Opinie o iParts.pl
Dodaj opinię
Dodaj opinię
Kliknij tutaj
opinie puchar
Dodano:2019-11-25
Ocena:
10/10
Profesjonalizm pod każdym względem. od wyszukiwania cześci, po dostawę
opinie puchar
Dodano:2019-11-25
Ocena:
10/10
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa online, zawsze jak nie mam pewności czy części pasują to dzwonię do nich. Po telefonie do obsługi bardzo szybko pomogli mi dobrać części. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-11-25
Ocena:
10/10
żadnych problemów zarówno z zamówieniem jak i dostawą. Towar zgodny ze specyfikacją.
opinie puchar
Dodano:2019-11-22
Ocena:
10/10
Błyskawiczna dostawa zamówionych części na iparts, części były takie jakie miały być do mojego samochodu, cena towaru bardzo dobra, polecam wszystkim.
opinie puchar
Dodano:2019-11-22
Ocena:
10/10
Pełna profeska obsługi klienta, szybka dostawa. Paczka dotarła cała. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-11-22
Ocena:
10/10
Polecam każdemu zakupy na iparts. dostałem wszystko bez żadnych problemów. Fajne promki
opinie puchar
Dodano:2019-11-22
Ocena:
10/10
Polecam szybko i wszystko zgodne z opisem
opinie puchar
Dodano:2019-11-21
Ocena:
10/10
zdecydowanie polecam zakupy na iparts. miła i konkretna obsługa.
opinie puchar
Dodano:2019-11-21
Ocena:
10/10
paczke dostałem po dwoch dniach. czesci oryginalne i pasuja.
opinie puchar
Dodano:2019-11-21
Ocena:
10/10
Dostawa w porządku. Paczka dobrze zapakowana. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-11-20
Ocena:
10/10
Po raz drugi robiłem zakupy w tym sklepie i jestem w pełni zadowolony
opinie puchar
Dodano:2019-11-20
Ocena:
10/10
Miły kontakt z sklepiem, przesyłka dobrze zapakowana i szybka realizacja. Ceny niewygórowane. Firma z pewnością godna polecenia
opinie puchar
Dodano:2019-11-20
Ocena:
10/10
Towar w pełni zgodny z opisem. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Gorąco polecam.
opinie puchar
Dodano:2019-11-13
Ocena:
10/10
Bardzo poprawnie przebiegła cala transakcja. Nie mam zastrzeżeń.
opinie puchar
Dodano:2019-11-13
Ocena:
10/10
Nigdy się nie zawiodłem na sklepie i obsłudze. dostawa OK.
opinie puchar
Dodano:2019-11-13
Ocena:
10/10
Warto kupowac w internecie dla niskich cen jakie są na iparts
opinie puchar
Dodano:2019-11-13
Ocena:
10/10
Jest dobra współpraca zamówienie i szybka wysyłka. Polecam
opinie puchar
Dodano:2019-11-12
Ocena:
10/10
Dokładnie mi pan wszytsko wytłumaczył. zakupy bezproblemowe.
opinie puchar
Dodano:2019-11-12
Ocena:
10/10
Wszystko sprawnie. Super sklep.
opinie puchar
Dodano:2019-11-12
Ocena:
10/10
Towar zgodny z opisem, polecam. Jestem mega zadowolony z obsługi. To już moje 2 zakupy! I na pewno nie ostatnie!!!
Sprawdź także opinie o częściach
opinie puchar
Dodano:2021-04-15
Ocena:
3/5
dla produktu: Ściągacz do sworzni kulistych 22mm ENERGY (NE00689) Uwaga! To jest ściągacz do sworzni o stożku max.19mm. Kompletnie nie nadaje się do sworzni 21mm. Rozstaw szczęk to 19mm w połowie długości wycięcia. 21mm rozstawu jest dostępne tylko na samym końcu, ściągacza nie da się nawet częściowo nasunąć na stożek 21mm. Ogólnie jakość narzędzia jest ok, ale jego opis wprowadza w błąd. 66pln poszło na zmarnowanie.
opinie puchar
Dodano:2021-04-15
Ocena:
3/5
dla produktu: Tarcza hamulcowa IPARTS (TH000506)

Pracuje jako kurier więc w miesiącu trochę km się wyjeździ. Takie elementy jak tarcze hamulcowe wymieniam samemu w weekend. Do tej pory części kupowałem na allegro, ale szwagier polecił mi ten sklep i musze przyznać że oferta robi wraenie.

opinie puchar
Dodano:2021-04-13
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Polecam wszystkim kupno wody destylowanej, można ją stosować do wszystkiego. Ja dodaję do detergentu przy myciu auta i efekt jest super. Auto błyszczy lepiej niż po nałożeniu wosku. Dziewczyna przeczytała gdzieś w Internecie, że dobrze służy kwiatom i rzeczywiście jest zadowolona ze stosowania.

