Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2013-07-08
Ocena:
10/10
Sklep wywiązuje się z obietnic. Zamówioną część dostałem na drugi dzień! Szybka, miło i przyjemnie. Oby tak dalej, a będę tu częściej wracał. Opinia pozytywne, dałem 10 gwiazdek.
opinie puchar
Dodano:2013-07-04
Ocena:
10/10
Daję 10. Właściwie nie mam powodów do narzekania. Cała transakcja odbyła się bez zakłóceń, szybko i w przyjaznej atmosferze. A filtry były odpowiednio zapakowane, nie miało prawa nic się z nimi stać. Oczywiście zawsze mogło być lepiej, np. niższa cena ;) Ale to chyba w każdym sklepie tak mogłoby być.
Pozdrawiam pracowników sklepu, zapewne jeszcze tu wrócę.
opinie puchar
Dodano:2013-07-03
Ocena:
10/10
Sklep mi sie bardzo podoba, fajna realizacja zamowienia, konsultanci na poziomie, no a w koncu czesci. Regularnie kupuje do moich aut w firmie rozne zamienniki (wiadomo, a to koncowki sie zuzyja, a to tarcze, a to amorki itp) i IPARTS jeszcze mnie nie zawiodl.
opinie puchar
Dodano:2013-07-03
Ocena:
10/10
Zakupy rewelacja, do listy moich ulubionych sklepów internetowych dołącza iparts. Miałem już swoich faworytów w dziedzinie elektroniki, sprzętu domowego czy ubrań, teraz mam i motoryzacji ;)
opinie puchar
Dodano:2013-07-03
Ocena:
10/10
Dosłownie wczoraj pojawił się u mnie kurier z przesyłką od iparts.pl. Wszystko solidnie zapakowane, cena niższa niż jeśli miałbym kupować w sklepie stacjonarnym u siebie w mieście, szybko dostarczono towar - pod sam dom. Dziś zawiozę części do mechanika, niech bierze się do roboty ;)

Dziękuję i pozdrawiam
Antoniusz
opinie puchar
Dodano:2013-07-01
Ocena:
10/10
Jak widzę, jestem tu pierwszą kobietą ;) mam nadzieję, że nie ostatnią. Współpraca z iparts przebiegła bez zakłóceń - miła, kompetentna obsługa; ceny dość atrakcyjne; Panowie doradcy kulturalni. Wystawiam maksymalną oceną.
Do zobaczenia.
opinie puchar
Dodano:2013-07-01
Ocena:
10/10
Części zdecydowanie warte swojej ceny. Skorzystałem z promocji na amortyzatory, zawsze to jakaś oszczędność. Strona b. fajnie zrobiona, konfigurator działa ok. W sumie jestem zadowolony, nawet bardzo.
opinie puchar
Dodano:2013-06-27
Ocena:
8/10
polecam!!! maja super czesci
opinie puchar
Dodano:2013-06-27
Ocena:
10/10
a co to duzo pisac ;) sklep robi to co do niego nalezy i tyle. a to wystarczy aby dac mu pozytywna opinie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-26
Ocena:
9/10
Solidny sklep, bogata oferta części, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony z zakupów i jeśli pojawi się taka potrzeba - zakupię w iparts części ponownie
opinie puchar
Dodano:2013-06-25
Ocena:
8/10
Moja opinia jest pozytywna, nieco długo musiałem czekać na dostarczenie towaru, ale z tego co zauważyłem - wina leżała bardziej po stronie kuriera niż sklepu. Z tego powodu jednak obniżam nieco ocenę.

