Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
10/10
Nie ma się czego doczepić. Towar bardzo szybko dociera, wszystko solidnie zabezpieczone, a ceny jak kto uważa, dla mnie pełna ich akceptacja. Można również korzystać z rabatów.
opinie puchar
Dodano:2017-02-28
Ocena:
9/10

Moge powiedziec ze jast to super sklep.zamowiene czesci szybko dostarczone,dobrze i ladnie zapakowane,polecam

opinie puchar
Dodano:2016-12-06
Ocena:
10/10
No cóż mogę powiedzieć: przesyłka dotarła tak jak powiedział konsultant, części takie jakie zamawiałem czyli wszystko w porządku :) Reasumując: oby tak dalej przebiegała współpraca ponieważ zależy mi na dobrym dostawcy części samochodowych a takim jak na chwilę obecną jest IParts. Chciałbym nadmienić również, że po kilkanaście razy zmieniałem części w zamówieniu a oni to robili i wszystko przyszło tak jak zamawiane czyli prawidłowo. Ocena najwyższa :)
opinie puchar
Dodano:2016-11-24
Ocena:
10/10
Zakupiłem cewkę zapłonową do mojego auta. Dostawa w drugi dzień po zakupie ( zgodnie z informacjami na stronie ) a ku mojemu zaskoczeniu w smsie tel, kontaktowy do kuriera, Paczkę odebrałem sobie w wygodniejszy dla mnie sposób!!. Polecam!!!!!
opinie puchar
Dodano:2016-11-23
Ocena:
10/10
bardzo dobry sklep, polecam każdemu. Wszystkie części które chciałem tutaj znalazłem.
opinie puchar
Dodano:2016-11-02
Ocena:
9/10

Wszystko ok, polecam sklep.

