Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2013-06-21
Ocena:
10/10
Jeden z lepszych sklepow, z jakim mialem do czynienia do tej pory. Przynajmniej jesli chodzi o sklepy motoryzacyjne. Daje dyszke i pozdrawiam.
opinie puchar
Dodano:2013-06-20
Ocena:
10/10
Nie mam się do czego przyczepić. Naprawdę, zarówno produkty jak i obsługa na najwyższym, światowym poziomie - a swego czasu mieszkałem np. w UK, i wiem jak funkcjonują sklepy na zachodzie. Wysyłka błyskawiczna, a konsultanci znają się na rzeczy. Polecam, Lucek
opinie puchar
Dodano:2013-06-19
Ocena:
10/10
Nie mam zadnych zastrzezeń. Zdaje sie ze juz 4 razy korzystałem z oferty sklepu i za kazdym razem bylem zadowolony z zakupu.
Przy pierwszym zamowieniu kontaktowalem sie z ich infolinia, gdzie Panowie mi pomogli we wlasciwym wyborze. Lepiej sie upewnic niż brac cos na czym sie srednio zna ;)
opinie puchar
Dodano:2013-06-18
Ocena:
9/10
Sklep godny polecenia. Dla mnie osobiście to coś nowego aby tego typu przedmioty kupować przez Internet, ale sam mechanik mi tak doradził :D Powiedział prawie dosłownie, że jeśli zależy mi na zmniejszeniu kosztów - żebym poszukał na iparts.
Wnioskuję więc, że sklep jest znany w branży.
Ja póki co zamówiłem amortyzatory do swojej Toyoty - obsługa OK. O reszcie będę mógł się wypowiedzieć jak paczuszka dojdzie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-17
Ocena:
10/10
Wow, pierwszy jestem chyba ;)
Mam kontakt z iparts.pl już od wielu lat, od kiedy zorientowałem się w różnicy cen części - to właśnie tutaj je kupuje. Nie ma co przepłacać przecież.
Obsługa kompetentna, paczki solidnie zapakowane, dobry kontakt, cena konkurencyjne. Czego można chcieć więcej.

Pozdrawiam z Warszawy.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-03-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet SACHS (3000951853) Dobre sprzeglo, powinno służyć na lata, na razie mam 20 tysiecy zrobione i płynnie mi chodzi, polecam więc każdemu kto szuka do BMW 3, pasuje wszystko OK
opinie puchar
Dodano:2019-03-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet BLUE PRINT (ADT330196) Szybko zamówienie przyszło i sprzęgło działa bez zarzutów, nie mam się do czego przyczepić. Obsługa bardzo szybko mi pomogła i zamówienie nie było problemem. śmiało mogę polecić!
opinie puchar
Dodano:2019-03-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet VALEO (826406) Sprzegło mi już nie wytrzymalo i szukałem czegos nowego, znalazłem cos od Valeo i bardzo ok do mojej KIA, śmialo mogę polecić każdemu! Nie mam problemów, a autko chodzi idealnie, przejechane już 20 tysięcy mniej więcej, mam nadzieje ze jeszcze długo wytrzyma, polecam
opinie puchar
Dodano:2019-03-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet VALEO (826573) Dobre sprzeglo od valeo, powinno służyć na lata, na razie mam 10 tysięcy zrobione i płynnie mi chodzi, polecam więc każdemu kto szuka do mitsubishi
opinie puchar
Dodano:2019-03-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet VALEO (826573) Szybko zamówienie do mnie przyszło i sprzęgło działa bardzo poprawnie, nie mam się do czego przyczepić. Obsługa bardzo szybko mi pomogła odpowiednio dobrac czesci do mojego samochodu i pomogła w zamówieniu!
opinie puchar
Dodano:2019-03-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet JAPANPARTS (KF848) sprzęgło od jakiegoś czasu źle chodziło i strasznie ciężko, no niestety do wymiany. Kupiłem do mojego suzuki japanparts i jestem zadowolony, nie mam jakiegoś wielkiego wyboru, więc tym bardziej jestem zadowolony, ze super działa
opinie puchar
Dodano:2019-03-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej GM Dexos2 5W30 5 litrów JAPANPARTS (5W305GM)