Obsługa OK, ceny OK, zakupiony towar OK. Następnym razem zapewne również skorzystać z usług iparts.pl
opinie puchar
Dodano:2013-06-24
Ocena:
10/10
Swietny sklep, naprawde - obsluga na wysokim poziomie, czesci bardzo dobre, realizacja blyskawiczna. Jestem bardzo zadowolony a to moj pierwszy zakup w iparts.pl, kupowalem troche \'w ciemno\' ale po kontakcie tel okazalo sie, ze to profesjonalisci i wszystko jest w porzadku. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2013-06-21
Ocena:
10/10
Jeden z lepszych sklepow, z jakim mialem do czynienia do tej pory. Przynajmniej jesli chodzi o sklepy motoryzacyjne. Daje dyszke i pozdrawiam.
opinie puchar
Dodano:2013-06-20
Ocena:
10/10
Nie mam się do czego przyczepić. Naprawdę, zarówno produkty jak i obsługa na najwyższym, światowym poziomie - a swego czasu mieszkałem np. w UK, i wiem jak funkcjonują sklepy na zachodzie. Wysyłka błyskawiczna, a konsultanci znają się na rzeczy. Polecam, Lucek
opinie puchar
Dodano:2013-06-19
Ocena:
10/10
Nie mam zadnych zastrzezeń. Zdaje sie ze juz 4 razy korzystałem z oferty sklepu i za kazdym razem bylem zadowolony z zakupu.
Przy pierwszym zamowieniu kontaktowalem sie z ich infolinia, gdzie Panowie mi pomogli we wlasciwym wyborze. Lepiej sie upewnic niż brac cos na czym sie srednio zna ;)
opinie puchar
Dodano:2013-06-18
Ocena:
9/10
Sklep godny polecenia. Dla mnie osobiście to coś nowego aby tego typu przedmioty kupować przez Internet, ale sam mechanik mi tak doradził :D Powiedział prawie dosłownie, że jeśli zależy mi na zmniejszeniu kosztów - żebym poszukał na iparts.
Wnioskuję więc, że sklep jest znany w branży.
Ja póki co zamówiłem amortyzatory do swojej Toyoty - obsługa OK. O reszcie będę mógł się wypowiedzieć jak paczuszka dojdzie.
opinie puchar
Dodano:2013-06-17
Ocena:
10/10
Wow, pierwszy jestem chyba ;)
Mam kontakt z iparts.pl już od wielu lat, od kiedy zorientowałem się w różnicy cen części - to właśnie tutaj je kupuje. Nie ma co przepłacać przecież.
Obsługa kompetentna, paczki solidnie zapakowane, dobry kontakt, cena konkurencyjne. Czego można chcieć więcej.

Pozdrawiam z Warszawy.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-07-30
Ocena:
3/5
dla produktu: PIORO WYCIERACZKI 510MM SZT STARLINE (STSR51)

Minęło pół roku, od kiedy odebrałem przesyłkę z iParts, a następnie zamontowałem pióra wycieraczek Starline. Przyszedł zatem czas na ocenę ich funkcjonowania. Tak więc kwestia na pewno najważniejsza, to odprowadzanie wody. Jak dotąd nie zauważyłem, aby stało się ono mniej skuteczne, niż zaraz po zakupie wycieraczki. Przypominam, że minęło już pół roku, a wycieraczki są wykorzystywane bardzo intensywnie, zatem należy się tutaj duży plus za ich wytrzymałość. Kolejna sprawa, to rysy na szybach. Jestem przyzwyczajony, że jakieś drobne zarysowania pojawiają się nawet przy korzystaniu z najlepszych wycieraczek. Tutaj pióra Starline zaskoczyły mnie po raz drugi – nie dostrzegłem nawet najdrobniejszej rysy. Jeżeli się jakaś pojawiła, to tak mała, że wręcz nie do zauważenia. Wydaje mi się, że te kwestie są najważniejsze, jeśli chodzi o pióra wycieraczek. Propozycja od Starline to wysokiej jakości pióra, które doskonale odprowadzają wodę, nie tracą skuteczności po upływie czasu oraz nie rysują szyby.

opinie puchar
Dodano:2019-07-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody INA (530053930)

Wszystko zgodne z opisem. dobra cena, i świetna jakość od ina. minęło kilka lat od poprzedniej wymiany, mechanik mi polecał już wymienić to posłuchałem go. uszczelka i sama pompa również świetnej jakości wykonania.

opinie puchar
Dodano:2019-07-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Koło zamachowe LuK (415053109)

zbierałem się do wymiany koła dwumasowego i kilka innych "dużych" rzeczy w samochodzie, dostawa szybka i bezporoblemowa przez kuriera, polecam sklep i luka, który jest solidnym producentem.

