Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2017-02-28
Ocena:
9/10

Moge powiedziec ze jast to super sklep.zamowiene czesci szybko dostarczone,dobrze i ladnie zapakowane,polecam

opinie puchar
Dodano:2016-12-06
Ocena:
10/10
No cóż mogę powiedzieć: przesyłka dotarła tak jak powiedział konsultant, części takie jakie zamawiałem czyli wszystko w porządku :) Reasumując: oby tak dalej przebiegała współpraca ponieważ zależy mi na dobrym dostawcy części samochodowych a takim jak na chwilę obecną jest IParts. Chciałbym nadmienić również, że po kilkanaście razy zmieniałem części w zamówieniu a oni to robili i wszystko przyszło tak jak zamawiane czyli prawidłowo. Ocena najwyższa :)
opinie puchar
Dodano:2016-11-24
Ocena:
10/10
Zakupiłem cewkę zapłonową do mojego auta. Dostawa w drugi dzień po zakupie ( zgodnie z informacjami na stronie ) a ku mojemu zaskoczeniu w smsie tel, kontaktowy do kuriera, Paczkę odebrałem sobie w wygodniejszy dla mnie sposób!!. Polecam!!!!!
opinie puchar
Dodano:2016-11-23
Ocena:
10/10
bardzo dobry sklep, polecam każdemu. Wszystkie części które chciałem tutaj znalazłem.
opinie puchar
Dodano:2016-11-02
Ocena:
9/10

Wszystko ok, polecam sklep.

opinie puchar
Dodano:2016-10-17
Ocena:
10/10
Super! Tak trzymać. Szybka i profesjonalna obsługa.
opinie puchar
Dodano:2016-08-29
Ocena:
10/10
Sklep ten polecił mi znajomy, zamówiłem części do mojego auta i nie żałuję. Dostawa ekspresowa, wszystko ładnie zapakowane. Polecam serdecznie!
opinie puchar
Dodano:2016-08-29
Ocena:
10/10
super sklep, bardzo miła obsługa, polecam wszystkim!!
opinie puchar
Dodano:2016-08-26
Ocena:
10/10
Do tej pory korzystałem jedynie ze sklepów znajdujących się u mnie w mieście. Teraz korzystam z tego serwisu i nie mam zamiaru zmieniać. Dostawa w bardzo szybkim czasie, wszystko załatwione bez wychodzenia z domu, polecam :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-26
Ocena:
9/10
polecam!! bardzo miła obsługa, szybka dostawa
opinie puchar
Dodano:2016-08-25
Ocena:
10/10
Bardzo szybka dostawa i powyżej 400zł za darmo. Na tym właśnie mi zależało, mogę polecić ten sklep!!
opinie puchar
Dodano:2016-08-25
Ocena:
10/10
Super ceny, już nigdy nie będę robił zakupów w tradycyjnym sklepie, tu wychodzi dużo taniej :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-24
Ocena:
10/10
Profesjonalne podejście do sprawy, odpowiednią część doradzono mi w szybkim czasie. Na pewno nie raz zrobię tu zakupy :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-24
Ocena:
10/10
złożyłem zamówienie online, wszystko odbyło się bez problemu, nawet wysyła była w gratisie, ponieważ zakupy wyniosły ponad 300zł, polecam!
opinie puchar
Dodano:2016-08-23
Ocena:
10/10
Produkt bardzo dobrze zabezpieczony, realizacja całego zamówienia na najwyższym poziomie, polecam! :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-23
Ocena:
10/10
W tej chwili nie widzę lepszego sklepu internetowego z częściami. Potrzebowałam wycieraczki do mojego Punta. Zadzwoniłam, szybko doradzono mi najlepszą opcję, paczka była na drugi dzień u mnie w domku :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-22
Ocena:
10/10
Zamówiłem kilka części do mojego autka. Dostawa w bardzo szybkim czasie, a do tego gratis. Świetny sklep :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-22
Ocena:
10/10
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka dostawa, produkt dobrze zabezpieczony, polecam!
opinie puchar
Dodano:2016-08-19
Ocena:
9/10
Wszystkie części jakie potrzebuję dostępne od ręki, a dodatku w atrakcyjnych cenach. Najlepszy sklep jaki znalazłem :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-19
Ocena:
10/10
Obsługa na najwyższym poziomie, szukałem tarcz w jak najniższej cenie i tu mi się udało. Polecam :)
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2017-03-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Sonda lambda BOSCH (0258017217) sonda działa ok. wymieniłem jakieś pół roku temu.
opinie puchar
Dodano:2017-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrząd - zestaw paska INA (530031010) SUPER CENA! TANIEJ NIGDZIE NIE MA!
opinie puchar
Dodano:2017-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet MEYLE (0252096117) super zestaw klocków w korzystnej cenie
opinie puchar
Dodano:2017-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet SACHS (3000951210) Świetny zestaw! Naprawdę warto zainwestować w taki!
opinie puchar
Dodano:2017-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy FILTRON (K1047A) dobry i tani filtr
opinie puchar
Dodano:2017-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator GABRIEL (G55941) Bardzo dobra jakość! Bardzo udany zakup!
opinie puchar
Dodano:2017-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa TRW (DF4416) wysokiej jakości tarcze, super! zdecydowanie polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-03-23
Ocena:
5/5
dla produktu: Wahacz zawieszenia koła NK (5013629) zdecydowanie najwyższa jakość! polecam
opinie puchar
Dodano:2017-03-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator SACHS (313663) Dobrej jakości amortyzator
opinie puchar
Dodano:2017-03-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Kompresor klimatyzacji HELLA (8FK351340031) Bardzo dobrej jakości zamiennik, który sprawdza się w każdej sytuacji.
opinie puchar
Dodano:2017-03-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BREMBO (P59042) Brembo to Brembo! Najwyższa jakość i do tego dobra cena.
opinie puchar
Dodano:2017-03-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa FEBI BILSTEIN (21966) Bardzo dobre tarcze. Nie mam żadnych uwag.
opinie puchar
Dodano:2017-03-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet VALEO (835087) zdecydowanie najlepsze sprzęgło jakie miałem w aucie! polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-03-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica klimatyzacji - skraplacz NISSENS (94385) wysoka jakość, korzystna cena, szybka wysyłka - polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-03-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator MEYLE (1266230011) Bardzo wysokiej jakości zamiennik. Auto nie straciło na jakości jazdy a wręcz się poprawiło.
opinie puchar
Dodano:2017-03-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Wahacz zawieszenia koła MAPCO (59397) Bardzo wysokiej jakości wahacz. Polecam każdemu kto ma Volvo!
opinie puchar
Dodano:2017-03-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Olej Syntetyczny LIQUI MOLY Top Tec 4300 5W30 5 Litrów (2324) Chyba najlepszy olej jakiego używałem! Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-03-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody GATES (KP15610XS) bardzo dobry zestaw w korzystnej cenie, godny polecenia
opinie puchar
Dodano:2017-03-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy MANN-FILTER (CU6724) bardzo dobry filtr! polecam każdemu
opinie puchar
Dodano:2017-03-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3397004672) Sprawdzone i tanie - oto cechy główne tych wycieraczek.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  15