Zacznę od tego, że mechanik, który od lat zajmuje się moim autem to restrykcyjny i zasadniczy człowiek. Dlatego właśnie współpracujemy – wiem, że przy nim moje auto, a tym samym ja i moja rodzina, jesteśmy bezpieczni. Zawsze każe mi dokładnie trzymać się zaleceń producentów wszelkich płynów, nie pozwalając wymieniać ich później niż jest napisane w instrukcji. To samo dotyczy eksploatacyjnych podzespołów. Dlatego ogromne było moje zdziwienie, gdy Marek zaproponował przełożenie terminu wymiany oleju silnikowego. Ocenił parametry oleju, sprawdził stan silnika i doszedł do wniosku, że wymiana na tym etapie jest bezcelowa. Kupując olej wiedziałem, że spełnia on standard LongLife, było to jedno z kryteriów, na które zwracałem uwagę przy wyborze. Jednak mimo wszystko efekty przerosły moje oczekiwania.

opinie puchar
Dodano:2019-03-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet ASHIKA (92S0002) moje sprzęglo szybko przyszło i wszystko działa bardzo poprawnie i płynnie, nie mam się do czego przyczepić. Obsługa bardzo szybko doradziła i pomogła w zamówieniu! polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-03-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet AISIN (KT258A) Najlepsza opcja do toyoty corolli, bez problemu zamontowałem i działa wszystko płynnie. Śmiało polecam każdemu!!!
opinie puchar
Dodano:2019-03-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet VALEO (009249) Szybko zamówienie przyszło i sprzęgło działa bardzo poprawnie, nie mam się do czego przyczepić. Obsługa bardzo szybko ogarnęla i pomogła w zamówieniu! polecam valeo
opinie puchar
Dodano:2019-03-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet MAXGEAR (615096) Sprzegielko mi już nie wytrzymalo i szukałem czegos nowego, znalazłem cos od maxgear i bardzo ok do mojego opla astry, smialo mogę polecic każdemu! Nie mam zadnych problemów i chodzi idealnie po 10 tysiacach, mam nadzieje ze jeszcze długo wytrzyma.
opinie puchar
Dodano:2019-03-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw śrub koła zamachowego SACHS (3096005000) Śrubki bardzo dobrze dopasowane, nie mam żadnego problemu z nimi. Polecam do skody fabii III, w koińcu sprzeglo mi działa dobrze!! I nie mam z nim problemów, oby jak najdluzej
opinie puchar
Dodano:2019-03-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody INA (530056230) Zestaw bardzo dobrej jakości, dobrze dopasowany, pompa cała z metalu, uszczelka do pompy w zestawie metalowa.
opinie puchar
Dodano:2019-03-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki KAMOKA (29013) Wycieraczka tylna (do Bravo 2) ma rzeczywiście ok. 27,5 cm długości wobec deklarowanych katalogowo i na opakowaniu produktu 29 cm.
Co do oceny działania na razie nie użytkowana.
opinie puchar
Dodano:2019-03-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BRECK (235810070210)

Jestem wybredny, jeśli chodzi o wszelkie podzespoły, które wpływają bezpośrednio na bezpieczeństwo jazdy. Oczywiście trzeba tu zaliczyć hamulce, które powinny działać idealnie. Często miałem problem tego typu, że niby wszystko działało super, ale jednak na śliskiej nawierzchni hamowanie było zbyt powolne. Wymiany klocków nic nie dawały, wszystkie kolejne modele zawodziły mnie tak samo. Już uwierzyłem w pewnym momencie, że przesadzam, że po prostu nie jest to możliwe, aby samochód lepiej hamował, gdy pada deszcz czy tez śnieg. W końcu jednak przekonałem się, że wcale nie zwariowałem, ponieważ zamontowałem klocki hamulcowe Beck i w końcu czuję się bezpiecznie na drodze również zimą. Hamulce pracują na śliskiej nawierzchni doskonale, niemal tak dobrze jak na suchej. W zasadzie nie mam do nich żadnych zastrzeżeń, co mnie nawet zdziwiło, bo używałem wcześniej klocków bardziej renomowanych producentów i działały zdecydowanie gorzej.