opinie puchar
Dodano:2016-10-17
Ocena:
10/10
Super! Tak trzymać. Szybka i profesjonalna obsługa.
opinie puchar
Dodano:2016-08-29
Ocena:
10/10
Sklep ten polecił mi znajomy, zamówiłem części do mojego auta i nie żałuję. Dostawa ekspresowa, wszystko ładnie zapakowane. Polecam serdecznie!
opinie puchar
Dodano:2016-08-29
Ocena:
10/10
super sklep, bardzo miła obsługa, polecam wszystkim!!
opinie puchar
Dodano:2016-08-26
Ocena:
10/10
Do tej pory korzystałem jedynie ze sklepów znajdujących się u mnie w mieście. Teraz korzystam z tego serwisu i nie mam zamiaru zmieniać. Dostawa w bardzo szybkim czasie, wszystko załatwione bez wychodzenia z domu, polecam :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-26
Ocena:
9/10
polecam!! bardzo miła obsługa, szybka dostawa
opinie puchar
Dodano:2016-08-25
Ocena:
10/10
Bardzo szybka dostawa i powyżej 400zł za darmo. Na tym właśnie mi zależało, mogę polecić ten sklep!!
opinie puchar
Dodano:2016-08-25
Ocena:
10/10
Super ceny, już nigdy nie będę robił zakupów w tradycyjnym sklepie, tu wychodzi dużo taniej :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-24
Ocena:
10/10
Profesjonalne podejście do sprawy, odpowiednią część doradzono mi w szybkim czasie. Na pewno nie raz zrobię tu zakupy :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-24
Ocena:
10/10
złożyłem zamówienie online, wszystko odbyło się bez problemu, nawet wysyła była w gratisie, ponieważ zakupy wyniosły ponad 300zł, polecam!
opinie puchar
Dodano:2016-08-23
Ocena:
10/10
Produkt bardzo dobrze zabezpieczony, realizacja całego zamówienia na najwyższym poziomie, polecam! :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-23
Ocena:
10/10
W tej chwili nie widzę lepszego sklepu internetowego z częściami. Potrzebowałam wycieraczki do mojego Punta. Zadzwoniłam, szybko doradzono mi najlepszą opcję, paczka była na drugi dzień u mnie w domku :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-22
Ocena:
10/10
Zamówiłem kilka części do mojego autka. Dostawa w bardzo szybkim czasie, a do tego gratis. Świetny sklep :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-22
Ocena:
10/10
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka dostawa, produkt dobrze zabezpieczony, polecam!
opinie puchar
Dodano:2016-08-19
Ocena:
9/10
Wszystkie części jakie potrzebuję dostępne od ręki, a dodatku w atrakcyjnych cenach. Najlepszy sklep jaki znalazłem :)
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2017-07-24
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2313001) Doświadczenie eksploatacji tych klocków na dystansie kilkudziesięciu tysięcy km są jak najbardziej pozytywne. Hamują cicho, nie piszczą. Przy rozsądnym trybie eksploatacji nie zużywają się zbyt szybko. Pył z klocków bez najmniejszych trudności można zmyć z felg i to bez potrzeby użycia agresywnej chemii, wystarczy zwykły szampon do gąbka. Produkt godny polecenia w odróżnieniu od tarcz Textara, które zaczęły się krzywić po przejechaniu ok. 3 tys km z nowym kompletem tychże klocków.
opinie puchar
Dodano:2017-07-24
Ocena:
1/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa TEXTAR (92082203) O ile z klocków Textara jestem bardzo zadowolony, o tyle tarcze te okazały się całkowitą porażką. Po przejechaniu około 3 tys km w normalnym trybie eksploatacji tarcze zaczęły się krzywić, pojawiło się bicie podczas hamowania. Fabryczne oryginalne tarcze w Fabii przy niezmienionym trybie eksploatacji wytrzymały spokojnie 100 tys km i nigdy nie było problemów z odkształcaniem. Nie polecam tego produktu!
opinie puchar
Dodano:2017-07-22
Ocena:
5/5
dla produktu: Poduszka silnika FEBI BILSTEIN (05866) Założyłem z obu stron. Zużytą miałem lewą. Sprawdzam działanie w czasie. Po założeniu cisza w aucie. Dam znać jak długo będzie tak cicho w aucie.
opinie puchar
Dodano:2017-07-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr hydrauliczny układu kierowniczego MEYLE (0140174500S) Filtr nie wymaga szczególnego opisu. Jest kilku producentów elementów filtrujących a meyle sprzedaje dobry p[produkt tego typu.
opinie puchar
Dodano:2017-07-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprężyna zawieszenia SACHS (996071) zamontowałem i pasują idealnie. Jeżdżę od tygodnia i jest bardzo komfortowo
opinie puchar
Dodano:2017-07-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Końcówka drążka kierowniczego poprzecznego FEBI BILSTEIN (02383) Jakość i trwałość dobrych markowych
opinie puchar
Dodano:2017-07-16
Ocena:
4/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet MINTEX (MDB1437) dobre zobaczę jak i kiedy się skończą dam znać
opinie puchar
Dodano:2017-07-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Końcówka drążka kierowniczego poprzecznego LEMFÖRDER (1071102) od założenia upłynęło trochę czasu i są jak nowe
opinie puchar
Dodano:2017-07-16
Ocena:
3/5
dla produktu: Końcówka drążka kierowniczego poprzecznego LEMFÖRDER (1071102) od założenia upłynęło trochę czasu i są jak nowe
opinie puchar
Dodano:2017-07-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Przewód hamulcowy elastyczny TRW (PHB125) przewody są idealne używam od 5 lat bez problemów
opinie puchar
Dodano:2017-07-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa FEBI BILSTEIN (23570) Dobre tarcze które posłużą na długi okres czasu. Mechanik chwalił
opinie puchar
Dodano:2017-07-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa DELPHI (BG3381) Dobre tarcze posłużą na długo. Mechanik chwalił te tarcze.
opinie puchar
Dodano:2017-07-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet DELPHI (LP571) Spełniają swoją funkcję nic nie stuka, puka, nie skrzypi
opinie puchar
Dodano:2017-07-03
Ocena:
3/5
dla produktu: Poduszka silnika LEMFÖRDER (2242101) Niestety nie dane mi było sprawdzić jak część się sprawuje, ponieważ wbrew temu co twierdzi jej producent, nie pasuje ona w żaden sposób do silnika 1.9 TD 70 kW (D4192 T2).
opinie puchar
Dodano:2017-06-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Szczęki hamulcowe - komplet BOSCH (0986487270) solidne wykonanie . pasuja jak orginał .polecam
opinie puchar
Dodano:2017-06-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Cylinderek hamulcowy BOSCH (0986475433) cylinderki pasuja ładnie nie przecieka nic , polecam
opinie puchar
Dodano:2017-06-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Bęben hamulcowy BOSCH (0986477133) pasują jak orginał ,brak zastrzeżeń polecam :)
opinie puchar
Dodano:2017-06-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa BREMBO (09701175) bardzo ładnie sie prezentują .droga hamowania zdecydowanie krótsza ,nic nie piszczy, nie grzeją sie .
opinie puchar
Dodano:2017-06-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr oleju BOSCH (0451103318) wysyłka bardzo szybka ,firma bardzo dba o to aby towar był dobrze zapakowany , filtr pasował jak orginał brak zastrzeżeń
opinie puchar
Dodano:2017-06-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Cewka zapłonowa VALEO (245141) cewki działają prawidłowo ,ciasno wchodzą co zapobiegnie wysunięciu się i utracie iskry
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  15