Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2017-09-18
Ocena:
10/10
Wszystko ok, szybka wysyłka, części dobrze zabezpieczone. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2017-09-15
Ocena:
8/10
Zzybko, sprawnie, czesci pasoealy bez zadnych odsylek, zwrotow.itp. mechanik.mowil, ze nie zrobilby tej samej ceny, bo ma za male rabaty, ze by sprzedac za tyle za ile sprzedaja w iparts. Polecam
opinie puchar
Dodano:2017-09-05
Ocena:
5/10

Makabrycznie nieprzyjazny interfejs sklepu. Trzeba mieć silne samozaparcie aby pokonać trudności i kupić kilka części. Kupiłem w sumie ponad 10 pozycji , ale co się nakląłem to głowa mała.

opinie puchar
Dodano:2017-05-22
Ocena:
10/10
Nie ma się czego doczepić. Towar bardzo szybko dociera, wszystko solidnie zabezpieczone, a ceny jak kto uważa, dla mnie pełna ich akceptacja. Można również korzystać z rabatów.
opinie puchar
Dodano:2017-02-28
Ocena:
9/10

Moge powiedziec ze jast to super sklep.zamowiene czesci szybko dostarczone,dobrze i ladnie zapakowane,polecam

opinie puchar
Dodano:2016-12-06
Ocena:
10/10
No cóż mogę powiedzieć: przesyłka dotarła tak jak powiedział konsultant, części takie jakie zamawiałem czyli wszystko w porządku :) Reasumując: oby tak dalej przebiegała współpraca ponieważ zależy mi na dobrym dostawcy części samochodowych a takim jak na chwilę obecną jest IParts. Chciałbym nadmienić również, że po kilkanaście razy zmieniałem części w zamówieniu a oni to robili i wszystko przyszło tak jak zamawiane czyli prawidłowo. Ocena najwyższa :)
opinie puchar
Dodano:2016-11-24
Ocena:
10/10
Zakupiłem cewkę zapłonową do mojego auta. Dostawa w drugi dzień po zakupie ( zgodnie z informacjami na stronie ) a ku mojemu zaskoczeniu w smsie tel, kontaktowy do kuriera, Paczkę odebrałem sobie w wygodniejszy dla mnie sposób!!. Polecam!!!!!
opinie puchar
Dodano:2016-11-23
Ocena:
10/10
bardzo dobry sklep, polecam każdemu. Wszystkie części które chciałem tutaj znalazłem.
opinie puchar
Dodano:2016-11-02
Ocena:
9/10

Wszystko ok, polecam sklep.