opinie puchar
Dodano:2019-03-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej silnikowy MOTUL (102020)

Dla mnie największa zaletą tego oleju jest to, że umożliwia mi start przy zimnym rozruchu i to sprawny, bezpieczny dla silnika. Nie muszę się już martwić tym, co wyprawia się w moim silniku przy takich startach, bo wiem, że nie pracuje on na sucho. Poza tym w warunkach przeciwnych, przy wysokich temperaturach, olej Motul też się sprawdza. Wydaje mi się, że dla wielu osób zaletą może być też jego uniwersalność. Ja mam akurat silnik wysokoprężny i tylko jeden samochód, ale jak ktoś jeździ na zmianę pojazdem spalinowym i dieslem również właśnie znalazł odpowiedni dla siebie olej :) Wiem, że olej spełnia specyfikację BMW, ale z tego o mi wiadomo polecają go też w ASO Volkswagena i Audi i pewnie nie tylko tam. Także naprawdę jest to dobry produkt, który może zastosować prawie każdy, niezależnie od tego czym jeździ.

opinie puchar
Dodano:2019-03-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej GM Dexos2 5W30 5 litrów MOTUL (5W305GM)

Jestem właścicielem Opla Astra, już troszkę wiekowego. Jak wiadomo, z czasem rosną wymagania, silnik nie działają już tak samo sprawnie na każdym płynie. Dlatego tez poświęciłem dużo czasu na znalezienie optymalnego oleju silnikowego, który wydłuży żywot mojego silnika. Wypróbowałem wiele olejów, jednak żaden nie spełniał w pełni moich oczekiwań. Po konsultacji z mechanikiem postawiliśmy w końcu na GM Dexos2 i wydaje mi się, że wreszcie mogę zakończyć poszukiwania. Do wyboru oleju od General Motors przekonała mnie renoma producenta, certyfikaty jakości, minimalna zawartość pyłów i kompatybilność z filtrami DPF. W mocno eksploatowanych samochodach troska o czystość silnika jest szczególnie istotna, a ja swojej Astry nie oszczędzam :) Aktywne cząstki czyszczące silnik to fakt, mechanik potwierdził mi to bez cienia wątpliwości, zaraz po tym, jak tylko zajrzał pod maskę.

opinie puchar
Dodano:2019-03-06
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej MOBIL Super 3000 XE 5W30 5 litrów MOTUL (5W305XE)

Zawsze miałem problem z dopasowaniem oleju do silnika. Tak dużo jest tych płynów, silniki też są zróżnicowane, że trudno się połapać. Dlatego teraz jestem bardzo zadowolony, że trafiłem na uniwersalny olej, który będę mógł wykorzystywać latami, nawet po zmianie samochodu. Lubię zmieniać pojazdy, dlatego zdążyłem już wlać Mobil Super 3000 XE do Volkswagena i BMW, oba auta benzynowe. Koledze doradziłem również ten olej do diesla, bo patrząc po parametrach, tam również powinien działać doskonale. Oboje chwalimy sobie efekty – brak szlamu czy nagaru, cicha praca silnika, brak problemów przy niskich temperaturach. Moim zdaniem to jeden z najlepszych olejów na rynku, a na pewno należy do liderów w swojej kategorii cenowej. W zasadzie teraz, gdy już wiem jak działa, trudno mi uwierzyć w tę cenę.

opinie puchar
Dodano:2019-03-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Sonda lambda BOSCH (0258006046) polecam. cena bdb
opinie puchar
Dodano:2019-03-05
Ocena:
1/5
dla produktu: Filtr kabinowy NIPPARTS (N1347004) Filtr w rzeczywistości wygląda zupełnie inaczej. Po rozpakowaniu jest totalnie bez ramek. Nie wiem czy bedzie pasował
1  Poprzednia  13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21