Opinie o sklepie iParts.pl

Opinie o iParts są dla nas bardzo ważne. Wszystkie rekomendacje dokładnie analizujemy i bierzemy pod uwagę przy poprawianiu funkcjonowania serwisu. Zachęcamy do wyrażania własnych opinii na temat strony, sposobu realizacji, obsługi czy produktów. Każda opinia jest zachętą do dalszej pracy i motywacją do stałego poszerzania oferty oraz uzyskania 100% satysfakcji Klienta. Zależy nam na tym, aby zakupy w iParts były nie tylko tanie, ale były przeprowadzone w miłej atmosferze, dlatego Klient i jego opinia są dla nas najważniejsze.

 

Poniżej prezentujemy Państwu opinie na temat naszej działalności pochodzące z niezależnych serwisów opiniowych.


Dodano: 11 sierpnia 2012 | 23:45
Znakomity sklep, który polecam każdemu automaniakowi. Niskie ceny, wszystko zawsze pasuje i miła atmosfera zakupu. Polecam i Pozdrawiam Was panowie.
Wojtuś
 
Dodano: 5 sierpnia 2012 | 13:34
Atrakcyjne ceny, szybka wysyłka (następnie dnia po zamówieniu kurier już zadzwonił do mych drzwi!!!), i bardzo fajna stronka. Wyszukiwarka bądź konfigurator, podoba mi się to. Na pewno jeśli będzie psuło mi się auto to do was jeszcze wrócę. Polecam iparts!
Drań
 
Dodano: 12 sierpnia 2012 | 14:00
Bardzo dobry sklep, pomysłowe rozwiązania i pomoc na każdym kroku. Zamówiłam u nich części prosto do mojego warsztatu, co sprawdziło się w 100%. Zapłaciłam za niezbędne części 254 PLN - w serwisie kilka razy drożej.
Marta
 
Dodano: 30 maja 2012 | 21:15
Świetny kontakt. Błyskawiczna wysyłka. Polecam!
Stefan
 
Dodano: 12 lipca 2012 | 09:55
Sklep fajny, wybrałem opcję odbioru osobistego i okazało się to strzałem w dziesiątkę. Na miejscu porównałem chłodnicę do starej - zgadzała się, więc zapłaciłem i zajechałem do warsztatu. Wygodne i tanie rozwiązanie.
Gruper
 
Dodano: 10 lipca 2012 | 12:29
Dostałem paczkę od iParts wczoraj - solidnie zapakowana, przysłana kurierem Siódemką. Części takie jak zamawiałem, także wszystko się zgadza. Polecam!
25-latek
 
Dodano: 30 czerwca 2012 | 15:21
POLECAM, POLECAM, POLECAM!!!!
Pr3dat0r
 
Dodano: 17 czerwca 2012 | 15:30
Wszystko w porządku, jestem zadowolony z zakupów w iPartsie - wszystko było tak, jak mówili. Jeszcze gdybyście dali rabat większy to już w ogóle byłaby bajka ;)
Piter
 
Dodano: 28 lipca 2012 | 17:59
Szybka realizacja, części naprawdę tanie - przyznał to nawet mój mechanik. Polecam zapłatę przelewem i kuriera, wygodnie i szybko. Kupiłem tarcze hamulcowe i klocki ATE, je także polecam, do VW Passata jak znalazł. Pozdrawiam.
LASS
 
Dodano: 28 sierpnia 2012 | 19:39
P.o.l.e.c.a.m iparts!
Ronnie
 
Dodano: 10 maja 2012 | 10:03
jeśli ktoś często wymienia części w aucie, i sam naprawia autka to zakupy w ipartsie są dobrym pomysłem. ja sam tak robię i jeszcze nigdy się nie zawiodłem, zawsze szybka wysyłka, atrakcyjne ceny i pracownicy służą pomocą. polecam
alban
 
Dodano: 1 maja 2012 | 00:12
Szybko i profesjonalnie. Polecam.
Kuba
 
Dodano: 23 maja 2012 | 16:27
Jak najbardziej polecam. Co prawda były małe problemy, ale z mojej winy - serwis podał mi zły numer części, przez co zamówiona chłodnica nie pasowała. Zwrot jednak bez problemu i szybko został załatwiony, dostałem pasująca chłodnicę (Nissens) po dwóch dniach. Jakby każdy tak pracował jak wy panowie, byłoby b. dobrze.
Kierżakow
 
Dodano: 4 maja 2012 | 17:38
po raz kolejny kupuję w www.iparts.pl i zawsze jestem obslugiwany należycie. polecam wszystkim niezdecydowanym
Guti
 
Dodano: 26 kwietnia 2012 | 12:58
jestem bardzo zadowolony z szybkości dostawy i jakości produktów
Włodek z Rzeszowa
 
Dodano: 19 kwietnia 2012 | 18:41
poważne, szybko, tanio, polecam wszystkim którzy szukają tanich części samochodowych. szkoda tylko, że wysyłka gratis dopiero od 400 pln, mi zabrakło 50 pln ;)
w12tmk
 
