Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2013-06-17
Ocena:
10/10
Wow, pierwszy jestem chyba ;)
Mam kontakt z iparts.pl już od wielu lat, od kiedy zorientowałem się w różnicy cen części - to właśnie tutaj je kupuje. Nie ma co przepłacać przecież.
Obsługa kompetentna, paczki solidnie zapakowane, dobry kontakt, cena konkurencyjne. Czego można chcieć więcej.

Pozdrawiam z Warszawy.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-09-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrząd - zestaw paska CONTINENTAL CTAM (CT1015K2)

dobry zestaw paska do mojego audi a4. Dostawa szybka i bezpiecznie zapakowana paczka. Wymieniłem rozrząd i samochód inaczej jeździ. Ruszanie bez problemu Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-09-02
Ocena:
3/5
dla produktu: Filtr kabinowy DENCKERMANN (M110116) Filtr niestety nie do końca pasujący. Musiałem oderwać dwa przyklejone katwoniczki aby go zamocować w ramce kabinowej. Myślę że do Sharana nie powinno się go proponowac, ale udało się założyć i będzie działał bez problemu. Jak za taką cenę za węglowy filtr można się pobawić dwie minuty :)
opinie puchar
Dodano:2019-09-02
Ocena:
3/5
dla produktu: Przełącznik termiczny wentylatora chłodnicy MAXGEAR (50-0239) Nie polecam czujnik nowy i odrazu uszkodzony ,źle pokazuje tem.na zegarach.
opinie puchar
Dodano:2019-09-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki VALEO (574300)

Ostatnio musiałem wymienić wycieraczki bo stare słabo zbierały mi wodę. Niestety nie miałem zbyt dużo pieniędzy, a kolega polecił mi firmę VALEO. Jestem zadowolony, bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

opinie puchar
Dodano:2019-09-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki HELLA (9XW184107321)

Nie znałem wcześniej tej firmy, ale mój znajomy też ma to samo auto i mówi, że poleca wycieraczki Hella. Kupiłem je i jak na razie super, zobaczymy jak będą sprawować się w zimie bo wtedy dopiero poznaje się prawdziwą wartość wycieraczek

opinie puchar
Dodano:2019-09-01
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrząd - zestaw paska INA (530056310)

Cena na stronie bardzo atrakcyjna, bo u mnie w mieście widziałem ten sam zestaw ok. 100 zł drożej. No i najlepiej iść do jakiegoś sprawdzonego mechanika, który zna się na rzeczy i poprawnie wszystko wymieni.

opinie puchar
Dodano:2019-09-01
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa NGK (2756)

Kupiłem tą świece bo była tania i jestem pozytywnie zaskoczony. NGK to też dość dobre świece. Mój samochód pali na nich bardzo dobrze i nigdy nie miałem z nim problemu. Polecam każdemu, kto chce kupić coś sprawdzonego, ale i taniego

opinie puchar
Dodano:2019-09-01
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa DENSO (IX24B)

Dobre świece w dobrej cenie. Mechanik polecił mi ten sklep i właśnie ten model do mojego auta. Jestem pozytywnie zaskoczony jakością produktu i obsługą klienta. Kompetentna obsługa, która potrafi doradzić. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-09-01
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3397014214)

Ode mnie 5/5 za ten model. Kupiłem je do swojego auta i wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo szybko zrealizowane zamówienie, a co do produktu to po montażu spisuje się super. Warto zdecydować się na ten model

opinie puchar
Dodano:2019-09-01
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3397007466)

Już poprzednio kupowałem tutaj wycieraczki marki Bosch i sprawdziły się. Działają bardzo dobrze, a przez długi czas i nie miałem co do nich żadnych uwag, ani problemów. Przyszedł czas na wymianę, więc kupiłem w tym samym sklepie i ten sam model. Polecam sprawdzone rozwiązania

opinie puchar
Dodano:2019-09-01
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3397008051)

Bardzo dobre wycieraczki. Bosch to moim zdaniem najlepsza firma jeśli chodzi o rynek wycieraczek. Poprzednie niestety nie spełniały moich wymagań bo musiałem wymienić je dość często. Mam nadzieję, że Bosch wytrzyma kilka lat

opinie puchar
Dodano:2019-08-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca żarowa NGK (4389)

