Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2013-08-14
Ocena:
10/10
sklep swietny, dawno nie spotkalem sie z taka PRO obsluga!
opinie puchar
Dodano:2013-08-14
Ocena:
10/10
ook, w pożądku, polecam
opinie puchar
Dodano:2013-08-13
Ocena:
10/10
OK ;) Całkiem fajna stronka!
opinie puchar
Dodano:2013-08-12
Ocena:
10/10
Bardzo dobry sklep, z fajną obsługą. Kupiłem u nich komplet klocków i tarczy ATE na przednią i tylną oś i dostałem rabat 10% :) Niby niedużo, ale kwota ładna się uzbierała także moim zdaniem warto kupować u nich. Pozdro
opinie puchar
Dodano:2013-08-09
Ocena:
10/10
Zdecydowanie mój faworyt jesli chodzi o sklepy moto. Niskie ceny+dobre produkty+fachowa obsluga=udane zakupy.
opinie puchar
Dodano:2013-08-09
Ocena:
10/10
Bardzo konkretny sklep, często tu kupuję, bo mam w rodzinie trzy auta, i co jakiś czas coś tam trzeba w nich robić. Bardzo fajni i pomysłowi sprzedawcy, polecam iparts
opinie puchar
Dodano:2013-08-09
Ocena:
10/10
Podoba mi się wyszukiwarka po markach i modelach
opinie puchar
Dodano:2013-08-09
Ocena:
10/10
Mistrzowie z mistrzów, zamówiłem części we czwartek 8 sierpnia a 9 sierpnia już przyszedł kurier!
opinie puchar
Dodano:2013-08-09
Ocena:
10/10
polecam, dobre części
opinie puchar
Dodano:2013-08-08
Ocena:
9/10
Podoba mi się opcja darmowej wysyłki. Ledwie który sklep tak robi!
opinie puchar
Dodano:2013-08-08
Ocena:
5/10
Nawet kobieta taka jak ja poradziła sobie ze znalezieniem części ;) Strona jest przejrzysta i ładna ;)
opinie puchar
Dodano:2013-08-02
Ocena:
10/10
daje dyche! polecam iparts
opinie puchar
Dodano:2013-08-02
Ocena:
10/10
bardzo dobry sklep, polecam - mialem nieco zlych doswiadczen z zakupami w innych sklepach internetowych (takze motoryzacyjnych) no i iparts przywrocil mi wiare w tego rodzaju zakupy ;)
opinie puchar
Dodano:2013-07-31
Ocena:
9/10
Polecam. Bardzo miła obsługa. Części pasują. Auto jeździ wreszcie sprawnie
opinie puchar
Dodano:2013-07-29
Ocena:
10/10
POLECAM w 100% Ten sklep
opinie puchar
Dodano:2013-07-26
Ocena:
5/10
dobry kontakt, szybka wysyłka, czesci pasują, cena przyzwoita
opinie puchar
Dodano:2013-07-24
Ocena:
10/10
POLECAM!
opinie puchar
Dodano:2013-07-19
Ocena:
9/10
polecam ten sklep abrdzo fajna obsluga duuzo czesci naorawde jak ktos ma chwilke czasu to moze sobie zobaczyc bo oferta jest naprawde bardoz szeroka, do tej pory nie wiedzialem ze do mojego ayuta jest tyle zamiennikow a tu prosze, duze zaskoczenie ;p no a sam zakup prosty i tani, czesci pasuja takze jestem zadowolnny bardzo, konsultanci na poziomie umia doradzic, pozdrawiam z darłowa
opinie puchar
Dodano:2013-07-19
Ocena:
10/10
Udane zakupy - sklep godny polecenia, szybki czas realizacji, duży wybór towaru, łatwo znaleźć to, czego się szuka. Ceny znacznie niższe niż u konkurencji.
opinie puchar
Dodano:2013-07-19
Ocena:
10/10
Znakomita jakość obsługi, jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego (a więc sprzedaży i montażu), można z lekkim sercem tu kupować. Polecam, Kędzior
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2019-05-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet LuK (600009400)

Sprzęgło od jakiegoś czasu ciężko chodziło, no i niestety do wymiany musiało kiedyś dojść. Kupiłem LUK i jestem zadowolony, działa cicho i płynnie - W KOŃCU. Polecam w 100% wszystkim którzy szukają dobrej jakości i oryginalne sprzęgło.

