Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2019-11-12
Ocena:
10/10
Towar dotarł bardzo szybko amortyzatory zgodnie z opisem pasują.
opinie puchar
Dodano:2019-11-08
Ocena:
10/10
Wszystko w porządku! dokładnie spakowane i szybko dostarczone. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-11-08
Ocena:
10/10
Wszystko OK. Kontakt ze sklepem bardzo dobry.
opinie puchar
Dodano:2019-11-08
Ocena:
10/10
transakcja bez zarzutu, towar zgodny z opisem - oryginały! tylko kupowac
opinie puchar
Dodano:2019-11-08
Ocena:
10/10
Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Jestem zdecydowanie zadowolony z zakupu jak i obsługi. Polecam!
opinie puchar
Dodano:2019-11-06
Ocena:
10/10
Szybka i profesjonalna obsługa, towar wysokiej jakości polecam sklep
opinie puchar
Dodano:2019-11-06
Ocena:
10/10
Bardzo szybka dostawa części samochodowych! Fajna alternatywa dla sklepów na mieście. Dobre ceny
opinie puchar
Dodano:2019-11-06
Ocena:
10/10
Szybka realizacja zamówienia. Nie mam do czego się przyczepić. Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-11-06
Ocena:
10/10
Trafiłem na bardzo miłego doradcę :)! Wszystko się zgadza. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
10/10
całość transakcji przebiegła sprawnie i szybko. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-11-05
Ocena:
10/10
Mimo konieczności wymiany produktu, wszytsko przebiegło sprawnie i szybko. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-10-31
Ocena:
10/10
Rewelacyjna obsługa! Towar taki jaki zamawiałem taki dostałem. Bardzo szybko spakowany i wysłany. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-10-31
Ocena:
10/10
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, konkurencyjna cena :)
opinie puchar
Dodano:2019-10-31
Ocena:
10/10
Jest to najlepszy sklep internetowy z oryginalnymi częściami zamiennymi do samochodu.
opinie puchar
Dodano:2019-10-31
Ocena:
10/10
Bardzo szybka dostawa. Sprzęgło zgodne z opisem. Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie iparts. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-10-29
Ocena:
10/10
Szybka realizacja zamówienia. Wsztstko zgodnie z opisem i tym co zamawiałem. oryginalne części Polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-10-29
Ocena:
10/10
Solidny sklep z dobrymi cenami
opinie puchar
Dodano:2019-10-29
Ocena:
10/10
Darmowa wysyłka na wiele produktów, atrakcyjne ceny, szybki czas realizacji, płatność szybkim przelewem. Nic nie reklamowałem, ani nie zwracałem.
opinie puchar
Dodano:2019-10-29
Ocena:
10/10
wymiana bezproblemowa co się chwali. Polecam sklep
opinie puchar
Dodano:2019-10-29
Ocena:
10/10
Dziękuję za szybką przesyłkę, towar zgodny z opisem.
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2021-04-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Silnik wycieraczek IPARTS (SI000044)

Z wycieraczkami zawsze same kłopoty... A to nie ścierają, a to za głośno chodzą, teraz silniczek szlag trafił. Na szczęście sukcesywnie eliminuje problemy. Nowe pióra, dobry płyn, teraz silniczek - oczywiście wszystko z ipartsa.

opinie puchar
Dodano:2021-03-30
Ocena:
5/5
dla produktu: Opona osobowa całoroczna TOYO Celsius 185/60 R15 88V TOYO (18560R15CELSIUS88VEC69) Zakupione do Toyoty Yaris, w tej cenie nie znajdziecie nic lepszego, oponki ciche, produkowane w Japoni, bardzo dobre! Polecam!!!
opinie puchar
Dodano:2021-03-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet BOSCH (0 986 494 528) polecam , świetne klocki, świetna cena
opinie puchar
Dodano:2021-03-27
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Od lat zamawiamy wodę demineralizowaną na warsztat, ale przyznam szczerze że jestem zaskoczony, bo tutaj cena niższa niż w hurtowni i można sporo zaoszczedzić. Używamy jej głównie do usuwania brudu z chłodnicy i pompy. Ja jeszcze moge zdradzić że dodaje go do płynu do spryskiwaczy i nie ma problemu ani z zamarzaniem ani ze smugami.

opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: Napinacz łańcucha rozrządu SWAG (30 94 0379) Dobrej jakości napinacz w korzystnej cenie. Hałas łąńcucha rozrządu przy zimnym rozruchu silnika wyeliminowany
opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
4/5
dla produktu: Wieszak gumowy tłumika KRAFT AUTOMOTIVE (0500100) Z wyglądu w mirę wykonanie.
opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
3/5
dla produktu: Uchwyt systemu wydechowego JP GROUP (1121602100) przeciętna jakość
opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
3/5
dla produktu: Pokrywa paska rozrządu FEBI BILSTEIN (24502) Jak to febi, przeciętna jakość
opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
5/5
dla produktu: OBEJMA WYDECHU - M8 54MM FAST (FT84549) Super obejma polecam
opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
3/5
dla produktu: Pasek klinowy GATES (6272MC) Kiedyś w przeważającej ilości kupowałem paski firmy GATES ale teraz widać że nowy pasek w porównaniu do starego jest wykonany delikatniej, jest cieńszy i sprawia niezbyt dobre wrażenie, miejmy nadzieje że podczas użytkowanie nie będzie sprawiał problemów.
opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
3/5
dla produktu: Pasek klinowy wielorowkowy GATES (4PK855) Kiedyś w przeważającej ilości kupowałem paski firmy GATES ale teraz widać że nowy pasek w porównaniu do starego jest wykonany delikatniej, jest cieńszy i sprawia niezbyt dobre wrażenie, miejmy nadzieje że podczas użytkowanie nie będzie sprawiał problemów.
opinie puchar
Dodano:2021-03-25
Ocena:
3/5
dla produktu: Pasek rozrządu GATES (5308) Po otwarciu opakowania bardzo zdziwiłem się delikatnością wykonania paska, w porównaniu do kiedyś kupowanych pasków firmy GATES, nastąpiło wyraźne pogorszenie jakości. Pasek jest cieńszy, ząbki niższe widać gołym okiem w porównaniu do starego paska politykę oszczędności na materiale użytym do wyprodukowania paska. Nowy pasek sprawiał wrażenie jakościowo gorszego od starego. kiedyś było na pasku produkcja UK a teraz EU. Jestem ciekawy ile wytrzyma, na razie wrażenie nieszczególne.Trzeba będzie chyba zmienić producenta.
opinie puchar
Dodano:2021-03-24
Ocena:
1/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet VALEO (301721) Te klocki nie współpracują z tarczami ATE (nowymi) - piszczą i chroboczą przy małych prędkościach. Nie jest to wina złego montażu czy niesprawnych elementów zacisku hamulca.
opinie puchar
Dodano:2021-03-22
Ocena:
1/5
dla produktu: Pióro wycieraczki BOSCH (3 397 007 863) Niestety z przykrością musze przyznać, że tragedia.
Nie wiem czy trafiła mi się jakaś podróbka z Chin czy po jakieś regeneracji ale nowa wycieraczka kierowcy a od początku na samym środku zostawiała 3 centymetrową smugę. W jedną stronę ok w druga tragedia po ok 250-300km z 3 cm zrobiło się już ok 10 cm a pasażera zostawia smugę na całej długości.
Wróciłem do starych wycieraczek bo lepiej się spisywały i kupiłem oryginalne w VW i problem znikł.
opinie puchar
Dodano:2021-03-20
Ocena:
3/5
dla produktu: Sprężyna zawieszenia SACHS (996 481) Nie pasują do Volvo V70 2,5 mk1 99r.Są za miękkie.
opinie puchar
Dodano:2021-03-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr paliwa FILTRON (PP 950)

zay....e fyltry , pozdrawiam

opinie puchar
Dodano:2021-03-19
Ocena:
5/5
dla produktu: Zestaw narzędziowy 1 2" 1 4" 72 części YATO (YT-38782) klasyczny zestawik
opinie puchar
Dodano:2021-03-19
Ocena:
4/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Bardzo dobra woda deminarelizowana. Od lat zajmuje się regeneracją akumulatorów na warsztacie, dlatego mogę coś o tym powiedzieć. Znacznie zwiększa poziom elektrolitów w aku i jest w dodatku niedroga. Polecam wszystkim

opinie puchar
Dodano:2021-03-18
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Bardzo dobry produkt. Przydaje się do auta, do klimatyzacji,a żona używa do żelazka żeby kamień się nie osadzał. Takie 5l starcza na całkiem sporo czasu. Wydatek nieduży a znacznie ułatwia życie.

1  Poprzednia  8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16  Następna  44