opinie puchar
Dodano:2019-07-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki VALEO (575553)

wycieraczki od Valeo są moim zdaniem najlepsze na rynku. Mechanik mi je polecał i śmiało ja mogę polecić innym.

opinie puchar
Dodano:2019-07-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet SACHS (2290601003)

od zawsze kupuje od sachsa i mam do nich zaufanie, że robią dobrej jakości części zamienne.

opinie puchar
Dodano:2019-07-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet SACHS (2290601045)

Jestem zadowolony zarówno z sprzegła, który wymieniłem jak i z samego sklepu. Cięzko się do czegoś przyczepić. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-07-29
Ocena:
3/5
dla produktu: Żarówka lampy przeciwmgielnej BOSCH 1 987 302 071 SACHS (1987302071)

Przez długi czas byłem zdania, że światła przeciwmgielne to tak naprawdę prowizorka, trzeba je instalować i zawsze też włączałem je wtedy, kiedy powinienem, ale nie wiele dawały, gdy widoczność na zewnątrz była naprawdę kiepska. Chyba po prostu nigdy nie miałem naprawdę dobrych żarówek i w tym tkwił problem. Tutaj też wychodzi na jaw pewna moja nieświadomość, a mianowicie, że odpowiedni dobór żarówek ma tak ogromne znaczenie. Początkiem roku zamontowałem żarówki przeciwmgielne Bosch i od razu zauważyłem różnicę. One naprawdę są w stanie zwiększyć widoczność nawet w najgorszych warunkach, o ile współpracują z niezawodną lampą. Nauczony tym doświadczeniem stwierdziłem, że pozostałe światła również powinienem wymienić. Tak też ostatecznie dokonałem sporego zamówienia w iParts i w zeszłym tygodniu wymieniłem komplet żarówek w samochodzie :) Teraz korzystam tylko z oświetlenia Bosch i myślę, że to bardzo dobre rozwiązanie z dwóch powodów – po pierwsze to są po prostu świetne żarówki, a po drugie nie ma różnicy w sile działania świateł po obu stronach pojazdu.

opinie puchar
Dodano:2019-07-29
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet LuK (600001700)

dobry komplecik od luka, fajnie auto chodzi, płynnie zmienia biegi, i hamuje na biegu. wszystko to co wymagamy od dobrej jakości sprzegła. dostawa na plus, bo przyszło w ciagu kilku dni. polecam

opinie puchar
Dodano:2019-07-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Koło zamachowe VALEO (836011)

zamontowałem w mojej alfie romeo i chodzi jak nowa! montaż nie jest trudny, paczuszka przyszła szybciutko. no polecam

opinie puchar
Dodano:2019-07-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Koło zamachowe LuK (415026110)

od kilku lat zamawiam głównie części od LUK, ponieważ są po prostu najlepsze na rynku części samochodowych. najlepszy stosunek cena/jakość!!! absolutnie nie widze innej opcji!!!

opinie puchar
Dodano:2019-07-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet LuK (600013600)

Bardzo dobra cena zestawu, kompetentna i mila obsluga,wysylka szybka i za darmo. złego słowa nie mogę powiedzieć. cieszę się, że sprzęgło ładnie chodzi i nie mam z nim problemów.

opinie puchar
Dodano:2019-07-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka światła do jazdy dziennej OSRAM 64211 LuK (64211)

Jestem w szoku, że żarówka może aż tak długo pracować. Serio, producent mówi o 2000 godzinach, a ja jestem przekonany, że korzystałem z niej o wiele dłużej. Już nie pamiętam nawet ile lat mam zamontowane żarówki Osram. Teraz musiałem jedną wymienić, bo rozwaliłem reflektor i wszystko naokoło, ale pozostałe działają bez zarzutu. Osram to był dla mnie taki naturalny wybór od początku, w domu też korzystam z żarówek tej firmy od kiedy pamiętam. Jednak renoma wiele mówi o firmie, a trudno mieć lepszą renomę niż ten niemiecki producent. Jeśli o mnie chodzi, to też o iParts mam całkiem dobre zdanie, bo zakup tej żarówki, i do tego jeszcze zapasu oleju, bo też mi był ostatni potrzebny, przebiegł bardzo sprawnie. Cenowo też wygląda to tutaj spoko, tak więc należy się w tym miejscu pochwała dla sklepu jak najbardziej.

