PHILIPS 12972WHVB1 OSRAM (12972WHVB1) mocno i daleko świeci, znakomita cena, polecam produkty od philipsa, nigdy się nie zawiodłem
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka światła do jazdy dziennej PHILIPS (12277C1) mocno i daleko świeci, polecam produkty od philipsa, nigdy się nie zawiodłem
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka reflektora OSRAM (64185NR5) dobrze i daleko świeci, polecam produkty od osram, nigdy się nie zawiodłem
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka lampy przeciwmgielnej OSRAM 9005XS OSRAM (9005XS) przeciwmbielne bardzo dobrej jakości od osram, polecam!!!
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka lampy przeciwmgielnej OSRAM (64193ALS) dobrej jakości przeciwmgielne żaróweczki, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka reflektora dalekosiężnego PHILIPS 85415VIC1 OSRAM (85415VIC1) świeca na prawde bardzo daleko i mocno, polecam każdemu!
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka reflektora dalekosiężnego OSRAM (66340CBI) świeca na prawde bardzo daleko, mocno polecam każdemu!
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka lampy przeciwmgielnej PHILIPS (9006WHVB1) bardzo dobrze działa w trudnych warunkach drogowych
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka H4 Philips Premium P43T 12V 60/55W PHILIPS (12342PR) dobra żaróweczka do samochodu, smiało moge polecic
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka lampy przeciwmgielnej PHILIPS 9005WHVB1 PHILIPS (9005WHVB1) bardzo ok działają, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-02-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka lampy przeciwmgielnej PHILIPS 12342VPB1 PHILIPS (12342VPB1) bardzo dobry stosunek jakości do ceny, śmiało mogę polecić!
1  Poprzednia  11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19