Dodano: 24 kwietnia 2012 | 20:00
To był mój pierwszy zakup w iParts, ale za to JAKI ;) Jestem zaskoczony szybką wysyłką, częściami w dobrej cenie (dla porównania - zamówiony przeze mnie przepływomierz był w innym sklepie droższy o kilkadziesiąt zł) i profesjonalną, miłą obsługą. Na pewno jeszcze skorzystam z usług iParts.pl i zakupię u Was części.
ZERO DWADWA
 
Dodano: 24 kwietnia 2012 | 21:36
Trochę już kupuje w internecie i wiem, że bywa różnie. Jak jest w tym przypadku? Panowie z iparts znają się na rzeczy i wiedzą jak doradzić klientowi - przy okazji kilkominutowej rozmowy z konsultantem dowiedziałem się jakie części powinienem zamontować i jakich producentów wybierać. Bardzo fajna sprawa, zamówić także można przez telefon, paczka doszła do mnie dwa dni po złożeniu zamówienia. Mam same dobre doświadczenia z tym sklepem. POLECAM
Bojler

Dodano: 13 kwietnia 2012 | 07:33
polecam, super sklep!
Kowalski
 
Dodano: 8 kwietnia 2012 | 15:06
Zamówiłem tu sprzęgło luk do forda mondeo i jestem bardzo zadowolony z tego produktu, samochód śmiga aż miło!!!!
Hugh Heff
 
Dodano: 2 kwietnia 2012 | 21:19
Pierwsze zamówienie w iparts. Wrażenia: atrakcyjne ceny, szybka dostawa, dobre opakowanie, no i kozackie części. Tak 3mać, pozdro.
marcin
 
Dodano: 30 marca 2012 | 15:34
nie minęła jeszcze doba, a klocki dostarczono. tanio i błyskawicznie.
Mesut
 
Dodano: 29 marca 2012 | 12:44
Najlepszy sklep w jakim dotąd kupowałem. Niskie ceny, dużo części i błyskawiczna dostawa. Odtąd zawsze będę robił zakupy w iParts.pl
Mariusz Nowak
 
Dodano: 27 marca 2012 | 14:40
KUPIŁEM U NICH AMORY DO BMW E36 SACHSA I WSZYSTKO JEST OK, MOGŁOBY BYĆ TANIEJ ALE PRZEŻYJE HE HE :D
KALI
 
Dodano: 26 marca 2012 | 15:01
Wszystko ok.
Filip
 
Dodano: 25 marca 2012 | 15:17
Niezwykle szybka realizacja zamówienia + dobra cena + profesjonalny kontakt = iParts.pl
Serpico
 
Dodano: 17 marca 2012 | 17:53
Powiem krótko: 10/10.
fan passata
 
Dodano: 13 marca 2012 | 13:25
iparts to klasa sama dla siebie, świetne zakupy zawsze tam robię. za komplet filtrów do meganki zapłaciłem kilkanaście % mniej niż u konkurencji, o allegro nie mówiąc. kupowałem tam też koło dwumasowe, chłodnicę i komplet tarcz dla szwagra, za każdym razem zadowolenie pełne.
Alek
 
Dodano: 13 marca 2012 | 14:46
W moim aucie poprzednio miałem zamontowany oryginał, teraz zamiennik z iPartsa, i różnicy nie widzę. Jednym słowem - jeśli nie widać różnicy, to po co przepłacać ;) Co do zakupów w iPartsie - szybko sprawnie i tanio, tak jak lubię.
Dudek
 
Dodano: 9 marca 2012 | 18:31
dobre ceny, szeroki wybór, polecam dla kierowców
Warszawiak
 
Dodano: 2 marca 2012 | 16:21
JAK ZAWSZE, ZADOWOLENIE 100%!
polcinio
 
Dodano: 1 marca 2012 | 06:59
Tak trzymać, sklep zasługuje na pełną dziesiatkę - wszystko od początku do końca zaplanowane i wykonane prawidłowo. Mechanik mi nie wierzył, że oryginały tak tanio kupiłem, a tu proszę ;)
Kacper
 
Dodano: 21 lutego 2012 | 15:10
Szybka kompetentna obsluga, profesjonalnie, sprawnie i bez problemów. Sklep godny polecenia.
Aneta
 
Dodano: 15 lutego 2012 | 09:48
Świetna strona, chyba najlepsza w PL nie tylko jeśli chodzi o sklepy motoryzacyjne, ale sklepy w ogóle. Co do samej realizacji zamówienia - OK, termin w porządku (ok. 48 od zamówienia), ceny różne ale generalnie ok, a obsługa miła i z dobrym nastawieniem do klienta. Już was poleciłem znajomym i rodzinie. Tylko wrzućcie na promocje jakieś amorki do Mazdy 6 bo będę wymieniał niedługo ;)
Genius
 
Dodano: 10 stycznia 2012 | 17:53
Po raz kolejny szybko i bez problemów. Tak jak powinno byś w dobrym sklepie. Polecam.
Walczak