opinie puchar
Dodano:2019-07-28
Ocena:
5/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3397007392)

Dziękuję za odpowiednie doradztwo przez obsługę na czacie. Wycieraczki świetnie pasują i działają. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-07-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody CONTINENTAL CTAM (CT999WP1)

najbardziej skusiła mnie cena, a sama jakość poprawna. myślę, że super stosunek jakości do ceny. dlatego polecam!

opinie puchar
Dodano:2019-07-27
Ocena:
3/5
dla produktu: Żarnik ksenonowy D2S Optima P32D-2 6000K 85V 35W CONTINENTAL CTAM (XD2S6N)

Do niedawna byłem sceptyczny wobec żarówek ksenonowych. Wydawało mi się, że jest to bardzo przeceniana technologia. Faktycznie skuteczność świetlna jest niezła, ale to światło wydawało mi się jakieś dziwne. Teraz uważam, że wszystko zależy od jakości żarników. Te kiepskie faktycznie dają dziwne światło i ta ich efektywność pozostawia wiele do życzenia. Mam też wrażenie, że większość żarników dostępnych na rynku to produkty co najwyżej przeciętnej jakości. Jednak są też dobre żarniki ksenonowe, które są bardzo efektywne i dają super światło. Moim zdaniem należy do nich zaliczyć bez wahania żarnik Optima. Podkreślam, że jestem bardzo sceptyczny wobec żarników ksenonowych i surowo je oceniam, a jednak ten model doceniam, także naprawdę to dobry produkt, polecam. Bez odpowiedzi pozostaje jeszcze pytanie o długotrwałość działania tego żarnika, no ale akurat długi czas pracy to cecha, której żarnikom nie można raczej odmówić, nawet jeśli mówimy o tych trochę słabszych produktach.

opinie puchar
Dodano:2019-07-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Żarówka reflektora dalekosiężnego NARVA (48901)

Do niedawna wymianę wszelkich elemntów eksploatacyjnych, takich jak żarówki w całości zostawiałem mechanikowi. Teraz dalej wymienia mi on żarówki, ale już kupuję je sam. Po prostu zrozumiałem, że to nie jest wcale obojętne co się zamontuje, a tak mi się kiedyś wydawało. Ostatnio trochę poczytałem na ten temat, co poskutkowało kupnem żarówki przeciwmgielnej Narva. Właściwie zawsze narzekałem na zbyt słabe światła w samochodzie, ale myślałem, że nic z tym nie mogę zrobić. Okazało się że to nie jest prawda, wystarczyło znaleźć odpowiednie żarówki nie marnujące mocy lamp oraz gwarantujące odpowiedni rozkład światła. Byłem zdziwiony, że akurat te żarówki okazały się tak dobre, bo o firmie Narva dotychczas nie słyszałem, ale przeczytałem bardzo dobre opinie na temat tego produktu i to mnie przekonało do zakupu. Okazało się, że dobrze zrobiłem dając się przekonać.

opinie puchar
Dodano:2019-07-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Cewka zapłonowa VALEO (245098) Bardzo sprawna obsługa, dobra cena cewki Dziękuję
opinie puchar
Dodano:2019-07-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet SACHS (2290601032)

samo sprzęgło jest dobrze wykonane i dużo wytrzyma, ale nigdy nie wiadomo z cześciami. Jestem dobrej myśli jednak. dostawa po dwóch dniach. konkurencyjne ceny części

opinie puchar
Dodano:2019-07-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet LuK (600012500)

dobre sprzęgło do mojego VW, wymieniłem miesiąc temu i czuć komfort jazdy i zmiany biegów! nic nie szarpie! dobry zestaw! myślę, że każdy poczuje różnicę, najlepszy wybór w tej cenie!

opinie puchar
Dodano:2019-07-26
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet VALEO (837038)

złapałem to sprzęgło w super cenie na stronce, najtańsza oferta na rynk, działa wszystko dobrze. 10/10

1  Poprzednia  21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29