Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
10/10
Nie ma się czego doczepić. Towar bardzo szybko dociera, wszystko solidnie zabezpieczone, a ceny jak kto uważa, dla mnie pełna ich akceptacja. Można również korzystać z rabatów.
opinie puchar
Dodano:2017-02-28
Ocena:
9/10

Moge powiedziec ze jast to super sklep.zamowiene czesci szybko dostarczone,dobrze i ladnie zapakowane,polecam

opinie puchar
Dodano:2016-12-06
Ocena:
10/10
No cóż mogę powiedzieć: przesyłka dotarła tak jak powiedział konsultant, części takie jakie zamawiałem czyli wszystko w porządku :) Reasumując: oby tak dalej przebiegała współpraca ponieważ zależy mi na dobrym dostawcy części samochodowych a takim jak na chwilę obecną jest IParts. Chciałbym nadmienić również, że po kilkanaście razy zmieniałem części w zamówieniu a oni to robili i wszystko przyszło tak jak zamawiane czyli prawidłowo. Ocena najwyższa :)
opinie puchar
Dodano:2016-11-24
Ocena:
10/10
Zakupiłem cewkę zapłonową do mojego auta. Dostawa w drugi dzień po zakupie ( zgodnie z informacjami na stronie ) a ku mojemu zaskoczeniu w smsie tel, kontaktowy do kuriera, Paczkę odebrałem sobie w wygodniejszy dla mnie sposób!!. Polecam!!!!!
opinie puchar
Dodano:2016-11-23
Ocena:
10/10
bardzo dobry sklep, polecam każdemu. Wszystkie części które chciałem tutaj znalazłem.
opinie puchar
Dodano:2016-11-02
Ocena:
9/10

Wszystko ok, polecam sklep.

opinie puchar
Dodano:2016-10-17
Ocena:
10/10
Super! Tak trzymać. Szybka i profesjonalna obsługa.
opinie puchar
Dodano:2016-08-29
Ocena:
10/10
Sklep ten polecił mi znajomy, zamówiłem części do mojego auta i nie żałuję. Dostawa ekspresowa, wszystko ładnie zapakowane. Polecam serdecznie!
opinie puchar
Dodano:2016-08-29
Ocena:
10/10
super sklep, bardzo miła obsługa, polecam wszystkim!!
opinie puchar
Dodano:2016-08-26
Ocena:
10/10
Do tej pory korzystałem jedynie ze sklepów znajdujących się u mnie w mieście. Teraz korzystam z tego serwisu i nie mam zamiaru zmieniać. Dostawa w bardzo szybkim czasie, wszystko załatwione bez wychodzenia z domu, polecam :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-26
Ocena:
9/10
polecam!! bardzo miła obsługa, szybka dostawa
opinie puchar
Dodano:2016-08-25
Ocena:
10/10
Bardzo szybka dostawa i powyżej 400zł za darmo. Na tym właśnie mi zależało, mogę polecić ten sklep!!
opinie puchar
Dodano:2016-08-25
Ocena:
10/10
Super ceny, już nigdy nie będę robił zakupów w tradycyjnym sklepie, tu wychodzi dużo taniej :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-24
Ocena:
10/10
Profesjonalne podejście do sprawy, odpowiednią część doradzono mi w szybkim czasie. Na pewno nie raz zrobię tu zakupy :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-24
Ocena:
10/10
złożyłem zamówienie online, wszystko odbyło się bez problemu, nawet wysyła była w gratisie, ponieważ zakupy wyniosły ponad 300zł, polecam!
opinie puchar
Dodano:2016-08-23
Ocena:
10/10
Produkt bardzo dobrze zabezpieczony, realizacja całego zamówienia na najwyższym poziomie, polecam! :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-23
Ocena:
10/10
W tej chwili nie widzę lepszego sklepu internetowego z częściami. Potrzebowałam wycieraczki do mojego Punta. Zadzwoniłam, szybko doradzono mi najlepszą opcję, paczka była na drugi dzień u mnie w domku :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-22
Ocena:
10/10
Zamówiłem kilka części do mojego autka. Dostawa w bardzo szybkim czasie, a do tego gratis. Świetny sklep :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-22
Ocena:
10/10
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka dostawa, produkt dobrze zabezpieczony, polecam!
opinie puchar
Dodano:2016-08-19
Ocena:
9/10
Wszystkie części jakie potrzebuję dostępne od ręki, a dodatku w atrakcyjnych cenach. Najlepszy sklep jaki znalazłem :)
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2017-05-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju FILTRON (OP6433) Filtr oleju firmy Filtron jest godny polecenia. jakość jest super. A i cena przystępna. POLECAM
opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
3/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa BREMBO (09B46310) Zamontowane w Dusterze. Dobre wykonanie. Doskonała geometria - mierzone "bicie" poniżej 0,04 mm. Skutecznie współpracują z klockami TRW. Rozsądna cena za dobrą jakość.Polecam firmę BREMBO
opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
3/5
dla produktu: Amortyzator KYB (343827) Zamontowane w Dusterze. Wyraźna różnica w komforcie jazdy szczególnie podczas jazd w terenie. Rozsądna cena za dobrą jakość.Polecam firmę KYB
opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju FILTRON (OE6822) Filtr jak filtr, standardowy, spełnia swoją rolę, brak jakichkolwiek problemów z montażem.
opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BREMBO (P23087) Przejechałem na nich 60 tys. km i jeszcze pojeżdżę. Te same ale na tył skończyły się właśnie przy 60 tys. Polecam za jakość i dobrą cenę.
opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
3/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BREMBO (P23080) Wytrzymały 60 tys. km bez jakichkolwiek problemów. Szybka wymiana. Cena jak na BREMBO może być. Warto szukać rabatów, wtedy nawet 15zł taniej można wyrwać na iParts.
opinie puchar
Dodano:2017-05-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator BILSTEIN (22213839) Miałem wszystkie rodzaje popularnych amortyzatorów (kyb, Monroe, sachs) Te są NAJLEPSZE!!!
opinie puchar
Dodano:2017-05-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Drążek pośredni układu kierowniczego FEBI BILSTEIN (42307)

