Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
dobry i tani sklep z częściami do auta, dużo już tu kupiłem i nie narzekam - profi obsługa!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem klientem sklepu iParts już od paru miesięcy i nigdy nie miałem problemu z zamówieniem. Polecam każdemu kierowcy.
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
jestem bardzo mile zaskoczony cenami i szybką realizacją mojego zamówienia w tym sklepie. polecam iParts!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Polecam sklep. Pełen profesjonalizm, korzystne ceny i szybka realizacja zamówień! Od siebie polecam serdecznie każdemu!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet przeciętna kobieta poradzi sobie z kupnem części w tym sklepie! Dobre ceny i bez wychodzenia z domu można kupić to co trzeba!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
generalnie nie mam żadnych uwag, wszystko przyszło tak jak trzeba zapakowane i co najważniejsze - szybko
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Nawet kobieta poradzi sobie z obsługą tego sklepu i znalezieniem części do swojego autka. A jak nie to można zadzwonić i pomogą :) Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Bardzo dobrze że jest taki sklep bo tylko tutaj znalazłem brakujące części do mojego auta. Super!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
nie mam żadnych uwag! jak dla mnie pełen profesjonalizm! polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-10-04
Ocena:
10/10
Jestem bardzo mile zaskoczona profesjonalną obsługą tego sklepu oraz szybką wysyłką zamówionych części. Dziękuję i pozdrawiam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-18
Ocena:
10/10
Wszystko ok, szybka wysyłka, części dobrze zabezpieczone. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-15
Ocena:
8/10
Zzybko, sprawnie, czesci pasoealy bez zadnych odsylek, zwrotow.itp. mechanik.mowil, ze nie zrobilby tej samej ceny, bo ma za male rabaty, ze by sprzedac za tyle za ile sprzedaja w iparts. Polecam
opinie puchar
Dodano:2017-09-05
Ocena:
5/10

Makabrycznie nieprzyjazny interfejs sklepu. Trzeba mieć silne samozaparcie aby pokonać trudności i kupić kilka części. Kupiłem w sumie ponad 10 pozycji , ale co się nakląłem to głowa mała.

opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
10/10
Nie ma się czego doczepić. Towar bardzo szybko dociera, wszystko solidnie zabezpieczone, a ceny jak kto uważa, dla mnie pełna ich akceptacja. Można również korzystać z rabatów.
opinie puchar
Dodano:2017-02-28
Ocena:
9/10

Moge powiedziec ze jast to super sklep.zamowiene czesci szybko dostarczone,dobrze i ladnie zapakowane,polecam

opinie puchar
Dodano:2016-12-06
Ocena:
10/10
No cóż mogę powiedzieć: przesyłka dotarła tak jak powiedział konsultant, części takie jakie zamawiałem czyli wszystko w porządku :) Reasumując: oby tak dalej przebiegała współpraca ponieważ zależy mi na dobrym dostawcy części samochodowych a takim jak na chwilę obecną jest IParts. Chciałbym nadmienić również, że po kilkanaście razy zmieniałem części w zamówieniu a oni to robili i wszystko przyszło tak jak zamawiane czyli prawidłowo. Ocena najwyższa :)
opinie puchar
Dodano:2016-11-24
Ocena:
10/10
Zakupiłem cewkę zapłonową do mojego auta. Dostawa w drugi dzień po zakupie ( zgodnie z informacjami na stronie ) a ku mojemu zaskoczeniu w smsie tel, kontaktowy do kuriera, Paczkę odebrałem sobie w wygodniejszy dla mnie sposób!!. Polecam!!!!!
opinie puchar
Dodano:2016-11-23
Ocena:
10/10
bardzo dobry sklep, polecam każdemu. Wszystkie części które chciałem tutaj znalazłem.
opinie puchar
Dodano:2016-11-02
Ocena:
9/10

Wszystko ok, polecam sklep.