opinie puchar
Dodano:2021-04-12
Ocena:
1/5
dla produktu: Świeca zapłonowa DENSO (K20TT) Po ok 12tyś km jedna ze świeć do wyrzucenia, cała się rusza
opinie puchar
Dodano:2021-04-12
Ocena:
5/5
dla produktu: Bagażnik bazowy AMOS Tramp Bus VW T4 AMOS (5204) Super sprawa
opinie puchar
Dodano:2021-04-11
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet IPARTS (KH000411)

jak zwykle jestem bardzo zadowolony z zakupu. klocki przyszly szybko i idealnie pasuja. wszystkie wymiany przy mojej astrze robie sam, a czesci kupuje na iparts i nigdy sie nie zawiodlem. polecam

opinie puchar
Dodano:2021-04-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Filtr powietrza MANN-FILTER (C 2329) Filtr o numerze kat.: C2329 idealnie pasuje do Nissana MICRY IV (K13) - polecam!! Sprzedaż przebiegła wzorowo - tak trzymajcie :):)
opinie puchar
Dodano:2021-04-10
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Polecam, wysokiej jakości woda demineralizowana w niskiej cenie. Zajmuje się regeneracją akumulatorów i sprawdzam różne rozwiązania. Na rynku można spotkać wody całej masy producentów. Z pewnością mogę polecić produkt firmy iparts

opinie puchar
Dodano:2021-04-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Opornik wentylatora wewnętrznego (dmuchawy) IPARTS (OP000002) Po ostatniej wymianie silnika krokowego miałem obawy co do następnej naprawy na własną rękę... Jednak wymiana opornika dmuchawy w moim Civicu poszła o wiele lepiej i wszystko działa jak należy. Polecam zakupy w iParts - szybka wysyłka, fachowe doradztwo.
opinie puchar
Dodano:2021-04-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn do chłodnicy IPARTS (PLYN5G11) Muszę przyznać, że do tej pory kupowałem tylko płyny sprawdzonych marek ale czasem warto spróbować czegoś innego zamiast przepłacać. Od roku mam ten płyn w moim Oplu, a teraz wlałem do Passata. Śmiało mogę polecić.
opinie puchar
Dodano:2021-04-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn do chłodnicy IPARTS (PLYN5G12PLUS) Kiedy przychodzi do wymiany oleju, czy jakiejś części do mojego Mercedesa iParts.pl zawsze ma w asortymencie to czego mój mietek potrzebuje. Płyn dobrej jakości w dobrej cenie. Pozdrawiam wszystkich fanów Mercedesów :)
opinie puchar
Dodano:2021-04-09
Ocena:
5/5
dla produktu: Płyn do spryskiwaczy zimowy z lejkiem IPARTS -22°C 5 litrów (czerwony) - wieloowocowy IPARTS (PLYN5ZIMA) Wysokiej jakości płyn, nie to co te najtańsze rozcieńczane 100 razy płyny z marketów. Wystarczy raz popryskać i szyba błyszczy. Nie śmierdzi, ma ładny kolor, używałem całą zimę i z czystym sumieniem polecam.
opinie puchar
Dodano:2021-04-08
Ocena:
1/5
dla produktu: Filtr powietrza ASHIKA (20-0H-H23) Do Kia Carens IV 1,7 CRDi 136 KM - NIE PASUJE - porażka! Wymiary zewnętrzne są właściwe, ale ten skosik jest niewłaściwy, przez co filtr nie mieści się do obudowy i nie można zamknąć pokrywy. Proszę usunąć ten filtr (Ashika 20-OH-H23) z listy pasujących do tego auta. Filtr powietrza wymieniałem już w tym Carensie 7 razy (różnych producentów) i nie było żadnych problemów, natomiast ten został przez firmę Ashika totalnie schrzaniony!
opinie puchar
Dodano:2021-04-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Bęben hamulcowy DENCKERMANN (B140010) Wszystko działa
opinie puchar
Dodano:2021-04-08
Ocena:
5/5
dla produktu: Klocki hamulcowe - komplet IPARTS (KH000537)

Zamóione hurtem. Bardzo często przyjeżdżają do nas Seaty na wymianę klocków więc musimy być w warsztacie przygotowani. iParts to solidna firma, dobre, tanie części.

opinie puchar
Dodano:2021-04-06
Ocena:
3/5
dla produktu: Akumulator EXIDE (EB800) Akumulator wytrzymał równe 4 lata, 20 tys km rocznie.
opinie puchar
Dodano:2021-04-05
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Woda demineralizowana iparts to bardzo dobry produkt mający wiele zastosowań w domowym garażu jak i w domu. Osobiście używam jej do płynu chłodniczego oraz dolewam ją płynu spryskiwaczy. Żona natomiast wlewa do żelazka dzięki czemu zapobiega osadzaniu się kamienia. Polecam szczególnie tą wodę ze względu na jej cenę i jakość. 5l wystarcza na bardzo długi czas.

opinie puchar
Dodano:2021-04-05
Ocena:
4/5
dla produktu: Cewka zapłonowa IPARTS (CZ000022)

Polecam zakupy na iparts. Jako ze przesiadlem sie z passata na peugota czesci na naprawy sa mi potrzebne co raz czesciej... Nawet nie chce wiedziec ile wydalem na naprawy w tym roku a dopiero kwiecien. Niemniej wszystkie czesci kupuje na iparts bo dzieki temu moge troche na nich zaoszczedzic.

opinie puchar
Dodano:2021-04-03
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Widzę, że niektórzy co tu komentują to najchętniej by wypili tą wodę. Nie wiem czy to prawda co o niej piszą, ale ja na wszelki wypadek tylko wyczyszczę chłodnicę w moim aucie. Kupno i wysyłka przebiegły pomyślnie.

opinie puchar
Dodano:2021-04-02
Ocena:
5/5
dla produktu: Woda demineralizowana IPARTS 5 litrów IPARTS (PLYN5WODA)

Zima w tym roku była dosyć ciężka i akumulator mocno dostał w kość więc trzeba było ratować wodą demineralizowaną. Pamiętam jak ojciec dolewał jeszcze w Polonezie i można było śmigać następny sezon. Rozwiązanie tanie jak barszcz i sprawdzone, robiłem tak we wszystkich autach - Toyocie, Oplu i teraz w Peugocie.

1  Poprzednia  7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15  Następna  44