opinie puchar
Dodano:2016-10-17
Ocena:
10/10
Super! Tak trzymać. Szybka i profesjonalna obsługa.
opinie puchar
Dodano:2016-08-29
Ocena:
10/10
Sklep ten polecił mi znajomy, zamówiłem części do mojego auta i nie żałuję. Dostawa ekspresowa, wszystko ładnie zapakowane. Polecam serdecznie!
opinie puchar
Dodano:2016-08-29
Ocena:
10/10
super sklep, bardzo miła obsługa, polecam wszystkim!!
opinie puchar
Dodano:2016-08-26
Ocena:
10/10
Do tej pory korzystałem jedynie ze sklepów znajdujących się u mnie w mieście. Teraz korzystam z tego serwisu i nie mam zamiaru zmieniać. Dostawa w bardzo szybkim czasie, wszystko załatwione bez wychodzenia z domu, polecam :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-26
Ocena:
9/10
polecam!! bardzo miła obsługa, szybka dostawa
opinie puchar
Dodano:2016-08-25
Ocena:
10/10
Bardzo szybka dostawa i powyżej 400zł za darmo. Na tym właśnie mi zależało, mogę polecić ten sklep!!
opinie puchar
Dodano:2016-08-25
Ocena:
10/10
Super ceny, już nigdy nie będę robił zakupów w tradycyjnym sklepie, tu wychodzi dużo taniej :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-24
Ocena:
10/10
Profesjonalne podejście do sprawy, odpowiednią część doradzono mi w szybkim czasie. Na pewno nie raz zrobię tu zakupy :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-24
Ocena:
10/10
złożyłem zamówienie online, wszystko odbyło się bez problemu, nawet wysyła była w gratisie, ponieważ zakupy wyniosły ponad 300zł, polecam!
opinie puchar
Dodano:2016-08-23
Ocena:
10/10
Produkt bardzo dobrze zabezpieczony, realizacja całego zamówienia na najwyższym poziomie, polecam! :)
opinie puchar
Dodano:2016-08-23
Ocena:
10/10
W tej chwili nie widzę lepszego sklepu internetowego z częściami. Potrzebowałam wycieraczki do mojego Punta. Zadzwoniłam, szybko doradzono mi najlepszą opcję, paczka była na drugi dzień u mnie w domku :)
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2017-09-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Parownik klimatyzacji NISSENS (92143) Firma bardzo prestiżowa a niestety po zakupie i włożeniu do obudowy parownika okazało się ze rury są źle wspawane i jest różnica przesunięcia o ok. 2 cm, przez co nie pasowało, trzeba było ciąć i spawać. Ogólnie jakość produktu bardzo dobra.
opinie puchar
Dodano:2017-09-16
Ocena:
3/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2518701) Super produkt. Idealnie pasują do samochodu Hyundai ix20. Wytrzymują najdłużej z wszystkich dostepnych (Testowałem Brembo i TRW)
opinie puchar
Dodano:2017-09-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza FILTRON (AP1222) Polecam. Działa bez zastrzeżeń.
opinie puchar
Dodano:2017-09-14
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr kabinowy FILTRON (K1314) Polecam, wart swojej ceny.
opinie puchar
Dodano:2017-09-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Tłumik końcowy WALKER (22861) Uwaga: trzeba osobno dokupić uszczelkę na połączeniu z końcowym odcinkiem rury.
opinie puchar
Dodano:2017-09-06
Ocena:
3/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3397008536) Niestety zawiodłem się na tej firmie. W mojej Carismie prawie od początku użytkowania piszczą podczas pracy. W dodatku ta od strony kierowcy pozostawia lekką smugę na środku szyby....
opinie puchar
Dodano:2017-09-04
Ocena:
1/5
dla produktu: Pasek klinowy wielorowkowy SKF (VKMV6PK1080) Uwaga na ten pasek sprzedawany do Peugeota 508 z systemem "start-stop". Absolutnie się nie nadaje do tego auta. Rozleciał się po przejechaniu około 1000 km.
opinie puchar
Dodano:2017-09-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Cewka zapłonowa BERU (ZSE003) Mòj mechanik jest zadowolony z mojego zakupu a to zasługa doradcòw iparts.pl
opinie puchar
Dodano:2017-09-02
Ocena:
3/5
dla produktu: Zestaw łańcucha rozrządu FAI AutoParts (TCK120) Komplet nie dostosowany do JTS (zębatki poszły do wywalenia) . Łańcuch i ślizgi bez zarzutu, napinacz hydrauliczny padł po 10 tys.km. wymieniony na oryginał z ASO.
opinie puchar
Dodano:2017-08-26
Ocena:
1/5
dla produktu: Wahacz zawieszenia koła LEMFÖRDER (3496601) Wahacz wytrzymał nie cały rok delikatnego użytkowania, jakieś 6 tys, km....Niestety nie mam paragonu żeby oddać na gwarancję. Nikomu nie polecam, totalny złom.
opinie puchar
Dodano:2017-08-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Amortyzator KAGER (811618) Niby tanie a jednak bardzo dobre :)
opinie puchar
Dodano:2017-08-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Korek - pokrywa FEBI BILSTEIN (22082) wszytko ok - polecam
opinie puchar
Dodano:2017-08-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BOSCH (0242236577) przy LPG wszytko ok - polecam
opinie puchar
Dodano:2017-08-17
Ocena:
3/5
dla produktu: Świeca zapłonowa BOSCH (0242236577) przy LPG wszytko ok - polecam
opinie puchar
Dodano:2017-08-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Cewka zapłonowa NGK (48206) Polecam ten produkt.
opinie puchar
Dodano:2017-08-16
Ocena:
4/5
dla produktu: Napinacz paska klinowego wielorowkowego INA (534026110) Ok, jakość adekwatna do ceny. Nr oem zgodny ,także pasuje.
opinie puchar
Dodano:2017-08-16
Ocena:
3/5
dla produktu: Napinacz paska klinowego wielorowkowego INA (534026110) Ok, jakość dobra, adekwatna do ceny. Zgodne z zamówieniem i nr oem.
opinie puchar
Dodano:2017-08-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Uszczelka pokrywy zaworów BLUE PRINT (ADH26719) Z uszczelki jestem zadowolony. Olej nie przecieka.
opinie puchar
Dodano:2017-08-14
Ocena:
1/5
dla produktu: Filtr powietrza BLUE PRINT (ADT32230) Jezeli nie chcesz wdychac smrodu plastiku z nawiewu nie kupuj tego syfu. Musialam wyrzucic po dwoch dniach.
opinie puchar
Dodano:2017-08-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Uszczelka pokrywy zaworów CORTECO (026207P) Uszczelke jak najbardziej polecam wszystko pasuje
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  15