opinie puchar
Dodano:2016-10-17
Ocena:
10/10
Super! Tak trzymać. Szybka i profesjonalna obsługa.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2017-11-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB1330) Super klocki przód i tył, polecam
opinie puchar
Dodano:2017-11-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TRW (GDB1563) Bardzo dobre klocki, i tarcze tej firmy.
opinie puchar
Dodano:2017-11-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa FULDA Kristall Control HP 2 205/55 R16 91H TRW (20555R1691HKRISTALLCONTROLHP2) według mnie są to najlepsze opony jakie tylko się pojawiły w sprzedaży. supr jakość, nie są śliskie i nie szumią. polecam
opinie puchar
Dodano:2017-11-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa BRIDGESTONE DriveGuard Winter 195/65 R15 95H runflat TRW (19565R1595HDRIVEGUARDWINTERXLRFT) super oponki w świetnej cenie! bardzo dobrze trzymają się drogi i zdecydowanie skracają drogę hamowania.
opinie puchar
Dodano:2017-11-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa HANKOOK Winter i-cept RS2 W452 205/55 R16 91H TRW (20555R1691HW452) Bardzo dobra cena! Opony chyba najlepsze z jakimi miałem styczność. Jak ktoś szuka dobrych opon na zimę to nie ma co szukać dalej. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-11-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa GRIPMAX Stature M/S 215/70 R16 104T TRW (21570R16104TSTATUREMSXL) niby nieznany producent ale oponki bardzo dobre. kupiłem takie rok temu i bardzo spokojnie można było przejeździć całą zimę - polecam
opinie puchar
Dodano:2017-11-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa NEXEN WinGuard Snow G WH2 205/55 R16 91T TRW (20555R1691TWINGUARDSNOWGWH22) Zdecydowanie najlepsze zimowe opony jakie miałem u siebie na samochodzie. Bardzo polecam każdemu kto chce mieć pewne ogumienie na zimę.
opinie puchar
Dodano:2017-11-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa NANKANG Snow Viva SV-2 205/60 R16 96H TRW (20560R1696HSNOWVIVASV2XL) Super oponki do samochodu. Mam je akurat w małym xcrosie i świetnie sobie dają radę.
opinie puchar
Dodano:2017-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa FALKEN EuroWinter HS01 155/65 R14 75T TRW (15565R1475THS01) Zdecydowanie jedne z najlepszych opon jakie miałem na samochodzie. Bardzo dobrze się na nich jeździ, nie są śliskie, nie szumią. W dodatku są w bardzo dobrej cenie.
opinie puchar
Dodano:2017-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa CHENGSHAN CSC901 205/55 R16 91H TRW (20555R1691HCSC901) niby nie znany producent ale osobiście mogę potwierdzić ich jakość! bardzo dobrze auto się prowadzi, nie słychać ich i są w bardzo korzystnych cenach. polecam
opinie puchar
Dodano:2017-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa NEXEN WinGuard Snow G WH2 175/65 R15 84T TRW (17565R1584TWINGUARDSNOWGWH2) Od ponad roku jeżdżę na takich oponach i mogę stwierdzić że są to najlepsze gumy na jakich jeździłem. Bardzo dobrze trzymają się drogi i co najważniejsze dla mnie - nie słychać ich aż tak bardzo.
opinie puchar
Dodano:2017-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa BARUM Polaris 3 155/65 R14 75T (15565R1475TPOLARIS3) bardzo dobre opony w bardzo korzystnej cenie. kupiłem takie rok temu i nie żałuję! polecam każdemu kto szuka pewnych opon
opinie puchar
Dodano:2017-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa NEXEN WinGuard Snow G WH2 165/70 R14 81T (16570R1481TWGSNOWGWH2) Super opony! Jeżeli ktoś szuka dobry, sprawdzonych i tanich opon to z całą pewnością polecam właśnie te!
opinie puchar
Dodano:2017-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona zimowa NEXEN WinGuard Snow G WH2 155/80 R13 79T (15580R1379TWINGUARDSNOWG2) Super opony! Nie żałuję że kupiłem, teraz tylko czekam na pierwszy śnieg żeby przetestować!
opinie puchar
Dodano:2017-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna FALKEN EuroAll Season AS200 185/50 R16 81V (18550R1681VAS200) według mnie jedne z najlepszych wielosezonówek jakie są tutaj dostępne. dobra cena za bardzo dobre opony - polecam
opinie puchar
Dodano:2017-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna FIRESTONE MultiSeason 205/55 R16 94V (20555R1694VMULTISEASONXL) BARDZO DOBRE OPONY! OD SIEBIE ZDECYDOWANIE POLECAM!
opinie puchar
Dodano:2017-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna HANKOOK KINERGY 4S H740 205/55 R16 91H (20555R1691HH740) Super cena, super jakość no i co najważniejsze bardzo dobre opony, na których można jeździć w każdą pogodę przez cały rok.
opinie puchar
Dodano:2017-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna UNIROYAL AllSeasonExpert 205/55 R16 91H (20555R1691HALLSEASONEXPERT) wielosezon to bardzo dobre rozwiązanie jeżeli chodzi o opony do samochodu. obydwa samochody w domu mają założone takie opony i nić się złego nie dzieje
opinie puchar
Dodano:2017-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna HIFLY All-Transit 215/65 R16 109T (21565R16109TALLTRMNSIT) bardzo fajne oponki, dają rade i w lecie i w zimie. jak ktoś robi tak pośrednio kilometrów w ciągu roku to może sobie spokojnie takie kupić
opinie puchar
Dodano:2017-11-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona całoroczna DĘBICA Navigator 2 205/55 R16 91H (20555R1691HNAVIGATOR2) Chyba od zawsze wybieram tylko polskich producentów dlatego też zdecydowałem się na takie opony. Ogólnie polecam!
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  15