Do swojego Fiata wlasnie te świece zamontowałem. Pasują idealnie i działają jak trzeba. Obsługa sklepu mi doradziła je kupić i jestem zadowolony. Warto sie doradzić czasem bo nie wiedziałbym na jakie sie zdecydować. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-08-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki CHAMPION (AS45/B01)

Bardzo dobra marka wycieraczek. Produkt wysokiej jakości i w bardzo dobrej cenie. Nad zakupem nie zastanawiałem się długo bo poprzednio też miałem wycieraczki tej marki. Super funkcjonują w moim samochodzie. Zdecydowanie polecam!

opinie puchar
Dodano:2019-08-31
Ocena:
5/5
dla produktu: PIORO WYCIERACZKI 480MM PLASKIE FLAT ALL IN ONE SZT STARLINE STARLINE (STSR48PS1)

Kupiłem je do mojego Fiata bo przyszedł czas wymiany. Wycieraczki Starline sprawują się bardzo fajnie, w sklepie też można liczyć na fachową obsługę. W każdym przypadku można zadzwonić i pomogą. Super!

opinie puchar
Dodano:2019-08-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa NGK (2382)

Świece NGK kupiłem z polecenia bo znajomy polecił mi ten model. Ma taki sam samochód i stosuje ten model. Ja też kupiłem Hyundai, który przez świece miał problemy z paleniem. Uważam, że warto kupować coś sprawdzonego

opinie puchar
Dodano:2019-08-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Rozrząd - zestaw paska CONTINENTAL CTAM (CT1028K2)

polecone przez mechanika, któremu ufam. zamontowane, działa super. Uważam, że w tym przypadku nie ma co oszczędzać, no chyba że stać nas na nowy silnik albo samochód. Ja wolę wymienić w odpowiednim momencie.

opinie puchar
Dodano:2019-08-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca żarowa DENSO (DG-108)

Kupiłem Isuzu, dość nietypowe auto i zastanawiałem się jak będzie z dostępnością części do tego auta. Trafiłem na sklep iParts i jestem pozytywnie zaskoczony szerokim asortymentem. Kupiłem świece Denso, auto działa super. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2019-08-31
Ocena:
5/5
dla produktu: Rejestrator jazdy Full HD XBLITZ P500 ION DENSO (P500FHD)

Ciekawe urządzenie, to na pewno muszę przyznać. Jeżeli chodzi o funkcję rejestratora jazdy, sprawdza się doskonale. Jakość określana jako full hd faktycznie jest bardo dobra, wierzę, że to rzeczywiście full hd. Urządzenie się nie zacina, działa nieprzerwanie. To już mój trzeci rejestrator i biorąc pod uwagę wszystkie parametry, to chyba jest najlepszy. Głównie właśnie ta jakość obrazu przeważa. Raz już korzystałem z nagrania, podczas stłuczki przed skrzyżowaniem. Kierowca przede mną gwałtownie zahamował, walnąłem w jego tył i kłócił się, że to moja wina. Włączyliśmy nagranie, które dokładnie pokazało jak było, mimo że padał deszcz i widoczność na drodze wcale nie była zbyt dobra. Mimo to widzieliśmy wszystko wyraźnie, bez trudu można było ocenić też tempo jazdy i hamowania, co pozwoliło mi bez trudu przekonać winowajcę, że to był jego błąd, dzięki czemu obyło się bez wzywania policji. Druga sprawa jest taka, że ten sprzęt to też jonizator. Dla mnie to ma drugorzędne znaczenie, choć trzeba przyznać, że jakoś lepiej się oddycha w samochodzie.

opinie puchar
Dodano:2019-08-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki CHAMPION (AFL58/B01)

Bardzo dobrze wyposażony sklep, transakcja przeprowadzona wzorowo. Nowe wycieraczki w samochodzie mam ponad miesiące i nie wzbudzają moich żadnych zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolony z tego, że jest taki sklep, w którym można kupić tyle części. Super!

opinie puchar
Dodano:2019-08-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Świeca zapłonowa NGK (4548)

Szukałem właśnie dobrego sklepu z częściami i w necie ktoś polecał iParts. Po wejściu w ofertę byłem pozytywnie zaskoczony, faktycznie mają dużo części. Kupiłem świece NGK i teraz auto zawsze odpala za pierwszym razem, polecam!

1  Poprzednia  22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30