opinie puchar
Dodano:2019-05-20
Ocena:
5/5
dla produktu: Koło zamachowe SACHS (2294001868)

części dobrze dobrane przez obsługę po numerze vin, pasuje idealnie. samochód działa znacznie lepiej z nowym kołem zamachowym i filtrami. Na plus wszystko

opinie puchar
Dodano:2019-05-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Koło zamachowe SACHS (2294001293)

bardzo konkurencyjna cena, części zostały ładnie i bezpiecznie zapakowane. polecam to koło zamachowe, kilka dłuższych dystansów zrobionych i całkiem sprawnie się spisuje, o wiele lepiej jest po wymianie. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-05-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet LuK (600018500)

Świetna cena jak za sprzegło od luka, najwyższa jakość na rynku, idealnie pasuje do mojego samochodutak jak gwarantował mój mechanik - działa bez zarzutu, polecam

opinie puchar
Dodano:2019-05-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Koło zamachowe LuK (415028111)

Jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji. Kontakt ze sprzedawcą natychmiastowy. wszystko zgodne z opisem na stronie. Polecam wszystkim

opinie puchar
Dodano:2019-05-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody INA (530008230)

świetny stosunek cena/jakość. Mają dużego plusa za szybką dostawę oraz ogarniętych ludzi w obsłudze klienta - doradzono mi co i jak. Pełny zestaw dodatkowo złapałem w super cenie, bo jakaś promka była.

opinie puchar
Dodano:2019-05-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet LuK (600005300)

Zamówiłem sprzęgło najtaniej w Internecie na iparts.pl, dostarczyli prosto do serwisu, bo tak było mi wygodniej. Jak dla mnie rewelacja! wszystko pasuje i działa!

opinie puchar
Dodano:2019-05-17
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody GATES (KP15559XS1)

odpowiedni zestaw paska do mojej skody octavii. Po wymianie bez problemów, przejchane jakieś 3000 km i zero żadnych nieprawidłowości. szczerze polecam!

opinie puchar
Dodano:2019-05-16
Ocena:
5/5
dla produktu: Koło zamachowe SACHS (2294000111)

całkiem łatwy montaz. śmiało mogę polecić, jeżeli ktoś ceni sobie jakość i wygodę.

opinie puchar
Dodano:2019-05-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Chłodnica klimatyzacji - skraplacz DELPHI (TSP0225141)

Wybrałem produkt marki Delphi. Przekonała mnie renoma marki, korzystałem w przeszłości z chłodnic Delphi i nigdy nie występowały żadne problemy. Teraz z chłodnicą do klimatyzacji też powinno być ok. Jak na razie wszystko jest dobrze, klimatyzacja działa super, żaden element się nie przegrzewa, jednak nowa chłodnica została zainstalowana dopiero kilka dni temu. O tym, że chłodnica do klimatyzacji Delphi działa dobrze mogę napisać już teraz, a za kilka miesięcy wypowiem się na temat jej wytrzymałości. Wtedy dopiero okaże się, czy faktycznie jest to solidny produkt, ale myślę, że się nie zawiodę.

opinie puchar
Dodano:2019-05-15
Ocena:
5/5
dla produktu: Zawór EGR PIERBURG (724809650)

Wysokiej jakości zawór sterujący. Wiadomo, cena dosyć wysoka, ale moim zdaniem warto tyle wydać, żeby oszczędzić na naprawach silnika. Widzę wyraźną różnicę po wymianie zaworu właśnie na model od firmy Pierburg. Pamiętam, że w starym mercedesie miałem pompę paliwa i turbosprężarkę od tego producenta. Podzespoły te mnie nie zawodziły, w zasadzie to były bardziej długotrwałe niż można było przypuszczać. Dlatego wyrobiłem sobie dobre zdanie na temat marki Pierburg i postanowiłem znów kupić jej produkt. Na ten moment mogę stwierdzić, że zawór EGR marki Pierburg spełnił moje oczekiwania. Efekty jego działania widzę po pracy silnika, który działa wydajniej niż kiedykolwiek, zarówno przy wysokich, jak i średnich obrotach. Na biegu jałowym praca jednostki napędowej jest równomierna, co niestety nie było normą, gdy miałem zamontowany tani zamiennik, zamiast markowego zaworu EGR.

opinie puchar
Dodano:2019-05-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet VALEO (835057)

zamówione sprzęgło pojawiło się po dwóch dnia oczekiwania na paczkę. wszystko bez zarzutu działa. polecam

opinie puchar
Dodano:2019-05-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Koło zamachowe LuK (415036210)

Zamówiłem koło zamachowe najtaniej w Internecie na iparts, paczkę z częściami otrzymałem po trzech dniach. Jak dla mnie rewelacja! wszystko pasuje i działa bardzo sprawnie. Polecam!

