Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2017-02-28
Ocena:
9/10

Moge powiedziec ze jast to super sklep.zamowiene czesci szybko dostarczone,dobrze i ladnie zapakowane,polecam

opinie puchar
Dodano:2016-12-06
Ocena:
10/10
No cóż mogę powiedzieć: przesyłka dotarła tak jak powiedział konsultant, części takie jakie zamawiałem czyli wszystko w porządku :) Reasumując: oby tak dalej przebiegała współpraca ponieważ zależy mi na dobrym dostawcy części samochodowych a takim jak na chwilę obecną jest IParts. Chciałbym nadmienić również, że po kilkanaście razy zmieniałem części w zamówieniu a oni to robili i wszystko przyszło tak jak zamawiane czyli prawidłowo. Ocena najwyższa :)
opinie puchar
Dodano:2016-11-24
Ocena:
10/10
Zakupiłem cewkę zapłonową do mojego auta. Dostawa w drugi dzień po zakupie ( zgodnie z informacjami na stronie ) a ku mojemu zaskoczeniu w smsie tel, kontaktowy do kuriera, Paczkę odebrałem sobie w wygodniejszy dla mnie sposób!!. Polecam!!!!!
opinie puchar
Dodano:2016-11-23
Ocena:
10/10
bardzo dobry sklep, polecam każdemu. Wszystkie części które chciałem tutaj znalazłem.
opinie puchar
Dodano:2016-11-02
Ocena:
9/10

Wszystko ok, polecam sklep.