Pasował elegancko. Po roku brak oznak zuzycia (auto uzytkowane w 99% terenowo)

opinie puchar
Dodano:2017-05-16
Ocena:
3/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet REMSA (027602) Klocki okrutnie twarde co przekłada się na powolne zużycie jednak kosztem tarczy, do tego lubią delikatnie popiskiwać na zimnym. Poza tym nie można im nic specjalnego zarzucić , całkiem dzielnie znoszą mocne hamowania choć potrafią dymić po sportowej jeździe. Polecam z mikodami gt , zużywają sie po równo i wymienia sie komplet.
opinie puchar
Dodano:2017-05-16
Ocena:
4/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet VALEO (598180) Szybko się ułożyły do zużytej już trochę tarczy i hamują cicho i w miarę dobrze. Przy dłuższych hamowaniach z większych prędkości śmierdzą , dodatkowo strasznie pylą. Ostatecznie cena jakość super , polecam do umiarkowanego stylu jazdy.
opinie puchar
Dodano:2017-05-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Uszczelka głowicy silnika AJUSA (10152600) Dobra jakość w dobrej cenie
opinie puchar
Dodano:2017-05-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza CHAMPION (CAF100408C) Spoko
opinie puchar
Dodano:2017-05-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju DENCKERMANN (A210009) Towar OK
opinie puchar
Dodano:2017-05-10
Ocena:
4/5
dla produktu: Przewody zapłonowe - zestaw NGK (9405) całkiem spoko jak narazie
opinie puchar
Dodano:2017-05-10
Ocena:
4/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa SKF (VKBD1006) szwedzka firma o towar wyprodukowany w Chinach.
opinie puchar
Dodano:2017-05-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Przewody zapłonowe - zestaw BERU (ZE765) Rewelacyjne wykonanie i trwałość.
Lepiej wydać 2 razy więcej i mieć pewniaka.
opinie puchar
Dodano:2017-04-30
Ocena:
3/5
dla produktu: Pompa wody RUVILLE (65210) Niestety pompa nie pasuje do modelu Mondeo ST220 rok 2002, kupilem i okazalo się, że wirnik jest za duży
opinie puchar
Dodano:2017-04-30
Ocena:
1/5
dla produktu: Termostat układu chłodzenia TOPRAN (300405) Termostat po zamontowaniu cieknie. Okazuje się,że uszczelka jest dużo ciensza od oryginalnej. Nie trzyma równo temperatury. NIE POLECAM
opinie puchar
Dodano:2017-04-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki HELLA (9XW197765201) Polecam! Firma, podejrzewam, mniej znana a jakość o wiele lepsza niż Bosch..
opinie puchar
Dodano:2017-04-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki VALEO (575535) Mam nadzieję że wytrzyma długo. Kiedyś kupiłem Valeo na przód - były super - nawet są do tej pory... Ze względu na przednie - polecam!
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  15