opinie puchar
Dodano:2019-05-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet LuK (600016900)

części przyszły Ładnie i bezpiecznie zapakowane Wysyłkę miałem za darmo, zamówienie przyszło po dwóch dniach, śmiało mogę polecić zarówno sklep i sprzęgło!

opinie puchar
Dodano:2019-05-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Koło zamachowe LuK (415045710)

Od jakiegoś czasu zamawiam części w sklepie internetowym, a nie w sklepie stacjonarnym, ponieważ ceny są niższe. a na iparts zawsze się wszystko zgadza - ceny najbardziej. sprzęgiełko pasuje do mojego samochodu, działa super. Polecam

opinie puchar
Dodano:2019-05-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw paska rozrządu + pompa wody INA (530055032)

zestaw w bardzo dobrej cenie, dużo znajomych mówiło mi o INA i mieli dużo racji. Klasa i dobra jakość! dostawa za darmo co się ceni. Polecam zdecydowanie!

opinie puchar
Dodano:2019-05-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Sprzęgło - komplet SACHS (2290601022)

uważam, że jedno z lepszych kompletów na rynku - polecam sachsa. iparts - dzięki dla obsługi za doradzenie!

opinie puchar
Dodano:2019-05-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa ZIMMERMANN (600324352)

Lubię jeździć szybko, co wiążę się z dosyć częstym gwałtownym hamowaniem. Dlatego, gdy przyszło mi wymieniać tarcze hamulcowe, nie miałem wątpliwości, że powinny to być tarcze perforowane. Jednak niewielkie nawiercenia robią swoje – hamulec działa efektywniej, sprawdza się podczas deszczu, do tego tarcza szybko się ochładza. Tym razem wybrałem tarcze hamulcowe Zimmermann. Korzystam z nich już od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Jest to produkt z wysokiej półki, ponieważ skuteczność hamowania i niezawodność w każdych warunkach oceniam jako lepsze niż w przeciętnych tarczach perforowanych. Również trwałość tarcz jest więcej niż zadowalająca. Co prawda kilka miesięcy to jeszcze niezbyt długi czas użytkowania, jednak na większości tarcz byłyby już widoczne pierwsze ślady zużycia. Natomiast ostatni przegląd wykazał, że tarcze hamulcowe są w nienaruszonym stanie.

opinie puchar
Dodano:2019-05-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet TEXTAR (2358401)

Ostatnie miesiące to najgorszy czas w życiu mojego Peugeota. Dosłownie nie ma tygodnia, żeby coś się nie zepsuło czy nie zużyło. Moje wydatki na samochód rosną niemiłosiernie, dlatego staram się oszczędzać na częściach zamiennych. Szukam najtańszych elementów, jednocześnie chcę też, żeby były wysokiej jakości. Jest to dla mnie oczywiste, że w przypadku klocków hamulcowych ta jakość jest szczególnie ważna, bo przecież chodzi o bezpieczeństwo moje i moich dzieci, jednak za klocki również nie chciałem przepłacać. Poszperałem trochę w sieci i trafiłem na klocki hamulcowe Textar, przedstawiane zwykle jako bardzo sprawne, a jednocześnie dostępne w niskiej cenie. Klocki zostały już nawet kilkukrotnie sprawdzone w deszczu i spisywały się znakomicie.

opinie puchar
Dodano:2019-05-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Kompresor klimatyzacji DELPHI (TSP0155802)

Kompresor od Delphi to sprzęt najwyższej jakości. Korzystam z urządzeń od Delphi już przeszło dekadę i jak do tej pory jeszcze się nie zawiodłem. Nie dalej jak ok. 2 miesiące temu wymieniłem auto, zdecydowałem się na Opla Zafirę. Nie ukrywam, że nieco minimalizowałem koszty zakupy, dlatego w samochodzie było trochę rzeczy do remontu. Między innymi od razu było wiadomo, że do wymiany jest klimatyzacja. Tak jak wspominałem, ufam firmie Delphi, więc zdecydowałem się kupić kompresor klimatyzacji tej marki. Jego cena może nie jest najniższa, ale za to mam względną pewność, że co najmniej przez kilka najbliższych lat nie będę musiał wymieniać tej części. Klimatyzacja obecnie działa szybko i sprawnie, temperatura w kabinie zmienia się błyskawicznie. Do tego praca kompresora jest cicha, zupełnie nie zakłóca komfortu jazdy. Polecam kompresor Delphi i inne części od tego producenta.

1  Poprzednia  20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28  Następna  28