opinie puchar
Dodano:2016-10-17
Ocena:
10/10
Super! Tak trzymać. Szybka i profesjonalna obsługa.
opinie puchar
Dodano:2016-08-29
Ocena:
10/10
Sklep ten polecił mi znajomy, zamówiłem części do mojego auta i nie żałuję. Dostawa ekspresowa, wszystko ładnie zapakowane. Polecam serdecznie!
opinie puchar
Dodano:2016-08-29
Ocena:
10/10
super sklep, bardzo miła obsługa, polecam wszystkim!!
opinie puchar
Dodano:2016-08-26
Ocena:
10/10
Do tej pory korzystałem jedynie ze sklepów znajdujących się u mnie w mieście. Teraz korzystam z tego serwisu i nie mam zamiaru zmieniać. Dostawa w bardzo szybkim czasie, wszystko załatwione bez wychodzenia z domu, polecam :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-26
Ocena:
9/10
polecam!! bardzo miła obsługa, szybka dostawa
opinie puchar
Dodano:2016-08-25
Ocena:
10/10
Bardzo szybka dostawa i powyżej 400zł za darmo. Na tym właśnie mi zależało, mogę polecić ten sklep!!
opinie puchar
Dodano:2016-08-25
Ocena:
10/10
Super ceny, już nigdy nie będę robił zakupów w tradycyjnym sklepie, tu wychodzi dużo taniej :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-24
Ocena:
10/10
Profesjonalne podejście do sprawy, odpowiednią część doradzono mi w szybkim czasie. Na pewno nie raz zrobię tu zakupy :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-24
Ocena:
10/10
złożyłem zamówienie online, wszystko odbyło się bez problemu, nawet wysyła była w gratisie, ponieważ zakupy wyniosły ponad 300zł, polecam!
opinie puchar
Dodano:2016-08-23
Ocena:
10/10
Produkt bardzo dobrze zabezpieczony, realizacja całego zamówienia na najwyższym poziomie, polecam! :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-23
Ocena:
10/10
W tej chwili nie widzę lepszego sklepu internetowego z częściami. Potrzebowałam wycieraczki do mojego Punta. Zadzwoniłam, szybko doradzono mi najlepszą opcję, paczka była na drugi dzień u mnie w domku :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-22
Ocena:
10/10
Zamówiłem kilka części do mojego autka. Dostawa w bardzo szybkim czasie, a do tego gratis. Świetny sklep :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-22
Ocena:
10/10
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka dostawa, produkt dobrze zabezpieczony, polecam!
opinie puchar
Dodano:2016-08-19
Ocena:
9/10
Wszystkie części jakie potrzebuję dostępne od ręki, a dodatku w atrakcyjnych cenach. Najlepszy sklep jaki znalazłem :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-19
Ocena:
10/10
Obsługa na najwyższym poziomie, szukałem tarcz w jak najniższej cenie i tu mi się udało. Polecam :)
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2017-04-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Lampa kierunkowskazu TYC (185235052) Kierunkowskazy rewelacyjnie pasują :) jestem mega zadowolony i polecam wszystkim
opinie puchar
Dodano:2017-04-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona letnia Kormoran Gamma B2 225/55 R17 XL TYC (22555R17101WGAMMAB2XL) DOBRA, POLSKA OPONA ZA BARDZO DOBRE PIENIĄDZE
opinie puchar
Dodano:2017-04-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BOSCH (0986494524) Bardzo doba jakość! Nie żałuje że je kupiłem!
opinie puchar
Dodano:2017-04-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet KAMOKA (JQ1012796) korzystam już ponad rok z nich i jest wszystko w porządku
opinie puchar
Dodano:2017-04-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BOSCH (0986424813) ŚWIETNE KLOCKI HAMULCOWE, NIE PYLĄ, NIE PISZCZĄ
opinie puchar
Dodano:2017-04-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa TRW (DF4416) NAJLEPSZE!
opinie puchar
Dodano:2017-04-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa A.B.S. (17798) Nawet całkiem dobre tarcze hamulcowe, nie piszczą i tanio.
opinie puchar
Dodano:2017-04-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet VALEO (801035) taniej to chyba już nigdzie nie ma!
opinie puchar
Dodano:2017-04-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator DENCKERMANN (DSF004O) Bardzo dobry jakościowo amortyzator. No i cena tak samo super!
opinie puchar
Dodano:2017-04-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Wahacz zawieszenia koła FEBI BILSTEIN (12961) bardzo solidne wykonanie no i korzystna cena
opinie puchar
Dodano:2017-04-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Wahacz zawieszenia koła TRW (JTC920) bardzo dobra cena!
opinie puchar
Dodano:2017-04-13
Ocena:
1/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa ATE (24012501881) Pierwszy komplet już po tygodniu zaczął bić, a po miesiącu musiałem wymienić na nowy, bo nie dało się jeździć. Założyłem drugi komplet i sytuacja się powtórzyła. Trzeci komplet już nie ATE kolejny miesiąc działa bez zarzutu. ATE nie poczuwa się do winy, zrzucając winę na mechanika??? NIE POLECAM tych tarcz.
opinie puchar
Dodano:2017-04-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona letnia Pirelli Cinturato P7 205/55 R16 ATE (20555R1691HCINTURATOP7) Polecam. Świetne opony
opinie puchar
Dodano:2017-04-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw osłony przegubu napędowego SWAG (64931056) widać nie jest to byle jaka guma, tylko wysokiej jakości tworzywo. polecam
opinie puchar
Dodano:2017-04-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Zacisk hamulcowy TRW (BHN982E) bardzo dobra cena! no i co nowe to nowe
opinie puchar
Dodano:2017-04-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Czujnik temperatury płynu chłodzącego CALORSTAT by Vernet (WS3038) DZIAŁA IDEALNIE!
opinie puchar
Dodano:2017-04-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Akumulator BOSCH (0092S40200) bardzo dobry akumulator! u mnie siedzi już ponad 2 lata i nie było nigdy z nim problemów
opinie puchar
Dodano:2017-04-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy MEYLE (1123190001) tani i dobry! super
opinie puchar
Dodano:2017-04-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr paliwa BOSCH (1457434440) Zdecydowanie najlepszy filtr z jakiego korzystałem!
opinie puchar
Dodano:2017-04-07
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr paliwa MAXGEAR (260033) tani i całkiem dobry filtr
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  15